2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım maşallah seninkilerinde kilosu çok güzel, hep böyle devam etsin inşAllah.. güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum

Canım ben 32.haftada yaptırdım ve 37+5de doğurdum her ihtimale karşı yaptır ama yine de sen bilirsin bende iki doktora gidiyordum iğne yaptırdığım diğerine demedim çünkü o karşıydı böyle şeylere hamilelik boyunca vitamin progestanı bile gereksiz gördü

Erken doğumdan korkuyorum canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz dr iğneyi vurunca iki gün hareket etme dedi bizde o haftalara geliriz inşallah

27 .haftamdayım.Kramplar yüzünden yatıyorum.Ben de haftaya ciğer gelişimi için ikişer doz iğne yaptıracağım.Evde yatmaktan psikolojim bozuldu, kocam da kendini sokaklara attı iyice..Kendimi evdeki saksı çiçeği gibi hissediyorum.Dilerim vakitlice kavuşuruz hepimiz

Öncelikle hayırlı olsun herkese ben yeniyim 3 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek 33. Haftada Doğum yaptım kızım 1100 gr oğlum 1500 gr doğdu 42 gün küvezde kaldılar son aylarınızda dinlenmeye özen gösterin nacizane tavsiyem ben okul öncesi öğretmeniyim bilmeden yormuşum kendimi

Benimki de tüp bebek
Vajinal bakıldığı halde birinin duyulmamadına çok üzüldüm erken biliyorum ama bir tanesi nasıl duyuldu diyorum kendi kendime

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Oncelikle Allah hayirli ugurlu etsiin masaAllah cok erken duymussunuz birinin kalp atisini digeri icin meraklanmayin zaten cok erken...benimde 5 haftada tek kese 6+2de iki kese tek kalp duymustuk ama doktor vajinal ultrasyonla bakinca digerinin de kalp atisinin cok yavas oldugunu soylemistii yeni yeni kalp kan pompalamaya baslamista olabilir demisti benim bu haftalara kadar kizlarimin aralarinda 2 .3 gun fark oldu zaten insaAllaah sizinde oyledir....

Aşk olsun ne dırdırı. Doktorumdan inanılmaz memnunun her düştüğümde kaldırır beni sagolsun. Alttan bakıyor cünkü rahim incelmeye geçmiş her hafta ölçüyor

Sevindim canım hayırlı olsun. Benim doktorum akşam ölçiyim farklı çıkar kilosu dedi 100-200 gram oynar her zaman dedi aklında bulunsun

Canım ben de doktora vurulmak istiyorum dedim. Bana çok güzel açıklamalar yaptı. Dedi ki eğer şuan yaparsak Doğuma hazırlamış olacağız bebekleri zaten en acil suyun gelse bile 17-18 saat var Doğuma o arada yaparız elimizde bir kozumuz var onu da şimdiden çürütmeyelim. Belki de hiç ihtiyacımız kalmayacak o iğnelere. Benim 27 haftadan beri rahimde incelme var sürekli kontrol ediliyorum ama yine de yapmamakta ısrarcı.

Canım bende şuana kadar bi sıkıntı olmadi her işimide kendim yapiyorum 3 yaşına girecek bi oğlumda var yarın 27 haftalık olacam iğne konusu düşündürüyor beni bakalım artık hayırlısı sen kaç haftaliksin

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Canım bende 6+4 birinin kalp atişini duydum 2 hafta sonrada digerinin kini duydum merak etme duyulur inşallah daha erken şimdi

Slm hamis anneler yolu bitiriyosunuz cok şükür Ask-I Zuleyha canim valla hamilelik cidden zor gecio ama inan ki suan az daha dursaydiniz diyorum çocuklara
Ayyy yani tam gaz devam ay ay galiba insani en cok yoran evlat ama yorgulugu en tatli olan yine evlatkuzularii cok opuyorumm Allahim sana bagislasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…