- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.621
Kızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Kızlar doktora gittim rahim incelmesi vardı bende hatta gecen hafta 1.5 cmdi şuan kalmamış bile. Açılmış komple 3 cm açıklık var bebegin birinin kafası Doğum kanalında komple açılma başlamış yani. Şuan sezeryana alabilirim dedi dr ama açılman çok iyi normal Doğum istiyorsan bekleyelim Cuma'ya kadar rahmin çok müsait normal Doğuma suyun gelebilir kanaman olur veya sancın olur o zaman o yönden devam ederiz dedi. Baktık olmuyor cuma sabah 9da ameliyata alıcak. Bebekler için ciğer geliştiriciye bile ihtiyaç duymadı çok sağlıklılar dedi. Küveze girerlerse bile bi cihaza bağlanmazlarmış sadece kontrol amaçlı. Birde emme refleksi 35ten sonra geliyormuş ama zamanımız yokmuş. Öyle işte Cuma'ya kadar normal bekliyoruz inşallah öyle olur.
Ayyy inanmıyorum canım :)) diye diye bizden önce hem de normal doğum yapacaksın inşAllah..naşallah canım sana güzel haberlerini bekliyor olacağız.Kızlar doktora gittim rahim incelmesi vardı bende hatta gecen hafta 1.5 cmdi şuan kalmamış bile. Açılmış komple 3 cm açıklık var bebegin birinin kafası Doğum kanalında komple açılma başlamış yani. Şuan sezeryana alabilirim dedi dr ama açılman çok iyi normal Doğum istiyorsan bekleyelim Cuma'ya kadar rahmin çok müsait normal Doğuma suyun gelebilir kanaman olur veya sancın olur o zaman o yönden devam ederiz dedi. Baktık olmuyor cuma sabah 9da ameliyata alıcak. Bebekler için ciğer geliştiriciye bile ihtiyaç duymadı çok sağlıklılar dedi. Küveze girerlerse bile bi cihaza bağlanmazlarmış sadece kontrol amaçlı. Birde emme refleksi 35ten sonra geliyormuş ama zamanımız yokmuş. Öyle işte Cuma'ya kadar normal bekliyoruz inşallah öyle olur.
Ben niyeyse çok sakin hissediyorum kendimi. Ya şoktayım anlamadım. Ben cuma günü son kez bidaha kontrole gideceğim. Benim spinal olur herhalde yine. Hatta bana o tarihte erken geliyor. Gelişim birinin geri belki o girebilir dedi. Nasip artık. Cuma günü alalım dedi ben istemedim. Pazartesi olsun dedim. Ama bugün sancı çıktı ilk kez 60-100 arasında ama hissetmedim hiç. Rahimi sordum cevap vermedi ona kalsa hemen alacak ne derdi varsa :))Aynı gün doğurucaz canım. pztesi 10 da yatıcam hastaneye öğleden sonra olucak doğumum özel hastanede genel anestezi ile. Bir hafta kaldı heyecan korku içiçe bende. Hayatımda ilk kez narkoz alıcam çok korkuyorum ama artık doğurmak karnımın eskisi gibi hafif olmasını çok istiyorum. Sen benden 2 hafta öndesin bebişlerin küveze gitmez bence haftaya bu saatlerde durumumuz netleşmiş olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş. canım.
Ayy canım maşallah, sağlıkla büyüt inşAllahKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Canım çok sevindim.Bebeklerinin sağlıklı olmalarına.Maşallah size.Cuma ya kadar olan süreç belirleyecek sanırım doğumu.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Umarım sağlıkla kavuşursun bebişlerine.Ayyy herkesin günü belli oluyo.Heyecan yaptım şimdi.Ben de dayanamayıp gittim doktora. Sulu akıntıymış gelen.Bebeklerin suyu değilmiş.Bende de incelme var ama açılma yok henüz.Bakalım bizim sıramız ne zaman gelecek.Kızlar doktora gittim rahim incelmesi vardı bende hatta gecen hafta 1.5 cmdi şuan kalmamış bile. Açılmış komple 3 cm açıklık var bebegin birinin kafası Doğum kanalında komple açılma başlamış yani. Şuan sezeryana alabilirim dedi dr ama açılman çok iyi normal Doğum istiyorsan bekleyelim Cuma'ya kadar rahmin çok müsait normal Doğuma suyun gelebilir kanaman olur veya sancın olur o zaman o yönden devam ederiz dedi. Baktık olmuyor cuma sabah 9da ameliyata alıcak. Bebekler için ciğer geliştiriciye bile ihtiyaç duymadı çok sağlıklılar dedi. Küveze girerlerse bile bi cihaza bağlanmazlarmış sadece kontrol amaçlı. Birde emme refleksi 35ten sonra geliyormuş ama zamanımız yokmuş. Öyle işte Cuma'ya kadar normal bekliyoruz inşallah öyle olur.
