- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.461
Uzulme canim en azinda 36 haftayi doldurmuş oluyorsun kilolarida iyii şu 3,4 gunde yine alirlar sen içini ferah tut inşallah bizede nasip olsun 36,37 haftalari gormekKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Canım bende akşama gitcem, inşAllah hayırlı haberler alırım. Sende sıkma canını, kiloya takılma inşAllah gelişimleri iyiyse hiç sıkıntı olmaz. Benimde geriydiler artık ne aldıysa. Çünkü artık kendimde yiyemiyorum, kusasım geliyor. O yüzden kendi haline bıraktım. Rabbim neyi nasip ederseKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Güle güle büyütün bebişlerinizi kaç kilo doğdular bende o haftadayım bugün ki kontrolde pek kilo almamışlardı biraz moralim bozuldu açıkçası35.2 haftada Doğdu bebişlerim çok şükür iyiler küvezede girmediler kızım sadece 2gün sarılık için yattı okadar ama çok zormuş 12 günlük olduk bildiğin gece gündüz ayaktayım ne Biçim lohusayum bu ne yav diyorum bide grip Öksürük ne yapcam Şaştım maskeyle besliyorum kuzularımı onlara geçmesin diye ama psikolejık olarakta çok yorgun hissediyorum kendimi tadını çıkaramadım yorgunluktan uykusuzluktan hiçbirşeyin bide hep uyuyorlar bu haldeyken. Böyleyim allah hepinizin yardımcısı olsun
Canım inşallah iyi haberlerle dön,ben biraz üzüldüm hiç sorun olmamıştı şimdiye kadar ilk defa kilo alımları azaldı,suyumda azalmış kendi kendime nazar drğdirdimCanım bende akşama gitcem, inşAllah hayırlı haberler alırım. Sende sıkma canını, kiloya takılma inşAllah gelişimleri iyiyse hiç sıkıntı olmaz. Benimde geriydiler artık ne aldıysa. Çünkü artık kendimde yiyemiyorum, kusasım geliyor. O yüzden kendi haline bıraktım. Rabbim neyi nasip ederse
canini sıkacak bi durum yok ki maşallah kiloları iyi haftaları iyi :) mis kokulularına selametle kavuşursun inşKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Dr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzlukcanini sıkacak bi durum yok ki maşallah kiloları iyi haftaları iyi :) mis kokulularına selametle kavuşursun inş
Dr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzluksuyum nasıl azaldı anlamadım hiç sızıntı falanda yaşamadım:/ çok zormuş ikiz gebeliği
Dr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzluksuyum nasıl azaldı anlamadım hiç sızıntı falanda yaşamadım:/ çok zormuş ikiz gebeliği
Sıkma canını rabbim kolaylık versin, kötü birşey olsa 4 gün gibi bir süre risk almaz. Kilolarıda gayet iyi son ayda zaten yerlersinin darlığından kilo alamadıkları söyleniyordu hep. Doğumca toparlarlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Canım ben 31+1 de gittim kızım 1347 gr oğlum 1769 gr. Ve doğumu kızın sağlık durumunun belirleyeceğini söyledi dr. Üzüldümmü evet ama rabbim ben ne dersem diyeyim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Bakalım haftaya perşembe tekrar bakıcak kızım 28-29. Hafta düzeyindeymiş oğlumda ileri demekki yaradılışları böyle diyorum ne yapalım hayırlısı AllahtanDr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzluksuyum nasıl azaldı anlamadım hiç sızıntı falanda yaşamadım:/ çok zormuş ikiz gebeliği
