2017 de İkiz Annesi Olucaklar

yarın öğleden sonra anestesili sezeryan olucam Dr sabah 07:30 dan sonra birşey yeme Dedi. su içmek de yasakmı sormayı unutmuşum. Sezeryan olan arkadaşlar operasyon saatine kadar su içmeniz serbestmiydi ? dualarınızı bekliyorum kızlar.

daha önceki operasyonlarımda su bile yasaktı.en az sekiz saat açlık isteniyor

Nasil oldu bebek ya aklimiz sende?
Canım akciğerde su kalmış, bekleyeceğiz. 3 ila 1 hafta arası küvezde kalabilirmiş.
Hiç bir şey yiyip içmiyorsun canım. Şimdiden hayırlı doğumlar. Dünyanın en güzel duygusu :) insan ne yapacağını bilmiyor..

Ya kızlar ben eve geldim ama nasıl şişim nasıl anlatamam resmen ayaklarım davul gibi çorap bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz? Su tüketiyorum bolca

Alah sağsalim kuçagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle

Ya kızlar ben eve geldim ama nasıl şişim nasıl anlatamam resmen ayaklarım davul gibi çorap bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz? Su tüketiyorum bolca
Nasil oldunuz bebişlerde geldimi eve ne guzel kurtuldun işte benim ayaklar 2 aydir davul gibi şiş seninkide artik geçer hormonlardan dolayi şişlikler isim ne koydunuz

Nasil oldunuz bebişlerde geldimi eve ne guzel kurtuldun işte benim ayaklar 2 aydir davul gibi şiş seninkide artik geçer hormonlardan dolayi şişlikler isim ne koydunuz
Canım ben geldim bebeklerim orada makinaya falan bağlı değiller ama antibiyotik tedavisi alıyolar antibiyotik tedavisi 7 gün sürüyormuş ona göre çıkarıcaklar. Durumları cok iyi Allah'a şükür ben süt sağıp götürüyorum. Defne ve Duru bacılar :))))

İyi bari gecici bisey cok sukur. Cozumu olan seyler olsun da allahim sana bagislasin yavrularini canim.

Yerim ne guzel isimleri. Yakin mi bari hastane. Allah kolaylik versin.

Canım gözünaydın kaç gündür giremedim şimdi gördüm, maşallah bebişlerine de :) süt benimde sıkıntım bir göğsümden hiç gelmiyor ,digerinden de 15 cc ancak çok üzülüyorum,şişlikler için tuzsuz ye ve ayakların yukarıda olsun bende de 3 günde gecti,isimlerine bayıldım:)

Masaj falan yok muymus ki sut gelmesi icin.

Sütyeninizi çıkarttıktan sonra avuçiçlerinizle memenizi alttan ve üstten kavrayın (resim).Ellerinizi memenin göğüs kafesinize tutunduğu en uç noktadan (meme tabanı) başlayarak memebaşına doğru yavaş yavaş baskı uygulayarak ilerletin.
Avuçiçleri yine alttan ve üstten memeyi kavramış durumdayken, memenizi hafifçe alta üste birkaç kez hareket ettirin.

Parmakuçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle memenizin çeşitli bölgelerini meme tabanından memebaşına doğru masaj yaparak "tarayın

• Mikrodalga fırında ya da suda haslayarak bir lahana yaprağıni ısıtın ve 2-3 dakika süreyle göğsünüz üzerine koyun (çok sıcak olmadığından emin olun). Lahana yaprağı ile göğsünüzü sarın. Gün boyunca bunu her saat tekrarlayabilirsiniz.
    • Bir patatesi birkaç saat buzdolabında bekleterek soğutun ve patatesin bir kısmını rendeleyin.
    • Sırtüstü uzanmış vaziyette etkilenen göğüs üzerine rendelenmiş patatesleri koyun ve temiz bir bez veya havlu ile 5 dakika süreyle üzerini örtün ve bekletin.
    • Bunu taze rendelenmiş papates kullanmak şartıyla gün boyunca her saat tekrarlayabilirsiniz. Soğuk patates, iltihaplı bölgedeki ısınmayı azaltmaya yardımcı olur, bu da süt kanalındaki ağrıları azaltmaya ve süt düğümlenmesini açmaya yardımcı olacaktır.

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım lütfen dua edin.

ben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum

bende panik biriyim epidural yaptıramadım :) dr yapalım dddi ama mümkün değildi çünkü duramazdım biliyorum , genel anestezi aldım

Kizlar dogum yapanlara cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun, dogumu bekleyenlerede sabir ve cesaret versin saglikla kucaginiza slin insallah, dogumdan sonra o kadar yogun olunuyor ki buraya bakmak zor, banyo yapmaya bile firsatin olmuyor, uykusuzluk yorgunluk, doktorum hrp derdi gebeyken, bunlar kolay gunlerin dogumdan sonrasi daha zor inanmazdim gercekten oyleymis ama cok guzel bir duygu, bolca dinlenin uyuyun zor gunler sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…