2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masaj falan yok muymus ki sut gelmesi icin.
Deniyoruz ama olmuyor ya bir de benim çocuklarım bütün gün sarılıkları var birazuyuyorlar uyandırırsan bas bas bağırıp hiç emmiyorlar,galiba benim de kolayıma geldi biberon mama,göğsümün ucu yok sütü yok çok üzülüyorum ağlıyorum ama tembellik ediyorum sanırım bu konuda

Hamile duası kabul olurmuş.İnşallah hem sütün gelir,hem de oğlun da solunum sıkıntısını atlatır annesine kavuşur

Maşallah canım hayırlı olsun

Hayır canım benim epidural spinal ortaya karışık oldu hiç ağrım falan olmadı cok rahat atlattım

Canım steril makinan varsa hiç gerek yok kaynatmaya bende aldım rahat ettim o neydi öyle ya

Canım sağıyor musun? Benim hiç gelmedi ama yılmadım 3 saatte bir uyanıp sağma makinasıyla sağdım bir damla geldi iki göğüsümden ilk başlar ama şuan iyi

Ya doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.

Ya doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.
Canım merak etme veletler cabuk kilo verdiriyor insana yanına bir gelsinlerde gör bakalim uykusuzluktan yorgunluktan yemek yemeye fırsat olmuyo valla

Canim benim 5 kilom kaldi fazla 6 aylik hamile gibiyim gitmesi zaman aliyor 2 cocuk buyudu o karinda spor yapmak lazim en guzel mekik cekerek gidiyor beklemek lazim

Canım steril makinan varsa hiç gerek yok kaynatmaya bende aldım rahat ettim o neydi öyle ya
valla ben bu kaynatma olayından çok korkuyorum kuzenimin ikizler var biberonları sıcak suya koymuş diğeri gelip bişey yapmasın diye bakarken kaş göz arası diğer afacan kaynar su dolu leğeni tutmuş çekmiş çocuğun burundna aşağısı komple yandı hayati riski vardı. Allah korudu yani. onun için ilk aldığım şey sterilzasyon makinası oldu. bir de şermin çakraqcının başlarım anneliğe kitabında okumuştum ikizleri büyütürken en çok kullandığım şey o oldu yazmıştı.

Canım sağıyor musun? Benim hiç gelmedi ama yılmadım 3 saatte bir uyanıp sağma makinasıyla sağdım bir damla geldi iki göğüsümden ilk başlar ama şuan iyi
sağma makinasıyla sağınca makinanın içinde kalmadımı süt. bende nasıl yapıcam çok merak ediyorum. gerçi hemşireler gösterirler herhalde ama kafamda deli sorular var ya

Hayır canım benim epidural spinal ortaya karışık oldu hiç ağrım falan olmadı cok rahat atlattım
Bende aslında daha çok spinal istiyorum.Ilk doğum anlarına tanık olmak çok güzel.Oğlumda yaşamıştım.Onları gördükten sonra uyutuyorlar sanırım.Öyle uyanınca ağrı sancı da pek hissetmemiştim.Senin de olmamış ağrın ne güzel.Umarım sorunsuz geçerde sağlıkla dünyaya gelir oğluşlarım.Siz ne yaptınız canım?Bebeklerin hastanedeydi en son diye hatırlıyorum.Inşallah herşey yolundadır.

Ben avent kullandim ustundeki talimati uyguladim, sonraki gunlerde de iki gune bir bes dakika kaynattim, sterilizasyon aletlerini gwreksiz buluyorum, pek cok kisi kullanmiyor neticede, steril ettinizde elinize aldiginizda tekrar esku haline geliyor evdeki herseyi steril etmek gwrekir o mantikla, doktorumuzda karsiydi zaten asiri hijyene, bebekler normal ortama adapte olmali ki direnci olsun. Yani cok takilmamak lazim bunlara kendi adima.

Valla bende senin gibi düşünüyorum canım ,aşırı hijyen takıntılı bir yakınımın bebeğinin bağışıklığı çok zayıftı sık sık hastalanırdı,sen bayağı bebeişleri büyüttün bu arada :)tek mi bakıyorsun?
ırı

Kızlar ben tek başıma bakamıyorum ablam yegenım vardı onlar gidince beceremeyeceğimi anladım,bugün bir bakıcıyla anlaştık fiyatta uygun oldu sadece bebeklerle ilgilenecek inşallah bende o süreçte biraz daha anneliği öğrenirim lohusa depresyonu denilen şeyi dibine kadar yaşadım bir hafta sütüm gelmiyor 10 gün oldu,sizler naptınız bakabiliyormusunuz tek başına ,bende mi sorun var

Buyuduler teyzesi 10 gun sonra 3 aylari dolacak bu gun verem asilarini oldular, 1 ay erken dogmuslardi kilo olarakta masallah normal ayinda doganlari gectiler, ben ne kisilerden sakindim ne cevre faktorunden sakinan goze cop batar, hatta su an tatildeyiz denize bile soktum. Evet tek bakiyorum bel agrim yuzunden yardimci aradim onuda bulamadim, yardimci isini hic sevmiyorum gun boyu tanimadigim biriyle olmak beni kasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…