- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.721
Aynen zaten Bikaç bişeyine sinir oldum da idare ediyordum hep. şimdi iyice dellendim anneme anlattım o da demez mi zaten çok suratsız bir kadın ben sevmemiştim de sana bişey dememiştim diye. Annem de öyle diyince iyice içim soğudu kadından ama işte ben önce hastane seçtim sonra doktoru seçtim. Bu kadında 15 yıl zekai tahirde çalışmış deneyimli diye bunu seçtim.değiştiremiyorumda çünkü benim seçtiğim hastanenin 2 farklı yerde Binası var. ben bana yakın olana gidiyorum ve kimse olmuyor hiç sıra yok çok elit ve temiz bir yer insan hastaneye gittiğini anlamıyor bile bi de eve çok yakın. Ayrıca Yen'i doğan yoğun bakımı çok iyi. Benim gittiğim yerdeki binada 2 tane kadın doğumcu var şimdi benimkini bırakıp diğerine de devam edemem. İnşallah pişman olmam bu kadınla devam ettiğime ve ne zaman hayırlıysa bebeklerim Ozaman doğar. Ama kesin o zamana doğmamış olurlarsa doğumu diğer doktor yaptırsın diyeceğim.Ya bu doktorların hepsi bi garip. Herkes kendini düşünüyor. Üstüne o kadar para alıyorlar ama yinede olmuyor. Benimde takıldığım bikaç şey var ama insan bebeği için eyvallah diyor. Senin yinede vaktin var
Canım ben pazartesi adete göre 37+1 olacağım. Ama bu transferden hesaplayıp 4 gün geri aldı ona göre ise 36+ 5 te alınacak. Bana kalırsa yine erkenAynen zaten Bikaç bişeyine sinir oldum da idare ediyordum hep. şimdi iyice dellendim anneme anlattım o da demez mi zaten çok suratsız bir kadın ben sevmemiştim de sana bişey dememiştim diye. Annem de öyle diyince iyice içim soğudu kadından ama işte ben önce hastane seçtim sonra doktoru seçtim. Bu kadında 15 yıl zekai tahirde çalışmış deneyimli diye bunu seçtim.değiştiremiyorumda çünkü benim seçtiğim hastanenin 2 farklı yerde Binası var. ben bana yakın olana gidiyorum ve kimse olmuyor hiç sıra yok çok elit ve temiz bir yer insan hastaneye gittiğini anlamıyor bile bi de eve çok yakın. Ayrıca Yen'i doğan yoğun bakımı çok iyi. Benim gittiğim yerdeki binada 2 tane kadın doğumcu var şimdi benimkini bırakıp diğerine de devam edemem. İnşallah pişman olmam bu kadınla devam ettiğime ve ne zaman hayırlıysa bebeklerim Ozaman doğar. Ama kesin o zamana doğmamış olurlarsa doğumu diğer doktor yaptırsın diyeceğim.
Bak sen ne güzel 37 desin. Doğum olduğu gün tam olarak kaç hafta kaç günlük olacaklar? Belki benimkiler de 36+5 den fazla duracaklar kim bilir. Bana bide diyorkş 36+5 lik benek tekil gebelikte zaten 40 haftaya denk gelir o kadar durmaz diyor.
Maşallah size :) bizde 5.gündeyiz sanki hep varmışlar gibiyim ya o kadar kafam karışık ki bebeklere pişik kremi kullanmadım pamukla saf suyla temizliyorum ,sen kullanıyormısın me zaman başladın yada?Hamis anneler Allah kolaylik versin veee taze anneler gözünüz aydin bebislerinizi saglikla büyütün :) biz 50 günlük olduk bile zor ama tatliliklari herseyin üstesinden gelmem icin güç veriyor :)
Canım 34 den sonra gelişim yavaşlıyor benim kızlarım iki haftada 150 gram almışlardı,maşallah hiçbir problemleri yok küveze de girmedik 2550 ,47 cm doğdular noyda kısa olunca çok zayıf görünmediler bana ,kafana takma bende çok üzülmüştüm boşaymış:)Kızlar moralim bozuldu.kontrolden geliyorum bebegin biri 1 haftada 100 gr bile almamis digeri 300 e yakın almış. Küçük olanın karın çevresi geri çıkıyor.1 haftam kaldı doguma şimdiye kadar kilo alımları iyiydi şimdi böyle olunca canım sıkıldı. Önemli olan sağlıklı olmaları.sizde nasıldı bu haftalarda kilo alımları.
