2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hayırlı olaun canımmm korkma hiç. Neden 36da alıyor? Var mı özellikle bir sebep gidebildiği yere kadar görürülmüyor mu normalde
Cnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...

Yaa bozma moralini sen yine iyi haftalardasın Allah'ın izniyle girmezler küveze moralini yüksek tut lütfen

Cnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...
Ya canım bence senin de haftan çok iyi olsun üzme kendini böyle rahatlat bol bol stres yapma. Ben o günlere gelsem daha ne isterim. Maşallah size haberdar et muhakkak olur mu

Yaa bozma moralini sen yine iyi haftalardasın Allah'ın izniyle girmezler küveze moralini yüksek tut lütfen
34+2 yim henüz erkendi,beklemiyordum doğrusu dondum kaldım ne düşüneceğimi bilemiyorum sancıyıda ayırt edemiyorum,bebeklerin hareketi mi var,hala sancım var mı kestiremiyorum o yüzden, hayırlısı bakalım:/

Canım risk almamak en doğrusu ,hayırlısıyla sağlıkla doğur,dualarımız seninle ,sancıyı sen hissediyormusun, ben hiç anlamıyorum,bebek hareketi sandığım şey sancı mı acaba ?

HayırlısıyLa doğum yaparsın inşallah sağlıkla gelsin yavrular herşey güzel gidiyor diyosun ama böyle şeylerde pat diye çıkıyor Allah yardımcın olsun

Ne kadarlik oldu seninki bizimkiler 40i çıkmadı daha ama yavaş yavaş yüz takibi yapıyorlar

Bende kullandım kullanıyorum hala aspiratörü çünkü çocuk nefes alamıyor ama o yöntemi de deneyeyim
74 günluk olduk canım biz sizede masallah erken baslamısiniz takiplere benimkilerde temizlemesem hırlıyorlar surekli

Canım risk almamak en doğrusu ,hayırlısıyla sağlıkla doğur,dualarımız seninle ,sancıyı sen hissediyormusun, ben hiç anlamıyorum,bebek hareketi sandığım şey sancı mı acaba ?
Cnm bende hisetmiyodum saniyorum karnim acicak ama oyle degil :)karnim sepsert oluyo acaip derecede rahatsiz oluyosun sanci oylemissiz aman ihmal etmeyin kizlar.

Ya canım bence senin de haftan çok iyi olsun üzme kendini böyle rahatlat bol bol stres yapma. Ben o günlere gelsem daha ne isterim. Maşallah size haberdar et muhakkak olur mu
Yok cnm hic stresim yok cok suku okadar tek bebekler geliyo bu zamanda sadece renk degisikliginden kuveze girebilir dedi solunumuyla ilgili sıkinti yasamayiz dedi

Allah hakkımızda hayırlısını versin 34. Haftadan sonra her an gelebiliyorlar demekki. Rabbim sana kolaylık versin sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Küveze de girseler tez zamanda çıksınlar inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bize yazmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…