- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.141
Evet oyle cnm cok sukur ama nebilim kuvez korkum var iste zaten 9 aydir yatiyorum dikisliyim diye sadece lavabo ihtiyaci icin kalkiyodum yataktan baska seyler yapsam artik dusunemiyorumm kacinci hafta geldiklerini.Maşallah durmasa bile iyi bir haftaya gelmişsin üzülme nolur,inşallah atlatacaksınız,dinlen sadece
Of of bugun sıkilan sıkilana ama merak etme cnm benimde 30 larda 1400 1450 di simdi 34+2 2200 2300 olmuslar disini sıkmaya bak 35 36 ya kadar.Slm kizlar bende kontroldan geldim biri 1460,biri 1400 gr olmuş doktor geride kalmaya başlamişlar ikizlerde 28 haftadan sonra gerileme başlar eger boyle giderse erkenden almak lazim dedi ntsde sançi çikmadi,tahlil yaptirdim temiz çikdi birde ben unversteyede gidiyordum asil doktorum orda bu sadece kontrol ediyor 2hafta sonra unversteyede bi git dedi yine canim sikilib geldim
Merhaba ya canim benlik bişey yok çok şukur bi sikıntim yok ama bu doktor çok canimı sikıyor koştur koştur bi heyacan gidiyorum canimı sikıb gonderiyor internetdenda bakdim 30 haftalarda kilolari zaten 1400,1500 gr arasi olurmuş bu niye az dedi anlamadimOf of bugun sıkilan sıkilana ama merak etme cnm benimde 30 larda 1400 1450 di simdi 34+2 2200 2300 olmuslar disini sıkmaya bak 35 36 ya kadar.
Evet cnm bence sorun etme kendine gayet normaller doktorundan memnun degilsen degis cnm doktor dedigin biraz haatasina moral verirMerhaba ya canim benlik bişey yok çok şukur bi sikıntim yok ama bu doktor çok canimı sikıyor koştur koştur bi heyacan gidiyorum canimı sikıb gonderiyor internetdenda bakdim 30 haftalarda kilolari zaten 1400,1500 gr arasi olurmuş bu niye az dedi anlamadim
Hıı aklımda yanlış kalmış o zaman hadi iyi yolculuklar şimdiden sorunsuz inşallah. Valla doktor elimi soksam bebeğin kafasına dokunurum dedi 12mm incelmiş. Ama ben inanıyorum eylül sonuna götürecek bu bebekler bizi dedi iyi konuştu yani. Ama bana kızdı biraz göz kapakların düşmüş bu ne kendine gel dedi artık her gün vitamin al falan dediYok canım cumartesi günü çıkacağız inşAllah..yarın buradan son kez kontrol için randevu aldım yola çıkmadan önce. Hakkımızda hayırlısı. Sende güzel haberlerle gel inşAllah. Mutlaka yaz
Alttanmi muayene ediyor canim,vallo benim doktorum olsaydi hemen bebekleri almamiz lazim derdi,nekadar pozitifmiş doktorun,ben bu doktorumu hiç sevmedim 3 defa gitdim 3deda moralimi bozub gonderiuor zaten doğumum antalyada olacak uzak yol gidib gelmek zor diye buna gidiyorum buda içimi karartmakdan bişeye yaramiuor sozde buranin en iyi doktoruymuş artik bidefa yine giderim sonra antalyaya nasipse inşallah zaten ikiz hamilelikte stresli panikle geçiriyoruz doktorlarda ona gore davranmasi lazim degilmi bize,neyse çok dırdır yapdım ozurHıı aklımda yanlış kalmış o zaman hadi iyi yolculuklar şimdiden sorunsuz inşallah. Valla doktor elimi soksam bebeğin kafasına dokunurum dedi 12mm incelmiş. Ama ben inanıyorum eylül sonuna götürecek bu bebekler bizi dedi iyi konuştu yani. Ama bana kızdı biraz göz kapakların düşmüş bu ne kendine gel dedi artık her gün vitamin al falan dedi
