2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kolay gelsin canım reflü yatağını bi incelesene çok farkediyormuş

Yenidogandi canım ve hicbiri olmadi tekrar prematüre aldim ayrica bol kundak almanizi tavsiye ederim
Kundakmi? Bildigim kadariyla kundak kalca cikigini tetikliyo ve gaz cikarmasini engelliyo tanidigim cocuk doktoru var kesinlikle tavsiye etmiyo netten okudugum kadariylada onerilmiyo senin doktorunmu onerdi

Kundakmi? Bildigim kadariyla kundak kalca cikigini tetikliyo ve gaz cikarmasini engelliyo tanidigim cocuk doktoru var kesinlikle tavsiye etmiyo netten okudugum kadariylada onerilmiyo senin doktorunmu onerdi
yarım kundak (kollar sarılı bacak kısmı serbest) prematüre bebeklerde çok önerilen bir yöntem. İkizlerim 13 aylık 5,5 ay kundak yaptık.

merhaba kramplar için doktorundan magnezyum tablet isteyebilirsin benim bacak kramplarımı çok azaltmıştı.

Evet canim valla annem bizi sıkı sıkı sarmis ama maşallah toto yerinde çıkık filan yok

Benimde var cnm doktor tuzu kes dedi 37 numara ayaklarim resmen 40 oldu
Valla benimde 38 numara 40 numara zor oluyor şişlik ayaklardan yukari bacaklara çikmaya başladi ben zaten çalişiyorum fazda akakda durmuyorum ama akşam eve gelince buz koyuyorum hafif iniyor ertesi dahada şişiyor doktor şişlik için idrarda protein varmi diye baktirdi temiz çikdi bebişlere zarari olmasinda raziyim zaten az kaldi dayaniriz artik.

Benimki de tüp bebek
Vajinal bakıldığı halde birinin duyulmamadına çok üzüldüm erken biliyorum ama bir tanesi nasıl duyuldu diyorum kendi kendime
Benimde oyleydi cnm iki kese vaardi 5 haftalik birinin kalp atisi vardi digeei bos gorunuyordu alttanda bakti goremedi 1 hafta sonra gittigimde digerinide gordu simdi ikizlerim dogali 5 gun oldu allaha sukur rabbim gonlune gore versin canim

Benimde oyleydi cnm iki kese vaardi 5 haftalik birinin kalp atisi vardi digeei bos gorunuyordu alttanda bakti goremedi 1 hafta sonra gittigimde digerinide gordu simdi ikizlerim dogali 5 gun oldu allaha sukur rabbim gonlune gore versin canim
Ay maşallah
İçimi rahatlattımız sağolun

28. Haftada 4 doz ciğer geliştirici vuruldum.Şuan 34. Haftadayım.ikizlerdenönlem amaçlı vuruluyor.tedirgin olma doktoruna güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…