- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.501
Bak yaaa bozma moralini lütfen bu haftaları göremeyenler var şükredelim arkadasım. Kuzularımız da stres oluyo öyle düşün yarın inşallah herşey yolunda çıkacakKizlar çok moralim bozuldu hepimiz gunlar,haftalar yaklaştikça iyice strese girdik varya,2 hafta once gitdigimde banada haftasina gore geride demişti yarin yine kontrol var 1 haftadir onun stresini yaşiyorum bu sefer ne diyecek yine deye inşallah olumsuz bişey çikmaz 2 kiloyu bulmuşlardir diye umut ediyorum.sağlikli olsunlarda kilo aldiririz hayirlisiyla.Allahim hepimize yardimci olsun yavrularimiz Allaha emanet.
Canim uzme kendini utrosyon olcumleri tutmuyor doktorlarin ikizlerde dogrulugu daha zor oluyor hem cabuk toparliyorlar haftasiyla uyumlu demekki bebeklerin rabbim hayirlisiyla almayi nasip etsin kucagina iyi dusun kendini sitrese sokma canimKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
Canim uzme kendini utrosyon olcumleri tutmuyor doktorlarin ikizlerde dogrulugu daha zor oluyor hem cabuk toparliyorlar haftasiyla uyumlu demekki bebeklerin rabbim hayirlisiyla almayi nasip etsin kucagina iyi dusun kendini sitrese sokma canimKızlar kontrole gittim canım sıkıldı birazpazartesi sezeryan günü aldık,bebeklerin suyu azalmaya başlamış ve fazlada kilo almamışlar,2300 civarı 35+3 üm bugün 2500 falan olmuşlardır diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu biraz,bende kilo alamıyorum 10 kg de kaldım ,doktorum takılma kilolara şimdi 5 doktor gelip ölçse Herkese farklı sonuçlar çıkar diyor, rahat kadın benim doktorum :/ eşim risk görseydi bugün alırdı bebekleri diye beni rahatlatmaya çalışıyor dört gün var umarım sorunsuz geçerbu 4 gün cumartesi günü yine arada bir kontrole gel dedi, sancılara bakarız duruma göre müdahale ederiz dedi ,nasıl geçecek bu dört gün bilmiyorum
14 eylül'de randevum var 33+1 oluyorum bana ciğer geliştirici yapılmadı sadece geçen hafta karma aşı yaptılar tetanoz,difteri,boğmaca için bunlar bebekler için önemli dedi. Onun dışında hala normal ilaçlarıma devam ediyorum.senin bir dahaki kontrolün ne zaman canım? doktor ne zaman gel dedi? ne kadar erken alacak böyle devam ederse? benimkide 34 görürsek sorun yok diyor. 26. haftada ciğer geliştiri yaptı tekrar 32 de yapacağım demişti. sanırım doğru bir karar vermiş.
2000 biri 2350 biri canımHayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Kaç kilo dogdu kuzular?
Canım bugün birqz daha kafam yerine geldi dün çok üzülmüştüm,ama bu zamana kadar gelişim sıkıntıları olmadı bebeklerimizin neredeyse tek hamileliklerle aynı kiloda gitti,son haftalardaki geri kalma sadece gramaj olarak ,yoksa gelişme geriliği olduğunu düşünmüyorum,çok yazı okudum,30.haftadan sonraikizlerdr kilo alımı yavaşlarmış, heeee kiloları maşallah çok iyi olanlarda var ,o da onların şansı diyelim:)Canım erkeğe 2100 dedi, kızada 2400. Zaten en son 2019a 2154 demişlerdi. Çok almamışlar yani 2 haftada
Aynen canım hiç canımızı sıkmayalım. Dediğin gibi dün tüm ultrason kağıtlarına baktım, 30a kadar hiçbir sıkıntı gözükmüyormuş, hep uyumluymuş. 30dan sonra fark olmaya başlamış. Nasip artık sağlıkla kucağımıza alalımda. Herşeyi hazır mı? Hastane çantanı hazırladınmı?Canım bugün birqz daha kafam yerine geldi dün çok üzülmüştüm,ama bu zamana kadar gelişim sıkıntıları olmadı bebeklerimizin neredeyse tek hamileliklerle aynı kiloda gitti,son haftalardaki geri kalma sadece gramaj olarak ,yoksa gelişme geriliği olduğunu düşünmüyorum,çok yazı okudum,30.haftadan sonraikizlerdr kilo alımı yavaşlarmış, heeee kiloları maşallah çok iyi olanlarda var ,o da onların şansı diyelim:)
