2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimde bugun sol kasigimda agri var

Merhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimde bugun sol kasigimda agri var
Merhaba canım bende girip çıkıyorum. Herkes iyidir inşallah.

Benim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla

Geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah bende arada giriyorum kimse görünmüyor biz iyiyiz diğer arkadaşlar da iyidir inşallah

Geçmiş olsun çok

Ayyy canım yaaa(((çok geçmiş olsun

:))))35 bitti çok şükür ama bende yattığım yerden çok yoruldum , İkiz bebek sahibi olmanın her şeyi çok zor , Ama o kadar da büyük şans ,her gün şükür ediyorum Allah'a ,bu zor günlerde geçecek hepimiz için

Merhaba bende bakıp çıkanlardanım:)şükür ağrı sancı yok ama gebeliğin verdiği ağırlık ve hantallık bitsin istiyorum,doğum olsun koşucam yollarda çılgınca

çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun.

Merhaba güzel anneler,anne adaylari nasilsiniz.2 gundur girib girib çikiyorum kimse yazmiyor niye kayip oldunuz merak etdim nerelwrdesiniz ağriniz siziniz yoktur inşalah,benimdue bugun sol kasigimda agri var
Selam canım. Bugüne şükür böyle böyle atlatacağız inşallah. Yatıyorum ben hep. Bazı günler kasılmalar çok oluyor. Bir de benim de sol tarafımda ağrı oluyor. Genital varis olabilir mi diye şüphelenmeye başladım. Şu aralar beni en çok o ağrı zorluyor.

Çok geçmiş olsun benim içim sızladı valla

Maşallah biz o haftaları görür müyüz acaba. Bazen çok zor geliyor ama onları kucağıma alacağım anı düşünüp motive etmeye çalışıyorum kendimi. Sürekli yattığım için temizlik yapmayı bile özledim en çok da dışarı çıkıp dolaşmayı özledim

Ay canim benim çok geçmiş olsun aman dikat et genelde bu 7 ay sonrasi çok sakarlik oluyor bende herşeyi yere duşuruyorum zaten eyilmek zorlaşti.

Gerçekten ikiz bebeklerin her aşaması çok zor ama onların gözlerinin içine bakmak bile yetiyor :) bugun e Bebek'e gittim biraz hava almaktı anacım ama özledim çocukları okdrda yoruyorlar oysa :)

Çok geçmiş olsun yanık agrısı çok kötü olur sadaka ver birine cnm ikiz hamileler ve sonrasında bebekler çok nazara geliyor

bxxzlyy canım çok geçmiş olsun. Bende herşeyi döküyorum, sakarlık hat safhada. Birde çok rahatsızım. Yarın hastaneye gideceğim rapor için ama muayene çarşamba akşam olacak özel yerinde

Çok geçmiş olsun. Nazar değiyor ya dikkat et kendine.

Bende dün gece hastaneye gittim karnımda bebeklerden biri yaklaşık 15 dk boyunca kalp atışı gibi ritimde hareket etti sonra karnım kasıldı ve banyo yaptım salladım ettim hiç hareket etmediler. 1 saat boyunca uğraştık dayanamayıp hastaneye gittim nst ye bağladılar kalp atışlarını duyduk meğerse uyuyorlarmış.

Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla geçer inşallah

Ay sagolun kızlar valla dikkat edin oranıza buranıza yanıyorum resmen ben ctesi doktora gidicem 33+4 oluyorum o zaman doktorumun hedefi 34e gelmekti. Artık gün verir herhalde dimi? 36ya versin ya 2.500 rahat olurlar o zaman. Siz bekleyecek misiniz gelmesini hangisi uygun sizce? Gittiği yere kadar beklemek mi gerek yoksa çok da zorlamamak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…