- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.481
Herşeyde vardır bi hayır canım. Küvözde kötü bişey değil lütfen sıkma canını sen ne kadar strese girersen bebekler de girer.Ayy kızlar benimde moralim bozulduşimdi natye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.
Canım halıfleks sağlıksız olmaz mı. Hele çocuklu eve hiç tavsiye edilmiyorOdalar ne guzel olmuş maşallah benimki daha hazir degil beşik bile almadik daha yere parkemi,haliflekismi yaptirsam diye duşunub duruyorum ama haftaya hepsini hal edicez inşallah.
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Kaç kilo dogdu kuzular?35.2 haftada Doğdu bebişlerim çok şükür iyiler küvezede girmediler kızım sadece 2gün sarılık için yattı okadar ama çok zormuş 12 günlük olduk bildiğin gece gündüz ayaktayım ne Biçim lohusayum bu ne yav diyorum bide grip Öksürük ne yapcam Şaştım maskeyle besliyorum kuzularımı onlara geçmesin diye ama psikolejık olarakta çok yorgun hissediyorum kendimi tadını çıkaramadım yorgunluktan uykusuzluktan hiçbirşeyin bide hep uyuyorlar bu haldeyken. Böyleyim allah hepinizin yardımcısı olsun
Hayırlı saglıklı bebegin olsun inşallah ikiz istiyorum deme bence. Duan hep bi taneye göre olsun rabbim nasip ederse ikizde olur üçüzde.sevgili arkadaşlar rica etsem bana da dua eder misiniz ?? 2 defa düşük yaptım birisi 15.12.2015 de diğeri 206.2017 de şimdi de korunmayı bıraktım ... Rabbimden Hayırlı sağlıklı ikiz evlat istiyorum hep bana bunun için dua ederseniz çok sevinirim.
Öyle canım nasip artık. 2 üstü olsunlar da. Gelişimide iyise belki girmez. Herhalde gün belli olunca biraz şoka girdim :))Herşeyde vardır bi hayır canım. Küvözde kötü bişey değil lütfen sıkma canını sen ne kadar strese girersen bebekler de girer.
Evet çok heyecanlı bişey bana da pazartesi verir herhalde 34 oluyorum versin yaaa biraz atraksiyon gelsin hayatımızaÖyle canım nasip artık. 2 üstü olsunlar da. Gelişimide iyise belki girmez. Herhalde gün belli olunca biraz şoka girdim :))
Canım yapacak bişey yok giredebilirler,benimde canım sıkkın pazartesi 36+1 de alacak, Ben de sağ salim bir an önce doğurmak istiyorum uzadıkça olumsuzluk olur diye korkuyorum suyum azalmış ,kilo alımları yavaş ,bende hala şoktayım ,hakkımızda hayırlısı olsunÖyle canım nasip artık. 2 üstü olsunlar da. Gelişimide iyise belki girmez. Herhalde gün belli olunca biraz şoka girdim :))
Ayyy alemsin :))) biran önce bebeleri pırtlatma peşindesin :)))) ama gerçekten son zamanlar geçmiyor. Artık uzanamıyorum bileEvet çok heyecanlı bişey bana da pazartesi verir herhalde 34 oluyorum versin yaaa biraz atraksiyon gelsin hayatımıza
Aynen canım, dedi beklemeye gerek yok suları azalır falan dedi. Benimde en geç 18 olcak. Transfere göre hesapladı benimkini bu doktor, bu güne 35+0 dedi.Canım yapacak bişey yok giredebilirler,benimde canım sıkkın pazartesi 36+1 de alacak, Ben de sağ salim bir an önce doğurmak istiyorum uzadıkça olumsuzluk olur diye korkuyorum suyum azalmış ,kilo alımları yavaş ,bende hala şoktayım ,hakkımızda hayırlısı olsun
Kiloları nasıl seninkilerin??Aynen canım, dedi beklemeye gerek yok suları azalır falan dedi. Benimde en geç 18 olcak. Transfere göre hesapladı benimkini bu doktor, bu güne 35+0 dedi.
Moral bozmayın yaa ne güzel 35 36 lara gelmişsiniz. Burada tarihler belli oldukça ben bile heyecan yapıyorum seviniyorum :) onlar sağlıklı olsun kilo zaten doğunca alırlar.Ayy kızlar benimde moralim bozulduşimdi natye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.
