- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.161
Valla cnm ben ciger gelistiricilerimi 4 doz 27.haftamda 4 dozda 30.haftamda vurdum iyikide vurmusum Allah muhafaza erken dogum olursa cigerleri dahada gelismis halde olucakti ikiz olunca zaten yeteri kadar erken dogum tehlikesi var o yuzden benim doktorum bi sakincasi olacagini soylemedi..Kızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
Canım bende hiç vurunmadım mesela. Bulunduğum ildeki doktorum erken doğum vs riskin yok o nedenlede gerek yok vurunmana dedi. Sonra Ankaradaki tüp doktoruma yazdım oda gerek yok demiş. Öyle devam ediyorum şuanda. İnşAllah bir sıkıntı çıkmazKızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
Ayyyy canım benim hep olumsuzlukları yazıyoruz korkma sakın,iyi şeyler de var mutlaka,mesela benim hiç ödemim olmadı,aşırı kilo almadım,mefes darlığı ,kaşıntı gibi sorunlarım olmadı ,toplamda bakarsak ara bir dönem bu katlanılmayacak bir süreç değil,ben hep şöyle dedim "herkes yaşıyor diye benim de başıma gelecek diye bir kural yok" Her duyduğunu yaşayacak değilsin sen de sakin ol:))))Burayı okudukça gözüm korkuyor
Allah hepinize dayanma gücü hayırlı Doğum versin
Ben daha yolun başındayım ama gece uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl bskacam nasıl taşıcam diye düşünmekten
Benim doktorum da gerek görmüyor 36. haftayı buluruz boşuna vücuda kortizon yüklemeye gerek yok diyor, bir de bu iğnelerin etkisi bir haftaymış vurulduktan sonra bir hafta içinde doğum olmazsa etki geçici olduğu için bir faydası olmuyor muş,benim de kafam karıştı herkese yapıyorlar bana her an bebekler bir süpriz yapabilir diyor ama yinede yapmıyor 34.haftadan sonra zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor muş büyük oranda, Sen yat dinlen 36. haftada alırız bebekleri diyor:/Canım bende hiç vurunmadım mesela. Bulunduğum ildeki doktorum erken doğum vs riskin yok o nedenlede gerek yok vurunmana dedi. Sonra Ankaradaki tüp doktoruma yazdım oda gerek yok demiş. Öyle devam ediyorum şuanda. İnşAllah bir sıkıntı çıkmaz
Aaa olurmi iynelerin etkisi 1 haftaya benim dikislerim var doktorum her gidisimdee diyoki bu dikisler olmasaa patir patir gelcekler iyikii diyo iyneleri yaptikk solunum sıkintisini en aza indirdik diyoo valla kime inanacagimizi sasirdik...Benim doktorum da gerek görmüyor 36. haftayı buluruz boşuna vücuda kortizon yüklemeye gerek yok diyor, bir de bu iğnelerin etkisi bir haftaymış vurulduktan sonra bir hafta içinde doğum olmazsa etki geçici olduğu için bir faydası olmuyor muş,benim de kafam karıştı herkese yapıyorlar bana her an bebekler bir süpriz yapabilir diyor ama yinede yapmıyor 34.haftadan sonra zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor muş büyük oranda, Sen yat dinlen 36. haftada alırız bebekleri diyor:/
Kendi arabanızla gideceksiniz sanırım arka koltuğu arada uzanabileceğin arada oturabileceğin şekilde düzenle yastığın falan olsun, Ben kilo kısmına hiç takılmıyorum doktorum değişkenlik gösterebilir bizim ölçülerimiz bebeklerin pozisyonuna göre diyor,Slm kızlar bende doktordan geldim. Şükür yolunda herşey. Nst de sancı çıkmadı, doktor yol için bişey demedi. Sadece saatte 1 durun biraz yürü dedi. Hep aynı pozisyonda kalma dedi. Cihaz farklılığındanmı ne bebişler 2019a 2154 çıktılar. Benim doktor izindeydi başka doktora gittim. Diğerinde daha zayıf çıkıyodu çünkü. Karın çevreside normal çıktı bu sefer. Artık Ankarada devam edeceğiz inşAllah..bakalım orada nasıl çıkıcaklar
Yani bencede sıkıntı yoksa gerekde yok vücuda fazla bişey almaya.Benim doktorum da gerek görmüyor 36. haftayı buluruz boşuna vücuda kortizon yüklemeye gerek yok diyor, bir de bu iğnelerin etkisi bir haftaymış vurulduktan sonra bir hafta içinde doğum olmazsa etki geçici olduğu için bir faydası olmuyor muş,benim de kafam karıştı herkese yapıyorlar bana her an bebekler bir süpriz yapabilir diyor ama yinede yapmıyor 34.haftadan sonra zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor muş büyük oranda, Sen yat dinlen 36. haftada alırız bebekleri diyor:/
Kendi arabamızla gitcez. Kiloya bende takılmıyorum ama erkeğin karın çevresi geri dedi ona biraz takılmıştım. Bugünde bişey çıkmadı çok şükür. Ölçümden kaynaklanıyor olabilir. Teşekkür ediyorum, inşAllah ulaşınca yazarım tekrar :) ordaki doktordan da 6sına randevu aldım. Artık netleşir durumlarKendi arabanızla gideceksiniz sanırım arka koltuğu arada uzanabileceğin arada oturabileceğin şekilde düzenle yastığın falan olsun, Ben kilo kısmına hiç takılmıyorum doktorum değişkenlik gösterebilir bizim ölçülerimiz bebeklerin pozisyonuna göre diyor,2 kiloyu geçtik merak etme sende:) İyi yolculuklar diliyorum sana
Canım ben Dr umdan memnunum:) kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 31+5 olduk kiloları da artmış biri 1789 diğeri 1824 kgEvet cnm haklisin az kaldi valla... senin doktor niye oyle bisey yaptiki benim doktorum son zamanlarda beni her hafta cagiriyo bayramda bi sorun olursa cepten ulas dedi bana saolsun adam benle cok ilgilendi bide benim doktorunda ikizleri varmis diye adam halden anliyo galiba:) sende iyi yapmissin git bi 5 eylule kadar olurmu hic beklemek...
