- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.181
Sifa olur insaAllah cnmSağolun kızlar fikirleriniz için vurdururum bende inşallah herşey yolunda gider
Canım maşallah seninkilerinde kilosu çok güzel, hep böyle devam etsin inşAllah.. güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorumCanım ben Dr umdan memnunum:) kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 31+5 olduk kiloları da artmış biri 1789 diğeri 1824 kgolmuşlar. Maşallah deyin teyzeleri. Rahim ağzımda Ve sularında bir sıkıntı yok. duruşlarını sordum normal dedi çok şükür. Eylülün son haftası 36 nın içinde doğum dedi.
Canım ben 32.haftada yaptırdım ve 37+5de doğurdum her ihtimale karşı yaptır ama yine de sen bilirsin bende iki doktora gidiyordum iğne yaptırdığım diğerine demedim çünkü o karşıydı böyle şeylere hamilelik boyunca vitamin progestanı bile gereksiz gördüKızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
Oncelikle Allah hayirli ugurlu etsiin masaAllah cok erken duymussunuz birinin kalp atisini digeri icin meraklanmayin zaten cok erken...benimde 5 haftada tek kese 6+2de iki kese tek kalp duymustuk ama doktor vajinal ultrasyonla bakinca digerinin de kalp atisinin cok yavas oldugunu soylemistii yeni yeni kalp kan pompalamaya baslamista olabilir demisti benim bu haftalara kadar kizlarimin aralarinda 2 .3 gun fark oldu zaten insaAllaah sizinde oyledir....Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Aşk olsun ne dırdırı. Doktorumdan inanılmaz memnunun her düştüğümde kaldırır beni sagolsun. Alttan bakıyor cünkü rahim incelmeye geçmiş her hafta ölçüyorAlttanmi muayene ediyor canim,vallo benim doktorum olsaydi hemen bebekleri almamiz lazim derdi,nekadar pozitifmiş doktorun,ben bu doktorumu hiç sevmedim 3 defa gitdim 3deda moralimi bozub gonderiuor zaten doğumum antalyada olacak uzak yol gidib gelmek zor diye buna gidiyorum buda içimi karartmakdan bişeye yaramiuor sozde buranin en iyi doktoruymuş artik bidefa yine giderim sonra antalyaya nasipse inşallah zaten ikiz hamilelikte stresli panikle geçiriyoruz doktorlarda ona gore davranmasi lazim degilmi bize,neyse çok dırdır yapdım ozur
Daha dur bismillah hemen düşme lütfen herşey iyi olacak dşye düşünBurayı okudukça gözüm korkuyor
Allah hepinize dayanma gücü hayırlı Doğum versin
Ben daha yolun başındayım ama gece uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl bskacam nasıl taşıcam diye düşünmekten
Sevindim canım hayırlı olsun. Benim doktorum akşam ölçiyim farklı çıkar kilosu dedi 100-200 gram oynar her zaman dedi aklında bulunsunSlm kızlar bende doktordan geldim. Şükür yolunda herşey. Nst de sancı çıkmadı, doktor yol için bişey demedi. Sadece saatte 1 durun biraz yürü dedi. Hep aynı pozisyonda kalma dedi. Cihaz farklılığındanmı ne bebişler 2019a 2154 çıktılar. Benim doktor izindeydi başka doktora gittim. Diğerinde daha zayıf çıkıyodu çünkü. Karın çevreside normal çıktı bu sefer. Artık Ankarada devam edeceğiz inşAllah..bakalım orada nasıl çıkıcaklar
Canım ben de doktora vurulmak istiyorum dedim. Bana çok güzel açıklamalar yaptı. Dedi ki eğer şuan yaparsak Doğuma hazırlamış olacağız bebekleri zaten en acil suyun gelse bile 17-18 saat var Doğuma o arada yaparız elimizde bir kozumuz var onu da şimdiden çürütmeyelim. Belki de hiç ihtiyacımız kalmayacak o iğnelere. Benim 27 haftadan beri rahimde incelme var sürekli kontrol ediliyorum ama yine de yapmamakta ısrarcı.Kızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
Canım bende 6+4 birinin kalp atişini duydum 2 hafta sonrada digerinin kini duydum merak etme duyulur inşallah daha erken şimdiKızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Ayyy yani tam gaz devamSlm hamis anneler yolu bitiriyosunuz cok şükürAsk-I Zuleyha canim valla hamilelik cidden zor gecio ama inan ki suan az daha dursaydiniz diyorum çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?