Selam canım. Günlerimiz yakın baya :) ben de bugün 31+4 üm. Kiloları iyi bence takılma. Biz daha doğum konuşmadık. erken doğum riskimiz var. Uzun süredir yatıyorum. Doktor bi 34 ü görelim ondan sonra bakacağız diyor. Ekimi görebilir miyiz bilmiyorum. Hayırlısı :)Mrb 31+0 hfdayım bebeklerden biri 1400 diğeri 1600 bu hflarda sizin nasıldı ekimin 2.ci haftasi doğum diyor doktorum
ayyy çok geçmiş olsun canın nasıl canın yanmıştır.Benim karnıma çay demlerken komple kaynar su döküldü kızlar. Artık vücut dengesini kaybediyor sanırım ağırlık merkezi değişiyo. Bebekler iyi Allah'a şükür ama iz kalacak karnımda sanırım kabaran yerleri oldu. Tabii bide hassas sanırım ondan. Siz dikkat edin kendinize çok acı çektim valla
ya inanmıyorum bende 30+3 üm ve beişlermizin kiloları aynı. çok canım sıkkın ben de bugün gittim doktora kız sadece 200 gram almış ve 1310 olmuş oğlan 400 gram almış ve 1750 olmuş. eskiden 100 gram fark vardır 1 ayda fark 400 fram oldu. çok canım sıkkın kız 1 ayda sadece 400 gram aldı. doktorum haftaya tekrar çağırdı kızın kilo alımı neden durdu talip edicem dedi. canım çok sıkkın anlayacağın. bana doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi. sadece 34 ü geçelim sorun olmaz dedi. ama 36 yı bitirmeyi hedefliyoru daha öncesinde öyle demişti.Canım ben 31+1 de gittim kızım 1347 gr oğlum 1769 gr. Ve doğumu kızın sağlık durumunun belirleyeceğini söyledi dr. Üzüldümmü evet ama rabbim ben ne dersem diyeyim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Bakalım haftaya perşembe tekrar bakıcak kızım 28-29. Hafta düzeyindeymiş oğlumda ileri demekki yaradılışları böyle diyorum ne yapalım hayırlısı Allahtan
Canım ben 37+5de doğurdum kızım 2400 kiloda doğdu oğlum 2900 o yüzden hiç canını sıkma haftan ileri bile olsa bazen bebek kilo almayabiliyor bu arada gecen ay kızım daha çok kilo aldı oğlana göre çünkü zayıf bebekler hızlı toparliyorDr asistanı İle konuşurken 33 + 5 ile uyumlu gibi bir şey söyledi ama benim Bu konuya takılacağımı bildiği için yüksek sesle konuşmadılar ama duydum,eşimde endişelenmesin diye duymamazlıktan geldim gerçi 37. haftada bile 2 kg doğanlar var ,bilmiyorum ki belki geçer içimdeki olumsuzluksuyum nasıl azaldı anlamadım hiç sızıntı falanda yaşamadım:/ çok zormuş ikiz gebeliği
Aynen benimde 10 Ağustos'taki kontrolde aralarındaki fark 150 gr dı. 31 Ağustostaki kontrolümde aralarındaki fark 422 gr a çıktı. Benimde hedefim 37 yi bitirmek ama dr. doğumu kızın durumu belirleyecek çünkü hedefimiz onunda sağlıkla doğması ve şu an önceliğiniz onun hareketlerini kontrol etmek olsun hareketlerinde farklılık hissettiğiniz anda gelin dedi. Önce bir 34. Haftayı görelim hedefi ona göre belirleyeceğiz dedi. Hayırlısı artık.ya inanmıyorum bende 30+3 üm ve beişlermizin kiloları aynı. çok canım sıkkın ben de bugün gittim doktora kız sadece 200 gram almış ve 1310 olmuş oğlan 400 gram almış ve 1750 olmuş. eskiden 100 gram fark vardır 1 ayda fark 400 fram oldu. çok canım sıkkın kız 1 ayda sadece 400 gram aldı. doktorum haftaya tekrar çağırdı kızın kilo alımı neden durdu talip edicem dedi. canım çok sıkkın anlayacağın. bana doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi. sadece 34 ü geçelim sorun olmaz dedi. ama 36 yı bitirmeyi hedefliyoru daha öncesinde öyle demişti.
senin bir dahaki kontrolün ne zaman canım? doktor ne zaman gel dedi? ne kadar erken alacak böyle devam ederse? benimkide 34 görürsek sorun yok diyor. 26. haftada ciğer geliştiri yaptı tekrar 32 de yapacağım demişti. sanırım doğru bir karar vermiş.Aynen benimde 10 Ağustos'taki kontrolde aralarındaki fark 150 gr dı. 31 Ağustostaki kontrolümde aralarındaki fark 422 gr a çıktı. Benimde hedefim 37 yi bitirmek ama dr. doğumu kızın durumu belirleyecek çünkü hedefimiz onunda sağlıkla doğması ve şu an önceliğiniz onun hareketlerini kontrol etmek olsun hareketlerinde farklılık hissettiğiniz anda gelin dedi. Önce bir 34. Haftayı görelim hedefi ona göre belirleyeceğiz dedi. Hayırlısı artık.
Canım erkeğe 2100 dedi, kızada 2400. Zaten en son 2019a 2154 demişlerdi. Çok almamışlar yani 2 haftadaKiloları nasıl seninkilerin??
Ayyy hemde nasıl. Zaten kocaman iz oldu su topladı falan neyse Allah beterinden korusun hepimiziayyy çok geçmiş olsun canın nasıl canın yanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?