2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Koşmak benimde hayalim :) Bir de yatakta sağa sola dönmenin dışında farklı pozisyonlarda yatabilmek

Haklısın canım. Bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun. Bende en çok sere serpe yatmayı özledim

Evet yarın gidiyorum canım yani aslında bugün oldu:), bakalım suyum azalmışsa eğer sancıda çıkarsa doğum var bugün ,korkuyorum biraz sezeryandan :/
Korkma canım Rabbim gerçekten güç veriyor. Ben ilkinde spinal olmuştum ve çok rahat geçmişti. Sadece boynuma vurmuştu o biraz sıkıntı vermişti bana. Yoksa 2 günde ayağa kalkmıştım. Sende inşAllah kolaylıkla atlatacaksın. Ama hemen alacaklarmı sezeryana? 1 gün öncesi bişey yemeyin vs falan diyorlar. Mutlaka yaz gidince merakta bırakma bizi

Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))

Canım pek sancım çıkmadı suyumda bir süre daha götürür durumdaymış doktor iki gün iki gündür pazartesi alalım dedi randevumuzu falan aldık pazartesiyi bekliyoruz artık :))
Hadi hayırlısı canım çok sevindim. Benimde belli olsun istiyorum artık. Sanki bebek hareketleri yavaşlıyor gibi.

slm canlar.muayeneden döndük biz de.Kasılmalara inat 15 gün daha beklemiyorum bebekleri dedi doktorumuz.Maşallah güzel kilo almışlar.Biri 2200 diğeri 2250gr.Gerçekten istirahat işe yarıyormuş onu gördüm. Rahim incelmesi varmış.progestan yazdı.bu süreçte onu da kullanıcam.Rabbim hepimize günümüzü doldurarak sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.

Ben de çok sevindim.Ne güzel randevunu alıp doğum gününü bekliyorsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

Kızlar yardım 35 haftalık Doğdu bebişlerim şimdi 15 günlük ben griptim galiba kızıma geçti genzi tıkalı hapşuruyor pöfff korkuyorum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacagım inşallah daha yeniyim ben 2018 şuan nisan gözüküyor
Hayırlı olsun Canım ilk Zaman'lar günler geçmek bilmezdi ilk 5 ay yatakta filan çok rahattım 6 ıncı ayda bebişler karın hızla büyümeye başlayınca zorlanmalar başladı doğum yaklaştıkça günler hızla geçiyor hamilelik dünyanın en güzel en duygusal şeyi ve insana sabırla beklemeyi öğretiyor.

Kızlar göğüs ucu kremini doğuma kaç gün kala kullanmaya başlayacağız bilginiz varmı ? Ben lansinoh lanolin aldım.

Kızlar göğüs ucu kremini doğuma kaç gün kala kullanmaya başlayacağız bilginiz varmı ? Ben lansinoh lanolin aldım.
Canım aynı haftadayız seninle. Bugün 33+4 üm.Ben de 3 veya 4 gündür sürüyorum.Bir arkadaşım doğumdan 1 ay önce başlamış sürmeye.Hiç yaram olmadı diyor.Yavaşça sürmek gerekiyormuş ama yenidünyanın da dediği gibi.

evet canım aramızda 1 gün varmış bugün bende 33+5 oldum. Tşk ederim bugün itibarıyla sürmeye başlıcam bende.
Canım ben başladım sürmeye. Normalde 32de başlayın diyor ama göze alamadım ben. Uyarmadan yavaşca sürüyorum yatmadan önce
Tşk ederim canım bende bu gece uyarmadan sürmeye başlıcam; kuzenim öncesi birşey sürmedi iki göğsüde yara olmuştu emzirirken çok canı yanmıştı sürmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…