- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.641
Allah analı babalı büyütsün.Darısınbaşımıza...Kızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Ben özel kliniğe gidiyorum furkan kayabaşoğluna en başında da şartlar uygun olursa neden normal yapmıyım ki demişti. Şimdilik şartlar uygun gidiyor inşallah devamı gelirse normal olacak. Doğum altunizade acıbadem de. Ben 34+3te doğurmuş olucam eğer normal olmazsa sezeryanla. Hiç belli olmaz bakalım size de hayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçer hamilelik.Hangi hastanede olacak dogumunuz? Ben de ikiz gebeyim, daha cok yeni ama normal dogumu gorunce dikkatimi cekti. Tabii biz secemiyoruz kismet yani de gonlumden gecen normal dogum. Siz de insallah saglikla dogurursunuz bebislerinizi. 36. Haftada mi dogurmus olacaksiniz? Tahminj gun sayisi soyledi mi doktor? Kac gunde aciliyor acaba istenen acilma ne kadar oluyor?
Ayyy maşallah arkadasım darısı bize artıkKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Gittin mi iyi yapmışsın canım çünkü benden gelen suymuş ama bebeklerin suyunda azalma yok iyi suları yoksa bekletemezdik dedi. Zaten benim erken Doğum sorunum suları fazla olduğu içindi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah planladığımız gibi gider herşey hepimiz sağlıkla kavuşuruz.Canım çok sevindim.Bebeklerinin sağlıklı olmalarına.Maşallah size.Cuma ya kadar olan süreç belirleyecek sanırım doğumu.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Umarım sağlıkla kavuşursun bebişlerine.Ayyy herkesin günü belli oluyo.Heyecan yaptım şimdi.Ben de dayanamayıp gittim doktora. Sulu akıntıymış gelen.Bebeklerin suyu değilmiş.Bende de incelme var ama açılma yok henüz.Bakalım bizim sıramız ne zaman gelecek.
Canim tebrik ederim gozun aydin çok sevindim iyi olmaniz bizlere çok morsl oldu ne güzel,darisi bizlere inşallahKızlar ben doğurdum :)))çok şükür bebeklerim küveze girmediler 2500 ikiside biri bana biri eşime benzio, çok tatlılar emmeye çalışıyorlar sütüm az ama geliyor,mama takviyeside yaptık,çok güzeller :)))bir maşallahınızı alırım
Inşalah bir avazda kurtulursun canim bugun ne guzel heyacanli haberler arka arkaya gelmişYenidunya3 canım valla ben doğurmak istiyorum diye haykırdım o kadar şimdi de bi telaş bişey oldu bende Zaten doktoru görür görmez ben 22sine gün istiyorum dedim dur bakalım muayene edelim falan dedikten sonra yaa Allahı kendine güldürmek istiyorsan plan yapacaksın derler dedi. Plana gerek yok bebekler ne zaman isterse o zaman gelecekler dedi çok etkilendim açıkcası. Ben normal olmasını çok istiyorum ama belki de Cuma'ya kadar gelmeyecekler. Hayırlısı olsun ama 35te emme refleksleri oluşuyormuş sıkın kendinizi benim gibi her gün doğurmak istiyorum demeyin
Evet canım hepimiz inşallah sıkıntısız atlatırız şu durumu da sonra ki konularımız çiş kaka falan olurİn
Inşalah bir avazda kurtulursun canim bugun ne guzel heyacanli haberler arka arkaya gelmiş
Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine, seni okuyunca neşeleniyorum bende otomatikman :)) ee normal gelmezse cuma kesin giriyormusun sezeryane? Bende 18 inde gircem doğuma. Doktor cuma olsun dedi nedense ben pazartesi istedim :)) o zaman takip et hareketleri dedi. Acil birşey olursa da hastaneye geçip beni ara hrmen dedi.Yenidunya3 canım valla ben doğurmak istiyorum diye haykırdım o kadar şimdi de bi telaş bişey oldu bende Zaten doktoru görür görmez ben 22sine gün istiyorum dedim dur bakalım muayene edelim falan dedikten sonra yaa Allahı kendine güldürmek istiyorsan plan yapacaksın derler dedi. Plana gerek yok bebekler ne zaman isterse o zaman gelecekler dedi çok etkilendim açıkcası. Ben normal olmasını çok istiyorum ama belki de Cuma'ya kadar gelmeyecekler. Hayırlısı olsun keşke 35i görebilseydik yapacak bişey yok. Sen ne yaptın gün aldın mı?
Evet canım cuma günü sabah 9da kesin gün aldık daha bekleyemem bu açılmayla dedi enfeksiyon riski artacak her gün dedi yoksa ben de ptesi istemiştim. İyi olmuş senin kabul etmiş Allah'a şükür açılman kasılman yok böyle olunca diken üstünde oluyorsunCanım hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine, seni okuyunca neşeleniyorum bende otomatikman :)) ee normal gelmezse cuma kesin giriyormusun sezeryane? Bende 18 inde gircem doğuma. Doktor cuma olsun dedi nedense ben pazartesi istedim :)) o zaman takip et hareketleri dedi. Acil birşey olursa da hastaneye geçip beni ara hrmen dedi.
