- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.361
Çok teşekkürler, bu hafta doktora gittiğimde de söyleyeceğim, sudan bile miğdem bulanıyor, diş macunundan miğdem bulanıyor, işe gittiğim için mecbur fırçalıyorum, sonra o gün çok kötü geçiyorcanım ilaç kullananlar var ama benim doktorum ilaç vermedi sık sık ye açlık daha fena yapıyor kreker bastırıyor biraz ve mümkün olduğunca aromasız kokusuz ve sevdiğin şeyleri yemeye çalış aralara meyve koy
misvak kullan sende canım. bende 7+0 ım. edate 3 gün kala 217 aradan 3 gün geçti beta 960 idi. bi hafta sonrasında 11.450 idi 5+3 te. ikiz gebelik olabilir mi diye kafamdan geçti. senin değerlerin kaçtı canım. keseyi 5. hafta gördü doktor, bebek ve kalp atışı için bu cuma gidicemÇok teşekkürler, bu hafta doktora gittiğimde de söyleyeceğim, sudan bile miğdem bulanıyor, diş macunundan miğdem bulanıyor, işe gittiğim için mecbur fırçalıyorum, sonra o gün çok kötü geçiyor
çok teşekkürler , misvak daha önce kullanmadım ama deneyeceğim, ben tüp bebek tedavisi gördüm, transferin 11.günü kan testi yaptım, 755 çıktı, doktorum bir daha yaptırmana gerek yok dedi, 5+0 da vajinal ultrason ile 2 kese gördük, bu haftada kalp atışı için gideceğim, kabızlık sorunum olduğu için 3 günde 1 yarım muz tüketiyorum, senin değerlerin de baya yüksekmiş, ikiz olabilir ama bazen değerler yanıltabiliyormuşmisvak kullan sende canım. bende 7+0 ım. edate 3 gün kala 217 aradan 3 gün geçti beta 960 idi. bi hafta sonrasında 11.450 idi 5+3 te. ikiz gebelik olabilir mi diye kafamdan geçti. senin değerlerin kaçtı canım. keseyi 5. hafta gördü doktor, bebek ve kalp atışı için bu cuma gidicem
çok teşekkürler , misvak daha önce kullanmadım ama deneyeceğim, ben tüp bebek tedavisi gördüm, transferin 11.günü kan testi yaptım, 755 çıktı, doktorum bir daha yaptırmana gerek yok dedi, 5+0 da vajinal ultrason ile 2 kese gördük, bu haftada kalp atışı için gideceğim, kabızlık sorunum olduğu için 3 günde 1 yarım muz tüketiyorum, senin değerlerin de baya yüksekmiş, ikiz olabilir ama bazen değerler yanıltabiliyormuş
aynn canım :)Ohhh arada kacamaklar pek guzel oluyooo:)
amin canım inşallahhaklısın canım. merak ettim sadece hayırlısı olsun. cuma günü gidicem doktora hayırlısı inşallah. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ben kendime diyordum herkes 16.haftalarda hissetti ben kaldım diye demekki normalmiş daha da geç hissediliyormuşValla benim kolum halen ağrıyor. Evet yavaş yavaş hissetmem lazim. Herkesin ayni olmuyor ama kimi daha erken kimi daha geç hissedebiliyor canım. Bu hafta bitene kadar hissedersin demişti doktorum.
ben 5+0 da vajinal ultrason ile baktık, karnından göremeyiz dedi, bu hafta sonu kalp atışı için gideceğim, bana doktorum iki keseninde hafta farkı olduğunu belirtmedibide sizi ilk haftalarda karından mı muayene etti alttanmı
bende cumartesi gidersem o zaman karndan baktırayım duymassa alttan baktırayım o zaman inşallah duyulur çok merak ediyorumben 5+0 da vajinal ultrason ile baktık, karnından göremeyiz dedi, bu hafta sonu kalp atışı için gideceğim, bana doktorum iki keseninde hafta farkı olduğunu belirtmedi
inşallah canım, bizde eşimle çok tedirginiz, bir sıkıntı çıkar mı diye, doktorum sizde böyle bir sorun olduğundan değil ama ikiz fikrine çok alışmayın herşey olabilir dedi, onun için çok korkuyoruz, inşallah güzel sonuçlar alırızbende cumartesi gidersem o zaman karndan baktırayım duymassa alttan baktırayım o zaman inşallah duyulur çok merak ediyorum
canım karnımdan muane oldum ben kalp atıslarını duyarsın ark canım ben 6 haftalıkken duydum senınkıde 8 olcak artk rahtlıkla duyulur hadı gozun aydın ınsllh canım karnından bakarlar alttan sanmıyom canım hadı hayrlıssı olsun bakalımbide sizi ilk haftalarda karından mı muayene etti alttanmı
hanımıs hastane cıkısları bakalım ayyyy heycanlanmalar basladı artk besıgıde monte ettıkten snra ısterız bu arada :)Kizlarrrr ben bugunn hastane cikislarini aldim birde besigimiz geldi bugun ama monte etmedik daha
Tbkiiii aticam hemen kurduktan sonra :)hanımıs hastane cıkısları bakalım ayyyy heycanlanmalar basladı artk besıgıde monte ettıkten snra ısterız bu arada :)
oyyyy oyyyy oyyy yerım ben onların kıyafetlerını saglıcakla gıysınler amnn allahım cok tatlılar sunlara bak ya maslhTbkiiii aticam hemen kurduktan sonra :)
Aslinda 5li takimlardan bakiyodum kiz bu 11li setlere 17 deyince 5liye vercegm parayi ona veriyim dedim
Dogduklarinida gorsek. Sen ne guzel 25.haftaya geldin artik :) karnin baya ciktimi.oyyyy oyyyy oyyy yerım ben onların kıyafetlerını saglıcakla gıysınler amnn allahım cok tatlılar sunlara bak ya maslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?