2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım bende bugün 35+1 im. Çarşamba doktorla görüşeceğiz. Ama ben bekleme taraftarıyım. Çok çok zorlanıyorum, sancılarım daha sık oluyor artık ama ne kadar dursa o kadar iyidir. Tabi eğer gelişimleri ilerlemiyorsa falan beklemeye gerek yok. Benim erkeğin karnı en son 2 hafta geriydi. İnşAllah fark artmamıştır. Eğer arttıysa falan o zaman beklemem herhalde. Çarşamba günü belli olur benimde

Merhaba bende 34+2 oldum.Doğum için 20 eylül tarihi verildi.Bende kalçamın sağında yanma hissediyorum.özellikle çok ayakta kalınca.Acaba ağırlaştığı için mi?var mı böyle sıkıntıları olan?

Benim doktorumda 34ü hedef koymuştu ama tabiki sonrasında sancı çıkmadıkça beklemekten yana ,açık olmak gerekirse ben 36 yı doldurunca doğurmak istiyorum benim de kendime koyduğum hedef buydu:)))

Karın geriliğine bakma yerleri dar yavaş büyüyorlar 35 olmuşsun mşlh bence zaten 1 hafta daha bekletir sonra alır riske atmazlar

Sorun olmamasına sevindim. Bazen ben de 1-2 saat hareket hissetmiyorum. Hareket etmediklerini fark edince karnımı ovuşturuyorum tepki veriyorlar hemen. Ben de uyandırıyorum galiba uykularından :) ritmik vuruşlar da hıçkırık. her gün birkaç kez oluyor bizde de :)

Karın geriliğine bakma yerleri dar yavaş büyüyorlar 35 olmuşsun mşlh bence zaten 1 hafta daha bekletir sonra alır riske atmazlar
Hayırlısı olsun canım, bugün hastaneye gittim doğum izni raporu için. Aldım 5 hafta aktarılır yazdılar şükür :) yarında doktorla görüşeceğiz. Doğumhaneye çıktım, eski günlerim aklıma geldi :) aynı yerde yapacağım yine:) siz nasılsınız? Bebişler nasıl? Şükür siz kurtuldunuz evinizdesiniz. Hayırlısı ile inş bizde kavuşup evimize geliriz

Benim doktorumda 34ü hedef koymuştu ama tabiki sonrasında sancı çıkmadıkça beklemekten yana ,açık olmak gerekirse ben 36 yı doldurunca doğurmak istiyorum benim de kendime koyduğum hedef buydu:)))
Seni takipteyim valla canım. Bakalım nasıl olacak öndesin benden 2 hafta falan sanırım. Ben bugün tam 33+0 ım eylül 26da 36 oluyorum ama tam bitirmek mi gerek acaba. Ya ben o zamana kadar bunlarınkiyle i

Seni takipteyim valla canım. Bakalım nasıl olacak öndesin benden 2 hafta falan sanırım. Ben bugün tam 33+0 ım eylül 26da 36 oluyorum ama tam bitirmek mi gerek acaba. Ya ben o zamana kadar bunlarınkiyle i
Ben bugün 35+2 oldum en başından beri doğum için konuştuğumuz hafta 36 idi haftaya pazartesi 36 tam bitmiş olacak ,benim de sabrım:))) 2 aydır yatmaktan bıktım odalarını bile eşim yeğenlerim hazırladı ,hiçbir şeyini kendim yapamadım kızlarımın ,yine de öyle böyle bişeyler çıktı ortaya:) foto koydum ,doğumdan sonra ilgilenirim detaylarla artık,bugün organizasyon firmasıyla tekrar konuştum hastane odası detaylarını,hazırlanıyorum artık ben doğuma:)))

Eklentiler

• IMG_1580.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 77
Ayyyy canım ne güzel olmuş maşallah. Bak sen 35tesin hazırsın ben 33teyim 2 haftadır hazırım

Eklentiler

• IMG_3525.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3526.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3527.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
Bence bekle en azından bi 37 yi doldurabiliyorsan doldur bana doktor 38 öncesi almam dedi çok kızmıştım dayanamıyorum deyip ama iyiki de beklemiş 37+5de dogdular ve gelişimlerinde çok şükür bi problem yoktu riske atmamak lazım canim

