- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.741
Süpersin maşallah sana da bebeişlerinede gözün aydın sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun.Ameliyat öncesi coolluğu elden bıraktım mı sandınız
Ayy canım her eve senden lazım bitane :)) maşallah sana ve kızlarına. Kızların o kadar şanslı ki senin gibi bir anneleri var. Bahtları açık olsun. Sağlıkla evinize dönün inşAllah.. bize de dua etmeyi unutma :))Ameliyat öncesi coolluğu elden bıraktım mı sandınız
Gozun aydin canim ne güzel yavrularina sagsalim kavuşdun Alah analibabali buyutsunKızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Gozun aydin canim ne güzel yavrularina sagsalim kavuşdun Alah analibabali buyutsunKızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Kızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlbuyutsun
allah bagıslasın canım gözün aydınKızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Kızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş kuzularını. Çok şükür doğurdun karnın hafiflemiştir artık. Pztesi öğlenden sonra bende sezeryan olucam.Sağolun kızlar duamdasınız inşallah herşey güzel olacak
Canım çok geçmiş olsun.Bebişlerinde sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah.Bir kaç güne herşey daha da yoluna girer umarım.Darısı bizlere artık.Kızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Gözün aydın ve çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla kavuştunuz artık minik de olsalar dışarıda büyüyecekler. Darısı sırasıyla bizlere inşallah.Kızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Nisanin gelmis, hayirli dogumlar haftan cok iyi:)Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Ay hadi bakalım :) bu bebişlerin hepsi sabırsız :) haftan gerçekten çok iyi. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Allah sağlıkla kurtarsın canım sabırsız çıktı bebişlerin sağlıkla kucağına al inş. Haftan çok güzel. Bende terazi burcu olmaları için 22-23 eylülde doğurmak istedim ama Dr beklemez bebişler rahim ağzı 2.2 cm e düşmüş dedi. Pztesi de sıra bende hayırlısıyla.Canım dualarım seninle.Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Çok saol Can'ım darısı başına Seninde bebişlerin karnında sağlıkla büyüsün sağlıklı doğumla kucağına al inş. Kreş açma düşüncen çok güzel ilerde gerçek olur inş.Allahim siz dogurdukca ben heyecandan oluyom yaa ne tatli ben zaten hep kres acmak istiyodum internet anneleri bulusuyo ya fotoda bi suru bebek cok hosuma gidiyo. Saglikla kucagina al canim sen deleylak04 . Anali babali buyusunler insallahh saglikla huzurla.
Belki olur :) cok saol amin.Çok saol Can'ım darısı başına Seninde bebişlerin karnında sağlıkla büyüsün sağlıklı doğumla kucağına al inş. Kreş açma düşüncen çok güzel ilerde gerçek olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?