- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.761
Canım umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına.Ne güzel bebişlerin anne karnında durabilecekleri kadar durmuş ve doğum zamanlarını kendileri belirlemiş.Böyle bir doğumu Rabbim bizlere de gösterir inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Dualarımız seninle.Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
Gözünaydın canım. Allah analı babalı sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Sana da geçmiş olsun.Ben önceden tek gebelik geçirdim.spinal anestezi ile ameliyat sonrası çabuk ayaklandım .9 yıl sonra ikiz gebelikte ameliyat sonrası sanki zor toparlanacakmışım gibi hissediyorum.Çünkü gebelik süreci de ikiz olunca tek gebeliğe göre çok daha zor geçiyor. Benim ki bir his sadece.Doğum yapan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir bu konuda.Sanırım artık sıra bana yaklaşıyor.36.haftayı doldurabilirim umarım.Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
Canım kaç hafta kaç günlükken suyun geldi?Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
Gözün aydın canım rabbim sana bağışlasın yavrularınıSağolun kızlar duamdasınız inşallah herşey güzel olacak
35+6da geldi canimCanım kaç hafta kaç günlükken suyun geldi?
Maşallahhhh Can'ım çok sevindim Allah sağlıklı ömürler versin inş. Kiloları çok güzel korktuğun gibi olmadı ve küvez olayı da yok çok şükür sütün en kısa zamanda gelir inş. Darısı başıma olsun inş.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözün aydın sağlkla büyütmek nasip olsun inşallah.Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
Maşallah Rabbim nazarlardan sakınsın. Sağlıkla hayırlarla analı babalı büyütmek nasip olsun canım.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Ayyy maşallah maşallah canım ya.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözün aydın canım kiloları iyiymiş yanında olmalarına sevindim hayırlısıyla büyütürsün inşallahKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Kızlar 2700 e 3040 mış :)) ama erkekte biraz inilti var gibi anlamadım.[/QUO gozun aydin canim valla çok sevindim sikintilar geldi geçdi bundan sonrasi tatli telaşlar
Oyy masalllahhhhlari var. Anali babali buyusunler.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımızaKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Bu isimler de çok güzel ama sanırım ben bu çol kullanılan Yen'i isimleri sevmiyorum biraz daha eski isimler olabilir ama çok da eski olmasın. Önerilerini bekliyorum :)Ay en sevdigim konu isim bulma:)
Ben yeni isimleri seviyorum.
Tuğra-Talya
Arda-Enda
Taylan-Talya
Arda-Alya
Ata-Ada
Doğa-Deniz
Beren
Cemre
Selen
Bartu
Ares
Lidya
Aklima bunlar geldi:) Sen nasil isimler begeniyosun ona gore oneririz isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?