26 uncu haftada bende 4 doz ciğer geliştirici oldum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Kızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
Canım hoşgeldin bende seni merak ediyordum bugünlere gelmene çok sevindim inş 34-36 haftaları göreceksin stres yapma sağ çatı Ağrı'sı benim de vardı magnezyum sayesinde azaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.Selam kızlar inşallah herkes iyidir. Doğru düzgün giremiyorum bayadır. 26. Haftada kanamam olmuştu. Çok şükür kanama durdu ve bir daha olmadı. 23. Haftadan beri yatıyorum. Erken doğum riski var hala. Yarın 30+0 olacağız inşallah. Bugünü görmek bile mucizeydi benim için. Doktorum çok rahat bebeklerin keyfi yerinde 34 ü buluruz diyor. Ben hiç sanmıyorumİlk hedef 30 du şimdi 32 :)
Ama ben çok çok zorlanıyorum. Kasılmalarım 18. Haftada başlamıştı ara ara oluyordu. Şu son bir aydır aşırı arttı. Acaba doğum mu diye acile gitmekten bıktım çünkü 5 dk da bir kasılma oluyordu. Tüm gün sürüyordu. Magnezyuma başlayınca çok rahatladım. Kasılmaların çoğu gitti. Şimdi yatarken çok iyiyim sadece yürümek büyük sıkıntı :) zaten sadece tuvalete gidip geliyorum. Çatı ağrısı çok fazla yaşıyorum şimdiden. Adım atarken sızlıyor. Kütür kütür sesler geliyor kemiklerimden :)) bizde durum bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34-36 ları görürüz inşallah.
MasaAllah cnm.... doktorun 5 eylulde seni cagirdigi icin sasirdim sadece okadar ara olmamasi gerekiyo diye dusunuyorum ozelikle bu haftalarda tabi sen daha iyi bilirsin doktorunu..Canım ben Dr umdan memnunum:) kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 31+5 olduk kiloları da artmış biri 1789 diğeri 1824 kgolmuşlar. Maşallah deyin teyzeleri. Rahim ağzımda Ve sularında bir sıkıntı yok. duruşlarını sordum normal dedi çok şükür. Eylülün son haftası 36 nın içinde doğum dedi.
Bebişlerin kilosu çok güzel canım maşallahhhSlm kızlar bende doktordan geldim. Şükür yolunda herşey. Nst de sancı çıkmadı, doktor yol için bişey demedi. Sadece saatte 1 durun biraz yürü dedi. Hep aynı pozisyonda kalma dedi. Cihaz farklılığındanmı ne bebişler 2019a 2154 çıktılar. Benim doktor izindeydi başka doktora gittim. Diğerinde daha zayıf çıkıyodu çünkü. Karın çevreside normal çıktı bu sefer. Artık Ankarada devam edeceğiz inşAllah..bakalım orada nasıl çıkıcaklar
Bende son haftalarda haftada 1 çağırıyorlar diye duymuştum bende garipsedim açıkçası Can'ım bazen Dr lara hastalarının hatırlatması gerekiyor bende bugün kendim gitmeye karar verdim :)MasaAllah cnm.... doktorun 5 eylulde seni cagirdigi icin sasirdim sadece okadar ara olmamasi gerekiyo diye dusunuyorum ozelikle bu haftalarda tabi sen daha iyi bilirsin doktorunu..
Iyi yaptin cnm haklisin bazen hatirlatmak gerekebiliyo:)Bende son haftalarda haftada 1 çağırıyorlar diye duymuştum bende garipsedim açıkçası Can'ım bazen Dr lara hastalarının hatırlatması gerekiyor bende bugün kendim gitmeye karar verdim :)
Maşallah sizeeee:))))benim doktorum da 33. haftadan sonra haftada bir gel dedi öncesinde ben de iki haftada bir gidiyordumCanım ben Dr umdan memnunum:) kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 31+5 olduk kiloları da artmış biri 1789 diğeri 1824 kgolmuşlar. Maşallah deyin teyzeleri. Rahim ağzımda Ve sularında bir sıkıntı yok. duruşlarını sordum normal dedi çok şükür. Eylülün son haftası 36 nın içinde doğum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?