2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hamis anneler Allah kolaylik versin veee taze anneler gözünüz aydin bebislerinizi saglikla büyütün :) biz 50 günlük olduk bile zor ama tatliliklari herseyin üstesinden gelmem icin güç veriyor :)
Maşallah canım daha dün gibi :)) işte zor olsada doğan büyüyor bir şekilde. Darısı bize olsun inşAllah

Canım benim kızlarimda 29+1 1450 ve 1350 dedi de aralirinda şimdiye kadar hep 100gr fark var ileriki haftalarda fazla ara olmaz umarım dr takip edelim dedi
Kiloları güzel canım kafaya takma beslenmene dikkat et. Muz süt ceviz kaşar peyniri fındık tüketmek kilo için faydalı. benimde 100 yada 200 gr fark çıkıyordu aralarında sebepte biri diğerinden 4 gün sonra tutunmuş rahme. Kilo farkı bir ihtimal bundan oluyor.

Hamis anneler Allah kolaylik versin veee taze anneler gözünüz aydin bebislerinizi saglikla büyütün :) biz 50 günlük olduk bile zor ama tatliliklari herseyin üstesinden gelmem icin güç veriyor :)
Maşallah Can'ım artık bebişler sana sen onlara alışmışsındır. Bende Allah nasip ederse pztesi doğum yapıcam hem doğumdan hem prematüre doğacakları için bakımlarından çok korkuyorum en büyük dileğim kızlarımla sağlıkla hastaneden eve gelebilmek gerisi Allah Kerim inş Allah benim ve doğum yapacak tüm annelerin yardımcısı olsun.

Sadece bikac gun yetiyo sonra alisiyosun canim hatta şimdi ben kayinvalideme diyorum öyle tutma kucağına alıştırma vs Az kalmis Allah yardimcin olsun saglikla al bebislerini inşallah kucağına prematüre diye korkma normal bebek gibi düşün olup gidiyo bi sekilde

Yenidunya3 O ozlemyk kızlar hello ya cok yoğun geçiyo günler giremedim hiç gelen giden de cok oldu. Doktorum dün full ameliyattaydı görüşemedim. Bugün anestezi doktoruyla falan görüşecektim hastaneye gittim doktorumda ordaydı. Ben yanlış anlamışım günü hastanede ki yoğunluktan almış yerimi ayrı olsun mantığıyla. Neyse muayene etti açılma devam ediyor yarını iptal edelim dedik önce. Sonra baktı ki bebekler streste ve kalp atımları yavaşlamış. Birde şuan rahimde açılma haricinde inanılmaz baskı varmış iki bebekte komple aşağı inmiş rahimi zorluyo. Suyunun gelmesini beklemek riskli dedi çünkü rahimi parçalayabilme ihtimali var bebeklerin su gelse sadece su gelmeyebilir kordon vs komple gelebilir risk var dedi. Onun öncesinde bebeklerin streste olması ve bu stresin artması ani kalp durumlarına yol açıyormuş bana bunu böyle söylemedi de ben söyleyince böyle konuşmak istemiyorum ama zorluyorsun dedi Sonuç olarak yarın sabah ameliyattayım büyük ihtimal küveze girerler ama bu zamana kadar getirmek bile benim için mucizeydi 1.5 cm ile 3 hafta geçirdim. Hakkımızda hayırlısı olsun bir yanım buruk ama

Allah yardimcin olsun canim 35. Haftada doguranlar var sorun etme saglikli olsunlar da dualarim seninle saglikla kucagina al.

Canım onemli olan sağliklari gerisi boş inşallah herşey yolunda gider zaten doktorlarda senin bebişlerinin sağl8ği için bu karari vermişdir içini ferah tut dualarimiz seninle.

b
Ayy çok şükür .Endişelenmiştik sen yazmayınca.Canım herşey bebeklerimizin sağlığı için.Erken doğmaları da küveze girmeleri de.Onlar ve sen sağlıklı olun da zaman nasıl çabuk geçicek.Sağlıkla hastaneden bebeklerini alıp çıktığın günü de göreceksin inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım .Rabbim ameliyatını sorunsuz sağlıklı bir şekilde geçirmeni nasip etsin.

Canım ya korkma Allahın izniyle güzel düşün herşey güzel olucak. Bende bugün doktordaydım ve uzun uzun konuştuk 34. Haftayı atlattıktan sonra korkma evet yoğun bakım süreci olabilir ama buda kısa süreli olacaktır diye konuştu hep. Senin haftanda güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyor olacağız bizi unutma.

Canım hayırlı uğurlu olsun boşver üzülme kuvöz de anne Rahmi gibi bence kıble girsin bu akşam bi haber izledim çocuğu kuvözdeki yer Yok diye almamışlar onun için bir takım hastalıkları varmış. Kuvöze girsinler de sağlıklı olsunlar. Şimdiden hayırlı doğumlar herşey yolunda olur inşallah

Kızlar benim de çok canım sıkkın. Dün kontrole gittim doktorum ne dedi biliyor musunuz. Benim doğumumu bekliyormuş 20 ekimde 36+5 oluyorum 21'inr Amerika'ya bilet almış kızının yanına gidecekmiş. Bi de gelmiş diyorki seni bekliyorum onun için 21 ine bilet aldım diyor. O kadar sinir oldum ki anlatamam. ya ben o zamana kadar doğurmazsam ne olacak illa sezeyanla mı alacak yani. İnsan hiç olmadı 25 ekime falan alır. Çok gıcık oldum anlayacağınız. Eğer Ozamana kadar Doğum olmazsa başka biri doğurtsun o zaman beni dicem. Aldırmayacağım bebekleri. Pazartesi de tekrar ciğer geliştirici olacağım

Ya bu doktorların hepsi bi garip. Herkes kendini düşünüyor. Üstüne o kadar para alıyorlar ama yinede olmuyor. Benimde takıldığım bikaç şey var ama insan bebeği için eyvallah diyor. Senin yinede vaktin var

Allah yardımcın olsun canım. Bebekler ve senin için iyisini doktorun bilir. İnşallah gerek kalmaz küveze ama gerekse bile hafta olarak gayet iyisin çok kalmazlar. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…