- 23 Temmuz 2017
- 12
- 9
- 1
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.381
Gelip gidemez yaşlı ve tembel geldi mi aylarca kalacak kendinceBen çıkıyorum
Evim 3.kat
Eşim olmadığı zamanlarda tek tek indiriyorum bebekleri
Zaten gezmeye giden bebekler pek eziyet etmiyor
Bakılıyor da
Hani ben çok şükür şu işlerine yetişemedim dediğim hicbiseyleri olmadı
Sadece kendi işlerimi yapmadım
Mesela yemek yemedim banyo yapmadım
Ha bunlarda eşim yokken eşim gelince geceleri duş alabildim
bakılır
Zaten kafan rahat olsun da gerisi kendin daha iyi bakılır
Kayınvalide de de gelsin ama belliki sıkmış sizi
Haftada 1 gelsin
Genel temizlik yaparken çocukları tutuverir
Olmadı siz ona taşının bı süre:)Gelip gidemez yaşlı ve tembel geldi mi aylarca kalacak kendince
yaşınız kaç acaba geç yaştakilerin ikiz olabilme ihtimalide yüksekmişte ondan soruyorumCanim bizde yok ama benim ikiz oldu doktor olasiligi yukseltiyor sadece dedi akrabalarinda ikiz olmasi.
28 yasindayim canimyaşınız kaç acaba geç yaştakilerin ikiz olabilme ihtimalide yüksekmişte ondan soruyorum
Gunaydin herkese tesekkurler canimGünaydın kızlar, herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim daha nice bayramlara evlatlarımızla girmeyi nasip etsin..
Canım hayırlı bayramlar senden bi haber bekliyorduk bizde çok şükür atlatmişsin rabbim sana bağışlasın yavrulariniKizlar herkese hayirli bayramlarr diliyorum oncelikle... cok zorlu bi dogum yasadim gebelik zehirlenmem oldu rahimde yumusamam oldu bebeklerim once kuveze girmedi ama sonra biri beslenme bozuklugu yuzunden kuveze girdi ikiside 2100 grm dogdullar digeri tupte degil sadece damardan besliyolaar 1 2 gune cikar dediler ama eger dogumum bana verilen tarihte olsaydi ben komaya bile girebilirmisim...ama su yanimdaki mis koku icin hersey deger diyorummmm... herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum
Günaydın iyi bayramlar canım herkese hayırlısıyla geçer inşallahGünaydın kızlar, herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim daha nice bayramlara evlatlarımızla girmeyi nasip etsin..
10 gün evde kalınca doktora gittim kilo almışalrmı diye 10 günde kız 300 oglan 400 gr almıştı sadece anne sütü ile ..doktor mama verme böyle devam et Dedi .. ama 3-4 gündür memeden sonra uyumadıkları zaman oluyor üst üste meme veriyorum yine uyumuyorlar ozaman mama veriyorum 1-2 kez günde .. bende yoruluyorum sürekli meme istiyorlar 40 dk ancak uyuyup yine uyanıyorlar zaten ben Ancak birini emzir gaz çıkar yerine koy derken diğerine aynısını yapıyorum busefer ilk olan ağlıyor .. bu Son günlerde yıprandım evdede sürekli birileri kaynanam hep bizde herkes akıl veriyor yardım eden YokCok haklisin canim insan cok bitkin kaliyor ben dogum yapali 9 gun oldu 51 kiloyla hamile kalmistim suan 55 kiloyum cocuklar doymuyorlar hizla kilo kaybettiler sutum yetmiyor her emzirmeden sonra 1 olcek mama veriyorum ancak oyle kilo almaya basladilar. Senin cocuklarin kilo alimlari nasil canim
Hayırlı olsun cnm bu ikiz gebeliğin her dönemi ayrı zor doğumuda sonrasıda rabbim yardımcımız olsun bebekler iyi olsun bugünlerde geçecek inşKizlar herkese hayirli bayramlarr diliyorum oncelikle... cok zorlu bi dogum yasadim gebelik zehirlenmem oldu rahimde yumusamam oldu bebeklerim once kuveze girmedi ama sonra biri beslenme bozuklugu yuzunden kuveze girdi ikiside 2100 grm dogdullar digeri tupte degil sadece damardan besliyolaar 1 2 gune cikar dediler ama eger dogumum bana verilen tarihte olsaydi ben komaya bile girebilirmisim...ama su yanimdaki mis koku icin hersey deger diyorummmm... herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum
Allah yardimcimiz olsun canim emzirmeyi nasil yapiyorsun canim 1 gosunlebirini digeriylede ikinci bebegimi emziriyorsun cok zor cok sitresli ya ne yapacagimi sasirdim bende10 gün evde kalınca doktora gittim kilo almışalrmı diye 10 günde kız 300 oglan 400 gr almıştı sadece anne sütü ile ..doktor mama verme böyle devam et Dedi .. ama 3-4 gündür memeden sonra uyumadıkları zaman oluyor üst üste meme veriyorum yine uyumuyorlar ozaman mama veriyorum 1-2 kez günde .. bende yoruluyorum sürekli meme istiyorlar 40 dk ancak uyuyup yine uyanıyorlar zaten ben Ancak birini emzir gaz çıkar yerine koy derken diğerine aynısını yapıyorum busefer ilk olan ağlıyor .. bu Son günlerde yıprandım evdede sürekli birileri kaynanam hep bizde herkes akıl veriyor yardım eden Yok
Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inş. Allah korumuş seni canım. Gebelik Zehirlenmesi neden oldu ki ? Belirtiler varmıydı önceden? Tansiyon yüksekliği, başağrısı, yüz el ayak şişmelerin olmuşmuydu?Kizlar herkese hayirli bayramlarr diliyorum oncelikle... cok zorlu bi dogum yasadim gebelik zehirlenmem oldu rahimde yumusamam oldu bebeklerim once kuveze girmedi ama sonra biri beslenme bozuklugu yuzunden kuveze girdi ikiside 2100 grm dogdullar digeri tupte degil sadece damardan besliyolaar 1 2 gune cikar dediler ama eger dogumum bana verilen tarihte olsaydi ben komaya bile girebilirmisim...ama su yanimdaki mis koku icin hersey deger diyorummmm... herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum
Canım geçmiş olsun,şimdi iyisin çok şükür,anlattıkların her bebekte oluyor sıkma canını,benimde bayramdan sonra Çarşamba tekrar sancım çıkarsa doğum olabilir sanırım ,yavrularınla ilk bayramın kutlu olsunKizlar herkese hayirli bayramlarr diliyorum oncelikle... cok zorlu bi dogum yasadim gebelik zehirlenmem oldu rahimde yumusamam oldu bebeklerim once kuveze girmedi ama sonra biri beslenme bozuklugu yuzunden kuveze girdi ikiside 2100 grm dogdullar digeri tupte degil sadece damardan besliyolaar 1 2 gune cikar dediler ama eger dogumum bana verilen tarihte olsaydi ben komaya bile girebilirmisim...ama su yanimdaki mis koku icin hersey deger diyorummmm... herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?