Canım o gelişim geriliğinden ziyade kilo geriliğinden bahsediyor bebeklerde birşey yok ki,muz,süt,kaşar peyniri,balık yiyemiyorsan omega3takviyesi,vs sadece bebeğe kilo aldıracak şekilde beslen :)Slm kizlar bende kontroldan geldim biri 1460,biri 1400 gr olmuş doktor geride kalmaya başlamişlar ikizlerde 28 haftadan sonra gerileme başlar eger boyle giderse erkenden almak lazim dedi ntsde sançi çikmadi,tahlil yaptirdim temiz çikdi birde ben unversteyede gidiyordum asil doktorum orda bu sadece kontrol ediyor 2hafta sonra unversteyede bi git dedi yine canim sikilib geldim
Sabırrrrrrrrrrrr az kaldıYatamiyorummmmmmmmkaburgalarim birbirindn ayrilamk uzereeeee
Valahi ikiz gebelik zormus yaa tek boyle degildir heralde suan ben bidaha asla hamilelik dusunmuyorum bunlardan sonra:)saka maka biyana Rabim acilarini gostermesin ben raziyim sabahlara kadar oturup beklemeye.Sabırrrrrrrrrrrr az kaldıinan gece 4 lere kadar bende uyuyamıyorum,sağımdan soluma dönmek şu an benim için dünyanın en zor şeyi,kalçalarım dayak yemişcesine ağrıyor,biraz daha sabır
sabır canım dayan az kaldı. Bende artık soluma yatmaktan çok sıkıldım uyarken sürekli sağ sol ve gece de 3 kez wc yapıyorum. Tek tesellim havaların serinlemesi oldu çok şükür. 5 eylülü bekleyemem Dr dan randevu aldım bugün gidicem muayene olayım bir sıkıntı varmı baksın. 10 gün bayram tatili var mazallah sancım filan olur nöbetçi Dr ların eline kalmaktan Allah korusun.Yatamiyorummmmmmmmkaburgalarim birbirindn ayrilamk uzereeeee
Evet cnm haklisin az kaldi valla... senin doktor niye oyle bisey yaptiki benim doktorum son zamanlarda beni her hafta cagiriyo bayramda bi sorun olursa cepten ulas dedi bana saolsun adam benle cok ilgilendi bide benim doktorunda ikizleri varmis diye adam halden anliyo galiba:) sende iyi yapmissin git bi baksinlar 5 eylule kadar olurmu hic beklemek...sabır canım dayan az kaldı. Bende artık soluma yatmaktan çok sıkıldım uyarken sürekli sağ sol ve gece de 3 kez wc yapıyorum. Tek tesellim havaların serinlemesi oldu çok şükür. 5 eylülü bekleyemem Dr dan randevu aldım bugün gidicem muayene olayım bir sıkıntı varmı baksın. 10 gün bayram tatili var mazallah sancım filan olur nöbetçi Dr ların eline kalmaktan Allah korusun.
Simdiden dusunme cnm bunlari daha yolun basindasin keyfini cikarmaya bak butun anneller ozel ama coklu gebelik olunca daha bi ozel galiba:)Allah yardimcin olur insaAllah guzel dusun guzel olsun...Burayı okudukça gözüm korkuyor
Allah hepinize dayanma gücü hayırlı Doğum versin
Ben daha yolun başındayım ama gece uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl bskacam nasıl taşıcam diye düşünmekten
Cok sevindim cnmm okadar uzulmustun... hersey guzel olcak insaAllahSlm kızlar bende doktordan geldim. Şükür yolunda herşey. Nst de sancı çıkmadı, doktor yol için bişey demedi. Sadece saatte 1 durun biraz yürü dedi. Hep aynı pozisyonda kalma dedi. Cihaz farklılığındanmı ne bebişler 2019a 2154 çıktılar. Benim doktor izindeydi başka doktora gittim. Diğerinde daha zayıf çıkıyodu çünkü. Karın çevreside normal çıktı bu sefer. Artık Ankarada devam edeceğiz inşAllah..bakalım orada nasıl çıkıcaklar
Hosgeldin cnmm... Rabim sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. nasil gidiyo hamileligin bi sıkintin yoktur insaAllah.Slm arkadaşlar doğum yapmış olanlar sağlıkla büyütsün bebeklerini doğumu yakın olanlarda hayırlısı ile dogursunlar.Bende çift yumurta ikizleri kızlarıma gebeyim sanırım bu siteyi baştan sona okudum yazmak bugüne kismetmiş bende 26+5 haftalıkim Allah yardimcimiz olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?