2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim biz ilk aptamil pronutro aldik amaa cok gaz yaptii diye evolvia pronutroya gectik alismasi cok zor oldu asiri kustular ama şükür alisiyolar 30cc ile 60 cc arasi degisio ölçümuz

Canim biz ilk aptamil pronutro aldik amaa cok gaz yaptii diye evolvia pronutroya gectik alismasi cok zor oldu asiri kustular ama şükür alisiyolar 30cc ile 60 cc arasi degisio ölçümuz
Ya ozaman alışma süreci oluyor sürekli anne sütü alınca belki mama rahatsız etmiştir umarım alışırlar kusması sorun deilde kusarken bogulurlar diye çok korkuyom

Yavaş yavaş gitmesi gerektiğini söyleyin o zaman bence
Bakılır da ben baktım ki benimkiler de çok minikletidi

Selam bir çok anne kucağına yavrusunu almıştır diye düşünüyorum. Henüz doğum yapmamışlar da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Size bir sorum olacak benzer tecrübesi olanlar bana bilgi verebilir mi?
Tüp bebek yoluyla 8 haftalık ikizlere hamıleyım. İkizlerden birinin gelişimi haftasında ama diğeri ondan neredeyse 10 gün geri ve kalp atımı yavaş. Doktor genetik sorunu olabileceğini kendiliğinden sonebilecegini söyledi. Sonmezse de takip edilir eğer genetik olarak problem varsa söndürülebilir dedi.
Sizde de özellikle tüp bebekse benzer sorunu olan oldu mu? Nasıl sonuçlandi.
Bebeğin sağlıklı olduğuna ve haftasına yetisecegine inanıyorum ama bilmiyorum tabi. Bilgisi veya deneyimi olan varsa yazar misiniz

Benim ikizlerim tek yumurta ikizi
Tedaviyle olmadılar o yüzden bilmiyorum belki farklı biseydir ama ikizlerde birinin diğerinden geri kalabiliyor gelişimi
Benimkilerin arasında 3hafta vardı
Şimdi çok şükür ikiside iyi
Biraz kilo farkı var sadece
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Kızlar selam hepimiz dikkat edelim artık. Burdan en başından beri bi arkadaşım vardı ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişey yaşamadı ben iyiyim yok birşeyim diyodu hep aynı haftadayız. 2 gündür bi ağrı vardı vajinada ve belde bugün gitti ve 4 cm açılma varmış Bayram öncesi hastaneyle çok uğraştılar falan. Yattı şimdi ciğer geliştiricileri vurulup bekliyo bebekler kesin girer küveze inşallah sağ salim olur doğumu. Beni aldı bir tırsma valla

Canım inan bende çok korkuyorum 2 gündür. Yoldanmı oldu bilmiyorum ama çok sancım oldu ve arada oluyor. Şükür biraz hafifledi ama yinede yüreğim ağzımda. Hayırlısıyla bayramı atlatsaydık

Canım inan bende çok korkuyorum 2 gündür. Yoldanmı oldu bilmiyorum ama çok sancım oldu ve arada oluyor. Şükür biraz hafifledi ama yinede yüreğim ağzımda. Hayırlısıyla bayramı atlatsaydık
Sen yine iyi haftalardasın canım arkadaşım benimle aynı 32de

benimde bir sorum olacak kızlar bu ikiz meselesi genetikmi genelde öyle derler.ailesinde ikiz olmayıp ikizzleri olan varmı.

Sen yine iyi haftalardasın canım arkadaşım benimle aynı 32de
Sen stres yapma canım, inşAllah 34-36ları görürsün ve görürüm. Annem biraz yoruluyor ama geldim geleli elimi birşeye sürmedim. Kızımlada ilgileniyor Allah razı olsun. Yatıyorum çoğunlukla. Kendi evimde çok yoruluyordum, iş sonra ev yemek çocuk derken gücüm kalmıyordu valla.

Merhaba ben bugün tekrar ntsye giricem sancı varsa doğum olacak;(

benimde bir sorum olacak kızlar bu ikiz meselesi genetikmi genelde öyle derler.ailesinde ikiz olmayıp ikizzleri olan varmı.
Bizim ailelerimizde yok,ama özellikle ileri yaş gebeliklerinde ve düzensiz yumurtlayan hanımlarda şans yüksek ,gerçi doktorlar risk diyor buna:)) benim ikinci ikiz gebeliğim mesela bazı aylar çift yumurtluyorum yaş faktörüde etken...

Amin canım. Valla yapacak bişey yok birazcık zorlanıcak anneler aman sen dikkat et. Bende çok fazla bişey yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum tabi :)))

siz kaç yaşındasınız .ikiz bende cok istiyorum da adet günü kanama falan yasadınızmı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…