2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim
Canim gozun aydinmi deyim bilemedim ama haftanda kotu degil, benim doktorum 30 haftadan sonra sorun olmaz demişti o yuzdan caninı sikma Allaha emanet et yavrulari demekki acele gelmek istiyorlar annesi,Allah bebişlerinizi size bağişlasin artik teker,çifter doğumlar başladi hayirlisiyla Allah hepimize yardimci olsun yavrularimizi bizlere bağişlasin .şu mubarek gunlerde çocuk hasreti çeken herkese hayirli evlatlar versin Rabbim,bizleri habersiz birakmayin

Merhaba kızlar herkes iyidir inş :)
Benim başımı kaşıyacak zamanım bile Yok WC ye rahat gitsem 15 dk duş alsam yemek yesem lüks geliyor :)
33 haftalık doğduk 1 aylık olduk iki gündür gece mama veriyorum doymuyorlar sanırım uyanık oluyorlar 70 ml mama yapıyorum ... sizler nkdr veriyorsunuz mama .. dün bitiremediler ondan önceki gün bitirdiler tam ayarlıyamıyırum mama olayını

Haftan güzel cnm moralini bozma kurtulacaksınız onu düşün valla hamilelik zor :)
Küvez içinde üzülmeyin girerse gerçekten çok iyi bakıyorlar ve herşeylerine bakıyorlar insan üzülüyor tabi o ruh hali ile ama herkeş onlar için olurda küveze girerlerse korkmasın kimse genelde ikizleri kontrol altında tutmak istiyor doktorlar

Canım artık doğum bitmiştir diye düşünüyorum,hoşgeldiler aramıza miniklerin, Allah'ım sağlıkla büyümeyi nasip etsin ,sende iyileşip bir an önce toparlan,gerçi küvezde değillerse yarına kalkarsın sen:))öpüyorum sizi,maşallah kuzularına tekrar hayırlı olsun Ask-I Zuleyha

Cnm nst de sancim cikti 2 cm acikligim var afedersin artik kafasini ozel bolgemde hisediyorum ayaga kalkip yuruyemiyorum bile dr cati muanesi yapti bi kac gun daha beklersen rahmi parcalar dedi bende once Allaha sonra dr guvendim...
Bende ondan dolayı erken Doğum yaptım doktor rahmin parçalanacak bebeklerden önce seni düşünmem Laz'ım Dedi ... gönül ister son haftaya kdr durmayı ama herşeydede bi hayır vardır .. bence 30 haftadan sonra en fazla küvezde kalırlar başkada sorun olmaz allahın izini şle

Bugünde evdeyim canım yarın sabahtan aç gidicem,sancı ve açılma çıkarsa öğlene alacaklar,küvez kısmına kendimi alıştırmıştım Allah'ım başka sağlık problemi vermesin,seninkiler nasıl alışabildin mi tempoya:)

Selam canim nasilsın iyimisin,bebişler nasil arada girib bize tecrubelerinizden bahs edin ihtiyacmiz var .

Allahim siramizi bozmasin hepimiz zamaninda sağlikli şekilde bebişlerimizi kuçağimiza alalim inşallah hepimizin hamilelik sureci ister istemez korkuyla,panikle geçiyor inşallah çektigimiz sikintililarimizi Allahim sağlikli bebişlerimizle mukofatlandirsin yavrularimizi bize bağişlasin siramizle doğuralim yavrularimiz acele etmesin.

Eski günlerime döndüm:))
15 dk duş almak ooo süper bizler için
Mamalarını bir ölçek fazla yapın canım bazen yetmiyor bazen çok geliyo
Biz 11 aylık olduk
Ufak ufak adımlar başladı
Bide banyoya girdim mı 1 saat çıkmıyorum artık:))
Benim ikizlerim kız ikiside
Süsleniyoruz artık bide

11 aylıkmı:):) görebilecekmiyim acaba çok uzak geliyor :) kalkmadan 4-5 saat uyumayı özledim fazlasında gözüm Yok okdr uyusam bayram etcem:):)
Ciddi şekilde zor iş ikiz büyümek çok güzelde ayrıcalıklı hisediyor insan kendini :) belki sadece mama versem bukdr zorlanmam ..sadece emzirmek insanı yıpratıyor dinlenmeye zamanım olmuyor bide kaynanam bizde çoookkkk sıkılıyorum :):):) kendi halimde yaşamayı özledim. Evin her odasından birinin çıkmadı sürekli misafirin gelmesi sürekli akıl vermeler falann bitmiyor :)
Üzülme küvez onlar için gerekli ise iyi bşydir.. biz elimizden geleni yaptık rabbim korusun :) yorulmaya hazır ol :)
Selam canim nasilsın iyimisin,bebişler nasil arada girib bize tecrubelerinizden bahs edin ihtiyacmiz var .
İyiyim ruhen iyiyim:) ama bedenen çöktüm:) gece olsun istemiyorum gündür yine zaman geçiyor bişekşlde:)
1 aydır emziriyorum sadece ve aşırı yorucu zaten bu tempoyla sütte kalmaz dinlenmeyince ondan iki gecedir 1 kez mama verdim hiç deilse 2 saat uyudular ona bile şükrettim:)pramatüre doğunca insan 2-3 ay hemen geçsin istiyor umarım hızlı geçer sorunsuz geçer .. 4 gün önce kız kustu boguldu nefesssiz kaldı simsiyah oldu burnunu otri bebe ile temizlemeye çalıştım işe yaramadı hastahaneye gittik ağzını burnunu temizlediler birazda gözetim altında kaldı ömrümden ömür gitti okdr küçüklerki kendilerini kurtaramıyorlar hem kustu boguldu korkusu hem bedenen yorgunluk hem insanların akıl vermeleri çok yordu beni .. onun için ilk aylar zor geçiyor onu anladım bide benim 4 yaşında kızım var onda zorlandım diyordum ya nankörlük etmişim tek çocuk ile iki çocuğa bakmak arasında dağlar kdr fark varmış :)