Çok teşekkür ederim:)Gözün aydın Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sezeryan doğumda ilk hamileliğimden hatırlıyorum sağa sola dönerken karnımın içi aktıkça çok acırdı. Belki seninde iç dikişlerden dolayı acıyordur bir an çnce geçer inşallah. Allah evlatlarınla sağlıklı günler versin. Bizler de hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.
Canım. tabiki farklı görüş al, o da doğum diyorsa risk alma bebekler küçükte olsa bir şekilde büyüyorlar, 34+4 kötü nir zamanlama değilYa kızlar ben düşünüyorum araştırıyorum 3 cm açıklıkla neden beni sezeryana alıyor anlamıyorum. 3 cm açıklıkla 3 hafta gezen varmış su gelmediği sürece enfeksiyon riski olmuyormuş. Şimdi internetten duydugum bilgilerle de doktora gitmek istemiyorum ama işin içinden de çıkamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Verdiği tarihte 34+4 oluyorum
canım zeytinyağı kullanın demişlerdi eğitimlerde. bi de çay ağacı merhemi pişiğe çok iyi geliyor. pişik, yanık, yara herşeye iyi geliyor hatta. benim evde sürekli vardır. herşeye kullanırım. arkadaşım kızına hiç pişik kremi kullanmamış hep çay ağacı merhemi kullandım demişti. çinko içerikli kremlere bu aylarda başlamayın demişti hemşireler onun için illa bişey süreceksen evde mutlaka zeytinyağı vardır ondan sür.Maşallah size :) bizde 5.gündeyiz sanki hep varmışlar gibiyim ya o kadar kafam karışık ki bebeklere pişik kremi kullanmadım pamukla saf suyla temizliyorum ,sen kullanıyormısın me zaman başladın yada?
canım ya benim kızın gelişimi çok daha erken yavaşladı 29. haftadan itibaren 2 haftada sadece 150 gram almaya başladı şuan haftasına göre 2 hafta geride onun için biraz daha kalsınlar istiyorum açıkçası. benim oğlan şuan 1900 doğuma 2250 olur ama kız 2000 i geçemeyecek diye korkuyorum çünkü şuan 1500. senin doğum kaçıncı haftada oldu canım?Canım 34 den sonra gelişim yavaşlıyor benim kızlarım iki haftada 150 gram almışlardı,maşallah hiçbir problemleri yok küveze de girmedik 2550 ,47 cm doğdular noyda kısa olunca çok zayıf görünmediler bana ,kafana takma bende çok üzülmüştüm boşaymış:)
kızlar ya bu arada benim bebeklerin hala isimleri yok. Bir kız bir erkek. İsim konusuna bir el atın lütfen bana öneri sunun.
siz ne koyacaksınız onları yazın buraya bana da fikir olsun. Bekliyorum. şimdiden teşekkürler. hepinize.
Canim biz 1.ay kontrolüne gittigimizde pisik var dedim hametan krem verdi onu kullanıyorumMaşallah size :) bizde 5.gündeyiz sanki hep varmışlar gibiyim ya o kadar kafam karışık ki bebeklere pişik kremi kullanmadım pamukla saf suyla temizliyorum ,sen kullanıyormısın me zaman başladın yada?
Saglikla gelsinler bebisler dualarimiz sizinle.Kızlar pazartesi 7:30 da inşAllah yatışım olacak.. duanızı bekliyorum :)
Bence hiç kafana takma canım. Dün doktor kontrolüm vardı 33+1 haftadayım kız 1680 gr. Erkek'de 1860 gr çıktı. Normalde bu haftalarda en az 2000 gr olmalılar ama napıyım böyle sonuç ne kadar kafaya takarsam o kadar strese girecekler. Doktorum doğum konusunda da 40. Haftaya kadar bile beklettiklerimiz var şu an dopum planlamayalım gittiği yere kadar bekliyoruz dedi. 37 hafta öncesi erken doğum sayılır ama 34. Haftayı atlattıktan sonra zoru başarmış sayılırsınız endişelenmeyin bekliyoruz dedi.canım ya benim kızın gelişimi çok daha erken yavaşladı 29. haftadan itibaren 2 haftada sadece 150 gram almaya başladı şuan haftasına göre 2 hafta geride onun için biraz daha kalsınlar istiyorum açıkçası. benim oğlan şuan 1900 doğuma 2250 olur ama kız 2000 i geçemeyecek diye korkuyorum çünkü şuan 1500. senin doğum kaçıncı haftada oldu canım?
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alıp eve çıkmak nasip olsun inşallah.Kızlar pazartesi 7:30 da inşAllah yatışım olacak.. duanızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?