2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya cok sevindim icimi rhtlttn

Merhaba çalışan var mı aranızda ikizde doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz 7 ayı beklemek zor olacak rapor alınabiliyor mu erken acaba bilen duyan var mı

Arkadaslar magnezyum ilaci kullaiyomusnz kullaniyosanz hangisni kullaniyosunuz bana doktr magnorm verdi ilk defa bugn ictim ellerm bacaklarm kollarm cok agiryodu umarim ii gelir sizler hangisini kullaniyosuz bu ilac hakknda bilgnz varmi

Arkadaslar magnezyum ilaci kullaiyomusnz kullaniyosanz hangisni kullaniyosunuz bana doktr magnorm verdi ilk defa bugn ictim ellerm bacaklarm kollarm cok agiryodu umarim ii gelir sizler hangisini kullaniyosuz bu ilac hakknda bilgnz varmi
Banada onu verdi kendi doktorum degl acil doktorum ana kullanmyrm ben. Doktorum verirse kullanirim

Merhaba çalışan var mı aranızda ikizde doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz 7 ayı beklemek zor olacak rapor alınabiliyor mu erken acaba bilen duyan var mı
30.hafta ayrilabiliyirsun eğer sıkıntılı geçerse kadın dogumcu rapor verebilir tabiki ama ohalden dolayi kamuda çalışanlara hala çok verme taraftarı değil drlar yıllık iznin fakan inşallah vardır sıkisinca kullanirsin

Kızlar tetenoz aşımızı yaptık sabah. Kolum çok ağrıyor. Ateş falan oluyormu. Sizler ne gibi yan etkiler yaşadınız
Ben oldum hiç acı ağrı sızı ateş olmadi normal yaşantıma devam ettim sanki vurulmamış gibiydim. Bir de o kıpırtılar bebeğinin hareketleri artik çoktan hissetmiş olman gerek bu haftalarda:)

Ben alıyorum rapor 30 günlük aldim bitince yine alicam ohalden dolayi sıkıntı var tabi ama benim düşük riskim vardi kanama falan o sebeple bir de tüp bebek ikiz olunca vermek zorundalar Allah korusun birşey olsa sorunlu olmak istemezler

Teşekkür ederim ben özel sektör şimdi iyi ama 30 dan önce verirler inşallah rapor.

ay gozun aydın canımmmm normal canım gerıde olmaaları demekki gec döllenmiş diger yumurta bende öle olmustu arayı kapatıyolar merak etme benımde ıkız normal yolla kızım var 6 yasında hyrla al kucagına ınsllh canımmm

Ben oldum hiç acı ağrı sızı ateş olmadi normal yaşantıma devam ettim sanki vurulmamış gibiydim. Bir de o kıpırtılar bebeğinin hareketleri artik çoktan hissetmiş olman gerek bu haftalarda:)
Valla benim kolum halen ağrıyor. Evet yavaş yavaş hissetmem lazim. Herkesin ayni olmuyor ama kimi daha erken kimi daha geç hissedebiliyor canım. Bu hafta bitene kadar hissedersin demişti doktorum.

Valla benim kolum halen ağrıyor. Evet yavaş yavaş hissetmem lazim. Herkesin ayni olmuyor ama kimi daha erken kimi daha geç hissedebiliyor canım. Bu hafta bitene kadar hissedersin demişti doktorum.

kızlar merhaba,
ben çok yeniyim, ikiz annesi olacağım inşallah, keseleri gördük, kalp atışınıda cuma duyacağız inşallah, 6+4 'üz, size bir şey danışacağım, çok fazla miğdem bulanıyor, yemek yiyemiyorum, hiç gücüm kalmadı, hatta zayıfladım, miğde bulantıları için neler yaptınız, benimle paylaşabilir misiniz

canım ilaç kullananlar var ama benim doktorum ilaç vermedi sık sık ye açlık daha fena yapıyor kreker bastırıyor biraz ve mümkün olduğunca aromasız kokusuz ve sevdiğin şeyleri yemeye çalış aralara meyve koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…