- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.541
Bugün kontrolüm vardı 33+4 olduk ama Dr bir hafta önden gidiyorlar 34+4 dedi biri 2267 gr diğeri 2400 gr olmuşsezeryan günüm belli oldu 18 eylül öğleden sonra. Rahim ağzım 2,2 olmuş Dr alttaki bebişin baskı yapmaya başladığını söyledi wc nöbetlerimden hissediyordum zaten. Öncesi nst ye girdim yarımşar saat olmak üzere 1 saat sürdü sancım çok yüksek çıkmadı. Kızlarımı zamanlı sağlıklı doğumlarla kucağıma alırım inş. cümlemiz alalım inş. arkadaşlar amin.
Doğum için verdiği tarihte kaç haftalik oluyorsun canım. Neden doğmadan kein küveze girer yorumu yaptı doktorun şaşırdım.inş. Canım. beni şimdiden heyecan ve korku sardı inş zamanlı sağlıklı doğumlarla bebeklerimizi Dünya'ya getiririz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dr bebeklerin kontrol amaçlı mutlaka küveze gireceklerini söyledi belki 1 gün belki 1 hafta belki 10 gün diyor hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Maşallah sanabve kızlarına canım.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Bende yarın kontrole gidicem.Kasılmalarım var .nst de çıkıyor. Bakalım yarın nasıl olacak durumlar.Inşallah herhangi bir olumsuzluk yoktur.15 20 gün daha bekleyebilirseler çok sevinicem.Bugün kontrolüm vardı 33+4 olduk ama Dr bir hafta önden gidiyorlar 34+4 dedi biri 2267 gr diğeri 2400 gr olmuşsezeryan günüm belli oldu 18 eylül öğleden sonra. Rahim ağzım 2,2 olmuş Dr alttaki bebişin baskı yapmaya başladığını söyledi wc nöbetlerimden hissediyordum zaten. Öncesi nst ye girdim yarımşar saat olmak üzere 1 saat sürdü sancım çok yüksek çıkmadı. Kızlarımı zamanlı sağlıklı doğumlarla kucağıma alırım inş. cümlemiz alalım inş. arkadaşlar amin.
Küveze kendimi hazırlamıştım Dr lar gerek görürse alıyor zaten gönül ister ki hiç girmesinler. Üzülme canım belki oğlun girmez küveze. hayırlısı olsun inş.Onu banada söylediinşAllah çok kalmazlar. Benim erkek geride olduğundan onun gireceği kesin gibi
Tşk ederim canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inş. Benimde özellikle banyo dan sonra, gece wc ye kalkmak için yataktan sağa sola dönerken kasılmalarım fazla idi nst de sancım 50-60 dan yukarı çıkmadı daha alt rakamlara bile indi. İnş Seninde yarın iyi sonuçlar çıksın zamanlı doğumla yavrularını kucağına alırsın inş.Maşallah sanabve kızlarına canım.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Bende yarın kontrole gidicem.Kasılmalarım var .nst de çıkıyor. Bakalım yarın nasıl olacak durumlar.Inşallah herhangi bir olumsuzluk yoktur.15 20 gün daha bekleyebilirseler çok sevinicem.
Benim hesabıma göre 35+0 olucam ama Dr a göre 1 hafta öndeyiz. Bebişler daha doğmadığı için Dr un küveze girmez garantisi vermesi zor diye düşünüyorum. 26 ıncı haftada ciğer geliştirici vurunmamıza rağmen. Dr belki 1 gün belli 1 hafta belki 10 gün küveze girme ihtimali olabilir Dedi.Doğum için verdiği tarihte kaç haftalik oluyorsun canım. Neden doğmadan kein küveze girer yorumu yaptı doktorun şaşırdım.