Tşkler celeston yapılmadı. 2.8 benimde.inş kilo alırlar mümkün olduğunca yatıyorum. Gece çok hareketliler yatirmiyorlaarMerhaba bende 32+2 deyim bugün dr kontrolum vardı biri 1.940 diğeri 2047 olmuş 15 gün önce gittim en son o zamandan beri 500 Gr almışlar ama celeston iğne yaptı bugün rahim uzunluğu 2.6 erken doğum olabilir diye sizin kaç acaba kiloyu dert etmeyin bence yatınca alıyorlar mümkün olduğunca yatın
Çok sevindim canım maşallahhhhKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole.
Kızlar sizlerinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.Ne güzel artık hafifleyecek bebişlerinize de kavuşacaksınız yakında.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Aynı gün doğurucaz canım. pztesi 10 da yatıcam hastaneye öğleden sonra olucak doğumum özel hastanede genel anestezi ile. Bir hafta kaldı heyecan korku içiçe bende. Hayatımda ilk kez narkoz alıcam çok korkuyorum ama artık doğurmak karnımın eskisi gibi hafif olmasını çok istiyorum. Sen benden 2 hafta öndesin bebişlerin küveze gitmez bence haftaya bu saatlerde durumumuz netleşmiş olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş. canım.
MaşallahKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Çok saol canım darısı başına inş.Kızlar sizlerinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.Ne güzel artık hafifleyecek bebişlerinize de kavuşacaksınız yakında.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Saol canım inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaKızlar sizlerinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.Ne güzel artık hafifleyecek bebişlerinize de kavuşacaksınız yakında.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Canım seninkilerin kilosu nasıl? Benim birine 2300 diğerine 2600 dedi bugün.inşAllah 2 üstü olurlarda.Çok saol canım darısı başına inş.
En son cuma kontrol günümüzde biri 2267 diğeri 2400 idi Dr bana bravo kız sana ; doğuma kadar 2500 e getiricen kızları dediCanım seninkilerin kilosu nasıl? Benim birine 2300 diğerine 2600 dedi bugün.
Allah analı babalı büyütsün .Gözünüz aydın canım.Kızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Seninkilerin kilosu da çok güzel Can'ım maşallahhhh pztesi ye kadar 6 gün daha kilo alırlar.Canım seninkilerin kilosu nasıl? Benim birine 2300 diğerine 2600 dedi bugün.inşAllah 2 üstü olurlarda.
Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole.
Aynı gün doğurucaz canım. pztesi 10 da yatıcam hastaneye öğleden sonra olucak doğumum özel hastanede genel anestezi ile. Bir hafta kaldı heyecan korku içiçe bende. Hayatımda ilk kez narkoz alıcam çok korkuyorum ama artık doğurmak karnımın eskisi gibi hafif olmasını çok istiyorum. Sen benden 2 hafta öndesin bebişlerin küveze gitmez bence haftaya bu saatlerde durumumuz netleşmiş olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş. canım.
Benimkiler de baş baş pozisyondalar şu an. Ama ben normal doğumu cesaret edemem yaa. İnşallah istediğin gibi sorunsuz normal doğum olur. Ne güzel sonrasında ameliyat acısı çekmezsin.Kızlar doktora gittim rahim incelmesi vardı bende hatta gecen hafta 1.5 cmdi şuan kalmamış bile. Açılmış komple 3 cm açıklık var bebegin birinin kafası Doğum kanalında komple açılma başlamış yani. Şuan sezeryana alabilirim dedi dr ama açılman çok iyi normal Doğum istiyorsan bekleyelim Cuma'ya kadar rahmin çok müsait normal Doğuma suyun gelebilir kanaman olur veya sancın olur o zaman o yönden devam ederiz dedi. Baktık olmuyor cuma sabah 9da ameliyata alıcak. Bebekler için ciğer geliştiriciye bile ihtiyaç duymadı çok sağlıklılar dedi. Küveze girerlerse bile bi cihaza bağlanmazlarmış sadece kontrol amaçlı. Birde emme refleksi 35ten sonra geliyormuş ama zamanımız yokmuş. Öyle işte Cuma'ya kadar normal bekliyoruz inşallah öyle olur.
Maşallah canım, benim kızım 3800 doğmuştu. O yüzden bunlar baya küçük olacaklar ondan korkuyorum:) kızımın o resimlerine baktıkça o bile çok küçük geliyo kimbilir bunlar nasıl minnak olacaklar. Sağlıklı doğsunlarda kiloyu bir şekilde hallederiz inş.En son cuma kontrol günümüzde biri 2267 diğeri 2400 idi Dr bana bravo kız sana ; doğuma kadar 2500 e getiricen kızları dedi
İnşAllah biraz tıkınalım bu hafta :)))Seninkilerin kilosu da çok güzel Can'ım maşallahhhh pztesi ye kadar 6 gün daha kilo alırlar.
Gözün aydın canım küveze girmemelerine sevindim sağlıkla büyüt minnoşlariKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsinizCnm kusura bakma dogum yapali 12 gun oldu ama bana 12 yil gibi geldi cvp veremedim cnm tansiyon yuksekligim olmadi ama ayaklarim acaip sismisti 36lik ayaklarim 40 numara olmustu yuzumde ve ellerimde de sislik vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?