2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım sağıyor musun? Benim hiç gelmedi ama yılmadım 3 saatte bir uyanıp sağma makinasıyla sağdım bir damla geldi iki göğüsümden ilk başlar ama şuan iyi
Benim göğüslerimde slikon var zamanında çok kilo verdim diye yaptırmıştım, sanırım onlada alakalı sol göğsümden 6 7 damla digerinden de 30cc ancak çıkıyor ,benimde kolayıma geldi biberon mama ikilisi sanırım ,bildiğin depresyondayım çünkü,doktorumuz şırıngayla yada kaşıkla besle dedi ama çok zor ,

Canım ben resmen lohusa depresyonuna tutuldum ,biraz yardımcı ile devam edicem , sütüm yok bebekler hep uyuyor emzirdikçe gelir diyolar bebekler boş memeyi Emince gaz sancısı yaşıyor acillere taşınıyoruz ilk gece öyle panik oldum ki ,seninkilerin gaz sorunu var mı ??sadece mama ve iki kere 30 cx anne sütü veriyorum

Ya doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.
AllahAllah 12 kilo duruyormu acaba doğumda verdikleri gazdanmidir canım sezeryaninda bu tarafi kotu işte normal doğumda doğumdan sonra karnini bağlarsin yada korse takarsin sezeryanda ister istemez azda olsa gobek kaliyor

Karnima catlak olmasin diye biooil aldim bugun. Gecen hafta johnsons aloeverali aldim kasinti yapti ama bayramda tatildeydik bi yandan da deri doktum. Hem bu hafta belirtilerinde de ciltte kuruluk, karinda kasinti yaziyo hepsi karisti ya. Bi de sanki soguk alginligi gibi geniz akintisi usuttum mu diyom o da bu hafta belirtilerinde yaziyo geniz akintisi, tukuruk artar vs. Ama asiri da sicak oluyo terliyorum. Klimadan da korkuyorum ya arabada evde. Hasta olcam diye korkuyla geciyo bu bikac gun. Yorumlarinizi merak ettim.

Kızlar ikiz emzirme yastığı aldınız mı. Doğum yapanlar nasıl emziriyorsunuz tek tek mi ? Bir de meme ucu için lansinoh başladım siz ne kullanıyorsunuz yeterli mi?doguma son 2 hf stres sardi

Kızlar ikiz emzirme yastığı aldınız mı. Doğum yapanlar nasıl emziriyorsunuz tek tek mi ? Bir de meme ucu için lansinoh başladım siz ne kullanıyorsunuz yeterli mi?doguma son 2 hf stres sardi
Günaydın takip ettiğim kadarıyla tek tek emziriliyor. Tanıdığım ikiz bebek büyütenlerde ilk zamanlar defter tutulması gerektiğini her defasında aynı bebeğin aynı göğüsten emzirilmemesi gerektiğini her emzirmenin 40 dk sürdüğünü söylüyorlar. Benim 2. Hamileliğim ben ilkinde de göğüs ucu için herhangi birşey kullanmamıştım şansıma yara ya da kanama yaşamadım o nedenle şu an da göğüs ucu koruyucu bir tedaviye başlamadım.

Ben de tek başıma çok zorlandım stres yapma tek değilsin bizim de bakıcı geliyor ücretsiz izindeyim bitince devam edecek depresyonu bende yaşadım sanırım normal bunlar biranda iki çocuk zamanla daha kolaylaşacak inşallah

Daha 10 günlükler sütüm yok emzirmeye Çalışıyorum çocuklar bir heves başlıyor baktılar süt yok ağlıyorlar bende mama veriyorum devamlı sağamıyorum yok ki 15 cc çıkıyor,benimde hevesim kaçıyor bıkıyorum, mastit olmaktan korkuyorum,göğsümde slikon var, cerrahi müdahale gerekirse başıma daha büyük iş açılacak,kesilsin istiyorum süt

Merhaba kızlar aranıza yeni katılan ikiz annesiyim İnşallah... 7 ay önce sezeryan oldum bebeğimi kaybettim.. Şuan hamileyim 1.5 aylık korkuyorum dikişlerim yüzünden lütfen benim gibi yaşamış varsa akıl verin çok korkuyorum kaybetmekten bi sıkıntı yaşarmıyım... Tecrübenize ihtiyacım var

canım çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın inşallah..bebeğin nekadarlıkken kaybettin.. bende ocakta dış gebelikten açık ameliyat oldum sezeryan dikişlerim var 9 haftalık hamileyim şuan ve ikizler.. doktorum korkmamamı söyledi doğuma kadar 1 yılı geçecek dedi..sende korkma inşallah bişey olmayacak

