- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.201
Amin canim Rabbim hayirlisiyla sana da tattirsin inşallahAyyy yani tam gaz devamay ay galiba insani en cok yoran evlat ama yorgulugu en tatli olan yine evlat kuzularii cok opuyorumm Allahim sana bagislasin cnm
Amin insaAllah cnmmAmin canim Rabbim hayirlisiyla sana da tattirsin inşallah
Baya bi göze carpioŞu 30 haftayı görenlerin göbüşlerini çok merak ediyorum çok mu büyük tek gebeliğe göre
Aynı benim ki ,ısrarla iğne diyorum yok acele etme nst de sancı falan çıkarsa yaparız diyor, rahim boyumda incelme var progestan veriyor diğer doktorlar bizimki,ikizler de bir işe yaramaz boşuna kullanma diyor vs vs gelenekçi bir doktor,yaşıda 50 ye yakın arada kaldım ben de:/Canım ben de doktora vurulmak istiyorum dedim. Bana çok güzel açıklamalar yaptı. Dedi ki eğer şuan yaparsak Doğuma hazırlamış olacağız bebekleri zaten en acil suyun gelse bile 17-18 saat var Doğuma o arada yaparız elimizde bir kozumuz var onu da şimdiden çürütmeyelim. Belki de hiç ihtiyacımız kalmayacak o iğnelere. Benim 27 haftadan beri rahimde incelme var sürekli kontrol ediliyorum ama yine de yapmamakta ısrarcı.
Benim o kadar büyük degildi göbegimŞu 30 haftayı görenlerin göbüşlerini çok merak ediyorum çok mu büyük tek gebeliğe göre
:))))) korkutma bizi:) genel olarak nasıllar, gazdı ağlamaydı,sallamaydı ,kucaktı alışkanlıkları belirginleşti mi ?Slm hamis anneler yolu bitiriyosunuz cok şükürAsk-I Zuleyha canim valla hamilelik cidden zor gecio ama inan ki suan az daha dursaydiniz diyorum çocuklara
Aynı benim ki ,ısrarla iğne diyorum yok acele etme nst de sancı falan çıkarsa yaparız diyor, rahim boyumda incelme var progestan veriyor diğer doktorlar bizimki,ikizler de bir işe yaramaz boşuna kullanma diyor vs vs gelenekçi bir doktor,yaşıda 50 ye yakın arada kaldım ben de:/
Bebeklerim ne yayli yatakta ne viskoda rahat etti, yaylida ssnki havada kaldilar viskodada olmadi en son komsum tavsiye etti yorgancida yatagin olcusunde psmuk yatsk yaptirdim harika oldu yatakla butunlestiler adeta, birde tavsiyem sicsk diye ustlerini ortmemezlik yapmayin ince muslin bezlerden alin hafif yarim sarin cok serbest olursalar uyumuyolarmerhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum babyshower hazırlığı beni baya bi yordu :) dün doktora gittim kızın suyu azalmış dedi canım sıkıldı ve 2 haftada sadece 100 gram almış. kızım 1150 gram olmuş oğluş 1350 aralarındaki fark 100 gram olarak giderken 200 grama çıkmış. gerçi kiloları iyi dedi ama benim yine de moralim bozuldu. bol su iç dinlen dedi. aam evdeyim bebeklerin odaları glecek bugün ona hazırlık yapıyorum dinlenmek nerdeee.
size bikaç sorum var. park yatağın içine visko yatak almıştım ama okuduğuma göre visko iyi değil diyorlar değiştirmeyi düşünüyorum ama çok da alternatif yok. 80-140 yatak yaptırdık büyümüyor yataklar ama 6-7 yaşına kadar kullanırlar dediler onların içine de yatak alacağım ama ölçü biraz sıkıntılı oldu her markada bu ölçü yok. bir de bebek yatakalrını lateks alın diyorlar. Benim baktığım yatakların tek bir tanesinin fiyatı 600-800 tl arası çok pahalı yani. sizler park yatağın içine ve noal yataklarının içine ne tür yataklar aldınız bana yardımcı olur musunuz?