Harbiden zor ama ben alistim uykusuzluga cogu zaman gunde sadece 2saat uyuyabiliyorum oda bölük pörçük ama kokulari herseye bedel misssss :-* grip degil de burun akintisi var baya bi koyu başka bisey yok ama kanla karışık bide tüm eklemlerim cok aciyo ayak topugumun üstüne basamiyorum herkes sezeryandan olur diyo bilemedim sende de ayni mi35.2 haftada Doğdu bebişlerim çok şükür iyiler küvezede girmediler kızım sadece 2gün sarılık için yattı okadar ama çok zormuş 12 günlük olduk bildiğin gece gündüz ayaktayım ne Biçim lohusayum bu ne yav diyorum bide grip Öksürük ne yapcam Şaştım maskeyle besliyorum kuzularımı onlara geçmesin diye ama psikolejık olarakta çok yorgun hissediyorum kendimi tadını çıkaramadım yorgunluktan uykusuzluktan hiçbirşeyin bide hep uyuyorlar bu haldeyken. Böyleyim allah hepinizin yardımcısı olsun
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da geçmiş olsun canım. Lohusalığın ilk zamanları ve grip kötü denk gelmiş :/ hayırlısıyla kavuşmuşsun bebeklerine. Zamanla daha güzel olur her şey.35.2 haftada Doğdu bebişlerim çok şükür iyiler küvezede girmediler kızım sadece 2gün sarılık için yattı okadar ama çok zormuş 12 günlük olduk bildiğin gece gündüz ayaktayım ne Biçim lohusayum bu ne yav diyorum bide grip Öksürük ne yapcam Şaştım maskeyle besliyorum kuzularımı onlara geçmesin diye ama psikolejık olarakta çok yorgun hissediyorum kendimi tadını çıkaramadım yorgunluktan uykusuzluktan hiçbirşeyin bide hep uyuyorlar bu haldeyken. Böyleyim allah hepinizin yardımcısı olsun
Canım haftan çok iyi maşallah. Bebekler iyi olmasa doktor tutmazdı zaten. Kiloları da gayet normal. Ne güzel kavuşmanıza çok az kaldı. O anı düşün bence stres yapma kendine.Dr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzluksuyum nasıl azaldı anlamadım hiç sızıntı falanda yaşamadım:/ çok zormuş ikiz gebeliği
Çift yumurta ikizi benimkiler,Rabbim hayırlısını versin hakkımdaben 34 te doğum yaptım 31 ile uyumluydu haftam , kuvezde kaldilR ama elhamdulillah çıktılar suan biri ayağımda biri kucağımda uyutmaya çalışıyorum çok yorgun ve uykusuzum bu son günlerinin tadını çıkar stres yapma :) uyu dinlen inş selametle evlerine gelecek kuzuların , tek mi çift yumurta mi ?
Canım kilolari iyi canını sıkma hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al yavrularını kucağınaKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Doğumdan sonra sık sık konuşuruz bunlwrı bakalım canım inşallah sorunsuz olur herşeyimizCanım sallanan hamak beşiklerin sallama aparatı çıkabiliyor uçtaki Yay gibi parçalar, Ben de bir kolik bebek takıntısı var sallanma gerekli olacak diye bir his var içimde o yüzden sallanan bir şey düşünüyorum :) ,soo babynin anne yanı var 400 lira gibi neredeyse yarı yarıya fiyat olarak ikinci alternatifim o, Reflü yatağı konusunda ben de düşünüyorum Buradan bir arkadaşta pamuk yatak en rahat ettikleri demişti 1 hafta 10 Gün çocukları gözlemliycem ihtiyaçlarına göre yatak konusunda karar vericem, Bu arada evet avizelerimiz çok benzer:)) Instagram'da görmüştüm oradan sipariş etti eşim ,elektrikle sallanan ana kucağı aldım 1tane 1tanesini de arkadasım verdi çok az kullanmış,hazır gibiyiz:)
Bence de kilolara çok takılma iyi haftadasın. Benim doktorumda aynısını diyo sabah ölçeyim başka akşam başka. Onlar karnımıza düştüğü an ne zaman dünyaya gelecekleri belli zaten canım ne yapsak boş. Bence herşey güzel olacak az düşün. Evet benim arkadaşım 32 haftada suyu azalmaya başladı doktorlar riskli gördü ve hemen aldılar çok iyi şuan. Ama doktor derecesi olduğunu söylemiş bunun. Senin ki beklenmeyecek derecede demişti kız beklemek isteyince.Kızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?