Ayyyy çok sevindim doktorun dediğine sanada geçmiş olsun Rabbim bebeklerini bağışlasın kalp atımlarını daha duymadım ben İnş hayırlısıyla bu hafta duyarım Rabbim aynı imtihanı vermesin

Dış gebelik ameliyatı aynı sezeryan gibimi oluyormuş bilmiyordum

Gaz olmaz mi var tabi birde benim belimde odem olustu yuruyemedim cok kotu oldum o yuzden yardimci aradim bulamadim. Ben 120 cc den evvel emziriyorum o yuzden cc miktarini bilemeyecegim, arada da canlari meme istiyor o zamanda emziriyorum, ama tabi gazlari acillik olacak kadar deil, oglanlarin hepsi gazli olurmus, onceden ustten gaz sikisirdi gegirterek cikartirdik o daha kolaydi simdi alttan gaz var ona yapacak pek bisey yok masajla yardimci oluyorum, ilac kullanmadim hic ama biogaiya var ona iyi diyorlar. Depresyona giremedim yorgunluk ve yogunluktan galiba

Ya doğuranlar bi bakın hele. Benim göbek 6 ay gibi duruyor anlamadım nasıl iş bu 13 kilo almıştım 12si duruyor göbekte hiç inme yok yani.
Bu cok ilginc ben 9 kilo almistim ertesi gun hepsi gitmisti hatta 10 kilo gitti 56 oldumdu, sende dogumdan sonra odem olusmus olabilir, dedigin sey mantikli durmuyor bebeklerin ve plesentanin agirligi nereye girti, doktorun mantikli bir aciklama yapabilir,

AllahAllah 12 kilo duruyormu acaba doğumda verdikleri gazdanmidir canım sezeryaninda bu tarafi kotu işte normal doğumda doğumdan sonra karnini bağlarsin yada korse takarsin sezeryanda ister istemez azda olsa gobek kaliyor
Aslinda yapi meselesi ben aldigim kiloyu sonraki gun vermistim gobekteki siste bir haftada gecti, usutmemek ve bol su icmek gerekli, mesela herkes komposto ic iyi gelir dedi sut yapar fakat bana iyi gelmedi hem sis ve gaz yapti hem sutte etkili olmadi, sade su en cok sutu yapiyor, suyu desteklemek icinde kuru incir ve hurma cok iyi, bulgur pilavi ve gendime yani asurelik bugdayla yapilan yogurtlu souk corba gunde 4-5 kase on numara sut yapici.

Ne yastik aldim ne bisey surdum karnimada gogsumede cok sukur bisey olmadi, bence cok sorun etmeyin olacaksa dunyalari surseniz oluyor doktorumda oyle demisti, stres yapma desemde yapiliyor ama inanki stres yapilacak bir durum deil epidural oldum cok kolaydi bebisleri aninda gordum cok guzel birsey fakat benim korkunc agrim oldu dikis yerlerim ve batinda bu bana has bisey cunku ilac alerjim var agri kesici veremediler dusunun o nester kesiklerinin acisini aglayarak bagirarak gecirdim, bunada sukur, sizde agrida olmaz guclu agri kesiciler veriliyor

Silikonun emzirmeye etkisi yok ki, stres yapma herkes emzirecek diye bisey yok bu dunyanin sonu deil inan, o mamalarda bebeklerinin ihtiyacini karsilar, sende azda olsa cikiyor hic olmayanda var, annem oglan kardesimi hic emziremedi ama hayvan gibi bir herif oldu saglik sorunuda olmadi, slikon cikarma ooerasyonu olma bosuna bir care deil o.

Canım mastit olursam cerrahi müdahale gerekirse diye korkuyorum,birde slikonlar patlar ayrı bir iş çıkar başıma sana çok önemli bir sorum var aslında bebeklerinde kolik varmı? Kabus gibi korkuyorum her prematüre bebek kolik oluyor mu ya taktım şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…