2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Güzel bilgiler gercekten anne 23:00 3:00 arası uyumalı ama olmuyor malesef bebekler uyumadan annede uyuyamıyor birde burun aspiratörünü ben kullanmıstım tüh birsey olur mu acaba ya önceden bilgim olsaydı keske

Hayırlı olsun hamileligin canım benimde 6.7.hafta kanamam oldu sonra kahverengi akıntı seklinde devam etti 13.haftaya kadar igne oluyursan sorun olmaz ins.kendini yormamaya calış

Güzel bilgiler gercekten anne 23:00 3:00 arası uyumalı ama olmuyor malesef bebekler uyumadan annede uyuyamıyor birde burun aspiratörünü ben kullanmıstım tüh birsey olur mu acaba ya önceden bilgim olsaydı keske
Sanmıyorum canım ama doğrusu ilk 2 ay kullanmamakmış

Vurulmanın faydalı olduğuna inanıyorum.tabi bebeğim bir hafta yaşadı.ama vefat sebebi bağırsak kangreni.ayrıca benim dr çok pimpirikli herşeyde önlem alma taraftarı.
Offff cnm yaa Allahim sabir versin Allah bidaha boyle bisey yasatmasin insaAllah simdi tekrar hamilemisin? Yada Bi baska cocugun varmi

Bitirdin kız şaka maka

Ayy canım öylede bu sabah resmen doğuruyorum sandım. Sabah 5:30da acaip bşr sancıyla uyandım. O kadar fenaydı ki anlatamam. Birden bi ter boşalması oldu. 10-15 dk sürdü. Çok şükür devam etmedi ama hala sanki sol kasığımda sancı var. Hayırlısı ile bayramı atlatsaydık

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 5 ay boyunca kahverengi lekelenme ve ara ara kanama yaşadım çok şükür bir şey olmadan 32. Haftaya kadar geldik. İlk ve sonraki bir kaç muayene vajinal yapılacaktır benim rahimde kanama alanı olduğu için neredeyse tüm muayenelerde vajinal ultrasonla bakılmıştı. Benim hamileliğim doğal yolla oldu ama kanama sonrası haftada bir iğne ve günde 3 defa da progestan verdi doktorum. Rabbim hepimizi hayırlarla karşılaştırsın. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 5 ay boyunca kahverengi lekelenme ve ara ara kanama yaşadım çok şükür bir şey olmadan 32. Haftaya kadar geldik. İlk ve sonraki bir kaç muayene vajinal yapılacaktır benim rahimde kanama alanı olduğu için neredeyse tüm muayenelerde vajinal ultrasonla bakılmıştı. Benim hamileliğim doğal yolla oldu ama kanama sonrası haftada bir iğne ve günde 3 defa da progestan verdi doktorum. Rabbim hepimizi hayırlarla karşılaştırsın. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

C
Kizlarrrrr yarin 7.30 da sezeryana gircemm bana dua edin ne
Canım dualarım seninle,heyecanlısındır tabi,ani birşey mi oldu sancı vs ,hayırlısıyla doğsun bebişler,bende bugün kontrole gittim nst de biraz sancım çıktı doktor arife günü alabiliriz dedi,nihayet ciğer geliştirici iğne yaptı inşallah doğum bu kadar erken olmaz korkuyorum,2saatyir ağlıyorum eğer sancım dinerse bayramdan sonraya kadar tutacak ama suyun falan gelirse hemen gel dedi ,evdeyim yatıyorum bakalım

Ne kadarlik oldu seninki bizimkiler 40i çıkmadı daha ama yavaş yavaş yüz takibi yapıyorlar

Bende kullandım kullanıyorum hala aspiratörü çünkü çocuk nefes alamıyor ama o yöntemi de deneyeyim

Kizlarrrrr yarin 7.30 da sezeryana gircemm bana dua edin ne olurrr
Ayy canım hadi Allah yardımcın olsun. Rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin size. Çok heyecan yaptım :) seninle günlerimiz yakın, bende hayırlısı ile inş bayramı atlatırım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım kaç çıktı sancın? Bugün bende çok kötüyüm. Doktora gitmedim ama dayanamazsam acile gideceğim. İğne 2 dozmu yapılacak? Off bende çok taktım bu iğneye, gerek yok dediler ama heran doğum olursa diyede korkuyorum açıkcası

Saol cnm benim Allah razi olsun insaAllah seninde guzel haberlerini alirizzz.

Aglama cnm cocuklarida sterese koyarsin bakk evet bi kac gundur acaip sertlesmem vardi zaten hafta 1 kontrolum var benim bugunde gittim nstde sanci cikinca cati muanesi yapti 2 santim aciklik var dedi aslinda bugun alicakti ama clexsane iyne yapmistim diye yarina kaldi kuveze girermi dedim aslinda girmez dedi ama ikiz cocuklarda biraz daha tedbirliyiz dedi alsalarda onlem amacli sadece dedi bi sey oldugundan degil ben 8 doz ciger gelistiricileri vurulmustum. Iyiki vuruldn cnm faydasini gorursun insaAllah.

Vallahi Sancının rakamsal bir değeri var mı bilmiyorum bir şey söylemedi az dedi, yolda yoruldum biraz dedim üç 4 saat dinlen bakalım geçer inşallah , ama yinede iğneleri yapalım dedi 2 doz yaptılar ,yarın sabahta iki doz yapılacak , perşembe sabahı erken gel hala sancın varsa alırız dedi , Ben sürekli okuyorum insanlar 30.haftasında gidiyor haftalarca uzatıyorlar gebeliği,doktora uzatamaz miyiz biraz adalat ,nidilat vs verip dedim , yanaşmadı hemen alma niyetinde :/Ama yine de bugünü atlatırsan dinlenerek bayramdan sonraya uzatabiliriz dedi , tabi arada suyum gelmezse ...moralim çok bozuk

Canım bozma moralini, inşAllah bayram sonrasına dururlar merak etme. Sen stres yapmamaya çalış. Kağıtta yazıyor ya değer ondan sormuştum belki baktın diye. Yorma kendini bence dururlar bayram sonrasına kadar. İğneyi de olmuşsun olsalar bile inşAllah sıkıntı çıkmaz

Hadi yaa geçmiş olsun az daha sıkalım hakkaten şu Bayram bi geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…