- 4 Şubat 2016
- 258
- 163
- 23
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.321
Benim doktorum tetanoz aşısını 20.haftada yaptır Dedi.aynı zamanda perinatolog.stres yapma Can'ım Allah'ın izniyle güzel çıkar herşeyKizlar peritologa gittnizmi benm randevm bu cuma biraz korku var icimde kotu bisey duymak istmeiyrm zatn yeternce streslym bide tetonos asisini yapmadim ben doktrn biri yapablrsn biri gereksiz koyde dogum yapmiycaksan gerkesiz dedi esine de yaptrmams bende erken dogmu tetikler diye yazilar okudm o yuzden yaptrmadm umarm sorun yasamam bu konuda siz yaptrdnzmi tetanozu ve peritolga gittnzmi bide gunlernz nasl gecoyr normal yasantnzimi yasaiyunz yoksa benm gibi surekli uzaniyonuz bide son kntrlde dktr bobrekler su toplamaya baslmas dedi varmi bole bise basina gelen
Cok sagol Canim, icim rahatladi gercekten... Bircok arkadasın oyle olmus. Saglıkla kucagimiza alalim insaallahMerhaba canım benim bebeklerim aradında hep bir hafta vardı.13.haftaya gelince birdenbire aralarındaki fark 2 güne düştü.hiiçç kafana takma
Merhaba gözünüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışı erken zaten 7 haftadan sonra duyuluyor genelde bi hafta sonra duyulur. Benimde aralarında 2 gün fark var normalmiş herşey bi sorun olmuyor sen kendine beslenmene dikkat et yeter. Antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsunmerhaba bende cuma günü ikiz bebeğimin olacağını öğrendim ve doğal yolla birisi 6+3 dü birisi 5+5 günlüktü ağlamaktan doktora bir sey soramadım aralarındaki fark neden birde kalp atışını duyamadık karnımdan baktı 15 gün sonra çağırdı normal mi sizce
akdeniz şifa hastanesine ama benim 4 yaşında engelli bir kızım var gen mutasyonu o sebeple 16 haftada amniyosentez yapılcak daha sonra akdeniz üniversitesine gidicemMerhaba gözünüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışı erken zaten 7 haftadan sonra duyuluyor genelde bi hafta sonra duyulur. Benimde aralarında 2 gün fark var normalmiş herşey bi sorun olmuyor sen kendine beslenmene dikkat et yeter. Antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsun
sen hangi doktora gidiyorsun bende doktorda çok kararsısızımMerhaba gözünüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışı erken zaten 7 haftadan sonra duyuluyor genelde bi hafta sonra duyulur. Benimde aralarında 2 gün fark var normalmiş herşey bi sorun olmuyor sen kendine beslenmene dikkat et yeter. Antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsun
HayirCanim. Biz her aksam dogum sancısı diye gittik ama böbrek sancısıymış. Doğum yapınca gectiYaaa bisey yaptilarmi doktorlar peki.
Bende üniversite de mehmet sakıncı var ona gidiyorum. İkiz diye bende direk Üniversite de başlamak istedim. Perinotoloji de var hem burda. Şimdilik iyi herşeysen hangi doktora gidiyorsun bende doktorda çok kararsısızım
Bende bugun oldum bnmde kolum agriyo yaKızlar tetenoz aşımızı yaptık sabah. Kolum çok ağrıyor. Ateş falan oluyormu. Sizler ne gibi yan etkiler yaşadınız
Sen dha hareketleri hissetmeye baslmdn mi cnmBide Bisey sorcam kızlar benim karnımın alt tarafında orta kısımda kasıklarımın ortasinda bıcır bıcır biseyler oluyo. Bu bebek hareketlerimi yoksa farklı biseymi anlayamadim. Acil cvpppp
Ya canım ne bilim çok hissetmiyorum. Ama bu göbeğinin alt tarafı kasiklarimin orda bıcır bıcır bisey var ne anlamadimSen dha hareketleri hissetmeye baslmdn mi cnm
Ya canım ne bilim çok hissetmiyorum. Ama bu göbeğinin alt tarafı kasiklarimin orda bıcır bıcır bisey var ne anlamadim
Ayyyy yerim ben onları. Kontrolüm ayin 18.de soracam mutlaka. Ayrintiliyada forces ve perinatalojiyede yollayacak bakalım heyecanla bekliyorum . Canimonlar bebek hareketleri :) benimde bebekler altlı üstlü yerleşmişler o yüzden alttaki bebeğin hareketleri yüzüde aşağı dönükse aynen o tarif ettiğin gibi hissediliyo :)))) çok şeker bişi. öne doğru eğilip oturursam falan hemen başlıyo benimki kıpır kıpır düzeliyorum rahatlıyo :)))
Bu arada ayni haftalarımız canimonlar bebek hareketleri :) benimde bebekler altlı üstlü yerleşmişler o yüzden alttaki bebeğin hareketleri yüzüde aşağı dönükse aynen o tarif ettiğin gibi hissediliyo :)))) çok şeker bişi. öne doğru eğilip oturursam falan hemen başlıyo benimki kıpır kıpır düzeliyorum rahatlıyo :)))
Kizlar dogumu konustunuz mu hic doktorunuzla. Epiduralde ne kdar hissedilimiyo ayaklar cok korkuyorum ben dogumdan
Ayyyy yerim ben onları. Kontrolüm ayin 18.de soracam mutlaka. Ayrintiliyada forces ve perinatalojiyede yollayacak bakalım heyecanla bekliyorum . Canim
Peki ozeldemi devlette mi yaptıracaksın ayrıntılıyi canim:))))) ben bu c.tesi gittim doktora gördüm oğluşumla kızımı çok şükür. kız oğlanın tepesinde tepinip duruyodu. bende asıl kasık ağrısı çok oluyodu onada normal dedi zaten iki bebek taşıyosun çok normal dedi. bakalım hayırlısıyla kucağımıza alrıız inşallah. ayrıntılı ultrason için de bi hafta sonra hafta sonuna alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?