- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.821
Ya canım benim ilk gün iki göğüsümden 1 damla geldi ama süt sağma makinası ne büyük nimetmiş resmen ucumu çıkarttı ve süt gelmeye başladı hiç vazgeçmeden 3 saatte bir sağdım hiç gelmedi ama ben yine de sağdım şimdi geliyo biraz birazKızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadımlütfen dua edin.
Deterjan mıben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum
Deterjan mıben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum
deterjan dediğim senjn paylaştığın canm emzik biberon temizleyicisiDeterjan mıdr asla dedi. Ben sterilize aleti aldım çok memnunum şuan sağıyorum atıyorum içine
Canim ben ebebekten biberon temizleme jeli aldim bitkisel tamamen cokta guzel uzun sure gidiyor ve cok uygun sabundan daha guzel temizliyorben sürekli kaynatıyordum 3 aydır hiii neden acaba kaynatmayın diyor , bende bhndan kullanıyorum sıcak su dolduruyorum normal bi leğene üzerine azıcık deterjan koyup bol suyla duruluyorum
Rabbim saglikla kavustursun canim yavrularina gonlunu ferah tutDün eve geldik eşimle öyle ağladık durduk çok zor bi geceydi resmen gözlerim şiş gittim hastaneye doktorumuz geldi ve cok mutlu etti bizi. Bizim bacılar iyilermiş şimdi bile çıkartabiliriz dedi ama beni emmesi gerekiyomuş öğrenmeleri için hemen ilk mama saatlerinde başladık biri aldı güzel ama küçük olan biraz güçsüz kaldı yavrum. Yarın tüm gün ordayım inşallah ikisi de doyar alır gelirim evime. Darısı bekleyen tüüümmmm annelerin başına inşallah daha çıkmadılar ama bunu duymak bile havalara uçurdu beni düşünün :)))
Canım oğlun için acil şifalar diliyorum.En azından hastanede emin ellerde.Tedavisini oluyor. İyileşip gelir yakın zamanda.Umarım sütün de artar.Bol sıvı içip bol bol sağmalısın.Dua edicem sizin için.Hayırlı haberlerini alıcaz birdahaki sefere inşallah..Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadımlütfen dua edin.
Gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Kızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
Canım gözün aydın yanında olmalarına sevindim kilolarida iyi Maşallah darısı bizlereKızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
Kızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
Canım ya ben de yeni aldım o üründen.Çantayı hazırlarken evde bitkisel başka bir deterjan vardı.Onunla yıkayıp sonrasında 5dk.falan kaynattım.Öyle koydum çantaya.Kaynatmamak mı gerekiyormuş.Sanki kaynatınca tüm mikropları ölüyormuş gibi geliuor bana.Aldığım biberon temizleme jelini bulaşık deterjanı gibi mi kullanıyoruz.Süngerle yıkayıp durulama gibi.Yoksa suya karıştırıp içinde mi bekletiyoruz?Canim ben ebebekten biberon temizleme jeli aldim bitkisel tamamen cokta guzel uzun sure gidiyor ve cok uygun sabundan daha guzel temizliyor
Canim surekli kaynatilmiyor mama kalintilarida tam olarak gitmiyor 2 litre kadar suyun icine 1 cay kasigi dokup yikiyorum biberon fircasiyla bok suylada duruluyorum yeni gibi oluyor tekrarCanım ya ben de yeni aldım o üründen.Çantayı hazırlarken evde bitkisel başka bir deterjan vardı.Onunla yıkayıp sonrasında 5dk.falan kaynattım.Öyle koydum çantaya.Kaynatmamak mı gerekiyormuş.Sanki kaynatınca tüm mikropları ölüyormuş gibi geliuor bana.Aldığım biberon temizleme jelini bulaşık deterjanı gibi mi kullanıyoruz.Süngerle yıkayıp durulama gibi.Yoksa suya karıştırıp içinde mi bekletiyoruz?
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Nasipse yarın sabahta ben Doğuma giricemKızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
Maşallah canim size gozunuz aydin Allah analibabali buyutsunKızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
canım gözün aydın inşallah tez zamanda kuzucuklarını kucağına alır eve gelirsin.Dün eve geldik eşimle öyle ağladık durduk çok zor bi geceydi resmen gözlerim şiş gittim hastaneye doktorumuz geldi ve cok mutlu etti bizi. Bizim bacılar iyilermiş şimdi bile çıkartabiliriz dedi ama beni emmesi gerekiyomuş öğrenmeleri için hemen ilk mama saatlerinde başladık biri aldı güzel ama küçük olan biraz güçsüz kaldı yavrum. Yarın tüm gün ordayım inşallah ikisi de doyar alır gelirim evime. Darısı bekleyen tüüümmmm annelerin başına inşallah daha çıkmadılar ama bunu duymak bile havalara uçurdu beni düşünün :)))
Harika gözüküyorsunAmeliyat öncesi coolluğu elden bıraktım mı sandınız
Canım gözünaydın benim de şikayetlerin aynı dikişlerim iyi ama karnımdan ölüyorumKızlar benim çarşamba gece suyum geldi. 1 hafta sonra alacaktı doktor bekleyemediler.iyiler çok şükür çıktık eve.darisi sizlere.cok agrim var.yatarken bişey yok kalkınca oturunca karın bölgesi çok ağrıyor dıkislerim o kadar değil. Üst kısmı sizinde mi böyle oldu ne zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?