2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Geçen hafta pazartesi 37+0da sezaryen ile ikizlerimize kavuştuk. Normal doğum ne büyük nimetmiş. Sezaryenla mahvoldum ağrı sancı istediğin gibi hareket edememe... İnşallah sizler kolay atlatırsınız bünyeye göre değişiyormuş.
İkizlerim 3000 ve 2500 gr doğdular. Çok şükür yoğun bakıma alınmadılar ancak büyük olan doğduğunda ağlamamış solunumu başlamamış epey uğraşmışlar ıslak akciğer dediler o nedenle ilk gün gözetim altında tuttular. Bize de bolca ağlatın uyanık kalsın diye çok tembihledi çocuk doktoru. Büyük devamlı uyuyor soyuyoruz çimdikliyoruz canının yandığını da anlamıyor herhal çok zor uyanıyor uyansa da emmiyor. Mecbur mama veriyorum. Sütüm sezaryenden dolayı dediler 4.gün geldiği için küçüğe de emzirdikten sonra başlarda 30ml mama veriyordum şimdi 45 oldu. Golden goat kullanıyorum gaz kusma kabızlık Vs. yapmadı çok memnunum. İlk üç çocuğumu iki yıl emzirdim. Keşke sütüm çok artsa da mamaya tümden kessem bunları da sadece emzirsem. Ama doymuyorlar en azından küçük ağlıyor da anlıyorum inşallah büyük de kendine gelir bir an evvel hareketlenir ağlar. Korkmuyor değilim SMA veya SP mi diye. Doktorumuz hayır bişeyi yok sadece ilk çocukların ve diğeri baya atılgan olduğu için sana farklı geliyor diyor. Hayırlısı kendi acımı unuttum ona üzülüyorum ağlaması da bir nimet hanımlar kıymetini bilin her ağladığında şükredin...

Gelip gidemez yaşlı ve tembel geldi mi aylarca kalacak kendince

Kizlar herkese hayirli bayramlarr diliyorum oncelikle... cok zorlu bi dogum yasadim gebelik zehirlenmem oldu rahimde yumusamam oldu bebeklerim once kuveze girmedi ama sonra biri beslenme bozuklugu yuzunden kuveze girdi ikiside 2100 grm dogdullar digeri tupte degil sadece damardan besliyolaar 1 2 gune cikar dediler ama eger dogumum bana verilen tarihte olsaydi ben komaya bile girebilirmisim...ama su yanimdaki mis koku icin hersey deger diyorummmm... herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum

Canım hayırlı bayramlar senden bi haber bekliyorduk bizde çok şükür atlatmişsin rabbim sana bağışlasın yavrularini

10 gün evde kalınca doktora gittim kilo almışalrmı diye 10 günde kız 300 oglan 400 gr almıştı sadece anne sütü ile ..doktor mama verme böyle devam et Dedi .. ama 3-4 gündür memeden sonra uyumadıkları zaman oluyor üst üste meme veriyorum yine uyumuyorlar ozaman mama veriyorum 1-2 kez günde .. bende yoruluyorum sürekli meme istiyorlar 40 dk ancak uyuyup yine uyanıyorlar zaten ben Ancak birini emzir gaz çıkar yerine koy derken diğerine aynısını yapıyorum busefer ilk olan ağlıyor .. bu Son günlerde yıprandım evdede sürekli birileri kaynanam hep bizde herkes akıl veriyor yardım eden Yok

Hayırlı olsun cnm bu ikiz gebeliğin her dönemi ayrı zor doğumuda sonrasıda rabbim yardımcımız olsun bebekler iyi olsun bugünlerde geçecek inş

Allah yardimcimiz olsun canim emzirmeyi nasil yapiyorsun canim 1 gosunlebirini digeriylede ikinci bebegimi emziriyorsun cok zor cok sitresli ya ne yapacagimi sasirdim bende

Herkese iyi Bayram'lar dilerim. Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inş. Allah korumuş seni canım. Gebelik Zehirlenmesi neden oldu ki ? Belirtiler varmıydı önceden? Tansiyon yüksekliği, başağrısı, yüz el ayak şişmelerin olmuşmuydu?

Canım geçmiş olsun,şimdi iyisin çok şükür,anlattıkların her bebekte oluyor sıkma canını,benimde bayramdan sonra Çarşamba tekrar sancım çıkarsa doğum olabilir sanırım ,yavrularınla ilk bayramın kutlu olsun

Kizlar hepinize şeker tadinda bayramlar ,inşallah seneye bebişlerimizle birlikte sağsalim bayramlaşmayi nasip etsin Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…