2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim doktorum tetanoz aşısını 20.haftada yaptır Dedi.aynı zamanda perinatolog.stres yapma Can'ım Allah'ın izniyle güzel çıkar herşey
Hem onların cihazı daha güzel,bebişlerini daha iyi görürsün

Merhaba canım benim bebeklerim aradında hep bir hafta vardı.13.haftaya gelince birdenbire aralarındaki fark 2 güne düştü.hiiçç kafana takma
Cok sagol Canim, icim rahatladi gercekten... Bircok arkadasın oyle olmus. Saglıkla kucagimiza alalim insaallah

merhaba bende cuma günü ikiz bebeğimin olacağını öğrendim ve doğal yolla birisi 6+3 dü birisi 5+5 günlüktü ağlamaktan doktora bir sey soramadım aralarındaki fark neden birde kalp atışını duyamadık karnımdan baktı 15 gün sonra çağırdı normal mi sizce

Merhaba gözünüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışı erken zaten 7 haftadan sonra duyuluyor genelde bi hafta sonra duyulur. Benimde aralarında 2 gün fark var normalmiş herşey bi sorun olmuyor sen kendine beslenmene dikkat et yeter. Antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsun

akdeniz şifa hastanesine ama benim 4 yaşında engelli bir kızım var gen mutasyonu o sebeple 16 haftada amniyosentez yapılcak daha sonra akdeniz üniversitesine gidicem

sen hangi doktora gidiyorsun bende doktorda çok kararsısızım

Kızlar tetenoz aşımızı yaptık sabah. Kolum çok ağrıyor. Ateş falan oluyormu. Sizler ne gibi yan etkiler yaşadınız

Bide Bisey sorcam kızlar benim karnımın alt tarafında orta kısımda kasıklarımın ortasinda bıcır bıcır biseyler oluyo. Bu bebek hareketlerimi yoksa farklı biseymi anlayamadim. Acil cvpppp

Merhaba..Bende 24+3 ikiz erkek bebek anne adayıyım. Benim ellerimde cok ağrı var. Sabahları özellikle cok agri ve guc kaybı oluyor..

Ya canım ne bilim çok hissetmiyorum. Ama bu göbeğinin alt tarafı kasiklarimin orda bıcır bıcır bisey var ne anlamadim

onlar bebek hareketleri :) benimde bebekler altlı üstlü yerleşmişler o yüzden alttaki bebeğin hareketleri yüzüde aşağı dönükse aynen o tarif ettiğin gibi hissediliyo :)))) çok şeker bişi. öne doğru eğilip oturursam falan hemen başlıyo benimki kıpır kıpır düzeliyorum rahatlıyo :)))

Ayyyy yerim ben onları. Kontrolüm ayin 18.de soracam mutlaka. Ayrintiliyada forces ve perinatalojiyede yollayacak bakalım heyecanla bekliyorum . Canim

Bu arada ayni haftalarımız canim

Kizlar dogumu konustunuz mu hic doktorunuzla. Epiduralde ne kdar hissedilimiyo ayaklar cok korkuyorum ben dogumdan

benim ilk doğumum epidural sezaryen olduğu için yine öyle olacak kısmetse. korkacak hiç bişi yok. ayaklarını hissediyosun yürüyosun. sadece acısını hissetmiyosun değişik bir duygu. mesela doktorun ellerini hissediyosun operasyon esnasında ama hiç bir acı vs. hissetmiyosun. rahat bir doğum şekli bence. bebeğin doğarken görmek çok güzel bir de benim eltim ikizlerini doğururken uyutulmuştu ikinci çıkan bebek az da olsa narkozdan etkilenebiliyo. onun dışında ben tabucu olana kadar epiduralim takılı kalmıştı o da acayip bir konfor ağrı hissettikçe basıyosun ve anında gidiyo. taburcu olduğumda ise ben neredeyse tüm günü ayakta geçirmiştim ve doktorum sadece parol vermişti allahın izniyle inşallah sıkıntısız atlatırız. çok korkma bence.

Ayyyy yerim ben onları. Kontrolüm ayin 18.de soracam mutlaka. Ayrintiliyada forces ve perinatalojiyede yollayacak bakalım heyecanla bekliyorum . Canim

:))))) ben bu c.tesi gittim doktora gördüm oğluşumla kızımı çok şükür. kız oğlanın tepesinde tepinip duruyodu. bende asıl kasık ağrısı çok oluyodu onada normal dedi zaten iki bebek taşıyosun çok normal dedi. bakalım hayırlısıyla kucağımıza alrıız inşallah. ayrıntılı ultrason için de bi hafta sonra hafta sonuna alcam.

Peki ozeldemi devlette mi yaptıracaksın ayrıntılıyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…