2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba anneler :)) polikist overim çıktı klomen kullanıyorum salı günü catlatma çatlama iğnesi oldum ilk kez kullanıyorum klomen ve ıgneyle ikizleri olan varmı aranızda: ))
Canim klomen degil de gonal f ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ben
Pcos bende de vardı folik asit öneririm

Merhaba kızlar.Biz de bugün 33+2 olduk.Ancak iki hafta önce düzenli kasılmalarım oldu.Nst de çıktı.Önce serum verildi.Ardından adalat diye bi ilaca başladım.bebeklerim iyiydi çok şükür.Rahim ağzı açıklığımda normalmiş.İki hafta sonra kontrole çağırdı doktorum.Ama bu süreçte yine gün içinde kasılmaları hissediyorum.Genelde istirahat halindeyim.Evdende dışarı çıkmıyorum.Bazen sıklaşıyor gibi oluyor.Korkuyorum erken doğurucam diye.Ama yatınca azalıyor baya.Endişeli geçiririyorum günlerimi şu sıralar.Sizlerde gün içinde kasılma hissediyor musunuz? Metak ettim.Ikiz gebeliğin zorluğu mudur ki?Bu şekilde mi görücem 35 veya 36.haftaları veya göremicem.Ilaç kullanmama rağmen normal mi ki bu kasılmalar?Yarın doktor kontrolüm var.Hepsini soracağım inşallah.

Selam canlar. Doktor bana da gün verdi 21 eylülde sezeryan a alacak. 36+6 oluyoruz o gün. Istersen biraz daha beklenebilir ama 3_4 gün için risk almayalim bence dedi

Selam canlar. Doktor bana da gün verdi 21 eylülde sezeryan a alacak. 36+6 oluyoruz o gün. Istersen biraz daha beklenebilir ama 3_4 gün için risk almayalim bence dedi
Hadi hayırlısı canım. Biz beraberdik galiba ocak topiğinden :))) bir heyecan başladı valla. Seninkilerin kilosu nasıl? Benimde 15 veya 18 eylülde. Pazartesi tam net belli olur artık. Bu arada sen ciğer geliştirici oldun mu? Ben olmadım. İnşAllah sıkıntı olmaz.

Evet canim beraberdik:)5 gün var aramızda 2400 civarı kiloları şu an. Ciğer geliştirici bana da gerek görmediler vurulmadim. Tedavi doktoru da takip doktoru da gerek yok dedi. Hayirlisi artık. Biraz daha beklemek istiyor çokta emin değil. Resmen bana bıraktı tarihi.bekleyelim desem bekler yani.ne yapmayalım bilemedim.heyecan dorukta:))

Canım durabiliyorsan ve bir sıkıntı yoksa bekleyebilirsin aslında. Benimki beklemek istemiyor. Birde tüp doktorum yapacak doğumu ilk muayeneydi çarşamba. Genel durumu bilmediğim için bişey diyemiyorum dedi. Benim erkek kızdan sanırım 3 hafta geri. O yüzden almak istiyor. Kız haftasıyla uyumluymuş.Bakalım pazartesi gideceğim tekrar.

Bi sıkıntı görünmüyor canım. Tüp bebek doktorumla telefonla görüştüm 36 dan sonra bekleme dedi.ankarada yapacak olsam o tam 36 da alırdım dedi.riske gerek yok dedi. Artık 2 güne bi nst ye giricem.21inde de nasipse alacak. Benimde bazı kontrollerde bi bebegin karın çevresi geri dedi.son kontrolde bişey demedi. Doğmadan bilemiyoruz aslında birçok şeyi. Hayirlisiyla kucaklarimiza alırız inşallah hepimiz yavrularimizi

Bende Ankaraya geldim doğum için :) tıp fakültesinde olacak inşAllah. Hakkımızda hayırlısı artık.

Slm kizlar kontrol bitdi 1770 gr olmuşlar bebişlerim karin çevresi 31 haftalik ,kafa ayaklar haftasiyls uyumlu ikizlarda normal dedi ntsde iyi çikti 2hafta sonra gel bol bol dinlan dedi,çok şukur olumsuz bişey soylemedi bu sefer
Maşallah onlara. Bizim de 1750 1850 olmuş. Doktor normal diyorsa takılma canım. Haftayla uyumluyuz gayet. Nst de hafif yükselmeler varmış bizim de ama sanırım artık bu haftalardan sonra o da normal. Nst eziyet olmaya başladı. Yattığım halde fenalık geliyor bitene kadar Bizim kontroller haftalık olacak artık.

Maşallah canım kiloları çok iyi. Rahim ağzı sınıra yakın çıkmış ama yatarak geçirirsen sıkıntı olmaz büyük ihtimal. 26. Haftada kanama yaşayınca celestone dan bana da yapılmıştı. Erken doğum riskinden yatarak geçiriyorum ben günleri. Sen de bol bol yatıp dinlen.