Ayyyy canım ne güzel olmuş maşallah. Bak sen 35tesin hazırsın ben 33teyim 2 haftadır hazırım
. Ayyyy çok tatlı olmuş,biz daha halı almadık sen nerden aldın çok güzelmiş. Birde kanepe koydum ben bazen aynı oda da birbirlerini ıyandırıyorlarmış diye eşimle ayrılırız biri yatak odasında onunla, bende bebek odasında biriyle yatarız diye düşündüm, ama ben yinede anne yanı gibi birşeyde alıcam sanırım gündüz salonda yatırmak için yada şöyle birşey mi alsam foto koyayım bir fikir verirsin belki:)) birde bu paspasdan ördürücem

Eklentiler

• IMG_1620.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1316.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 58
Hadi yaaa ben şimdiden nefes alamıyorum canım nasıl dayandın valla helal olsun. Maşallah

Ay canım yeni farkettim avizeler çok benziyo internetten yaptırdım ben seninkilerden de vardı aynı yer sanırım Ben de anne yanı beşik alsam mı diye düşünüyorum ama doğduktan sonra bakıcam canım belki sıkıntılı olmaz benim beşikler çok hafif yatak odamın yanında hemen alırım içeriye ayırırım yani öyle düşündüm. Ama senin beşikler agır alamazsın. Ya o hamak sallanmadan olmuyor sanırım sallamaya karşı benim doktorum. Birde canım reflü yatağı diyo ilk 2 ay kesin. Halıyı iyi birşey aldım valla makinada yıkanıyor İspanyol markası el dokuması komple. Ama senin örgü de çooook şeker. Anne yanı chicco nun var 800falan fiyatı ama çok beğendim alırsam ondan alıcam yada ana kucağı alıcam sallanan ve müzikli ama işte bebegin durumuna göre alıyım böyle şeyleri diyorum bence aende öyle yap anne yanı için falan. Sipariş ederiz 2 güne gelir yani

Ya bende senin gibi kızımı Doğum yaptıgım yerde yaptım garip bi duygu ama sanki ilk kez Doğum yapmış gibiydim:)
Bebişler çok şükür iyi cnm yorumcular ama uyku hiç Yok sürekli emmek istiyorlar ve gazlılar :) senşnde 3 çocuk olcak biden sana evle ilgili yardım eden kişilerden çok bebeklere yardım eden kişiler olsun yanında .. ben onun zorluğunu çekiyorum birileri 3-4 saat ilgilense ben uyusam herşey çözülecek :)

Canım ben bu yüzden Ankaraya geldim. Annem, gelin var artık bakacaz bi şekilde. Gelininde 1 çocuğu var 3 te benimkiler olur :) 1-2 ay durmayı planlıyoruz bakalım.

Canım sallanan hamak beşiklerin sallama aparatı çıkabiliyor uçtaki Yay gibi parçalar, Ben de bir kolik bebek takıntısı var sallanma gerekli olacak diye bir his var içimde o yüzden sallanan bir şey düşünüyorum :) ,soo babynin anne yanı var 400 lira gibi neredeyse yarı yarıya fiyat olarak ikinci alternatifim o, Reflü yatağı konusunda ben de düşünüyorum Buradan bir arkadaşta pamuk yatak en rahat ettikleri demişti 1 hafta 10 Gün çocukları gözlemliycem ihtiyaçlarına göre yatak konusunda karar vericem, Bu arada evet avizelerimiz çok benzer:)) Instagram'da görmüştüm oradan sipariş etti eşim ,elektrikle sallanan ana kucağı aldım 1tane 1tanesini de arkadasım verdi çok az kullanmış,hazır gibiyiz:)

Odalar ne guzel olmuş maşallah benimki daha hazir degil beşik bile almadik daha yere parkemi,haliflekismi yaptirsam diye duşunub duruyorum ama haftaya hepsini hal edicez inşallah.

Odalar ne guzel olmuş maşallah benimki daha hazir degil beşik bile almadik daha yere parkemi,haliflekismi yaptirsam diye duşunub duruyorum ama haftaya hepsini hal edicez inşallah.
Canım saol ben yatıyorum hiçbirşey yok ortada diye çok stres yapınca eşim ve yeğenlerim 3. 4 günde halletti:) duvar kagıdı istiyordum ama eşyalar önden gelince kaldı o seneye belki,bebek odasına uygun duvar stickerları aldım onu yapıştırıcam,başlayınca bir kere tamamlanıyor merak etme ve sen sakın yorma kendini bı işler için ,ben sadece arada bakmaya gittim bizimkiler yaparken risk almaya gerek yok:) halı kaplatma bence bakarsın bebeklerin alerjik bir durumları olur ,ben özellikle tüysüz ve kolay yıkanabilir bir şeyi tercih edicem halıda:)

Kızlar kontrole gittim canım sıkıldı biraz pazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…