2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya bu milletin tek bakamazsın lafları yedi beni tek bakmak istiyorum kv ile yaşamak istemiyorum zorlanacaksam bile kendim zorlanayım ama yok bebek arabası aldım vay efendim onunla çıkamaz misim bir sürü terane

Bende sen gibiyim rahat olmak istiyorum :-(

Bende kendimi hep iyi hissediyorum diyorum böyle olmamda korkutuyor beni valla bende tırstim şimdi

siz kaç yaşındasınız .ikiz bende cok istiyorum da adet günü kanama falan yasadınızmı hiç.
Canım ben 36 yaşındayım yumurtlamam düzensiz ,ileri yaşdan muhtemelen ikiz hamile kalma oranım yüksek:) hiç kanamam olmadı ama ilk bebeklerimin kalp atışı durduğu için 10. Hafta da kürtaj olmuştum

Ya bu milletin tek bakamazsın lafları yedi beni tek bakmak istiyorum kv ile yaşamak istemiyorum zorlanacaksam bile kendim zorlanayım ama yok bebek arabası aldım vay efendim onunla çıkamaz misim bir sürü terane
Ben çıkıyorum
Evim 3.kat
Eşim olmadığı zamanlarda tek tek indiriyorum bebekleri
Zaten gezmeye giden bebekler pek eziyet etmiyor
Bakılıyor da
Hani ben çok şükür şu işlerine yetişemedim dediğim hicbiseyleri olmadı
Sadece kendi işlerimi yapmadım
Mesela yemek yemedim banyo yapmadım
Ha bunlarda eşim yokken eşim gelince geceleri duş alabildim
bakılır
Zaten kafan rahat olsun da gerisi kendin daha iyi bakılır
Kayınvalide de de gelsin ama belliki sıkmış sizi
Haftada 1 gelsin
Genel temizlik yaparken çocukları tutuverir

Kızlar çok şükür sancım çıkmadı ,bayramdan sonra çarşamba gel ,eğer sancı varsa alırım yoksa bekleriz yine dedi
Canım çok sevindim senin adına. İnşAllah 2-3 hafta daha dururlar. Kiloları nasıl söyledimi? Seninle aynı günlerimiz. Bizim en son 2019a 2154 dü 1 hafta önce. İnşAllah almışlardır biraz daha.

@aSk-I Zuleyha canım nasılsınız? Müsait olduğun zaman yaz mutlaka. Bebişler ve sen inşAllah iyisinizdir

Canım salı günü sancı olayı çıkınca sadece suyuma baktı,bugün de hastası çoktu bakmayalım dedi velhasıl en son 33+2 de 2100 ve 2056 olan kiloları biliyorum ama ben hiç kilo alamıyorum onlar alır mı bilmem doğuma 2500 olurlar gibime geliyor,bu arada bişey sorucam ciğer geliştirici iğneden sonra bacaklarım kızarmaya başladı kaşıntı başladı vücudumda falan normal mi sence??

İyimiş maşallah kiloları. Canım bana iğne yapılmadı bilemeyeceğim. Yaptıran arkadaşlar yazar belki. Sadece bebeklerin hareketinde azalma olduğunu yazmışlardı sanki. Karaciğer enzim değerlerin nasıl? Kan tahlili yapıldımı?

Ciğer geliştirici igneyi ben 26 ıncı haftada sabah akşam 2 şer doz oldum bendeki etkisi avuç içlerimi ve yanaklarımı kızartmıştı fakat kaşıntı olmadı. 1 gün sonra kızartı geçmişti. doğuma kadar bebişlerin inş 2500 olurlar canım.

Aşk_ı zuleyha yı merak ediyorum 2 gündür ara ara girip bakıyorum inş bi sorun yoktur belki bebişler küveze girmedi onlarla ilgilendiği için yazamamış olabilir inş öyledir. Bu arada bebişleri 30 ağustos Zafer Bayram'ında doğdular ne güzel

İgneden sonra bebişlerin hareketlerinde ben bir azalma yaşamadım canım. Belki kişiden kişiye değişiyor olabilir.igneden önce bana kan tahlili yapılmadı.

Ben de leylak04 gibi 26. Haftada oldum ciğer geliştiriciyi. Sabah ve akşam 2 şer doz. Ellerimi bacaklarımı hatırlamıyorum kaşıntı oldu mu onu da hatırlamıyorum ama yanaklarım çok kızarmıştı. 2 güne geçmişti. Hareketlerde de azalma olmamıştı.

Vallo bende ayni senin gibi girib ,girib bakiyorum haber varmi diye ,bayram şekerlerini aldi tabi kuçagina bizleri unutdu

Cok haklisin canim insan cok bitkin kaliyor ben dogum yapali 9 gun oldu 51 kiloyla hamile kalmistim suan 55 kiloyum cocuklar doymuyorlar hizla kilo kaybettiler sutum yetmiyor her emzirmeden sonra 1 olcek mama veriyorum ancak oyle kilo almaya basladilar. Senin cocuklarin kilo alimlari nasil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…