2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Herşeyde vardır bi hayır canım. Küvözde kötü bişey değil lütfen sıkma canını sen ne kadar strese girersen bebekler de girer.

Odalar ne guzel olmuş maşallah benimki daha hazir degil beşik bile almadik daha yere parkemi,haliflekismi yaptirsam diye duşunub duruyorum ama haftaya hepsini hal edicez inşallah.
Canım halıfleks sağlıksız olmaz mı. Hele çocuklu eve hiç tavsiye edilmiyor

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Kaç kilo dogdu kuzular?

Hayırlı saglıklı bebegin olsun inşallah ikiz istiyorum deme bence. Duan hep bi taneye göre olsun rabbim nasip ederse ikizde olur üçüzde.

Herşeyde vardır bi hayır canım. Küvözde kötü bişey değil lütfen sıkma canını sen ne kadar strese girersen bebekler de girer.
Öyle canım nasip artık. 2 üstü olsunlar da. Gelişimide iyise belki girmez. Herhalde gün belli olunca biraz şoka girdim :))

Öyle canım nasip artık. 2 üstü olsunlar da. Gelişimide iyise belki girmez. Herhalde gün belli olunca biraz şoka girdim :))
Canım yapacak bişey yok giredebilirler,benimde canım sıkkın pazartesi 36+1 de alacak, Ben de sağ salim bir an önce doğurmak istiyorum uzadıkça olumsuzluk olur diye korkuyorum suyum azalmış ,kilo alımları yavaş ,bende hala şoktayım ,hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canım, dedi beklemeye gerek yok suları azalır falan dedi. Benimde en geç 18 olcak. Transfere göre hesapladı benimkini bu doktor, bu güne 35+0 dedi.

Moral bozmayın yaa ne güzel 35 36 lara gelmişsiniz. Burada tarihler belli oldukça ben bile heyecan yapıyorum seviniyorum :) onlar sağlıklı olsun kilo zaten doğunca alırlar.

Mrb 31+0 hfdayım bebeklerden biri 1400 diğeri 1600 bu hflarda sizin nasıldı ekimin 2.ci haftasi doğum diyor doktorum
Selam canım. Günlerimiz yakın baya :) ben de bugün 31+4 üm. Kiloları iyi bence takılma. Biz daha doğum konuşmadık. erken doğum riskimiz var. Uzun süredir yatıyorum. Doktor bi 34 ü görelim ondan sonra bakacağız diyor. Ekimi görebilir miyiz bilmiyorum. Hayırlısı :)

ayyy çok geçmiş olsun canın nasıl canın yanmıştır.

ya inanmıyorum bende 30+3 üm ve beişlermizin kiloları aynı. çok canım sıkkın ben de bugün gittim doktora kız sadece 200 gram almış ve 1310 olmuş oğlan 400 gram almış ve 1750 olmuş. eskiden 100 gram fark vardır 1 ayda fark 400 fram oldu. çok canım sıkkın kız 1 ayda sadece 400 gram aldı. doktorum haftaya tekrar çağırdı kızın kilo alımı neden durdu talip edicem dedi. canım çok sıkkın anlayacağın. bana doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi. sadece 34 ü geçelim sorun olmaz dedi. ama 36 yı bitirmeyi hedefliyoru daha öncesinde öyle demişti.

Canım ben 37+5de doğurdum kızım 2400 kiloda doğdu oğlum 2900 o yüzden hiç canını sıkma haftan ileri bile olsa bazen bebek kilo almayabiliyor bu arada gecen ay kızım daha çok kilo aldı oğlana göre çünkü zayıf bebekler hızlı toparliyor

Aynen benimde 10 Ağustos'taki kontrolde aralarındaki fark 150 gr dı. 31 Ağustostaki kontrolümde aralarındaki fark 422 gr a çıktı. Benimde hedefim 37 yi bitirmek ama dr. doğumu kızın durumu belirleyecek çünkü hedefimiz onunda sağlıkla doğması ve şu an önceliğiniz onun hareketlerini kontrol etmek olsun hareketlerinde farklılık hissettiğiniz anda gelin dedi. Önce bir 34. Haftayı görelim hedefi ona göre belirleyeceğiz dedi. Hayırlısı artık.

senin bir dahaki kontrolün ne zaman canım? doktor ne zaman gel dedi? ne kadar erken alacak böyle devam ederse? benimkide 34 görürsek sorun yok diyor. 26. haftada ciğer geliştiri yaptı tekrar 32 de yapacağım demişti. sanırım doğru bir karar vermiş.

Kizlar çok moralim bozuldu hepimiz gunlar,haftalar yaklaştikça iyice strese girdik varya,2 hafta once gitdigimde banada haftasina gore geride demişti yarin yine kontrol var 1 haftadir onun stresini yaşiyorum bu sefer ne diyecek yine deye inşallah olumsuz bişey çikmaz 2 kiloyu bulmuşlardir diye umut ediyorum.sağlikli olsunlarda kilo aldiririz hayirlisiyla.Allahim hepimize yardimci olsun yavrularimiz Allaha emanet.

Bu arada bu doktorum bu zamana kadar takibi kendim yapmadığım için net birşey söyleyemiyorum dedi. Son anı yaşıyoruz şuanda dedi. 1-2 sefer anca bakabileceğim dedi. Birazda O yüzden çok bekletmek istemiyor. Baştan beri takip etseydi daha net bilgi verirdi bebekler hakkında. Tüpü yaptık hamile kaldım watsaptan değerlerimi yazıp gitmiştim evime. Bir daha da ne kontrole geldim ne de başka bişey. Direkt doğuma gelince adamda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…