- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.341
Canim biz ilk aptamil pronutro aldik amaa cok gaz yaptii diye evolvia pronutroya gectik alismasi cok zor oldu asiri kustular ama şükür alisiyolar 30cc ile 60 cc arasi degisio ölçümuzKızlar hangi mamayı veriyorsunuz be n aptamil pramatil aldım toplamda 2 gece verdim bugünde iki kez verdim akşam verdiğimden oglan fışkırtarak kustumama yaramadımı acaba Yoksa arada olurmu .. mama suyunu ılıktan biraz sıcak yapıyorum ondan olmaz demi..
Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ve kaç ml veriyorusunuz
Ozaman çok vermiyorum ben gece bir kez verdim bide bugun akşam verdim yatarken vercektim korktumBen her emzirmeden sonra veriyorum mama canim kiz 60cc iciyo oglan 30cc anca iciyo
Ya ozaman alışma süreci oluyor sürekli anne sütü alınca belki mama rahatsız etmiştir umarım alışırlar kusması sorun deilde kusarken bogulurlar diye çok korkuyomCanim biz ilk aptamil pronutro aldik amaa cok gaz yaptii diye evolvia pronutroya gectik alismasi cok zor oldu asiri kustular ama şükür alisiyolar 30cc ile 60 cc arasi degisio ölçümuz
Yavaş yavaş gitmesi gerektiğini söyleyin o zaman benceKız ne yük olması onlar kendileri olmazsa bizim hiç bşyi yapamıycagımızı düşünüyorlar .. valla zaten hertürlü yoruluyorum bari beyin olarak yorulmayayım .. az önce aç bu çocuklar uyumuyor Dedi mama yap Dedi yaptım kustu biri.. memede doymuş fazla geldi demek diyor şimdide ... sadece yemek yapıyor ona lafım yok zaten yemesemde olur o ruh halindeyim bana evden yemekten çok çocuklara bakarken yardım eden Laz'ım onuda beceremiyor malesef
Aman keşke benimkilerde gelmese bence şanslısın vallahi daha yoruluyorum bebekleri alıp oturma odasında mutfakta oturmak istiyorum kaynanam var diye yatak odasından çıkmıyorum bi oraya gelip çok durmuyor yanımda ...
Zormuş ikiz bebek acaba nezaman rahatlarım bilmiyorum
Benim ikizlerim tek yumurta ikiziSelam bir çok anne kucağına yavrusunu almıştır diye düşünüyorum. Henüz doğum yapmamışlar da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Size bir sorum olacak benzer tecrübesi olanlar bana bilgi verebilir mi?
Tüp bebek yoluyla 8 haftalık ikizlere hamıleyım. İkizlerden birinin gelişimi haftasında ama diğeri ondan neredeyse 10 gün geri ve kalp atımı yavaş. Doktor genetik sorunu olabileceğini kendiliğinden sonebilecegini söyledi. Sonmezse de takip edilir eğer genetik olarak problem varsa söndürülebilir dedi.
Sizde de özellikle tüp bebekse benzer sorunu olan oldu mu? Nasıl sonuçlandi.
