- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.221
28 haftada ki göbeğimŞu 30 haftayı görenlerin göbüşlerini çok merak ediyorum çok mu büyük tek gebeliğe göre
Canım ben çok net hissediyorum 1 dakika sürüyor 2-3 saniyede bir küçücük tekme gibi oluyo ama tekme o kadar düzenli olamayacağı için çok net bi hıçkırık yanine güzel nasıl anlıyorsun hıçkırdigını bebeklerin.Benimkilerde bi hareket halindeler şuan
Beni hiç altdan muayene etmedi rahim inceligi,uzun,kisaligi hiiiç bilmiyorum soylemeyede çekiniyorum benden iyimi bileceksin dermi derAşk olsun ne dırdırı. Doktorumdan inanılmaz memnunun her düştüğümde kaldırır beni sagolsun. Alttan bakıyor cünkü rahim incelmeye geçmiş her hafta ölçüyor
Olur mu ya öyle şey. Rahimde incelme var mı hocam de bence canımBeni hiç altdan muayene etmedi rahim inceligi,uzun,kisaligi hiiiç bilmiyorum soylemeyede çekiniyorum benden iyimi bileceksin dermi der
Merhaba hoş geldin canim aramiza,Allah bagişlasin yavrularini peki ultrasondaki kilolariyla aynimi doğdular yoksa farklimiydiÖncelikle hayırlı olsun herkese ben yeniyim 3 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek 33. Haftada Doğum yaptım kızım 1100 gr oğlum 1500 gr doğdu 42 gün küvezde kaldılar son aylarınızda dinlenmeye özen gösterin nacizane tavsiyem ben okul öncesi öğretmeniyim bilmeden yormuşum kendimi
Bence telaş yapma ben 7 haftalıkken duydum ikisini deKızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Aslında onun söylediği her şeye hak veriyorum ama erken doğum riski olduğundan beri sanki gerekli bütün önlemleri alayım diye bir his var içimde Her şey kontrol altında olsun istiyorum ,doktorum doçent işinde de iyidir, sorun bende :)))Ddoktorun vok iyiymis aslinda grlenekci deil arastirmalar kanitladi ve tip dergilerinde de yayinlandi progestanin etken dogum riskini gidermiyor bosa ilac aliniyor, yurt disinda boyle birsey yok mesela, benim doktorumda cigr gelistiriciye karsiydi bosuna steroid niye yukleyelim vucuda risk yok, risk olursa vururyz derdi ve 32, haftada nst de ssnci cikti servix 2.5 olunca 4 doz yapti ve banada imali olarak o kadar cagirdin ki al sonunda yaptik dedi :) her doktor farkli yorumlar hicbiriininki yanlis deil herkes doktoruna guvensin:)
Benimkiler de geçen saydım 60'ı geçti:)))Kizlar benim bebekler hickiriyo
Amin cümlemizin sizinde hayırla kucağınıza almayı nasip etsin biraz daha düşük doğdular ama son ayda ben de zayıflamıştımH
Merhaba hoş geldin canim aramiza,Allah bagişlasin yavrularini peki ultrasondaki kilolariyla aynimi doğdular yoksa farklimiydi
Masallah sana canim benim 36.haftada senin kadardı göbegim28 haftada ki göbeğim
Göbeği kiloyu çok fazla kafanıza takmayın 65 le Doğuma girdim şimdi 53 kiloyum ikizler doğduktan sonra kilo vermenize yardımcı oluyorlarMasallah sana canim benim 36.haftada senin kadardı göbegim
MasaAllah kuzulara:)Benimkiler de geçen saydım 60'ı geçti:)))
Evet ya benim biraz fazla çıktı sankiMasallah sana canim benim 36.haftada senin kadardı göbegim
Bende dogum yaptım canım 53 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyla dogum yaptım simdi 51 kiloyum cabuk verdim gercektenGöbeği kiloyu çok fazla kafanıza takmayın 65 le Doğuma girdim şimdi 53 kiloyum ikizler doğduktan sonra kilo vermenize yardımcı oluyorlar
Olsun canım bende hep büyük istedim ama olmadı nasipEvet ya benim biraz fazla çıktı sanki
Maşallah sizeee28 haftada ki göbeğim
Takmıyoruz kiGöbeği kiloyu çok fazla kafanıza takmayın 65 le Doğuma girdim şimdi 53 kiloyum ikizler doğduktan sonra kilo vermenize yardımcı oluyorlar
Yok yok korkmayin :) kizim gazli oglum da maşallah gaz yok çoğunlukla ayni anda uyaniyorlar ve kizim asiri sabırsız hic bekleyemio cok dovusuyoruz kizla... oglan da ac uyanirsa elimde biberon cocugun birini gogsumde çocuk diğerini doyuruyorum mutlaka ilk emzirip hemen arkadan mama veriyorum gaz çıkar bez degistirr derken 2saat buhar oluyo 3saat arayla besliyorum tek çözümsüz sorum kusmalari cok kusuyolar:))))) korkutma bizi:) genel olarak nasıllar, gazdı ağlamaydı,sallamaydı ,kucaktı alışkanlıkları belirginleşti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?