2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ameliyat öncesi coolluğu elden bıraktım mı sandınız
Ayy canım her eve senden lazım bitane :)) maşallah sana ve kızlarına. Kızların o kadar şanslı ki senin gibi bir anneleri var. Bahtları açık olsun. Sağlıkla evinize dönün inşAllah.. bize de dua etmeyi unutma :))

Gozun aydin canim ne güzel yavrularina sagsalim kavuşdun Alah analibabali buyutsun

Gozun aydin canim ne güzel yavrularina sagsalim kavuşdun Alah analibabali buyutsun

allah bagıslasın canım gözün aydın

Yerim onlari yaa masalllahh saglikli omurleri olsun cool cool anali babali buyusunler sana da gecmis olsun canim bizim yerimize de kokla oppp

Allahim siz dogurdukca ben heyecandan oluyom yaa ne tatli ben zaten hep kres acmak istiyodum internet anneleri bulusuyo ya fotoda bi suru bebek cok hosuma gidiyo. Saglikla kucagina al canim sen de leylak04 . Anali babali buyusunler insallahh saglikla huzurla.

Canım çok geçmiş olsun.Bebişlerinde sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah.Bir kaç güne herşey daha da yoluna girer umarım.Darısı bizlere artık.

Gözün aydın ve çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla kavuştunuz artık minik de olsalar dışarıda büyüyecekler. Darısı sırasıyla bizlere inşallah.

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Ay hadi bakalım :) bu bebişlerin hepsi sabırsız :) haftan gerçekten çok iyi. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar vajinal varisi olan var mı? Mahvetti beni yaa. Adım atarken bile canım çok acıyor artık

Allah sağlıkla kurtarsın canım sabırsız çıktı bebişlerin sağlıkla kucağına al inş. Haftan çok güzel. Bende terazi burcu olmaları için 22-23 eylülde doğurmak istedim ama Dr beklemez bebişler rahim ağzı 2.2 cm e düşmüş dedi. Pztesi de sıra bende hayırlısıyla.Canım dualarım seninle.

Çok saol Can'ım darısı başına Seninde bebişlerin karnında sağlıkla büyüsün sağlıklı doğumla kucağına al inş. Kreş açma düşüncen çok güzel ilerde gerçek olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…