Benim de çok kasılmam oluyor magnezyumla birlikte baya azaldı ama bazen çok rahatsız edici boyutta ve ağrılı oluyor. Sancı çıkmadığı için normal diyor doktor. Hatta tek içiyordum ikiye çıkardık magnezyumu. İkiz gebelik zor tabi. Her şeyi daha erken ve fazla yaşıyoruz. İnşallah 34-35 i göreceğiz. 36 ya çok umudum yok .
Maşallah çok iyi bir hafta. Doktor daha iyi bilir tabi ama bebeklerin gelişimi tamam olduktan sonra ben riske atmazdım sanırım. Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah.

Kızlar selam ben 2 gün önce doktora gitmiştim ve Ozaman 30+3 düm. Kızın kilosu gerideydi az kilo almıştı 1310 oğlan 1750. Tosunum 2 haftada 400 gram almış. Kızım sacede 200 gram almış. Neyse o gün bana serum verdiler midem için 3 günde rapor aldım geldim eve. Dünden beri feci kasık ağrım var yürüyemiyorum. Doktorumu aradım gel bi nstye bağlayalım dedi. Gittim hiçbirşey çıkmadı. İdrar vermiştim 2 gün önce orda kum çıkmış. Kum döküyorsun dedi. Bir de vajinal kültür aldı. Sonra ilk defa alttan vajinadan rahim ağzı uzunluğuna baktı ı da 3.9 çıktı çok şükür kısalma tok ayrıca rahim ağzı eğri yani kapalı. Ama herşey bu kadar yolundayken ve 2 gündür aralıksız yatmama rağmen neden kasık ağrım var benim? Bugün 30+5 im. Bu zamanlarda sizde de oldu mu? Sonradan geçiyor mu toksa bebekler büyüdüğü için bu kaşık ağrısı hep böyle kalıyor mu? Kafam Allak bullak bunları yaşayanlar bana bişey yazsınlar lütfen

Geçmiş olsun canım. Ağrın büyük ihtimal kum döktüğün içindir. Daha önceden ben de kum dökmüştüm çok feci ağrı yapıyordu. Bir de şimdi sen hamileyken yaşıyorsun bunu. Bugün doktora gidip geldim ben de. Geldiğimden beri karnım ağrıyor. Azıcık yürümek bile mahvettin beni. Artık haftalar ilerledi canım. Bebekler hızla büyüyor. İçin rahat etsin istersen doktorunla konuş yine de.

Canım benimde oluyordu, böyle bıçak saplanır gibi sanki. Halada oluyor.

Kum dökerken kasıklar ağrır mı çok garip geldi. Böbreklerin ağrıması gerekmez mi? İnşallah geçer bu ayın sonuna kadar çalışmak istiyorum çünkü böyle olurda çalışamam çünkü zor yürüyorum doktorum herşey baktı hiçbirşey bulamadı. İnşallah geçici birşeydir. Sana da çok geçmiş olsun. Dediğin gibi gün geçtikçe büyüdükleri için zorluyorlar bizi ama daha çok erken

Bugün kontrolüm vardı 33+4 olduk ama Dr bir hafta önden gidiyorlar 34+4 dedi biri 2267 gr diğeri 2400 gr olmuş sezeryan günüm belli oldu 18 eylül öğleden sonra. Rahim ağzım 2,2 olmuş Dr alttaki bebişin baskı yapmaya başladığını söyledi wc nöbetlerimden hissediyordum zaten. Öncesi nst ye girdim yarımşar saat olmak üzere 1 saat sürdü sancım çok yüksek çıkmadı. Kızlarımı zamanlı sağlıklı doğumlarla kucağıma alırım inş. cümlemiz alalım inş. arkadaşlar amin.

Canım sürekli mi oluyordu sende yoksa ara ara mı? Benim dün ve bugün hiç geçmedi ağrım. Bekliyorum dört gözle geçmesini
Canım ara ara oluyordu bende ve bugünlerde daha çok olmaya başladı sanki. Oturup kalkarken, bi taraftan diğer tarafa dönerken daha berbat oluyor. Nefesim kesiliyor resmen acıdan.
Maşallah canım kiloları çok güzel. Büyük ihtimal aynı gün doğuma gireceğiz :) sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Maşallah canım kiloları çok güzel. Büyük ihtimal aynı gün doğuma gireceğiz :) sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
inş. Canım. beni şimdiden heyecan ve korku sardı inş zamanlı sağlıklı doğumlarla bebeklerimizi Dünya'ya getiririz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dr bebeklerin kontrol amaçlı mutlaka küveze gireceklerini söyledi belki 1 gün belki 1 hafta belki 10 gün diyor hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Onu banada söyledi inşAllah çok kalmazlar. Benim erkek geride olduğundan onun gireceği kesin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…