2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynen canım yaa ilk başta nasıl korkularım vardı. İkiz olduğunu öğrendikten sonra nette okuyup kafamda kurdum hep. Erken doğum, düşük vs.. çok şükür bu günlere geldik. Rabbimin takdiri artık. Olacağı varsa her koşulda olacaktır. O yüzden artık düşünmüyorum, tevekküldeyim. Allah neyi nasip ederse onu yaşacağız ben ve bebeklerim.
@Ask-I Zuleyha canım bebekler nasıl? Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Cnm cok zor geciyo vallahi biri halla kuvezde sali gunu taburcu olcak Allahin izniyle yanimda olan biraz rahtsiz yarin onuda doktora goturcem kendini surekli geriye atip kasiyo valahi dogurdum dogurali yatak yuzu gormedim hergun hastanedeyim dun gecede altini acarken birden nefesi batii morardi ters cevirip sirtina vurunca agzindan burnundan sut cikti hergun agliyorumm cok zor donemlerden geciyorum dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım, sen sakin ol yeterki. Biliyorum zor ama dayan. Bende kızımda öyleydim, ağlamaktan üzüntüden sütüm kurudu gitti. Çok önemli bir sağlık problemi yoksa inan hiç takma, hepsi geçiyor. Benim kızımda üfürüm vardı, kaç kez elimde kaldı, morarıyordu. Ağlatmamaya çalışıyorduk hep ve bu bizi mahvetmişti. Ama çok şükür hepsi geçti kızım 6 yaşına geldi. Bense sadece emziremediğimle kaldım. Hala içim cız eder. İnşAllah önemli birşeyi yoktur, götür bi. Diğeri neden küvezde hala? Çok dua edeceğim canım. Sen stres yapmaki sütün etkilenmesin

Ellimde degil cnm sters yapmamak hem ilk bebekler hem premeture hem tecrubesizlik mahf oldum inan digeride beslenme bozuklugundan girdi hangisine yanacagimi sasirdim kaldim

Ya ne olur ne olmaz diye götürcem. Bir de süt sağma makinasını götürcem belki ihtiyaç olur diye bide orda gösterirler nasıl kullanacağımı. Çünkü hiç bir fikrim yok. Fazla eşya götüreyim az olmasın mantığındayım canım ne olur ne olmaz belki kalırız çok. Ben 2 kabin boy valiz bi el çantası bi sırt çantası birde süsler için bi çantayla gidiyorum

Yaaa inşallah bir an önce iki yavrunda yanında olur sağlıkla Allah yardımcın olsun arkadasım lütfen dik durmaya çalış

Bende aynı şekilde bebekler için kabin boy valiz kendim için kabin boy valiz hazırladım. Süt sağma makinası ayrı bir çantada. İkramlıklar ve süsler için bugün bakıcam birşeyler yani hastaneye bir hayli eşyayla gideceğimiz kesin fazla olsunda eksik olmasın napalım.

Kızlar doktora gittim rahim incelmesi vardı bende hatta gecen hafta 1.5 cmdi şuan kalmamış bile. Açılmış komple 3 cm açıklık var bebegin birinin kafası Doğum kanalında komple açılma başlamış yani. Şuan sezeryana alabilirim dedi dr ama açılman çok iyi normal Doğum istiyorsan bekleyelim Cuma'ya kadar rahmin çok müsait normal Doğuma suyun gelebilir kanaman olur veya sancın olur o zaman o yönden devam ederiz dedi. Baktık olmuyor cuma sabah 9da ameliyata alıcak. Bebekler için ciğer geliştiriciye bile ihtiyaç duymadı çok sağlıklılar dedi. Küveze girerlerse bile bi cihaza bağlanmazlarmış sadece kontrol amaçlı. Birde emme refleksi 35ten sonra geliyormuş ama zamanımız yokmuş. Öyle işte Cuma'ya kadar normal bekliyoruz inşallah öyle olur.

Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah. En iyisi normal doğum iki bebekle uğraşırken karın acısıyla uğraşmamış olursun. Bende yapabileceğime inansam aklımın bir köşesinde hep normal doğum var ama beceremem diye korkuyorum. Allah hepimize sıralı hayırlı doğumlar nasip etsin.

Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole.
Aynı gün doğurucaz canım. pztesi 10 da yatıcam hastaneye öğleden sonra olucak doğumum özel hastanede genel anestezi ile. Bir hafta kaldı heyecan korku içiçe bende. Hayatımda ilk kez narkoz alıcam çok korkuyorum ama artık doğurmak karnımın eskisi gibi hafif olmasını çok istiyorum. Sen benden 2 hafta öndesin bebişlerin küveze gitmez bence haftaya bu saatlerde durumumuz netleşmiş olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş. canım.

Bizim önümüze mi geçtin canım şaka bir yana. Benimde rahim uzunluğun2,2 cm e inmiş ben 1 hafta daha beklemek istedim Dr zamanı geldi Dedi bende artık doğurmak istiyorum. teki normal doğuranlar bile zorlanıyor bide senin ikiz zorlanırsın ben şahsen beceremem acıya dayanamazdım . hakkınızda hayırlısı olsun inş.

B Bumeranqqq canımm büyük ihtimal çıkmışsındır. İnşAllah iyisinizdir üçünüzde.
inş sağlıkla kucağına almıştır bebelerini.

Gecen hafta 1.5 cm di şuan 4 mm olmuş. Ve üstüne de açılma olmuş işte. Bilmiyorum eğer normal giderse herşey normal istiyorum yaparım diye düşünüyorum

Cnm kusura bakma dogum yapali 12 gun oldu ama bana 12 yil gibi geldi cvp veremedim cnm tansiyon yuksekligim olmadi ama ayaklarim acaip sismisti 36lik ayaklarim 40 numara olmustu yuzumde ve ellerimde de sislik vardi.
yok canım bakarmıyım hiç. Benimde sağ ayağım biraz şiş zaten önceden de taraklıydı biraz çok şükür yüzüm normal. Can'ım dün yazdıklarını okuyunca ikiz bakmaktan korktum bende tecrübesizim morarma filan olursa elim ayağım karışır benim. Çok şükür annelerimiz var. 40 ı çıkına kadar çoğu şeyi onlardan öğrenmiş olucaz. Can'ım morelini bozma ağlama sütün azalır amener resuluyu oku çokça. Yarın inş diğer kızın küvezden çıkacak inş sana moral olur.

Gecen hafta 1.5 cm di şuan 4 mm olmuş. Ve üstüne de açılma olmuş işte. Bilmiyorum eğer normal giderse herşey normal istiyorum yaparım diye düşünüyorum

Hangi hastanede olacak dogumunuz? Ben de ikiz gebeyim, daha cok yeni ama normal dogumu gorunce dikkatimi cekti. Tabii biz secemiyoruz kismet yani de gonlumden gecen normal dogum. Siz de insallah saglikla dogurursunuz bebislerinizi. 36. Haftada mi dogurmus olacaksiniz? Tahminj gun sayisi soyledi mi doktor? Kac gunde aciliyor acaba istenen acilma ne kadar oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…