- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.361
Ya bu milletin tek bakamazsın lafları yedi beni tek bakmak istiyorum kv ile yaşamak istemiyorum zorlanacaksam bile kendim zorlanayım ama yok bebek arabası aldım vay efendim onunla çıkamaz misim bir sürü teraneBı iki aya artik kendim de bakabilirsin
Aslında şimdi de bakılır ama genede birinin olması iyi bişey bence
Emmeleri çok güzel inanki
Benim sütüm küvoz zamanında üzüntüden kesildi sonrada yetmedi işte 7 ay emdiler
Şimdi ben uyuyorum çok şükür şimdi de mamalarını yediler ben bı duş alcam:)
İkisi örümceklerinde dolanıyorlar
Emzirmek daha iyi inan ben ikisine de aynı anda mama yediriyorum bu çok daha zor oluyor
Biri yerken öbürü asla beklemek istemiyor
Yastık koyup iki elimle yediriyorum
Ama ek gıda beni çok rahatlattı nefes aldım resmen
Bende sen gibiyim rahat olmak istiyorum :-(7 ay emmeleride çok iyi ikiz sonuçta sadece meme almaları bence en fazla 3-4 ay olur ondan sonra mama herşekilde verilir .. mamayı aynı anda yedirmek ayrı ayrı emzirmekten daha kolay geldi bana sanki :) memede yarım saat durmak istiyorlar ikisi gaz çıkarma ile 1.1-5 saat sürüyor sonra yine emmek istiyorlar mama kdr kalorili olmadığı işin sık sık Emelim diyorlar .. kızımı 2 sene emzirdim ama bunları 1 sene emzirsem benden iyisi Yok diyorum :)
Tek bakarım neden dersen kaynanam bana bebekler ile ilgili yardım edemiyor evin temizliğini kadın alıyorum düzenli o yapıyor .. kaynanam sadece yemek yapıyor ve çok konuşuyor :) ben sanırım başka birilerinin bukdr çok evimde kalmasına dayanamıyorum :) bakalım nekadar sabredeceğim :)inş bende rahatladığım dönemlere gelirim :) çok uzak geliyor ama :)
Bende kendimi hep iyi hissediyorum diyorum böyle olmamda korkutuyor beni valla bende tırstim şimdiKızlar selam hepimiz dikkat edelim artık. Burdan en başından beri bi arkadaşım vardı ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişey yaşamadı ben iyiyim yok birşeyim diyodu hep aynı haftadayız. 2 gündür bi ağrı vardı vajinada ve belde bugün gitti ve 4 cm açılma varmış Bayram öncesi hastaneyle çok uğraştılar falan. Yattı şimdi ciğer geliştiricileri vurulup bekliyo bebekler kesin girer küveze inşallah sağ salim olur doğumu. Beni aldı bir tırsma valla
Hakkında hayırlısı olur inşallahMerhaba ben bugün tekrar ntsye giricem sancı varsa doğum olacak;(
Canım ben 36 yaşındayım yumurtlamam düzensiz ,ileri yaşdan muhtemelen ikiz hamile kalma oranım yüksek:) hiç kanamam olmadı ama ilk bebeklerimin kalp atışı durduğu için 10. Hafta da kürtaj olmuştumsiz kaç yaşındasınız .ikiz bende cok istiyorum da adet günü kanama falan yasadınızmı hiç.
Ben çıkıyorumYa bu milletin tek bakamazsın lafları yedi beni tek bakmak istiyorum kv ile yaşamak istemiyorum zorlanacaksam bile kendim zorlanayım ama yok bebek arabası aldım vay efendim onunla çıkamaz misim bir sürü terane
Canım çok sevindim senin adına. İnşAllah 2-3 hafta daha dururlar. Kiloları nasıl söyledimi? Seninle aynı günlerimiz. Bizim en son 2019a 2154 dü 1 hafta önce. İnşAllah almışlardır biraz daha.Kızlar çok şükür sancım çıkmadı ,bayramdan sonra çarşamba gel ,eğer sancı varsa alırım yoksa bekleriz yine dedi
Canım salı günü sancı olayı çıkınca sadece suyuma baktı,bugün de hastası çoktu bakmayalım dedi velhasıl en son 33+2 de 2100 ve 2056 olan kiloları biliyorum ama ben hiç kilo alamıyorum onlar alır mı bilmem doğuma 2500 olurlar gibime geliyor,bu arada bişey sorucam ciğer geliştirici iğneden sonra bacaklarım kızarmaya başladı kaşıntı başladı vücudumda falan normal mi sence??Canım çok sevindim senin adına. İnşAllah 2-3 hafta daha dururlar. Kiloları nasıl söyledimi? Seninle aynı günlerimiz. Bizim en son 2019a 2154 dü 1 hafta önce. İnşAllah almışlardır biraz daha.
@aSk-I Zuleyha canım nasılsınız? Müsait olduğun zaman yaz mutlaka. Bebişler ve sen inşAllah iyisinizdir
İyimiş maşallah kiloları. Canım bana iğne yapılmadı bilemeyeceğim. Yaptıran arkadaşlar yazar belki. Sadece bebeklerin hareketinde azalma olduğunu yazmışlardı sanki. Karaciğer enzim değerlerin nasıl? Kan tahlili yapıldımı?Canım salı günü sancı olayı çıkınca sadece suyuma baktı,bugün de hastası çoktu bakmayalım dedi velhasıl en son 33+2 de 2100 ve 2056 olan kiloları biliyorum ama ben hiç kilo alamıyorum onlar alır mı bilmem doğuma 2500 olurlar gibime geliyor,bu arada bişey sorucam ciğer geliştirici iğneden sonra bacaklarım kızarmaya başladı kaşıntı başladı vücudumda falan normal mi sence??
