- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.381
evet canım neyse bı hızlandı buyume futbol topunu gectık nerdeyse hyrlısıyla dogsun kuzum 7 aylık olcaz ya haftaya ınsllhhh canımDogduklarinida gorsek. Sen ne guzel 25.haftaya geldin artik :) karnin baya ciktimi.
Yaaa o zaman bende 6 olcam aramzda 1 ay olduguna gore :)evet canım neyse bı hızlandı buyume futbol topunu gectık nerdeyse hyrlısıyla dogsun kuzum 7 aylık olcaz ya haftaya ınsllhhh canım
Tbkiiii aticam hemen kurduktan sonra :)
Aslinda 5li takimlardan bakiyodum kiz bu 11li setlere 17 deyince 5liye vercegm parayi ona veriyim dedim
17 lira canim dogru duydun :) bende sasrdm. Aldim hemen17 mi? 17 lira değildir sanırım
baktığım en ucuz 50 lira
bu arada gül güle kullanın ben aldıklarımı biriktiriyorum toplu foto atıcam.
17 lira canim dogru duydun :) bende sasrdm. Aldim hemen[/QUOTE
Şubesi olan bir marka mağaza mı ?
Ben 100 lira vericem 1 tanesine ebebekte
Yahu bir Penye tulum bile 25 lira heryerde
Ben mi kazıklanıyom kızlar nereden alınıyor bu eşyalar uygun fiyata
Ayy diş macunu olayı beni de mahvediyor ya... midem kalkiyor resmen ama kusma yokÇok teşekkürler, bu hafta doktora gittiğimde de söyleyeceğim, sudan bile miğdem bulanıyor, diş macunundan miğdem bulanıyor, işe gittiğim için mecbur fırçalıyorum, sonra o gün çok kötü geçiyor
diş macunu değiştireceğim, çocuklar için olanı kullanacağım, belki o yapmaz yada misvak kullanacağım, kaçıncı haftada kalp atışını duydunuzAyy diş macunu olayı beni de mahvediyor ya... midem kalkiyor resmen ama kusma yok
Ben 8+3'te duydum canım kalp atıslarını...insaallah sen de duyarsın bu haftadiş macunu değiştireceğim, çocuklar için olanı kullanacağım, belki o yapmaz yada misvak kullanacağım, kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz
inşallah canım, kalp atışını duysak rahatlıyacağızBen 8+3'te duydum canım kalp atıslarını...insaallah sen de duyarsın bu hafta
aynen canım ay hesabıda yapıyom mıllet soruyo kac aylık dıe haftasını soyluyom yanı kac aylık dıolar :)Yaaa o zaman bende 6 olcam aramzda 1 ay olduguna gore :)
besıgını severem senın masallhhh :)Besigimiz kizlar
Bende hafta soyleyince yani kac aylik diyolar :) dogru diyosunaynen canım ay hesabıda yapıyom mıllet soruyo kac aylık dıe haftasını soyluyom yanı kac aylık dıolar :)
Bolll su ic odem oldu heraldeeekızlar gunaydın yuzum ıkı gundur şişiyo bacaklarımda neden acaba gözlerim davul gibi yine bugunneden acaba ya
kızlar gunaydın yuzum ıkı gundur şişiyo bacaklarımda neden acaba gözlerim davul gibi yine bugunneden acaba ya
En başından kalp atımı duyulana kadar alttan daha sonrakiler üstten oldu benim :)bide sizi ilk haftalarda karından mı muayene etti alttanmı
Amniyosentez sonucun kötü çıkarsa bebeğini aldırmayı düşüyorsan yaptır yoksa gerek yok boşuna kendini de üzmeye bebeği de riske atmaya çünkü yapılan işlem risk içeren bir işlemkızlar cinsiyetlerini öğrendim artık ayrıntılıda. bir kız bir erkek
yalnız bir sorum var gittiğim perinatolog daha önce yaptırdığım genetik testlerden sonuç alamadığım için amniyosentez önerdi.
AMNİYOSENTEZ yaptıran var mı aranızda ?
acıyor mu biri bana yazsın alla sen
istersen yaptırma dedi ama birkaç güne karar vermem gerekiyormuş
tuzluda pek yemıyom ama ödem sanırım özellıkle sabhalrı oluyonormal olabilirmi acaba çünkü gebeliğin epey ilerledi yada tuzlu falanmı yiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?