- 23 Nisan 2016
- 305
- 293
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.801
daha önceki operasyonlarımda su bile yasaktı.en az sekiz saat açlık isteniyoryarın öğleden sonra anestesili sezeryan olucam Dr sabah 07:30 dan sonra birşey yeme Dedi. su içmek de yasakmı sormayı unutmuşum. Sezeryan olan arkadaşlar operasyon saatine kadar su içmeniz serbestmiydi ? dualarınızı bekliyorum kızlar.
cvbın için çok tşk ederim canımdaha önceki operasyonlarımda su bile yasaktı.en az sekiz saat açlık isteniyor
Canım akciğerde su kalmış, bekleyeceğiz. 3 ila 1 hafta arası küvezde kalabilirmiş.Nasil oldu bebek ya aklimiz sende?
Hiç bir şey yiyip içmiyorsun canım. Şimdiden hayırlı doğumlar. Dünyanın en güzel duygusu :) insan ne yapacağını bilmiyor..yarın öğleden sonra anestesili sezeryan olucam Dr sabah 07:30 dan sonra birşey yeme Dedi. su içmek de yasakmı sormayı unutmuşum. Sezeryan olan arkadaşlar operasyon saatine kadar su içmeniz serbestmiydi ? dualarınızı bekliyorum kızlar.
Solunumsa çabuk geçer canım üzülme hiç. Benimki solunum cihazına 1 gün takılı kaldı sadeceKızlar oğlanı götürdülersolunum sıkıntısı var galiba dua edin
Alah sağsalim kuçagina almayi nasip etsin dualarimiz seninleyarın öğleden sonra anestesili sezeryan olucam Dr sabah 07:30 dan sonra birşey yeme Dedi. su içmek de yasakmı sormayı unutmuşum. Sezeryan olan arkadaşlar operasyon saatine kadar su içmeniz serbestmiydi ? dualarınızı bekliyorum kızlar.
Nasil oldunuz bebişlerde geldimi eve ne guzel kurtuldun işte benim ayaklar 2 aydir davul gibi şiş seninkide artik geçer hormonlardan dolayi şişlikler isim ne koydunuzYa kızlar ben eve geldim ama nasıl şişim nasıl anlatamam resmen ayaklarım davul gibi çorap bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz? Su tüketiyorum bolca
Canım ben geldim bebeklerim orada makinaya falan bağlı değiller ama antibiyotik tedavisi alıyolar antibiyotik tedavisi 7 gün sürüyormuş ona göre çıkarıcaklar. Durumları cok iyi Allah'a şükür ben süt sağıp götürüyorum. Defne ve Duru bacılar :))))Nasil oldunuz bebişlerde geldimi eve ne guzel kurtuldun işte benim ayaklar 2 aydir davul gibi şiş seninkide artik geçer hormonlardan dolayi şişlikler isim ne koydunuz
Ya kızlar ben eve geldim ama nasıl şişim nasıl anlatamam resmen ayaklarım davul gibi çorap bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz? Su tüketiyorum bolca
Canım akciğerde su kalmış, bekleyeceğiz. 3 ila 1 hafta arası küvezde kalabilirmiş.
Hiç bir şey yiyip içmiyorsun canım. Şimdiden hayırlı doğumlar. Dünyanın en güzel duygusu :) insan ne yapacağını bilmiyor..
Canım ben geldim bebeklerim orada makinaya falan bağlı değiller ama antibiyotik tedavisi alıyolar antibiyotik tedavisi 7 gün sürüyormuş ona göre çıkarıcaklar. Durumları cok iyi Allah'a şükür ben süt sağıp götürüyorum. Defne ve Duru bacılar :))))
Canım gözünaydın kaç gündür giremedim şimdi gördüm, maşallah bebişlerine de :) süt benimde sıkıntım bir göğsümden hiç gelmiyor ,digerinden de 15 cc ancak çok üzülüyorum,şişlikler için tuzsuz ye ve ayakların yukarıda olsun bende de 3 günde gecti,isimlerine bayıldım:)Kızlar ben doğurdum Allah'a şükür iyiyiz. Bir kızım 2480 biri de 1.890 doğdu. Arada cok fark var ama 2400lük olanın solunum sıkıntısı oldu 1.800lük canavar gibi. Ama ikisi de küvezde cihaza bağlı değiller büyüğe oksijen veriliyordu o da düzene girmiş akşam çıkardılar ama emme refleksleri yok şuan. Küçüğün var aslında biraz. Ama cin gibi küçüğü valla. Emziremiyorum daha sağıp yolluyorum sütüm çok az geliyo ama o da olurmuş o kadar. Cok minikler kucağımda tutamadım bile inşallah yarın tutarım. Dünyada bu yaşıma kadar aldığım en güzel kokuydu kızlar. Rabbim olmayanlara da versin ve herkes sağlıkla doğursun inşallah
Canım gözünaydın kaç gündür giremedim şimdi gördüm, maşallah bebişlerine de :) süt benimde sıkıntım bir göğsümden hiç gelmiyor ,digerinden de 15 cc ancak çok üzülüyorum,şişlikler için tuzsuz ye ve ayakların yukarıda olsun bende de 3 günde gecti,isimlerine bayıldım:)
Canım gözünaydın kaç gündür giremedim şimdi gördüm, maşallah bebişlerine de :) süt benimde sıkıntım bir göğsümden hiç gelmiyor ,digerinden de 15 cc ancak çok üzülüyorum,şişlikler için tuzsuz ye ve ayakların yukarıda olsun bende de 3 günde gecti,isimlerine bayıldım:)
ben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorumKızlar herşeyim tamam, tamam da ben şu biberon yıkama kaynatma olayını anlamadım hiç mantığım almıyor bir türlü bir tek o kaldı işim. Yardım edin nasıl yaptınız. Ben bundan aldım arkasında 5 lt suya 1 çay kaşığı katın diyor ama kaynatıcak mıyız ne yapıcaz? Birde biberonların kutularda kaynatmayınız yazıyormuş ee nasıl olacak. Delirecem
bende panik biriyim epidural yaptıramadım :) dr yapalım dddi ama mümkün değildi çünkü duramazdım biliyorum , genel anestezi aldımAllah yardımcınız olsun kızlar. Çok az kalmış artık. Darısı bizim de başımıza inşallah.
Ben de genel anestezi den korkuyorum. epidurali de benim gibi panik bi insan yaptıramaz herhaldedaha doğum hakkında konuşmaya cesaret edemedim doktorumla. Ben de çok yıprandım çok yoruldum ama 2-3 hafta daha durmaları lazım. Hayırlısıyla bi doğursak artık
Benimkiler de baş baş pozisyondalar şu an. Ama ben normal doğumu cesaret edemem yaa. İnşallah istediğin gibi sorunsuz normal doğum olur. Ne güzel sonrasında ameliyat acısı çekmezsin.
Doktorun bebeklerin sağlıklı olduklarını neye göre söylüyor acaba. Ciğerlerin gelişip gelişmediği ultrasonda belli oluyor mu ki
canim tek caresi bolca su tuketmek ve dinlenme.Ya kızlar ben eve geldim ama nasıl şişim nasıl anlatamam resmen ayaklarım davul gibi çorap bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz? Su tüketiyorum bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?