Benimde 20 Eylül nasipseSelam canlar. Doktor bana da gün verdi 21 eylülde sezeryan a alacak. 36+6 oluyoruz o gün. Istersen biraz daha beklenebilir ama 3_4 gün için risk almayalim bence dedi
Hayırlısı olsun canım yaa.kac haftalik olmuş oluyorlar o zaman.gun geçtikçe heyecan artıyorBenimde 20 Eylül nasipse
Anladım canım ihtimalden bahsetmiş kesin olarak anladım ben ona şaşırdım. Sağlıklı sihhatli kavuşalim yavrularimiza da o zamanda geçer.Benim hesabıma göre 35+0 olucam ama Dr a göre 1 hafta öndeyiz. Bebişler daha doğmadığı için Dr un küveze girmez garantisi vermesi zor diye düşünüyorum. 26 ıncı haftada ciğer geliştirici vurunmamıza rağmen. Dr belki 1 gün belli 1 hafta belki 10 gün küveze girme ihtimali olabilir Dedi.
Aaa johannamı yaptı yoksa??Kızlar selam arkadaşım bugün Doğum yaptı 33+4 açılması vardı 10 gündür hastanede yatıyordu bugün kavuştu meleklerine biri 2.350 biri 2.450 Allah'a şükür küvözdeler ama makinaya bağlı değiller. Arkadaşın kanaması fazla olmuş ama ikiz sezaryanında çok oluyormuş böyle. Bir daha ameliyata alabilirlermiş bekliyor şimdilik. Bana endişelenecek bir konu daha çıkmış oldubu arada burdan arkadaş ama giremiyor tabi
Evet canımAaa johannamı yaptı yoksa??
2 gün önce konuşmuştuk hatta yarın doğum yapabilirim demişti. Çok şükür bebişler iyimiş, kendide inşAllah biran önce toparlanır. Peki neden tekrar ameliyata alıyorlarmış ki? AnlamadımEvet canım
Bizde anlamadık rahim kanaması çok fazlaymış onu toparlamak için herhalde. Haber vermedi almadılar belki de en son bekletiyorlardı. Benim başka bir arkadaşımın başına da gelmişti kan yetersizliği oluyormuş. Kendine gelsin de anlatır detaylı. Ama bebeklerin falan iyi olmasına çok sevindim2 gün önce konuşmuştuk hatta yarın doğum yapabilirim demişti. Çok şükür bebişler iyimiş, kendide inşAllah biran önce toparlanır. Peki neden tekrar ameliyata alıyorlarmış ki? Anlamadım
Aynen canım maşallah kiloları falanda iyi. Çabuk toparlanırlar..ayyy günler belli oldukça benide heyecan sarıyor :)) arka arkaya geliyo doğumlarBizde anlamadık rahim kanaması çok fazlaymış onu toparlamak için herhalde. Haber vermedi almadılar belki de en son bekletiyorlardı. Benim başka bir arkadaşımın başına da gelmişti kan yetersizliği oluyormuş. Kendine gelsin de anlatır detaylı. Ama bebeklerin falan iyi olmasına çok sevindim
Evettt artık resmen dogurcazAynen canım maşallah kiloları falanda iyi. Çabuk toparlanırlar..ayyy günler belli oldukça benide heyecan sarıyor :)) arka arkaya geliyo doğumlar
Delüüü :))) ilk kez bu kadar sevineni görüyorum doğum için :) ama böyle pozitif olman daha iyi. Ben çok takıntılı ve panik atağım.Evettt artık resmen dogurcaz
Hayır canım lütfen ya bak bu haftalara geldik öncesinde ki konuşmalarımızı hatırlasana tuttu mu tutmadı mı kanamamız oldu mu düşecek mi hangi iğneyi vurulduk vs. Bugünlere geldiğimiz için şükrediyorum hepimizin adına. Ve biliyorum ki şimdi tam bu gece doğsalar bile sağlıklılar bu kelimeyi söylemek zor ama yaşayacaklar. Bir an önce bu hamilelikten kurtulmak ve koşmak istiyorum nefes almak istiyorum onları koklamak istiyorum korkmayalım güçlüyüz biz neler atlattıkDelüüü :))) ilk kez bu kadar sevineni görüyorum doğum için :) ama böyle pozitif olman daha iyi. Ben çok takıntılı ve panik atağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?