Ay çook sevindin canim benim inşallah 2,3 hafta daha dururlar bebişler acele etmedenKızlar çok şükür sancım çıkmadı ,bayramdan sonra çarşamba gel ,eğer sancı varsa alırım yoksa bekleriz yine dedi
Ciğer geliştirici igneyi ben 26 ıncı haftada sabah akşam 2 şer doz oldum bendeki etkisi avuç içlerimi ve yanaklarımı kızartmıştı fakat kaşıntı olmadı. 1 gün sonra kızartı geçmişti. doğuma kadar bebişlerin inş 2500 olurlar canım.Canım salı günü sancı olayı çıkınca sadece suyuma baktı,bugün de hastası çoktu bakmayalım dedi velhasıl en son 33+2 de 2100 ve 2056 olan kiloları biliyorum ama ben hiç kilo alamıyorum onlar alır mı bilmem doğuma 2500 olurlar gibime geliyor,bu arada bişey sorucam ciğer geliştirici iğneden sonra bacaklarım kızarmaya başladı kaşıntı başladı vücudumda falan normal mi sence??
İgneden sonra bebişlerin hareketlerinde ben bir azalma yaşamadım canım. Belki kişiden kişiye değişiyor olabilir.igneden önce bana kan tahlili yapılmadı.İyimiş maşallah kiloları. Canım bana iğne yapılmadı bilemeyeceğim. Yaptıran arkadaşlar yazar belki. Sadece bebeklerin hareketinde azalma olduğunu yazmışlardı sanki. Karaciğer enzim değerlerin nasıl? Kan tahlili yapıldımı?
Canım salı günü sancı olayı çıkınca sadece suyuma baktı,bugün de hastası çoktu bakmayalım dedi velhasıl en son 33+2 de 2100 ve 2056 olan kiloları biliyorum ama ben hiç kilo alamıyorum onlar alır mı bilmem doğuma 2500 olurlar gibime geliyor,bu arada bişey sorucam ciğer geliştirici iğneden sonra bacaklarım kızarmaya başladı kaşıntı başladı vücudumda falan normal mi sence??
Vallo bende ayni senin gibi girib ,girib bakiyorum haber varmi diye ,bayram şekerlerini aldi tabi kuçagina bizleri unutduAşk_ı zuleyha yı merak ediyorum 2 gündür ara ara girip bakıyorum inş bi sorun yoktur belki bebişler küveze girmedi onlarla ilgilendiği için yazamamış olabilir inş öyledir. Bu arada bebişleri 30 ağustos Zafer Bayram'ında doğdular ne güzel
Cok haklisin canim insan cok bitkin kaliyor ben dogum yapali 9 gun oldu 51 kiloyla hamile kalmistim suan 55 kiloyum cocuklar doymuyorlar hizla kilo kaybettiler sutum yetmiyor her emzirmeden sonra 1 olcek mama veriyorum ancak oyle kilo almaya basladilar. Senin cocuklarin kilo alimlari nasil canim11 aylıkmı:):) görebilecekmiyim acaba çok uzak geliyor :) kalkmadan 4-5 saat uyumayı özledim fazlasında gözüm Yok okdr uyusam bayram etcem:):)
Ciddi şekilde zor iş ikiz büyümek çok güzelde ayrıcalıklı hisediyor insan kendini :) belki sadece mama versem bukdr zorlanmam ..sadece emzirmek insanı yıpratıyor dinlenmeye zamanım olmuyor bide kaynanam bizde çoookkkk sıkılıyorum :):):) kendi halimde yaşamayı özledim. Evin her odasından birinin çıkmadı sürekli misafirin gelmesi sürekli akıl vermeler falann bitmiyor :)
Üzülme küvez onlar için gerekli ise iyi bşydir.. biz elimizden geleni yaptık rabbim korusun :) yorulmaya hazır ol :)
İyiyim ruhen iyiyim:) ama bedenen çöktüm:) gece olsun istemiyorum gündür yine zaman geçiyor bişekşlde:)
1 aydır emziriyorum sadece ve aşırı yorucu zaten bu tempoyla sütte kalmaz dinlenmeyince ondan iki gecedir 1 kez mama verdim hiç deilse 2 saat uyudular ona bile şükrettim:)pramatüre doğunca insan 2-3 ay hemen geçsin istiyor umarım hızlı geçer sorunsuz geçer .. 4 gün önce kız kustu boguldu nefesssiz kaldı simsiyah oldu burnunu otri bebe ile temizlemeye çalıştım işe yaramadı hastahaneye gittik ağzını burnunu temizlediler birazda gözetim altında kaldı ömrümden ömür gitti okdr küçüklerki kendilerini kurtaramıyorlar hem kustu boguldu korkusu hem bedenen yorgunluk hem insanların akıl vermeleri çok yordu beni .. onun için ilk aylar zor geçiyor onu anladım bide benim 4 yaşında kızım var onda zorlandım diyordum ya nankörlük etmişim tek çocuk ile iki çocuğa bakmak arasında dağlar kdr fark varmış :)
Canim bizde yok ama benim ikiz oldu doktor olasiligi yukseltiyor sadece dedi akrabalarinda ikiz olmasi.benimde bir sorum olacak kızlar bu ikiz meselesi genetikmi genelde öyle derler.ailesinde ikiz olmayıp ikizzleri olan varmı.
Ayyy çok sevindimKızlar çok şükür sancım çıkmadı ,bayramdan sonra çarşamba gel ,eğer sancı varsa alırım yoksa bekleriz yine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?