- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.421
Merhaba canım bende girip çıkıyorum. Herkes iyidir inşallah.Merhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimde bugun sol kasigimda agri var
Geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah bende arada giriyorum kimse görünmüyor biz iyiyiz diğer arkadaşlar da iyidir inşallahMerhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimde bugun sol kasigimda agri var
Geçmiş olsun çokBenim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Ayyy canım yaaaBenim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
:))))35 bitti çok şükür ama bende yattığım yerden çok yoruldum , İkiz bebek sahibi olmanın her şeyi çok zor , Ama o kadar da büyük şans ,her gün şükür ediyorum Allah'a ,bu zor günlerde geçecek hepimiz içinÖf bende öyleydim ne zor günlerdi Doğum yaptıgım gibi elim ayağımdaki şişler indi dizlerimdeki ağrılar belimdeki kaburgamdaki tüm ağrılar biti sağlıklı olmak nkdr önemli ve kıymetli imiş :) şimdi tabi uykusuzluktan emzirmekten heryerim agrıyor ama hamile olmaktan bin kat iyidir :)
Merhaba bende bakıp çıkanlardanım:)şükür ağrı sancı yok ama gebeliğin verdiği ağırlık ve hantallık bitsin istiyorum,doğum olsun koşucam yollarda çılgıncaMerhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimde bugun sol kasigimda agri var
çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun.Benim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Selam canım. Bugüne şükür böyle böyle atlatacağız inşallah. Yatıyorum ben hep. Bazı günler kasılmalar çok oluyor. Bir de benim de sol tarafımda ağrı oluyor. Genital varis olabilir mi diye şüphelenmeye başladım. Şu aralar beni en çok o ağrı zorluyor.Merhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimdue bugun sol kasigimda agri var
Çok geçmiş olsun benim içim sızladı vallaBenim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Maşallah:))))35 bitti çok şükür ama bende yattığım yerden çok yoruldum , İkiz bebek sahibi olmanın her şeyi çok zor , Ama o kadar da büyük şans ,her gün şükür ediyorum Allah'a ,bu zor günlerde geçecek hepimiz için
Ay canim benim çok geçmiş olsun aman dikat et genelde bu 7 ay sonrasi çok sakarlik oluyor bende herşeyi yere duşuruyorum zaten eyilmek zorlaşti.Benim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Gerçekten ikiz bebeklerin her aşaması çok zor ama onların gözlerinin içine bakmak bile yetiyor :) bugun e Bebek'e gittim biraz hava almaktı anacım ama özledim çocukları okdrda yoruyorlar oysa :):))))35 bitti çok şükür ama bende yattığım yerden çok yoruldum , İkiz bebek sahibi olmanın her şeyi çok zor , Ama o kadar da büyük şans ,her gün şükür ediyorum Allah'a ,bu zor günlerde geçecek hepimiz için
Çok geçmiş olsun yanık agrısı çok kötü olurBenim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Çok geçmiş olsun. Nazar değiyor ya dikkat et kendine.Benim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla geçer inşallahBenim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?