- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.681
Canım hastanelerde hastane tipi süt sapma makinası oluyor. Gerek olurda onu kullanıyorlar. Tabi seçmediğim yapacağım hastaneye sor var mı diye riske atma. Mesela bir arkadaşım özelde Doğum yapmasına rağmen süt sağma makinası yoktu ve kendininkini kullandı. Bu hastane tipleri bizim aldıklarımızdan daha iyiymiş ve aylık 150 tl gibi bişeye kiralanabiliyormuş. Gerek olursa kiralarsın sokra alırsın makinaSağolun arkadaşlar fikir verdiğiniz için.Aslında çalışan bir anneyim.Şubatta çalışmaya başlıyacağım.Bugün bir arkadaşım önerdi.Onda Lansinohun elektriklisi varmış.Küveze girme durumları veya sonrasında ihtiyaca göre kullanırsın vereyim diye. Sanırım ondan alıcam.Eğer ki çok kullanmam gerekirse o zaman satın alırım diye düşündüm.
Canım benim doktorda öyle, biran önce alıp kurtulmak istiyor sanki. Yani risk yoksa niye beklenmiyor bende bunu anlamıyorum. Daha benim çarşamba falan almak istiyordu sonra ben istemeyince cuma dedi ben yine yok dedim pazartesi dedim. Sanırım acil bişey olur diye çekiniyorlar. Sorun yokken alıp kurtulmak gibi geliyo aklıma.Keşke yapabilsem ama doktor caydı sanki bana öyle geliyo. Neden Cuma'ya kadar bekliyor sadece bilmiyorum biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum. Cuma'ya gün alındı sezeryan için
Ya kızlar ben düşünüyorum araştırıyorum 3 cm açıklıkla neden beni sezeryana alıyor anlamıyorum. 3 cm açıklıkla 3 hafta gezen varmış su gelmediği sürece enfeksiyon riski olmuyormuş. Şimdi internetten duydugum bilgilerle de doktora gitmek istemiyorum ama işin içinden de çıkamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Verdiği tarihte 34+4 oluyorum
Canim baska bir doktorada git sen birsey soyleme basta o ne diyecek devlet hastanesi olsa daha iyi onlar acil bir durum olmazsa almiyorlar doguma hakkinizda hayirlisi olsunKeşke yapabilsem ama doktor caydı sanki bana öyle geliyo. Neden Cuma'ya kadar bekliyor sadece bilmiyorum biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum. Cuma'ya gün alındı sezeryan için
Canım moralini bozma içine sinmiyorsa,bir sorunda yoksa beklet zorla alacak degilya başka doktorada muayene ol o ne diyecek ona gore karar verirsin hakinizda hayirlisi olsunKızlar cok dogru söylüyorsunuz. Neden küvez riskini alayım ki anlamıyorum çocuklarda bir sorun yok normal de olsa serzayan da olsa neden planlı? Kalabildikleri kadar kalsınlar. Bugün başka bir doktora gidicem bakalım neler duyucam. Teşekkürler size de valla moralim çok bozuk ya
Canım bir git bakalım ne diyecek. Bende ödeme yapmasaydım belki başka doktora gözükürdüm. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Haberlerini bekliyorumKızlar cok dogru söylüyorsunuz. Neden küvez riskini alayım ki anlamıyorum çocuklarda bir sorun yok normal de olsa serzayan da olsa neden planlı? Kalabildikleri kadar kalsınlar. Bugün başka bir doktora gidicem bakalım neler duyucam. Teşekkürler size de valla moralim çok bozuk ya
Kızlar cok dogru söylüyorsunuz. Neden küvez riskini alayım ki anlamıyorum çocuklarda bir sorun yok normal de olsa serzayan da olsa neden planlı? Kalabildikleri kadar kalsınlar. Bugün başka bir doktora gidicem bakalım neler duyucam. Teşekkürler size de valla moralim çok bozuk ya
Amin canım sağol hayırlı zamanda alın kucaklarınıza,ben 36+1 de doğurdum ama yine de ufaklar devamlı uyuyorlar ,beslemek için zorla uyandırıyorum zor cidden ağlıyorum bazen meme almıyorlar vs vs Allahım yardımcımız olsunGözün aydın Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sezeryan doğumda ilk hamileliğimden hatırlıyorum sağa sola dönerken karnımın içi aktıkça çok acırdı. Belki seninde iç dikişlerden dolayı acıyordur bir an çnce geçer inşallah. Allah evlatlarınla sağlıklı günler versin. Bizler de hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.
