2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynı benim ki ,ısrarla iğne diyorum yok acele etme nst de sancı falan çıkarsa yaparız diyor, rahim boyumda incelme var progestan veriyor diğer doktorlar bizimki,ikizler de bir işe yaramaz boşuna kullanma diyor vs vs gelenekçi bir doktor,yaşıda 50 ye yakın arada kaldım ben de:/

Bebeklerim ne yayli yatakta ne viskoda rahat etti, yaylida ssnki havada kaldilar viskodada olmadi en son komsum tavsiye etti yorgancida yatagin olcusunde psmuk yatsk yaptirdim harika oldu yatakla butunlestiler adeta, birde tavsiyem sicsk diye ustlerini ortmemezlik yapmayin ince muslin bezlerden alin hafif yarim sarin cok serbest olursalar uyumuyolar

Yaylı yatağının üstüne ince şöyle 4.5 parmak kalınlığında pamuk yatak yaptırsak olur mu

:))))) korkutma bizi:) genel olarak nasıllar, gazdı ağlamaydı,sallamaydı ,kucaktı alışkanlıkları belirginleşti mi ?
Canım ben şöyke sòyleyim biri agladımı öbürüde aglıyor sesinden rahatsız oluyorlar mama yerse cok gazları oluyor benimkilerde felaket gaz vardı ama kimyonda buldum çözümü birde ayakta sallanmaya alıstı benimkiler özellikle geceleri ayakta sallanmak istiyorlar genelde kendim bakıyorum kaynanada geliyor arada zormus gercekten ikiz bakmak ama gülmeye basladıklarında herseyı unutuyorsun rabbim sizlerede kucagınıza almayı nasio etsin

Ddoktorun vok iyiymis aslinda grlenekci deil arastirmalar kanitladi ve tip dergilerinde de yayinlandi progestanin etken dogum riskini gidermiyor bosa ilac aliniyor, yurt disinda boyle birsey yok mesela, benim doktorumda cigr gelistiriciye karsiydi bosuna steroid niye yukleyelim vucuda risk yok, risk olursa vururyz derdi ve 32, haftada nst de ssnci cikti servix 2.5 olunca 4 doz yapti ve banada imali olarak o kadar cagirdin ki al sonunda yaptik dedi :) her doktor farkli yorumlar hicbiriininki yanlis deil herkes doktoruna guvensin:)

ne güzel nasıl anlıyorsun hıçkırdigını bebeklerin.Benimkilerde bi hareket halindeler şuan
Cnm kafalarinin oldugu yerde hep bi tikilti oluyo 2.3 dk boyunca kendini dinlemeye al bak ben kollarini bacaklarini bile bazen fark edebiliyorum:)cok acaip bisey ama

Canım ben doktoruma çok güveniyorum. Bana şuan her hafta bakıyor kısalma Doğuma götürecek dereceyi ben görürüm diyor. Her perşembe rahim uzunluğuna bakılıyor ve nst.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…