Bebeğin sağlıklı olduğuna ve haftasına yetisecegine inanıyorum ama bilmiyorum tabi. Bilgisi veya deneyimi olan varsa yazar misiniz
Bana bu sekilde doktor tavsiye etti canım kilo alamiyolardiOzaman çok vermiyorum ben gece bir kez verdim bide bugun akşam verdim yatarken vercektim korktum
Canım inan bende çok korkuyorum 2 gündür. Yoldanmı oldu bilmiyorum ama çok sancım oldu ve arada oluyor. Şükür biraz hafifledi ama yinede yüreğim ağzımda. Hayırlısıyla bayramı atlatsaydıkKızlar selam hepimiz dikkat edelim artık. Burdan en başından beri bi arkadaşım vardı ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişey yaşamadı ben iyiyim yok birşeyim diyodu hep aynı haftadayız. 2 gündür bi ağrı vardı vajinada ve belde bugün gitti ve 4 cm açılma varmış Bayram öncesi hastaneyle çok uğraştılar falan. Yattı şimdi ciğer geliştiricileri vurulup bekliyo bebekler kesin girer küveze inşallah sağ salim olur doğumu. Beni aldı bir tırsma valla
Sen yine iyi haftalardasın canım arkadaşım benimle aynı 32deCanım inan bende çok korkuyorum 2 gündür. Yoldanmı oldu bilmiyorum ama çok sancım oldu ve arada oluyor. Şükür biraz hafifledi ama yinede yüreğim ağzımda. Hayırlısıyla bayramı atlatsaydık
Valla genetik ama ben soran herkese tesadüf öyle oldu diyorumbenimde bir sorum olacak kızlar bu ikiz meselesi genetikmi genelde öyle derler.ailesinde ikiz olmayıp ikizzleri olan varmı.
Sen stres yapma canım, inşAllah 34-36ları görürsün ve görürüm. Annem biraz yoruluyor ama geldim geleli elimi birşeye sürmedim. Kızımlada ilgileniyor Allah razı olsun. Yatıyorum çoğunlukla. Kendi evimde çok yoruluyordum, iş sonra ev yemek çocuk derken gücüm kalmıyordu valla.Sen yine iyi haftalardasın canım arkadaşım benimle aynı 32de
Merhaba ben bugün tekrar ntsye giricem sancı varsa doğum olacak;(Kızlar selam hepimiz dikkat edelim artık. Burdan en başından beri bi arkadaşım vardı ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişey yaşamadı ben iyiyim yok birşeyim diyodu hep aynı haftadayız. 2 gündür bi ağrı vardı vajinada ve belde bugün gitti ve 4 cm açılma varmış Bayram öncesi hastaneyle çok uğraştılar falan. Yattı şimdi ciğer geliştiricileri vurulup bekliyo bebekler kesin girer küveze inşallah sağ salim olur doğumu. Beni aldı bir tırsma valla
Bizim ailelerimizde yok,ama özellikle ileri yaş gebeliklerinde ve düzensiz yumurtlayan hanımlarda şans yüksek ,gerçi doktorlar risk diyor buna:)) benim ikinci ikiz gebeliğim mesela bazı aylar çift yumurtluyorum yaş faktörüde etken...benimde bir sorum olacak kızlar bu ikiz meselesi genetikmi genelde öyle derler.ailesinde ikiz olmayıp ikizzleri olan varmı.
Amin canım. Valla yapacak bişey yok birazcık zorlanıcak anneler aman sen dikkat et. Bende çok fazla bişey yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum tabi :)))Sen stres yapma canım, inşAllah 34-36ları görürsün ve görürüm. Annem biraz yoruluyor ama geldim geleli elimi birşeye sürmedim. Kızımlada ilgileniyor Allah razı olsun. Yatıyorum çoğunlukla. Kendi evimde çok yoruluyordum, iş sonra ev yemek çocuk derken gücüm kalmıyordu valla.
Canım kilolar iyi haftan iyi lütfen üzme kendini dr daha bugün baktı ve dedi ki hedefimiz 34 sık kendini o zamana kalsa hiçbirşey olmaz dediMerhaba ben bugün tekrar ntsye giricem sancı varsa doğum olacak;(
kiloları nasıl bende 34 te doğum yaptım korkma hiç kuvezden de korkma sarılıklarını orda atlatmaları daha iyi oluyorMerhaba ben bugün tekrar ntsye giricem sancı varsa doğum olacak;(
siz kaç yaşındasınız .ikiz bende cok istiyorum da adet günü kanama falan yasadınızmı hiç.Bizim ailelerimizde yok,ama özellikle ileri yaş gebeliklerinde ve düzensiz yumurtlayan hanımlarda şans yüksek ,gerçi doktorlar risk diyor buna:)) benim ikinci ikiz gebeliğim mesela bazı aylar çift yumurtluyorum yaş faktörüde etken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?