Bı iki aya artik kendim de bakabilirsin
Aslında şimdi de bakılır ama genede birinin olması iyi bişey bence
Emmeleri çok güzel inanki
Benim sütüm küvoz zamanında üzüntüden kesildi sonrada yetmedi işte 7 ay emdiler

Şimdi ben uyuyorum çok şükür şimdi de mamalarını yediler ben bı duş alcam:)
İkisi örümceklerinde dolanıyorlar
Emzirmek daha iyi inan ben ikisine de aynı anda mama yediriyorum bu çok daha zor oluyor
Biri yerken öbürü asla beklemek istemiyor
Yastık koyup iki elimle yediriyorum
Ama ek gıda beni çok rahatlattı nefes aldım resmen

7 ay emmeleride çok iyi ikiz sonuçta sadece meme almaları bence en fazla 3-4 ay olur ondan sonra mama herşekilde verilir .. mamayı aynı anda yedirmek ayrı ayrı emzirmekten daha kolay geldi bana sanki :) memede yarım saat durmak istiyorlar ikisi gaz çıkarma ile 1.1-5 saat sürüyor sonra yine emmek istiyorlar mama kdr kalorili olmadığı işin sık sık Emelim diyorlar .. kızımı 2 sene emzirdim ama bunları 1 sene emzirsem benden iyisi Yok diyorum :)
Tek bakarım neden dersen kaynanam bana bebekler ile ilgili yardım edemiyor evin temizliğini kadın alıyorum düzenli o yapıyor .. kaynanam sadece yemek yapıyor ve çok konuşuyor :) ben sanırım başka birilerinin bukdr çok evimde kalmasına dayanamıyorum :) bakalım nekadar sabredeceğim :)inş bende rahatladığım dönemlere gelirim :) çok uzak geliyor ama :)

İnanın ben 9 aylık olana kadar sayısız akşam aç uyudm
o kadar zorduki herşeye yetişebilmek
Ama evet herkes Kendi evinde kendi düzenini istiyor
Belli bir zaman sonra kafa götürmüyor:)
İkisine aynı anda mama yedirmek tabi emzirmekten kolay ama mama da fos kilo yapıyo balon gibi şişiriyo ve biberon yıkamaktan usandım

İlk oğlum doğduğunda evim aşiret gibi doluydu oturacak yer kalmazdı sehpalarda otururduk
Kafam o kadar dolduki şimdi kimseyi istemiyorum
Zaten ikiz diye de pek niyetli değiller
Benim gelmeyin demem işlerine de geliyo:)))

Zor gunlerknizin bitmesine az kalmış inşallah daha kolay olur
Şimdi ben ara ara bı kahve yapıp içiyorum o kadar iyi geliyor ki

Allah yardimciniz olsun inşallah sağlikla buyusunlerde bu zorluklar unutulur,ooof ooof şu kaynanalar yokmu insani omrunden omur goturuyor bu iki bebegemi baksin banami baksin demiyorlar ,yuk olmiyim demiyorlar zaten çeneleri biyiriyor insani brnimkide pusuda bekliyor gelib kendine bakyirmak için duşundukçe içim karariyor inşallah gelmez

Kız ne yük olması onlar kendileri olmazsa bizim hiç bşyi yapamıycagımızı düşünüyorlar .. valla zaten hertürlü yoruluyorum bari beyin olarak yorulmayayım .. az önce aç bu çocuklar uyumuyor Dedi mama yap Dedi yaptım kustu biri.. memede doymuş fazla geldi demek diyor şimdide ... sadece yemek yapıyor ona lafım yok zaten yemesemde olur o ruh halindeyim bana evden yemekten çok çocuklara bakarken yardım eden Laz'ım onuda beceremiyor malesef
Aman keşke benimkilerde gelmese bence şanslısın vallahi daha yoruluyorum bebekleri alıp oturma odasında mutfakta oturmak istiyorum kaynanam var diye yatak odasından çıkmıyorum bi oraya gelip çok durmuyor yanımda ...
Zormuş ikiz bebek acaba nezaman rahatlarım bilmiyorum

Kızlar hangi mamayı veriyorsunuz be n aptamil pramatil aldım toplamda 2 gece verdim bugünde iki kez verdim akşam verdiğimden oglan fışkırtarak kustu mama yaramadımı acaba Yoksa arada olurmu .. mama suyunu ılıktan biraz sıcak yapıyorum ondan olmaz demi..
Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ve kaç ml veriyorusunuz

Ben her emzirmeden sonra veriyorum mama canim kiz 60cc iciyo oglan 30cc anca iciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…