Rabbim yardımcımız olsun, buna da şükür diyelim en azından sağlıkla kucağına aldın. Zamanla düzene oturacaktır kendini üzüpte stres yapmamaya çalış sütün kesilmesin birde Allah korusun.Amin canım sağol hayırlı zamanda alın kucaklarınıza,ben 36+1 de doğurdum ama yine de ufaklar devamlı uyuyorlar ,beslemek için zorla uyandırıyorum zor cidden ağlıyorum bazen meme almıyorlar vs vs Allahım yardımcımız olsun
Kızlar buraya yazıyorum bir iki şey soruyorum kimse cevap yazmıyor ilgilenmiyormusunuz
Amin canım sağol hayırlı zamanda alın kucaklarınıza,ben 36+1 de doğurdum ama yine de ufaklar devamlı uyuyorlar ,beslemek için zorla uyandırıyorum zor cidden ağlıyorum bazen meme almıyorlar vs vs Allahım yardımcımız olsun
İyi canım kiloları 29+3 te 1250 1300 dü bizim.Kızlar buraya yazıyorum bir iki şey soruyorum kimse cevap yazmıyor ilgilenmiyormusunuz
Anladim canım İyi dedi sadeceDoktorunuz kilolari iyi kotu normal bisey demedi mi?
Herkesin farkli oluyo ya. Bi de sonucta onemli olan doguma yakin kilolari.
Sağol canım yorum yaptığın için ben bu haftalarda olanlarinkinide merak etmiştim cevabını aldım sagolİyi canım kiloları 29+3 te 1250 1300 dü bizim.
Kapı süsünü bebeklerim küvezden çıkıp odama getirdiklerinde takıcam kapıya.kızlarım yanımda değilken kapıya takmaya içim elvermiyor. Kızlar ben 3 gündür ağırlaştım sanki, kalçalarım ağrıyor karnım daha bi ağır yatağa yatıp dönerken kalkarken çok zorlanıyorum. Dün gece Sanki doğuruverecekmişim gibi bir hisse kapıldım elimi karnıma koyup kızlar pztesiye kadar dayanın diyorum. Bugün temizlikçilerim annelerim geldi evi pırıl pırıl yaptılar ben hep uzandım yattım.Evet canım bende duydum onu. İnşallah gerek kalmaz tabi ama tedbir işte. Bende bir gün önceden gidip halletmek istiyorum perşembe zaten gidicem bakalım belki oda belli olur kapı süsünü falan götüreyim
Canım senin için 31 inci hafta evraklarıma baktım kızlarım 31+6 da iken biri 1544 diğeri 1554 kg mış.pardon 29 uncu hafta Dr a gitmemişim 30+3 te gitmişim biri 1479 diğeri 1468 kg mış.Sağol canım yorum yaptığın için ben bu haftalarda olanlarinkinide merak etmiştim cevabını aldım sagol
Canım benim kızlarimda 29+1 1450 ve 1350 dedi de aralirinda şimdiye kadar hep 100gr fark var ileriki haftalarda fazla ara olmaz umarım dr takip edelim dediCanım senin için 31 inci hafta evraklarıma baktım kızlarım 31+6 da iken biri 1544 diğeri 1554 kg mış.pardon 29 uncu hafta Dr a gitmemişim 30+3 te gitmişim biri 1479 diğeri 1468 kg mış.
Benimde 28+1 de erkek 1231 gr kız 1080 gr mışCanım benim kızlarimda 29+1 1450 ve 1350 dedi de aralirinda şimdiye kadar hep 100gr fark var ileriki haftalarda fazla ara olmaz umarım dr takip edelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?