2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya canım benim ilk gün iki göğüsümden 1 damla geldi ama süt sağma makinası ne büyük nimetmiş resmen ucumu çıkarttı ve süt gelmeye başladı hiç vazgeçmeden 3 saatte bir sağdım hiç gelmedi ama ben yine de sağdım şimdi geliyo biraz biraz

ben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum
Deterjan mı dr asla dedi. Ben sterilize aleti aldım çok memnunum şuan sağıyorum atıyorum içine

ben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum
Deterjan mı dr asla dedi. Ben sterilize aleti aldım çok memnunum şuan sağıyorum atıyorum içine

Dün eve geldik eşimle öyle ağladık durduk çok zor bi geceydi resmen gözlerim şiş gittim hastaneye doktorumuz geldi ve cok mutlu etti bizi. Bizim bacılar iyilermiş şimdi bile çıkartabiliriz dedi ama beni emmesi gerekiyomuş öğrenmeleri için hemen ilk mama saatlerinde başladık biri aldı güzel ama küçük olan biraz güçsüz kaldı yavrum. Yarın tüm gün ordayım inşallah ikisi de doyar alır gelirim evime. Darısı bekleyen tüüümmmm annelerin başına inşallah daha çıkmadılar ama bunu duymak bile havalara uçurdu beni düşünün :)))

Canim ben ebebekten biberon temizleme jeli aldim bitkisel tamamen cokta guzel uzun sure gidiyor ve cok uygun sabundan daha guzel temizliyor

Rabbim saglikla kavustursun canim yavrularina gonlunu ferah tut

Canım oğlun için acil şifalar diliyorum.En azından hastanede emin ellerde.Tedavisini oluyor. İyileşip gelir yakın zamanda.Umarım sütün de artar.Bol sıvı içip bol bol sağmalısın.Dua edicem sizin için.Hayırlı haberlerini alıcaz birdahaki sefere inşallah..

Gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.

Canım gözün aydın yanında olmalarına sevindim kilolarida iyi Maşallah darısı bizlere

Günaydıınn canım.Ne güzel güne böyle güzel bir haberle başladık sayende.Öncelikle sana geçmiş olsun diliyorum.Genel mi spinal mi oldu ameliyatın?Bir de ağrı sancı durumun nasıl?Acaba hangisinde ağrı acı hissi daha çok oluyor onu merak ediyorum.Benim ilk çocuğumda spinaldi.Ameliyat esnasında da sonrasında da zorlanmadım hiç.İkiz olunca daha zor oluyor diye duydum.Malum sıra bize geliyor.Evlatlarının yanında olmasına çok sevindim.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sütünün de bir an evvel artar inşallah.Minnoşlarını alıp geçersiniz rahat rahat evinize..

Canim ben ebebekten biberon temizleme jeli aldim bitkisel tamamen cokta guzel uzun sure gidiyor ve cok uygun sabundan daha guzel temizliyor
Canım ya ben de yeni aldım o üründen.Çantayı hazırlarken evde bitkisel başka bir deterjan vardı.Onunla yıkayıp sonrasında 5dk.falan kaynattım.Öyle koydum çantaya.Kaynatmamak mı gerekiyormuş.Sanki kaynatınca tüm mikropları ölüyormuş gibi geliuor bana.Aldığım biberon temizleme jelini bulaşık deterjanı gibi mi kullanıyoruz.Süngerle yıkayıp durulama gibi.Yoksa suya karıştırıp içinde mi bekletiyoruz?

Canim surekli kaynatilmiyor mama kalintilarida tam olarak gitmiyor 2 litre kadar suyun icine 1 cay kasigi dokup yikiyorum biberon fircasiyla bok suylada duruluyorum yeni gibi oluyor tekrar

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Nasipse yarın sabahta ben Doğuma giricem

Maşallah canim size gozunuz aydin Allah analibabali buyutsun

canım gözün aydın inşallah tez zamanda kuzucuklarını kucağına alır eve gelirsin.

ne yapıyormuşuz bu biberonları bi de bana anlatın hiç birşey anlamadm :) önce kaynar suda mı kaynatacağız. Bende sterizasyon makinıas var yoksa kaynatmadan onunla mı sterilize edicem. ilk defa açıcam biberonları ona göre tarif edin kızlar :)

Canım gözünaydın benim de şikayetlerin aynı dikişlerim iyi ama karnımdan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…