- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.841
Canım benim gözünaydın benimde dokuz gün oldu ama sütüm yokKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Deniyoruz ama olmuyor ya bir de benim çocuklarım bütün gün sarılıkları var birazuyuyorlar uyandırırsan bas bas bağırıp hiç emmiyorlar,galiba benim de kolayıma geldi biberon mama,göğsümün ucu yok sütü yok çok üzülüyorum ağlıyorum ama tembellik ediyorum sanırım bu konudaMasaj falan yok muymus ki sut gelmesi icin.
Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadımlütfen dua edin.
Hamile duası kabul olurmuş.İnşallah hem sütün gelir,hem de oğlun da solunum sıkıntısını atlatır annesine kavuşurKızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadımlütfen dua edin.
He ay pardondeterjan dediğim senjn paylaştığın canm emzik biberon temizleyicisi
Maşallah canım hayırlı olsunKızlar dün 12:30 da doğum yaptım kızlarım 6 saat küvezde kaldılar kontrol amaçlı akşam 20 de odaya getirdiler yanımdalar çok tatlılar biri 2500 kusur diğeri 2400 kusur sütüm çok az geldi mama veriyoruz inş sütüm artacak.
Hayır canım benim epidural spinal ortaya karışık oldu hiç ağrım falan olmadı cok rahat atlattımGünaydıınn canım.Ne güzel güne böyle güzel bir haberle başladık sayende.Öncelikle sana geçmiş olsun diliyorum.Genel mi spinal mi oldu ameliyatın?Bir de ağrı sancı durumun nasıl?Acaba hangisinde ağrı acı hissi daha çok oluyor onu merak ediyorum.Benim ilk çocuğumda spinaldi.Ameliyat esnasında da sonrasında da zorlanmadım hiç.İkiz olunca daha zor oluyor diye duydum.Malum sıra bize geliyor.Evlatlarının yanında olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sütünün de bir an evvel artar inşallah.Minnoşlarını alıp geçersiniz rahat rahat evinize..
Canım steril makinan varsa hiç gerek yok kaynatmaya bende aldım rahat ettim o neydi öyle yane yapıyormuşuz bu biberonları bi de bana anlatın hiç birşey anlamadm :) önce kaynar suda mı kaynatacağız. Bende sterizasyon makinıas var yoksa kaynatmadan onunla mı sterilize edicem. ilk defa açıcam biberonları ona göre tarif edin kızlar :)
Canım sağıyor musun? Benim hiç gelmedi ama yılmadım 3 saatte bir uyanıp sağma makinasıyla sağdım bir damla geldi iki göğüsümden ilk başlar ama şuan iyiDeniyoruz ama olmuyor ya bir de benim çocuklarım bütün gün sarılıkları var birazuyuyorlar uyandırırsan bas bas bağırıp hiç emmiyorlar,galiba benim de kolayıma geldi biberon mama,göğsümün ucu yok sütü yok çok üzülüyorum ağlıyorum ama tembellik ediyorum sanırım bu konuda
Canım merak etme veletler cabuk kilo verdiriyor insanaYa doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.
Canim benim 5 kilom kaldi fazla 6 aylik hamile gibiyim gitmesi zaman aliyor 2 cocuk buyudu o karinda spor yapmak lazim en guzel mekik cekerek gidiyor beklemek lazimYa doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.
valla ben bu kaynatma olayından çok korkuyorum kuzenimin ikizler var biberonları sıcak suya koymuş diğeri gelip bişey yapmasın diye bakarken kaş göz arası diğer afacan kaynar su dolu leğeni tutmuş çekmiş çocuğun burundna aşağısı komple yandı hayati riski vardı. Allah korudu yani. onun için ilk aldığım şey sterilzasyon makinası oldu. bir de şermin çakraqcının başlarım anneliğe kitabında okumuştum ikizleri büyütürken en çok kullandığım şey o oldu yazmıştı.Canım steril makinan varsa hiç gerek yok kaynatmaya bende aldım rahat ettim o neydi öyle ya
sağma makinasıyla sağınca makinanın içinde kalmadımı süt. bende nasıl yapıcam çok merak ediyorum. gerçi hemşireler gösterirler herhalde ama kafamda deli sorular var yaCanım sağıyor musun? Benim hiç gelmedi ama yılmadım 3 saatte bir uyanıp sağma makinasıyla sağdım bir damla geldi iki göğüsümden ilk başlar ama şuan iyi
Bende aslında daha çok spinal istiyorum.Ilk doğum anlarına tanık olmak çok güzel.Oğlumda yaşamıştım.Onları gördükten sonra uyutuyorlar sanırım.Öyle uyanınca ağrı sancı da pek hissetmemiştim.Senin de olmamış ağrın ne güzel.Umarım sorunsuz geçerde sağlıkla dünyaya gelir oğluşlarım.Siz ne yaptınız canım?Bebeklerin hastanedeydi en son diye hatırlıyorum.Inşallah herşey yolundadır.Hayır canım benim epidural spinal ortaya karışık oldu hiç ağrım falan olmadı cok rahat atlattım
ırıBen avent kullandim ustundeki talimati uyguladim, sonraki gunlerde de iki gune bir bes dakika kaynattim, sterilizasyon aletlerini gwreksiz buluyorum, pek cok kisi kullanmiyor neticede, steril ettinizde elinize aldiginizda tekrar esku haline geliyor evdeki herseyi steril etmek gwrekir o mantikla, doktorumuzda karsiydi zaten asiri hijyene, bebekler normal ortama adapte olmali ki direnci olsun. Yani cok takilmamak lazim bunlara kendi adima.
Buyuduler teyzesi 10 gun sonra 3 aylari dolacak bu gun verem asilarini oldular, 1 ay erken dogmuslardi kilo olarakta masallah normal ayinda doganlari gectiler, ben ne kisilerden sakindim ne cevre faktorunden sakinan goze cop batar, hatta su an tatildeyiz denize bile soktum. Evet tek bakiyorum bel agrim yuzunden yardimci aradim onuda bulamadim, yardimci isini hic sevmiyorum gun boyu tanimadigim biriyle olmak beni kasiyorValla bende senin gibi düşünüyorum canım ,aşırı hijyen takıntılı bir yakınımın bebeğinin bağışıklığı çok zayıftı sık sık hastalanırdı,sen bayağı bebeişleri büyüttün bu arada :)tek mi bakıyorsun?
ırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?