- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.261
Ben daha önce erken Doğum yaptım.ciğer geliştirici vuruldu bu yüzden Bebek solunum sıkıntısı yaşamadı.doğumu 29+3 ye yaptım.kuzenim 33. Hafta Doğum yaptı iğne vurulmadığı için Bebek uzun süre solunum sıkıntısı yaşadıAaa olurmi iynelerin etkisi 1 haftaya benim dikislerim var doktorum her gidisimdee diyoki bu dikisler olmasaa patir patir gelcekler iyikii diyo iyneleri yaptikk solunum sıkintisini en aza indirdik diyoo valla kime inanacagimizi sasirdik...
ben söylemiyorum zaten ikizleri kontrole götürdüğüm prof. söyledi, bunlar anne karnında sıkışık halde 9 ay ayttılar ilk aylar dışarda öyle geniş geniş beşiklerde rahat edemezler, sarıp sarmala kundak yap ver emziklerini öyle yatsınlar dedi.Yani sizler bizden tecrubelisiniz oyle diyosaniz dogruluk payi vardir...
Dogrudur her hekimin farkli bir yaklasimi var kimi kundaga emzige karsidir kimde oldugu andan kundaklayip emzik verin der hangi gorus dogrudur onu ancak yasayarak tecrube ederek anlicaz.ben söylemiyorum zaten ikizleri kontrole götürdüğüm prof. söyledi, bunlar anne karnında sıkışık halde 9 ay ayttılar ilk aylar dışarda öyle geniş geniş beşiklerde rahat edemezler, sarıp sarmala kundak yap ver emziklerini öyle yatsınlar dedi.
Yani burdan yola cikarak anliyoruz ki ciger gelistirici igne hayati derecede etkili olabiliyormus iyiki vurdurmussunuz Allah evladinizi size bagislasinBen daha önce erken Doğum yaptım.ciğer geliştirici vuruldu bu yüzden Bebek solunum sıkıntısı yaşamadı.doğumu 29+3 ye yaptım.kuzenim 33. Hafta Doğum yaptı iğne vurulmadığı için Bebek uzun süre solunum sıkıntısı yaşadı
Sizede maşallahhh canım doğuma az kalmış Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş. İntizor maşallah iyi çalışıyorsun dikkat et çok ayakta kalma benim dr um beni hep uyarırdı bide canım Dr dan çekinme aklına takılanları sor ben herşeyi soruyorum cevap veriyor ve brova sana diyor Soru sorduğum için:) preklemsiyi sordum en son tansiyonun ve idrarda protein çıkmadıkça korkma Dedi çok şükür öyle bir sorunum yok. bxxzly benim karnımda çok büyüdü hastaneye gittiğimde doğuma gelmişim sanıyor millet :) Yenidünya 3 Ankara ya sorunsuz ulaşmıştır inş.Maşallah sizeeee:))))benim doktorum da 33. haftadan sonra haftada bir gel dedi öncesinde ben de iki haftada bir gidiyordum
Saol canım hatırladığın için. Çok şükür kazasız belasız geldik, artık beklemedeyim. Doktorka randevu 6 eylülde. O gün bazı şeyler netleşir artık. Belki doğum tarihi falan verir:)Sizede maşallahhh canım doğuma az kalmış Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş. İntizor maşallah iyi çalışıyorsun dikkat et çok ayakta kalma benim dr um beni hep uyarırdı bide canım Dr dan çekinme aklına takılanları sor ben herşeyi soruyorum cevap veriyor ve brova sana diyor Soru sorduğum için:) preklemsiyi sordum en son tansiyonun ve idrarda protein çıkmadıkça korkma Dedi çok şükür öyle bir sorunum yok. bxxzly benim karnımda çok büyüdü hastaneye gittiğimde doğuma gelmişim sanıyor millet :) Yenidünya 3 Ankara ya sorunsuz ulaşmıştır inş.