Yaylı yatağının üstüne ince şöyle 4.5 parmak kalınlığında pamuk yatak yaptırsak olur muBebeklerim ne yayli yatakta ne viskoda rahat etti, yaylida ssnki havada kaldilar viskodada olmadi en son komsum tavsiye etti yorgancida yatagin olcusunde psmuk yatsk yaptirdim harika oldu yatakla butunlestiler adeta, birde tavsiyem sicsk diye ustlerini ortmemezlik yapmayin ince muslin bezlerden alin hafif yarim sarin cok serbest olursalar uyumuyolar
Canım ben şöyke sòyleyim biri agladımı öbürüde aglıyor sesinden rahatsız oluyorlar mama yerse cok gazları oluyor benimkilerde felaket gaz vardı ama kimyonda buldum çözümü birde ayakta sallanmaya alıstı benimkiler özellikle geceleri ayakta sallanmak istiyorlar genelde kendim bakıyorum kaynanada geliyor arada zormus gercekten ikiz bakmak ama gülmeye basladıklarında herseyı unutuyorsun:))))) korkutma bizi:) genel olarak nasıllar, gazdı ağlamaydı,sallamaydı ,kucaktı alışkanlıkları belirginleşti mi ?
Ddoktorun vok iyiymis aslinda grlenekci deil arastirmalar kanitladi ve tip dergilerinde de yayinlandi progestanin etken dogum riskini gidermiyor bosa ilac aliniyor, yurt disinda boyle birsey yok mesela, benim doktorumda cigr gelistiriciye karsiydi bosuna steroid niye yukleyelim vucuda risk yok, risk olursa vururyz derdi ve 32, haftada nst de ssnci cikti servix 2.5 olunca 4 doz yapti ve banada imali olarak o kadar cagirdin ki al sonunda yaptik dedi :) her doktor farkli yorumlar hicbiriininki yanlis deil herkes doktoruna guvensin:)Aynı benim ki ,ısrarla iğne diyorum yok acele etme nst de sancı falan çıkarsa yaparız diyor, rahim boyumda incelme var progestan veriyor diğer doktorlar bizimki,ikizler de bir işe yaramaz boşuna kullanma diyor vs vs gelenekçi bir doktor,yaşıda 50 ye yakın arada kaldım ben de:/
Olur tsbiYaylı yatağının üstüne ince şöyle 4.5 parmak kalınlığında pamuk yatak yaptırsak olur mu
ne güzel nasıl anlıyorsun hıçkırdigını bebeklerin.Benimkilerde bi hareket halindeler şuanKizlar benim bebekler hickiriyo
Cnm kafalarinin oldugu yerde hep bi tikilti oluyo 2.3 dk boyunca kendini dinlemeye al bak ben kollarini bacaklarini bile bazen fark edebiliyorum:)cok acaip bisey amane güzel nasıl anlıyorsun hıçkırdigını bebeklerin.Benimkilerde bi hareket halindeler şuan
Pek farkedemiyorum ama Bi deneme yaparim anlayabilrcekmiyimCnm kafalarinin oldugu yerde hep bi tikilti oluyo 2.3 dk boyunca kendini dinlemeye al bak ben kollarini bacaklarini bile bazen fark edebiliyorum:)cok acaip bisey ama
Cnm hickirma anlarina denk gelirsen muhakak anlarsin kafasinin oldugu yer seyiriyo...Pek farkedemiyorum ama Bi deneme yaparim anlayabilrcekmiyim
Canım ben doktoruma çok güveniyorum. Bana şuan her hafta bakıyor kısalma Doğuma götürecek dereceyi ben görürüm diyor. Her perşembe rahim uzunluğuna bakılıyor ve nst.Aynı benim ki ,ısrarla iğne diyorum yok acele etme nst de sancı falan çıkarsa yaparız diyor, rahim boyumda incelme var progestan veriyor diğer doktorlar bizimki,ikizler de bir işe yaramaz boşuna kullanma diyor vs vs gelenekçi bir doktor,yaşıda 50 ye yakın arada kaldım ben de:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?