2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet çok yara oluyor, ben kızımda ağlayarak emziriyordum. Onda bilmiyordum hiç birşey sürmemiştim. Birde diyorlar soğanı ikiye bölüp doğumdan gelir gelmez sürün. Hatta doğuma gitmeden de olabilir. Ben çantama bir soğanla bıçakta koyacağım :)) denemeden ne olcak dimi :)

Ablam yapmış ve ise yaramış bende yapacaktım unuttum ve göğsüm fen yara olmuştu garmastan diye bi krem kullandım ama bu krem yıkanması gerek emzirme öncesi

Kızlar herşeyim tamam, tamam da ben şu biberon yıkama kaynatma olayını anlamadım hiç mantığım almıyor bir türlü bir tek o kaldı işim. Yardım edin nasıl yaptınız. Ben bundan aldım arkasında 5 lt suya 1 çay kaşığı katın diyor ama kaynatıcak mıyız ne yapıcaz? Birde biberonların kutularda kaynatmayınız yazıyormuş ee nasıl olacak. Delirecem

Eklentiler

• IMG_3727.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar dün gece ve bugün çamaşırımda ıslaklık hissettim.Afedersiniz idrarımı kaçırmışım gibi bir ıslaklık.dün kontrolümüz vardı.doktor bebeklerden birinin suyunda azalma olduğunu söylemişti.Su gelmesi durumu sızıntı şeklinde de olabilirmiş diye okumuştum bir yerde.Acaba suyum mu geliyor ?Bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarmısınız?Çok endişelendim.

Valla bende anlamadım ,ben gazı falan olur diye biberonları dr brown aldım ama cam değil kaynatmayın da diyor kutusunda,biberon temizleyici almıştım , arkadaşlarım sterilizasyon makinesi gereksiz temizle kaynamış su dök yada kaynamış altı kapalı suda 1dk falan beklet dedi ,bı sendeki strerilize eden bir solüsyon galiba, kullananlar vardır bir arat netten

bende sızıntı olabilir diye duydum ve sanırım bende de ara ara oldu ,suyumda azalma varmış zaten buna bağlı drğil gerçi 36 da Doğum planlamıştık yarın alıyor doktorum,daha da fazla götürmez bu su seni dedi ,doktorunla konuş suyu azalıp 3. 4 hafta sonra doğum yapan var serum falan verip süreci uzatıyorlar panik yapma

Su kaçağı olabiliyormuş canım bende de 2 gündür iç çamaaşırım ıslak hep diğer zamanlarda da oluyordu ama bu fazla gibi geldi bana. Yarın dr randevum var o yüzdem rahatım ama sen git lütfen

Akşama kadar takip edip doktorumu arayayım o zaman.Umarım arkası gelmez.Bizim de durumumuzu bebeklerin su durumu belirleyecek sanırım.Inşallah senin gibi 36.haftayı görebilirim.Rabbim senin de yardımcın olsun canım.Umarım heyşey yolunda gider ve sağlıkla dünyaya getirirsin bebişlerini.

Hayırlı olsun. İlk başlar çok heyecan oluyor biliyorum hareketlenmeleri erken olsun diye dua ederdim ama sonlara dogru sıkılıyorsun:))) yani karnımdalar ama uyuyun diye dua ediyorum şuan düşün. Ve bir an önce doğurmak istiyorum. O zamanlar bende de cok korku vardı erken dogum olur kesin diyodum rüyalarıma giriyodu ama sanırım düşünmemek en iyisi kendime boşuna eziyet etmişim boşver düşünme herşey olacağına varıyor. Sadece cok aktif hareketli olma yeter. Benim 27 haftadan beri erken dogum riskim var şimdi 34teyim ve AŞIRI dikkat etmedim düşün. Hayırlısı olsun

Bxzzlyy ne diyecek bakalım doktorun?Çıkınca bizi de haberdar eder misin canım?Umarım yolundadır bebekler ve senin için herşey.Ben de takipte olucam bakalım.Duruma göre arıcam doktorumu.Ne zormuş ikiz gebelik .Erken doğurucam diye aklım çıkıyorr..

Canım tabii haber veririm. Zorlukları cok ama ben artık korkmuyorum bitti geçti o erken dogum korkularım. Cünkü biliyorum ki, şuan doğsalar sağlıklar ve küvöz olsa bile cok uzun zaman olmayacak. (Allah bilir herşeyi tabi orası ayrı) o yüzden bende inanılmaz bir rahatlama var. Önceden geceleri oturur aglayarak dua ederdim ama ne ağlama... 32ydi hedef gördük Allah'a şükür 34tü gördük.. daha ne isteyeyim al arkadaş doğurdu 34te bebişleri gayet iyi. Ben bir an önce bitsin bu hasretlik istiyorum

Hergün hastaneye gel göreceksin deseler koşa koşa gidecek durumdayım. Muayene günü gelmek bilmiyor.gelinccede doktora soracaklarımı unutuyorum heyecandan.

Biberonu hastaneye mi götüreceksin? Hemşireler bana biberon getirmeyin biz kullanmıyoruz şırınga ile besliyoruz biberon verirsek sonrasında bebek memeyi reddediyor dediler. Onun içim biberon aldım götürmeyeceğim ayrıca medelanın kaşık biberonunu alacağım evde beslemek için. Doğum yapacağım hastane ile bi konuş bence

Cnm kusura bakma dogum yapali 12 gun oldu ama bana 12 yil gibi geldi cvp veremedim cnm tansiyon yuksekligim olmadi ama ayaklarim acaip sismisti 36lik ayaklarim 40 numara olmustu yuzumde ve ellerimde de sislik vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…