2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Canım umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına.Ne güzel bebişlerin anne karnında durabilecekleri kadar durmuş ve doğum zamanlarını kendileri belirlemiş.Böyle bir doğumu Rabbim bizlere de gösterir inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Dualarımız seninle.

Gecmis olsun. Saglikla anali babali buyusunler bebisler.

Gözünaydın canım. Allah analı babalı sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Sana da geçmiş olsun.Ben önceden tek gebelik geçirdim.spinal anestezi ile ameliyat sonrası çabuk ayaklandım .9 yıl sonra ikiz gebelikte ameliyat sonrası sanki zor toparlanacakmışım gibi hissediyorum.Çünkü gebelik süreci de ikiz olunca tek gebeliğe göre çok daha zor geçiyor. Benim ki bir his sadece.Doğum yapan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir bu konuda.Sanırım artık sıra bana yaklaşıyor.36.haftayı doldurabilirim umarım.

Canım kaç hafta kaç günlükken suyun geldi?

Ay kizlar çok heyacanli valla doğumlar arka arkaya geliyordoğum yapan arkadaşlar gozunuz aydin Allah anali babali sağligla buyutmeyi, muruvetlerini gormeyi nasip etsin,doğuracak arkadaşlar sizede kolay doğumlar olsun sakin siramiz bozulmasin ben nasipsa 38 haftada doğurmayi istiyorum 17.10.17 istiyorum tabiki bebişler acele etmezse,perembe belli olur durumumuz gecen hafta banada rahim boyu kisalmaya başlamiş dedi ama kaç mm soylemedi,bu arada aramiza yeni katilan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz inşallah sizlerede sağlikli şekilde problemsiz hamilelik geçirmenizi diliyorum .

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Maşallahhhh Can'ım çok sevindim Allah sağlıklı ömürler versin inş. Kiloları çok güzel korktuğun gibi olmadı ve küvez olayı da yok çok şükür sütün en kısa zamanda gelir inş. Darısı başıma olsun inş.

Gözün aydın sağlkla büyütmek nasip olsun inşallah.

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Ayyy maşallah maşallah canım ya.Kiloları da yanında olmaları da çok güzel.Geçmiş olsun sana.Sütün de gelir zamanla .Emiyorlardır dimi.Emzirmeye çalış bol bol.Onlar emdikçe inecektir sütün de.Ayy ya heyecan yapmaya başladım ben de.Hakikaten sıra bizlere geliyo artık.Rabbim bizlere de böyle zamanlı sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah.Sen de inşallah bir an önce toparlanır sağlıkla büyütürsün canım bebişlerini.

Ay en sevdigim konu isim bulma:)
Ben yeni isimleri seviyorum.

Tuğra-Talya
Arda-Enda
Taylan-Talya
Arda-Alya
Ata-Ada
Doğa-Deniz
Beren
Cemre
Selen
Bartu
Ares
Lidya

Aklima bunlar geldi:) Sen nasil isimler begeniyosun ona gore oneririz isim.
Bu isimler de çok güzel ama sanırım ben bu çol kullanılan Yen'i isimleri sevmiyorum biraz daha eski isimler olabilir ama çok da eski olmasın. Önerilerini bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…