Çok şükür için rahat etmiştir adına çok sevindim canım hayırlısı olsun inş. Burada çoğumuzun doğumuna az kaldı inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız.Saol canım hatırladığın için. Çok şükür kazasız belasız geldik, artık beklemedeyim. Doktorka randevu 6 eylülde. O gün bazı şeyler netleşir artık. Belki doğum tarihi falan verir:)
Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına Allah biliyor ya endişelenmiştim birşey olur diye,benim hastanem evime 45 dakika falan oraya bile korkarak gittiğim için ben :))))kasılma başlıyor sanki arabada yada ben öyle hissediyorum ,neyse haydi bakalım hayırlısı biraz daha sabır:)))Saol canım hatırladığın için. Çok şükür kazasız belasız geldik, artık beklemedeyim. Doktorka randevu 6 eylülde. O gün bazı şeyler netleşir artık. Belki doğum tarihi falan verir:)
Açıkcası bende çok korkuyordum canım. Ya doğum başlarsa falan diye. Ya da dağ başında falan bişey olursa da hastaneye yetişemezsek diye. İlk gün zaten kayseriye kadar geldik. 1 gece otelde dinlenip ertesi gün devam ettik. Biraz ödem dışında şükür rahat geçti. Artık nasip ne zaman gelirlerse :) 6sında randevu. İnşAllah kilo olarakda biraz iyi olurlar.Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına Allah biliyor ya endişelenmiştim birşey olur diye,benim hastanem evime 45 dakika falan oraya bile korkarak gittiğim için ben :))))kasılma başlıyor sanki arabada yada ben öyle hissediyorum ,neyse haydi bakalım hayırlısı biraz daha sabır:)))
Cnm ulasmissin Ankara ya Sag salim cok sevindimm insaAllah hava degisimi sana ve kuzucuklara iyi gelir...Açıkcası bende çok korkuyordum canım. Ya doğum başlarsa falan diye. Ya da dağ başında falan bişey olursa da hastaneye yetişemezsek diye. İlk gün zaten kayseriye kadar geldik. 1 gece otelde dinlenip ertesi gün devam ettik. Biraz ödem dışında şükür rahat geçti. Artık nasip ne zaman gelirlerse :) 6sında randevu. İnşAllah kilo olarakda biraz iyi olurlar.
Doktorum pantpas diye bir Bir ilaç verdi çok şükür hiç mide yanması yaşamadımKızlar mide yanmam var ne iyi gelir acaba
Benim kramplarım kasıklarımda..Hamilelik ilk günden beri osteocare diye içinde magnezyum olan bir ilaç içiyorum.Son gittiğimde doktor bu şimdilik yeter dedi ama bir dahaki sefer kesin soracağım, belki benim kaçta daha az oranda vardır,merhaba kramplar için doktorundan magnezyum tablet isteyebilirsin benim bacak kramplarımı çok azaltmıştı.
Arada oluyor canım ya şimdi geçti tekrar olursa bi deneyim sütü ya benim dikkatimi çeken sanki çikolata yedigim zaman yanma oluyo bi alakası var mi acabaMide yanması başlar başlamaz 2-3 kaşık ama fazla değil soğuk süt iç ve dik dur.Basit bir yanma ise geçiyor,geçmez ise her türlü anti asit tablet alabilirsin Rennie verdi bana doktor
Pantpas derim efsaneKızlar mide yanmam var ne iyi gelir acaba
Bitirdin kız şaka makaSaol canım hatırladığın için. Çok şükür kazasız belasız geldik, artık beklemedeyim. Doktorka randevu 6 eylülde. O gün bazı şeyler netleşir artık. Belki doğum tarihi falan verir:)
Vurulmanın faydalı olduğuna inanıyorum.tabi bebeğim bir hafta yaşadı.ama vefat sebebi bağırsak kangreni.ayrıca benim dr çok pimpirikli herşeyde önlem alma taraftarı.Yani burdan yola cikarak anliyoruz ki ciger gelistirici igne hayati derecede etkili olabiliyormus iyiki vurdurmussunuz Allah evladinizi size bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?