Çok şükür yokta bende korkuyorum nedense bişey olursa diye. Önce istemedi pazartesiyi sonra tamam dedi. İnşAllah sıkıntısız erişiriz :) akşam 60-100 arasında sancılar çıktı ilk defa ama hiç hissetmedim ben. Gayet iyiydim. Çok şükür iyi haftalardayız, başlarda acaba bu haftaları bende görürmüyüm diyordum.Evet canım cuma günü sabah 9da kesin gün aldık daha bekleyemem bu açılmayla dedi enfeksiyon riski artacak her gün dedi yoksa ben de ptesi istemiştim. İyi olmuş senin kabul etmiş Allah'a şükür açılman kasılman yok böyle olunca diken üstünde oluyorsunhayırlısı olsun hepimize ben zaten çıkıyım direk yazarım size
Canım benim sorunsuz atlatırsın süreci 34.haftadan sonra korkma ,biraz küveze girerler ,normal doğurabilirsen ne mutlu sana,ben genel anestezi ile sezeryan oldum valla hiç agrım bile olmadı ama karnıma bastırılmış sanki orası hareket edince acıyor,o yüzden normal olursa bunu yaşamazsın ve çabuk hareket kabiliyetin artar ,çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır ,üzülme varsın erken gelsin bebişlerinEvet canım cuma günü sabah 9da kesin gün aldık daha bekleyemem bu açılmayla dedi enfeksiyon riski artacak her gün dedi yoksa ben de ptesi istemiştim. İyi olmuş senin kabul etmiş Allah'a şükür açılman kasılman yok böyle olunca diken üstünde oluyorsunhayırlısı olsun hepimize ben zaten çıkıyım direk yazarım size
Sen hele on numara haftadasın canım maşallah tütütütüt bende bugün 120yi buldu sancı bende hissetmedim ya. Ama düzenli olmadığı için önemi yokmuş yani 3-5 dakikada bir olmalıymışÇok şükür yokta bende korkuyorum nedense bişey olursa diye. Önce istemedi pazartesiyi sonra tamam dedi. İnşAllah sıkıntısız erişiriz :) akşam 60-100 arasında sancılar çıktı ilk defa ama hiç hissetmedim ben. Gayet iyiydim. Çok şükür iyi haftalardayız, başlarda acaba bu haftaları bende görürmüyüm diyordum.
Ayyyy ne iyi oldu bak doğurdun bitti dimi arkadasım hayırlı olsun ya nasıl mutluyum anlatamam. (Bana ne oluyosa)Canım benim sorunsuz atlatırsın süreci 34.haftadan sonra korkma ,biraz küveze girerler ,normal doğurabilirsen ne mutlu sana,ben genel anestezi ile sezeryan oldum valla hiç agrım bile olmadı ama karnıma bastırılmış sanki orası hareket edince acıyor,o yüzden normal olursa bunu yaşamazsın ve çabuk hareket kabiliyetin artar ,çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır ,üzülme varsın erken gelsin bebişlerin
Cok saol cnm. Senin de oyle olsun pit diye gelsinler normal yolla insallah.Ben özel kliniğe gidiyorum furkan kayabaşoğluna en başında da şartlar uygun olursa neden normal yapmıyım ki demişti. Şimdilik şartlar uygun gidiyor inşallah devamı gelirse normal olacak. Doğum altunizade acıbadem de. Ben 34+3te doğurmuş olucam eğer normal olmazsa sezeryanla. Hiç belli olmaz bakalım size de hayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçer hamilelik.
Canım Eylül ve mira oldu adları,bende 28.haftadan beri erken doğum korkusuyla yaşadım 36+1 dese dr dayanamayacaktım hem psikolojik hem fizyolojik tükenmiştim çünkü ,biraz minikler ama iyiler kızlarım boylarıda kısa olunca çok zayıf gözükmediler bana:)) seninkilerde bizimkilerle aynı olur hemen hemen,son hafta az kilo almamışlardı benimkiler ,ikizler için doktorum 34geçince tamam demişti bana ,senin doğumda 35 i bulucak ,normal doğuma yoğunlaş sezeryanda bişey yok acı vs ama şu an karnım dayak yemiş gibi acıyor,hareket edemiyorum vs vs:)))Ayyyy ne iyi oldu bak doğurdun bitti dimi arkadasım hayırlı olsun ya nasıl mutluyum anlatamam. (Bana ne oluyosa)çok istiyorum normali çünkü şuan herşey normal ilerliyor. Ama olmazsa da öyle yıpratmicam kendimi hayırlısı olsun hakkımızda. Ben 27 haftadan 34lere geldim sabırla yatarak o yüzden mutluyum olsun diyorum demek ki bu gerekliymiş. İsimleri ne oldu bebişlerin şimdi?
Maşallah canım size..şuan beni de tek geren sezeryan. Aynı yer bidaha kesilecekCanım Eylül ve mira oldu adları,bende 28.haftadan beri erken doğum korkusuyla yaşadım 36+1 dese dr dayanamayacaktım hem psikolojik hem fizyolojik tükenmiştim çünkü ,biraz minikler ama iyiler kızlarım boylarıda kısa olunca çok zayıf gözükmediler bana:)) seninkilerde bizimkilerle aynı olur hemen hemen,son hafta az kilo almamışlardı benimkiler ,ikizler için doktorum 34geçince tamam demişti bana ,senin doğumda 35 i bulucak ,normal doğuma yoğunlaş sezeryanda bişey yok acı vs ama şu an karnım dayak yemiş gibi acıyor,hareket edemiyorum vs vs:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?