2017 de İkiz Annesi Olucaklar

S
Saol cnm Allah razi olsub dunyanin en guzel duygusu evlatmis ama bi yarim eksikk digeride gelince asil bayramim olcak.

İyi bayramlar herkese

Çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlısıyla atlattınız. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah tez zamanda evinize geçersiniz

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla kavuştun şükür.

Offff cnm yaa Allahim sabir versin Allah bidaha boyle bisey yasatmasin insaAllah simdi tekrar hamilemisin? Yada Bi baska cocugun varmi
İnşallah çok Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Kaybettiğim ilk çoçuğumda.şuan 34 haftalık hamileyim ikizlerime.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.

Geçmiş olsun canim ve gözün aydin Rabbim anneli babali büyütmek nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım korkma panik yapma ama peşini de bırakma bence başka doktora da götür

Hadi yaa buna da şükür canım hayırlı olsun. Neden komaya girermişsin ne sıkıntı varmış ve niye anlamamış dr ben anlamadım

Kızlar iyi bayramlar ya ben doğurmak istiyorum çok sıkıldım böyle yaşamaktan. 2 kilo ve üstü küvezde çok kalmıyormuş çok zormuş böyle yaa hiç mutlu değilim uyku uyuyamıyorum

zor geçiyor son günler biliyorum ama inan karınlarındaki 1 gün bile o kadar önemli ki gözleri icin organları icin , biz 2-3 haftada bir göz muayenesine gidiyoruz (rop) ve zor stresli geçiyor , 34 te yaptım doğum
biraz daha sık dişini inş hayırlı zamanda gelirler
Kızlar iyi bayramlar ya ben doğurmak istiyorum çok sıkıldım böyle yaşamaktan. 2 kilo ve üstü küvezde çok kalmıyormuş çok zormuş böyle yaa hiç mutlu değilim uyku uyuyamıyorum

Dayan canım kuzuların için bir gün bile onlar için çok önemli vakti zamanında gelirler inşallah zorlukları var ama dayan

Sabırrrrr 35 i gör bende senin gibiydim ,şu an halimi görsen belimden dizlerime kadar mor,sağımdan soluma dönemiyorum,her yediğim uemek borumdan geri geliyor , bazen kalbime bir baskı yapıyorlar kriz geçiriyorum sanıyorum:)))gündüz uyumamaya çalış, inteenetten diziye falan başla ,2hafta geçer bir şekilde:/

Öyle deme zamanında gelsin
Ben 33+4 doğurdum 2 hafta kğvezde kaldılar ömrümden ömür gitti keşke karnımda dursalardı agrı sızıya dayanırdım kiloları 2200-2300 dü kğvezde kalmaz demişlerdi kaldılar .. kiloya bakmıyor yani haftasını doldurması önemli haftası dolunca 1800 bile olsa kğvezde kalmıyor

Öf bende öyleydim ne zor günlerdi Doğum yaptıgım gibi elim ayağımdaki şişler indi dizlerimdeki ağrılar belimdeki kaburgamdaki tüm ağrılar biti sağlıklı olmak nkdr önemli ve kıymetli imiş :) şimdi tabi uykusuzluktan emzirmekten heryerim agrıyor ama hamile olmaktan bin kat iyidir :)

Olmadı siz ona taşının bı süre:)
Zaten yaklaşık 20 gündür kv evindeyiz burda havalar soğudu evi sobalı ve çocukları yıkarken ve evde gezerken problem oluyor.kv ebine tasinsam bile bana yardımı olmadıktan sonra bir anlamı olmuyor o yüzden eşimle karar aldık ben bakacam çocukları kimseyi istemiyorum dedim

Canım haklısın ama sabret inan dogurduktan sonra keşke biraz daha kalsaydı diyorsun ben 38 ı dolduruyordum nerdeyse ayni sen gibiydim ama şimdi o günleri arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…