2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ne güzel nasıl anlıyorsun hıçkırdigını bebeklerin.Benimkilerde bi hareket halindeler şuan
Canım ben çok net hissediyorum 1 dakika sürüyor 2-3 saniyede bir küçücük tekme gibi oluyo ama tekme o kadar düzenli olamayacağı için çok net bi hıçkırık yani

Aşk olsun ne dırdırı. Doktorumdan inanılmaz memnunun her düştüğümde kaldırır beni sagolsun. Alttan bakıyor cünkü rahim incelmeye geçmiş her hafta ölçüyor
Beni hiç altdan muayene etmedi rahim inceligi,uzun,kisaligi hiiiç bilmiyorum soylemeyede çekiniyorum benden iyimi bileceksin dermi der

H
Merhaba hoş geldin canim aramiza,Allah bagişlasin yavrularini peki ultrasondaki kilolariyla aynimi doğdular yoksa farklimiydi

Aslında onun söylediği her şeye hak veriyorum ama erken doğum riski olduğundan beri sanki gerekli bütün önlemleri alayım diye bir his var içimde Her şey kontrol altında olsun istiyorum ,doktorum doçent işinde de iyidir, sorun bende :)))

Göbeği kiloyu çok fazla kafanıza takmayın 65 le Doğuma girdim şimdi 53 kiloyum ikizler doğduktan sonra kilo vermenize yardımcı oluyorlar
Bende dogum yaptım canım 53 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyla dogum yaptım simdi 51 kiloyum cabuk verdim gercekten

Benim ilkinde karnım kocamandı ve kızım 3 kiloydu. Bunda düşünemiyorum ne kadar büyük olacak
Ben de göbeği küçük olanlara özeniyorum

:))))) korkutma bizi:) genel olarak nasıllar, gazdı ağlamaydı,sallamaydı ,kucaktı alışkanlıkları belirginleşti mi ?
Yok yok korkmayin :) kizim gazli oglum da maşallah gaz yok çoğunlukla ayni anda uyaniyorlar ve kizim asiri sabırsız hic bekleyemio cok dovusuyoruz kizla... oglan da ac uyanirsa elimde biberon cocugun birini gogsumde çocuk diğerini doyuruyorum mutlaka ilk emzirip hemen arkadan mama veriyorum gaz çıkar bez degistirr derken 2saat buhar oluyo 3saat arayla besliyorum tek çözümsüz sorum kusmalari cok kusuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…