- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.301
Hayırlı olaun canımmm korkma hiç. Neden 36da alıyor? Var mı özellikle bir sebep gidebildiği yere kadar görürülmüyor mu normaldeKizlarrrrr yarin 7.30 da sezeryana gircemm bana dua edin ne olurrr
Cnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...Hayırlı olaun canımmm korkma hiç. Neden 36da alıyor? Var mı özellikle bir sebep gidebildiği yere kadar görürülmüyor mu normalde
Yaa bozma moralini sen yine iyi haftalardasın Allah'ın izniyle girmezler küveze moralini yüksek tut lütfenVallahi Sancının rakamsal bir değeri var mı bilmiyorum bir şey söylemedi az dedi, yolda yoruldum biraz dedim üç 4 saat dinlen bakalım geçer inşallah , ama yinede iğneleri yapalım dedi 2 doz yaptılar ,yarın sabahta iki doz yapılacak , perşembe sabahı erken gel hala sancın varsa alırız dedi , Ben sürekli okuyorum insanlar 30.haftasında gidiyor haftalarca uzatıyorlar gebeliği,doktora uzatamaz miyiz biraz adalat ,nidilat vs verip dedim , yanaşmadı hemen alma niyetinde :/Ama yine de bugünü atlatırsan dinlenerek bayramdan sonraya uzatabiliriz dedi , tabi arada suyum gelmezse ...moralim çok bozuk
Ya canım bence senin de haftan çok iyi olsun üzme kendini böyle rahatlat bol bol stres yapma. Ben o günlere gelsem daha ne isterim. Maşallah size haberdar et muhakkak olur muCnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...
34+2 yim henüz erkendi,beklemiyordum doğrusu dondum kaldım ne düşüneceğimi bilemiyorumYaa bozma moralini sen yine iyi haftalardasın Allah'ın izniyle girmezler küveze moralini yüksek tut lütfen
Canım risk almamak en doğrusu ,hayırlısıyla sağlıkla doğur,dualarımız seninle ,sancıyı sen hissediyormusun, ben hiç anlamıyorum,bebek hareketi sandığım şey sancı mı acaba ?Cnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...
HayırlısıyLa doğum yaparsın inşallah sağlıkla gelsin yavrular herşey güzel gidiyor diyosun ama böyle şeylerde pat diye çıkıyor Allah yardımcın olsun34+2 yim henüz erkendi,beklemiyordum doğrusu dondum kaldım ne düşüneceğimi bilemiyorumsancıyıda ayırt edemiyorum,bebeklerin hareketi mi var,hala sancım var mı kestiremiyorum o yüzden, hayırlısı bakalım:/
Ne kadarlik oldu seninki bizimkiler 40i çıkmadı daha ama yavaş yavaş yüz takibi yapıyorlar
74 günluk olduk canım biz sizede masallah erken baslamısiniz takiplereBende kullandım kullanıyorum hala aspiratörü çünkü çocuk nefes alamıyor ama o yöntemi de deneyeyim
Canım Allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla dogurursun inşallah dualarim seninle bebekleri sağlıkla kucağına alman dilegiyleKizlarrrrr yarin 7.30 da sezeryana gircemm bana dua edin ne olurrr
Allah razi olsun cnm cumlemizin insaAllah bebekleri kucagimiza almayi nasip ederCanım Allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla dogurursun inşallah dualarim seninle bebekleri sağlıkla kucağına alman dilegiyle
Dualarım seninle canım kızlarını sağlıkla kucağına alacaksın inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlarrrrr yarin 7.30 da sezeryana gircemm bana dua edin ne olurrr
Cnm bende hisetmiyodum saniyorum karnim acicak ama oyle degil :)karnim sepsert oluyo acaip derecede rahatsiz oluyosun sanci oylemissiz aman ihmal etmeyin kizlar.Canım risk almamak en doğrusu ,hayırlısıyla sağlıkla doğur,dualarımız seninle ,sancıyı sen hissediyormusun, ben hiç anlamıyorum,bebek hareketi sandığım şey sancı mı acaba ?
Yok cnm hic stresim yok cok suku okadar tek bebekler geliyo bu zamanda sadece renk degisikliginden kuveze girebilir dedi solunumuyla ilgili sıkinti yasamayiz dediYa canım bence senin de haftan çok iyi olsun üzme kendini böyle rahatlat bol bol stres yapma. Ben o günlere gelsem daha ne isterim. Maşallah size haberdar et muhakkak olur mu
Saolun cnm Allah razi olsunn girebildigim en kisa zamanda sizi haberdar edicemDualarım seninle canım kızlarını sağlıkla kucağına alacaksın inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Renk değişimi derken ne kasdediyor acaba anlamadım,biraz kırmızı oluyor bebekler o mu ki????Yok cnm hic stresim yok cok suku okadar tek bebekler geliyo bu zamanda sadece renk degisikliginden kuveze girebilir dedi solunumuyla ilgili sıkinti yasamayiz dedi
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Yok cnm hic stresim yok cok suku okadar tek bebekler geliyo bu zamanda sadece renk degisikliginden kuveze girebilir dedi solunumuyla ilgili sıkinti yasamayiz dedi
Allah hakkımızda hayırlısını versin 34. Haftadan sonra her an gelebiliyorlar demekki. Rabbim sana kolaylık versin sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Küveze de girseler tez zamanda çıksınlar inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bize yazmayı unutma.34+2 yim henüz erkendi,beklemiyordum doğrusu dondum kaldım ne düşüneceğimi bilemiyorumsancıyıda ayırt edemiyorum,bebeklerin hareketi mi var,hala sancım var mı kestiremiyorum o yüzden, hayırlısı bakalım:/
Saol cnm Allah razi olsun en kisa zamandaa Allahin izniyle donus yapicammHayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sariliktan bahsediyo cnmRenk değişimi derken ne kasdediyor acaba anlamadım,biraz kırmızı oluyor bebekler o mu ki????
Canim bayramliklar geliyor desene çifte bayram olur,sağlikli şekilde kuçaginiza alin bebişleri inşallah Allah kolay doğum versin canim .Sariliktan bahsediyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?