- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.241
Kolay gelsin canım reflü yatağını bi incelesene çok farkediyormuşYok yok korkmayin :) kizim gazli oglum da maşallah gaz yok çoğunlukla ayni anda uyaniyorlar ve kizim asiri sabırsız hic bekleyemio cok dovusuyoruz kizla... oglan da ac uyanirsa elimde biberon cocugun birini gogsumde çocuk diğerini doyuruyorum mutlaka ilk emzirip hemen arkadan mama veriyorum gaz çıkar bez degistirr derken 2saat buhar oluyo 3saat arayla besliyorum tek çözümsüz sorum kusmalari cok kusuyolar
Yenidogandi canım ve hicbiri olmadi tekrar prematüre aldim ayrica bol kundak almanizi tavsiye ederimHepfitim cnm bu arada aldigin kiyafetler yeni doganmiydi? Yoksa prematuremiydi.
Kaç kilo doğdular canımYenidogandi canım ve hicbiri olmadi tekrar prematüre aldim ayrica bol kundak almanizi tavsiye ederim
Eminim fayda ediyodur çünkü yastiga yatirip besledigimde hemen kaldirmazsam kusma olmio olsada cok az olioKolay gelsin canım reflü yatağını bi incelesene çok farkediyormuş
Kundakmi? Bildigim kadariyla kundak kalca cikigini tetikliyo ve gaz cikarmasini engelliyo tanidigim cocuk doktoru var kesinlikle tavsiye etmiyo netten okudugum kadariylada onerilmiyo senin doktorunmu onerdiYenidogandi canım ve hicbiri olmadi tekrar prematüre aldim ayrica bol kundak almanizi tavsiye ederim
yarım kundak (kollar sarılı bacak kısmı serbest) prematüre bebeklerde çok önerilen bir yöntem. İkizlerim 13 aylık 5,5 ay kundak yaptık.Kundakmi? Bildigim kadariyla kundak kalca cikigini tetikliyo ve gaz cikarmasini engelliyo tanidigim cocuk doktoru var kesinlikle tavsiye etmiyo netten okudugum kadariylada onerilmiyo senin doktorunmu onerdi
merhaba bu aylarda şişlik normal fazla tuzlu yememeni tavsiye ederim. Soğuk su ile pansuman yapabilirsin beni rahatlatırdı bir de sakıncası yoksa kısa yürüyüşlerKizlar ayaklarinizde şişlik varmi,benim ayaklarim balon gibi oldu zor yuruyorum
merhaba kramplar için doktorundan magnezyum tablet isteyebilirsin benim bacak kramplarımı çok azaltmıştı.27 .haftamdayım.Kramplar yüzünden yatıyorum.Ben de haftaya ciğer gelişimi için ikişer doz iğne yaptıracağım.Evde yatmaktan psikolojim bozuldu, kocam da kendini sokaklara attı iyice..Kendimi evdeki saksı çiçeği gibi hissediyorum.Dilerim vakitlice kavuşuruz hepimiz
Yani sizler bizden tecrubelisiniz oyle diyosaniz dogruluk payi vardir...yarım kundak (kollar sarılı bacak kısmı serbest) prematüre bebeklerde çok önerilen bir yöntem. İkizlerim 13 aylık 5,5 ay kundak yaptık.
Benimde var cnm doktor tuzu kes dedi 37 numara ayaklarim resmen 40 olduKizlar ayaklarinizde şişlik varmi,benim ayaklarim balon gibi oldu zor yuruyorum
Evet canim valla annem bizi sıkı sıkı sarmis ama maşallah toto yerinde çıkık filan yokKundakmi? Bildigim kadariyla kundak kalca cikigini tetikliyo ve gaz cikarmasini engelliyo tanidigim cocuk doktoru var kesinlikle tavsiye etmiyo netten okudugum kadariylada onerilmiyo senin doktorunmu onerdi
Valla benimde 38 numara 40 numara zor oluyor şişlik ayaklardan yukari bacaklara çikmaya başladi ben zaten çalişiyorum fazda akakda durmuyorum ama akşam eve gelince buz koyuyorum hafif iniyor ertesi dahada şişiyor doktor şişlik için idrarda protein varmi diye baktirdi temiz çikdi bebişlere zarari olmasinda raziyim zaten az kaldi dayaniriz artik.Benimde var cnm doktor tuzu kes dedi 37 numara ayaklarim resmen 40 oldu
Benimde oyleydi cnm iki kese vaardi 5 haftalik birinin kalp atisi vardi digeei bos gorunuyordu alttanda bakti goremedi 1 hafta sonra gittigimde digerinide gordu simdi ikizlerim dogali 5 gun oldu allaha sukur rabbim gonlune gore versin canimBenimki de tüp bebek
Vajinal bakıldığı halde birinin duyulmamadına çok üzüldüm erken biliyorum ama bir tanesi nasıl duyuldu diyorum kendi kendime
Canım benimde ayaklarimda şişlik var ama okadar çok değil bide ayaklarım parmak arası çok kaşınıyor her seferinde unutuyorum dr sormayiKizlar ayaklarinizde şişlik varmi,benim ayaklarim balon gibi oldu zor yuruyorum
Ay maşallahBenimde oyleydi cnm iki kese vaardi 5 haftalik birinin kalp atisi vardi digeei bos gorunuyordu alttanda bakti goremedi 1 hafta sonra gittigimde digerinide gordu simdi ikizlerim dogali 5 gun oldu allaha sukur rabbim gonlune gore versin canim
:)Evet canim valla annem bizi sıkı sıkı sarmis ama maşallah toto yerinde çıkık filan yok
28. Haftada 4 doz ciğer geliştirici vuruldum.Şuan 34. Haftadayım.ikizlerdenönlem amaçlı vuruluyor.tedirgin olma doktoruna güven.Kızlar ciger geliştirici iğneleri kaç haftalikken vuruldunuz geçen hafta doktor muaynemde herşey yolunda iyi dedi sonra igne yazdı her ihtimale karşı bana çok erken gibi geldi vurulmak haftaya sali yaptir dedi kafam karışık başka bi doktorada göründüm oda muayne ederken herşey yolunda dedi igneden bahsettim şimdilik gerek yok dedi bide erken doğumu tetikliyor dedi ne yapacam bilmiyorum bi fikir verirmisiniz bu konuda çok uzun yazdım kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?