- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.561
Evet yarın gidiyorum canım yani aslında bugün oldu:), bakalım suyum azalmışsa eğer sancıda çıkarsa doğum var bugün ,korkuyorum biraz sezeryandan :/B Bumeranqqq canım nasılsınız? Herşey yolunda mı? Kontrole yarın mı gidecektin?
Bende öyleyim uyuyamıyorum şu anDelüüü :))) ilk kez bu kadar sevineni görüyorum doğum için :) ama böyle pozitif olman daha iyi. Ben çok takıntılı ve panik atağım.
Koşmak benimde hayalim :) Bir de yatakta sağa sola dönmenin dışında farklı pozisyonlarda yatabilmekHayır canım lütfen ya bak bu haftalara geldik öncesinde ki konuşmalarımızı hatırlasana tuttu mu tutmadı mı kanamamız oldu mu düşecek mi hangi iğneyi vurulduk vs. Bugünlere geldiğimiz için şükrediyorum hepimizin adına. Ve biliyorum ki şimdi tam bu gece doğsalar bile sağlıklılar bu kelimeyi söylemek zor ama yaşayacaklar. Bir an önce bu hamilelikten kurtulmak ve koşmak istiyorum nefes almak istiyorum onları koklamak istiyorum korkmayalım güçlüyüz biz neler atlattık
Haklısın canım. Bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun. Bende en çok sere serpe yatmayı özledimHayır canım lütfen ya bak bu haftalara geldik öncesinde ki konuşmalarımızı hatırlasana tuttu mu tutmadı mı kanamamız oldu mu düşecek mi hangi iğneyi vurulduk vs. Bugünlere geldiğimiz için şükrediyorum hepimizin adına. Ve biliyorum ki şimdi tam bu gece doğsalar bile sağlıklılar bu kelimeyi söylemek zor ama yaşayacaklar. Bir an önce bu hamilelikten kurtulmak ve koşmak istiyorum nefes almak istiyorum onları koklamak istiyorum korkmayalım güçlüyüz biz neler atlattık
Korkma canım Rabbim gerçekten güç veriyor. Ben ilkinde spinal olmuştum ve çok rahat geçmişti. Sadece boynuma vurmuştu o biraz sıkıntı vermişti bana. Yoksa 2 günde ayağa kalkmıştım. Sende inşAllah kolaylıkla atlatacaksın. Ama hemen alacaklarmı sezeryana? 1 gün öncesi bişey yemeyin vs falan diyorlar. Mutlaka yaz gidince merakta bırakma biziEvet yarın gidiyorum canım yani aslında bugün oldu:), bakalım suyum azalmışsa eğer sancıda çıkarsa doğum var bugün ,korkuyorum biraz sezeryandan :/
Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))Haklısın canım. Bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun. Bende en çok sere serpe yatmayı özledim
Korkma canım Rabbim gerçekten güç veriyor. Ben ilkinde spinal olmuştum ve çok rahat geçmişti. Sadece boynuma vurmuştu o biraz sıkıntı vermişti bana. Yoksa 2 günde ayağa kalkmıştım. Sende inşAllah kolaylıkla atlatacaksın. Ama hemen alacaklarmı sezeryana? 1 gün öncesi bişey yemeyin vs falan diyorlar. Mutlaka yaz gidince merakta bırakma bizi
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))
Hadi hayırlısı canım çok sevindim. Benimde belli olsun istiyorum artık. Sanki bebek hareketleri yavaşlıyor gibi.Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))
Ben de çok sevindim.Ne güzel randevunu alıp doğum gününü bekliyorsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))
Hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun canım. Bebişlerimiz sıraya girdi çıkmak içinKızlar bugünde doğurmadım,sancım yoktu suyumda bir süre daha götürür durumdaymış pazartesi 13:00de randevumuzu aldık doğum için ,hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun Canım ilk Zaman'lar günler geçmek bilmezdi ilk 5 ay yatakta filan çok rahattım 6 ıncı ayda bebişler karın hızla büyümeye başlayınca zorlanmalar başladı doğum yaklaştıkça günler hızla geçiyor hamilelik dünyanın en güzel en duygusal şeyi ve insana sabırla beklemeyi öğretiyor.Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacagım inşallah daha yeniyim ben 2018 şuan nisan gözüküyor
Canım ben başladım sürmeye. Normalde 32de başlayın diyor ama göze alamadım ben. Uyarmadan yavaşca sürüyorum yatmadan önceKızlar göğüs ucu kremini doğuma kaç gün kala kullanmaya başlayacağız bilginiz varmı ? Ben lansinoh lanolin aldım.
Canım aynı haftadayız seninle. Bugün 33+4 üm.Ben de 3 veya 4 gündür sürüyorum.Bir arkadaşım doğumdan 1 ay önce başlamış sürmeye.Hiç yaram olmadı diyor.Yavaşça sürmek gerekiyormuş ama yenidünyanın da dediği gibi.Kızlar göğüs ucu kremini doğuma kaç gün kala kullanmaya başlayacağız bilginiz varmı ? Ben lansinoh lanolin aldım.
evet canım aramızda 1 gün varmış bugün bende 33+5 oldum. Tşk ederim bugün itibarıyla sürmeye başlıcam bende.Canım aynı haftadayız seninle. Bugün 33+4 üm.Ben de 3 veya 4 gündür sürüyorum.Bir arkadaşım doğumdan 1 ay önce başlamış sürmeye.Hiç yaram olmadı diyor.Yavaşça sürmek gerekiyormuş ama yenidünyanın da dediği gibi.
Tşk ederim canım bende bu gece uyarmadan sürmeye başlıcam; kuzenim öncesi birşey sürmedi iki göğsüde yara olmuştu emzirirken çok canı yanmıştı sürmekte fayda var.Canım ben başladım sürmeye. Normalde 32de başlayın diyor ama göze alamadım ben. Uyarmadan yavaşca sürüyorum yatmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?