- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.781
Dediğin gibi kafaya taksam da yapacak birşey Yok. Biliyorum şekerli şeyler yersem kilo alırlar sma sırf çocuklar kilo aldım diye şekerli yemek istemiyorum, sağlıklı beslenmek istiyorum. Eğer 36+5 olana kadar doğmamış olurlarsa ve hiçbir sorunları olmazsa ben de aldırmayı düşünmüyorum canım. Çok sağol yazdığın içinBence hiç kafana takma canım. Dün doktor kontrolüm vardı 33+1 haftadayım kız 1680 gr. Erkek'de 1860 gr çıktı. Normalde bu haftalarda en az 2000 gr olmalılar ama napıyım böyle sonuç ne kadar kafaya takarsam o kadar strese girecekler. Doktorum doğum konusunda da 40. Haftaya kadar bile beklettiklerimiz var şu an dopum planlamayalım gittiği yere kadar bekliyoruz dedi. 37 hafta öncesi erken doğum sayılır ama 34. Haftayı atlattıktan sonra zoru başarmış sayılırsınız endişelenmeyin bekliyoruz dedi.
Çok sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum 1-2 gün sonra tekrar yanında olur sıkıntı etme canım inşallah bir an önce sütün gelsin.Kızlar oğlanı götürdülersolunum sıkıntısı var galiba dua edin
Ay inanmıyorum şimdi okudum. Canım beklemediler demekki pazartesiyi sıpalar. Maaşallah kiloları da çok iyi tek bebek gibi kiloları maaşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sen iyisin de mi? Herşey yolunda mı?Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Birşey olmaz canım korkma oksijen verirler düzelir.Kızlar oğlanı götürdülersolunum sıkıntısı var galiba dua edin
Evet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çokAy inanmıyorum şimdi okudum. Canım beklemediler demekki pazartesiyi sıpalar. Maaşallah kiloları da çok iyi tek bebek gibi kiloları maaşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sen iyisin de mi? Herşey yolunda mı?
Hemşireler yardımcı olur canım. Sen panik yapma, stres olma. Azıcık da gelse süt onlara yeter meraklanma. Tosun Paşa'dan da haberdar et biziEvet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çoksüt yok, bebekler ağlıyo afalladım resmen. Sonra oğlan morarmaya başladı inşAllah bi sıkıntı çıkmaz
Sen sıkıntı etme üşütmüşsün gibi göğüs bölümün ağrıyorsa bilki sütün geliyordur biraz sıcak tutmaya bak oralarını gelir sabaha kadar. Oğlunda oksijenle dengeleyip verirler kısa sürede sıkıntı etme Allahın izniyle herşey güzel olacak.Evet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çoksüt yok, bebekler ağlıyo afalladım resmen. Sonra oğlan morarmaya başladı inşAllah bi sıkıntı çıkmaz
Maşallah canım bak cok endişeleniyordun Allah büyük yardım ediyor. Maşallah sizeKızlar 2700 e 3040 mış :)) ama erkekte biraz inilti var gibi anlamadım.
allah analı babali büyütsün canım kiloları cok güzel masallahEvet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çoksüt yok, bebekler ağlıyo afalladım resmen. Sonra oğlan morarmaya başladı inşAllah bi sıkıntı çıkmaz
.Ameliyat öncesi coolluğu elden bıraktım mı sandınız
Ay insallah gecici biseydir astim vs olmasin cocukta ilerde sikinti cekmesin dua ediyorum canim ben sana. Rabbim saglikli omur versin ikisine de.Kızlar oğlanı götürdülersolunum sıkıntısı var galiba dua edin
Bu isimler de çok güzel ama sanırım ben bu çol kullanılan Yen'i isimleri sevmiyorum biraz daha eski isimler olabilir ama çok da eski olmasın. Önerilerini bekliyorum :)
Valla tam bir nesil atlamışsın süpersin Aslında yazdığın isimlerin çoğu benim de listemde ama ay içime çok sşndi dediğim bir isim olmadı şimdiye kadar kafayı yicemya şurda 4 hafta kaldı en fazla daha isimler tok ortada. Ama Gökçe ve Görkem bende ağır basıyor, eşim Emre ve ipek diyor bakalım ne yapacağız :)Melek, ipek, eda, lale, meltem, gunes, kaan, demir, serhan, ozgur, turker, yagmur, anıl, ferda, feride, gokce, onder, ozan, emir, ceyda, ceyhun, bahar.
Bir nesil atlayabildim mi geriye:)
Ben melek ismini cok severim.
Turker, onder de erkek icin cok guzel.
Gorkem de harika bir erkek ismi bence. İpek de cok naif.Valla tam bir nesil atlamışsın süpersin Aslında yazdığın isimlerin çoğu benim de listemde ama ay içime çok sşndi dediğim bir isim olmadı şimdiye kadar kafayı yicemya şurda 4 hafta kaldı en fazla daha isimler tok ortada. Ama Gökçe ve Görkem bende ağır basıyor, eşim Emre ve ipek diyor bakalım ne yapacağız :)
Gozun aydin canım maşallah yavrularaEvet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çoksüt yok, bebekler ağlıyo afalladım resmen. Sonra oğlan morarmaya başladı inşAllah bi sıkıntı çıkmaz
Benimkilerin ismi Elif Muhammed olacak inşallah. Muhammed olmasaydı Ömer olacaktı :)Valla tam bir nesil atlamışsın süpersin Aslında yazdığın isimlerin çoğu benim de listemde ama ay içime çok sşndi dediğim bir isim olmadı şimdiye kadar kafayı yicemya şurda 4 hafta kaldı en fazla daha isimler tok ortada. Ama Gökçe ve Görkem bende ağır basıyor, eşim Emre ve ipek diyor bakalım ne yapacağız :)
Kızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Evet canım ya öğlen nişan geldi, hemen geldik, doktorda geldi. İstersen bekleyelim dedi pazartesi ben istemedim. Evde sıkıntı olur diye. Hemen aldılar ameliyata. Şükür ben iyim ama sancım çoksüt yok, bebekler ağlıyo afalladım resmen. Sonra oğlan morarmaya başladı inşAllah bi sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?