Bende öyle bişey yok ben gece gündüz ayaktayım doğumdan beri ilk hafta dikişlerim ağrıdı sadece başka ağrım yoktuHarbiden zor ama ben alistim uykusuzluga cogu zaman gunde sadece 2saat uyuyabiliyorum oda bölük pörçük ama kokulari herseye bedel misssss :-* grip degil de burun akintisi var baya bi koyu başka bisey yok ama kanla karışık bide tüm eklemlerim cok aciyo ayak topugumun üstüne basamiyorum herkes sezeryandan olur diyo bilemedim sende de ayni mi
Bencede çok iyi benimkiler 35.2 geldiler 2000 2350 gayet iyiler korkmaCanım kilolari iyi canını sıkma hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al yavrularını kucağına
Hazırladım canım ben 30.haftada:) rahim ağzı kısalması olunca her an doğum olabilir diye korkup hazırlamıştım,arabada duruyor 6 haftadır:) sen ne yaptın hazır mı?? şu an tek endişem suyum biraz azalmış eski doktorumu aradım riskli seviyede olsa doktorun mutlaka müdahale ederdi dedi,bakalım ctesi yine kontrol var,eğer daha azalmışsa suyum pazartesini beklemiycem alın dicemAynen canım hiç canımızı sıkmayalım. Dediğin gibi dün tüm ultrason kağıtlarına baktım, 30a kadar hiçbir sıkıntı gözükmüyormuş, hep uyumluymuş. 30dan sonra fark olmaya başlamış. Nasip artık sağlıkla kucağımıza alalımda. Herşeyi hazır mı? Hastane çantanı hazırladınmı?
Benimde hazır canım :) Rabbim hayırlısını verir inşAllah. Bu sabah bende ağrılarla kalktım. Yürüyemedim. Çok zorlanıyorum bende. Bez ne aldın bu arada? Ben bu sefer sleepy le başlayım dedimHazırladım canım ben 30.haftada:) rahim ağzı kısalması olunca her an doğum olabilir diye korkup hazırlamıştım,arabada duruyor 6 haftadır:) sen ne yaptın hazır mı?? şu an tek endişem suyum biraz azalmış eski doktorumu aradım riskli seviyede olsa doktorun mutlaka müdahale ederdi dedi,bakalım ctesi yine kontrol var,eğer daha azalmışsa suyum pazartesini beklemiycem alın dicem
Ben hastane için prima prematüre aldım ama komiliyle devam edicem hem uygun hem kalitesi iyi diye yorumlar. Bebeklerde de pişik falan yaptığını hiç duymadım şimdiye kadar internette bayağı ıygun fiyatlı kampanyalarıda oluyor takip edicem artık nerde indirim ben orda:)Benimde hazır canım :) Rabbim hayırlısını verir inşAllah. Bu sabah bende ağrılarla kalktım. Yürüyemedim. Çok zorlanıyorum bende. Bez ne aldın bu arada? Ben bu sefer sleepy le başlayım dedim
Bende artık öyle alacağım canım, malum 2 olunca zorlicak. Islak havluyu falan hep kutuyla alacam.Ben hastane için prima prematüre aldım ama komiliyle devam edicem hem uygun hem kalitesi iyi diye yorumlar. Bebeklerde de pişik falan yaptığını hiç duymadım şimdiye kadar internette bayağı ıygun fiyatlı kampanyalarıda oluyor takip edicem artık nerde indirim ben orda:)
Benim bir arkadaşım var yabancı ,hastaneye ziyarete gelecek herkese çiçek yollamayın yada getirmeyin 1 2 paket bez daha değerli benim için demişti:)))Bende artık öyle alacağım canım, malum 2 olunca zorlicak. Islak havluyu falan hep kutuyla alacam.
Canım öyle bir konu var istersen bak forumda. Daha iyi yardımcı olurlar.Merhaba anneler :)) polikist overim çıktı klomen kullanıyorum salı günü catlatma çatlama iğnesi oldum ilk kez kullanıyorum klomen ve ıgneyle ikizleri olan varmı aranızda: ))
Merhaba bende 32+2 deyim bugün dr kontrolum vardı biri 1.940 diğeri 2047 olmuş 15 gün önce gittim en son o zamandan beri 500 Gr almışlar ama celeston iğne yaptı bugün rahim uzunluğu 2.6 erken doğum olabilir diye sizin kaç acaba kiloyu dert etmeyin bence yatınca alıyorlar mümkün olduğunca yatınMrb 31+0 hfdayım bebeklerden biri 1400 diğeri 1600 bu hflarda sizin nasıldı ekimin 2.ci haftasi doğum diyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?