2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masalllaahhhhhhh Allah nazardan saklasin. Nasil besledin bebisleri bana da taktik ver. Anali babali buyusunnler ya ne tatli bi gun.

Ayyy inanmıyorum canım :)) diye diye bizden önce hem de normal doğum yapacaksın inşAllah..naşallah canım sana güzel haberlerini bekliyor olacağız.

Ben niyeyse çok sakin hissediyorum kendimi. Ya şoktayım anlamadım. Ben cuma günü son kez bidaha kontrole gideceğim. Benim spinal olur herhalde yine. Hatta bana o tarihte erken geliyor. Gelişim birinin geri belki o girebilir dedi. Nasip artık. Cuma günü alalım dedi ben istemedim. Pazartesi olsun dedim. Ama bugün sancı çıktı ilk kez 60-100 arasında ama hissetmedim hiç. Rahimi sordum cevap vermedi ona kalsa hemen alacak ne derdi varsa :))
Ayy canım maşallah, sağlıkla büyüt inşAllah

Canım çok sevindim.Bebeklerinin sağlıklı olmalarına.Maşallah size.Cuma ya kadar olan süreç belirleyecek sanırım doğumu.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Umarım sağlıkla kavuşursun bebişlerine.Ayyy herkesin günü belli oluyo.Heyecan yaptım şimdi.Ben de dayanamayıp gittim doktora. Sulu akıntıymış gelen.Bebeklerin suyu değilmiş.Bende de incelme var ama açılma yok henüz.Bakalım bizim sıramız ne zaman gelecek.

Tşkler celeston yapılmadı. 2.8 benimde.inş kilo alırlar mümkün olduğunca yatıyorum. Gece çok hareketliler yatirmiyorlaar

Çok sevindim canım maşallahhhh Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.

Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole.

Kızlar sizlerinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.Ne güzel artık hafifleyecek bebişlerinize de kavuşacaksınız yakında.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Maşallah Sağlıkla büyütün inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün .Gözünüz aydın canım.Darısı başımıza artık.

Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole.

Allah yardımcınız olsun kızlar. Çok az kalmış artık. Darısı bizim de başımıza inşallah.
Ben de genel anestezi den korkuyorum. epidurali de benim gibi panik bi insan yaptıramaz herhalde daha doğum hakkında konuşmaya cesaret edemedim doktorumla. Ben de çok yıprandım çok yoruldum ama 2-3 hafta daha durmaları lazım. Hayırlısıyla bi doğursak artık

Benimkiler de baş baş pozisyondalar şu an. Ama ben normal doğumu cesaret edemem yaa. İnşallah istediğin gibi sorunsuz normal doğum olur. Ne güzel sonrasında ameliyat acısı çekmezsin.
Doktorun bebeklerin sağlıklı olduklarını neye göre söylüyor acaba. Ciğerlerin gelişip gelişmediği ultrasonda belli oluyor mu ki

En son cuma kontrol günümüzde biri 2267 diğeri 2400 idi Dr bana bravo kız sana ; doğuma kadar 2500 e getiricen kızları dedi
Maşallah canım, benim kızım 3800 doğmuştu. O yüzden bunlar baya küçük olacaklar ondan korkuyorum:) kızımın o resimlerine baktıkça o bile çok küçük geliyo kimbilir bunlar nasıl minnak olacaklar. Sağlıklı doğsunlarda kiloyu bir şekilde hallederiz inş.
Seninkilerin kilosu da çok güzel Can'ım maşallahhhh pztesi ye kadar 6 gün daha kilo alırlar.
İnşAllah biraz tıkınalım bu hafta :)))

Gözün aydın canım küveze girmemelerine sevindim sağlıkla büyüt minnoşlari Maşallah sizlere

Cnm kusura bakma dogum yapali 12 gun oldu ama bana 12 yil gibi geldi cvp veremedim cnm tansiyon yuksekligim olmadi ama ayaklarim acaip sismisti 36lik ayaklarim 40 numara olmustu yuzumde ve ellerimde de sislik vardi.
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…