2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sutun az mastit olmassin korkma, silikon oatlayan bir materyal olmadigini biliyorum en azindan yenileri, beklerim sukur kolik dwgil her pramature kolik olacak diye bisey yok birde 35. Haftayi tam pramature saymiyorlar,yegenim normal zamandadogmustu kolikti mesela, sen baya bir korku yasiyorsun korkma korkarsan olaylar buyur, bu gunler gecici, bana herkes bebekler buyudukleeinde bu gunleri sevgiyle yad edecegimi soyluyor unutma bir daha bebek olmayacaklar zorda olsa bu zamanlardan guzel seyler cikar, kolik illa bir sorunu olmasi demek deil bebeklerde nedensiz saatliaglamada koliktir, iyi dusun iyi olsun.

Cok tskler umarım herşey yolunda gider

Evet canım bende o kitaptan sonraki gün gidip aldım:)))

sağma makinasıyla sağınca makinanın içinde kalmadımı süt. bende nasıl yapıcam çok merak ediyorum. gerçi hemşireler gösterirler herhalde ama kafamda deli sorular var ya
Nasıl yani yok kalmadı merak etme hastanede gösterirler hemen alışıyorsun ama memeler alışmıyo yara oluyo

AllahAllah 12 kilo duruyormu acaba doğumda verdikleri gazdanmidir canım sezeryaninda bu tarafi kotu işte normal doğumda doğumdan sonra karnini bağlarsin yada korse takarsin sezeryanda ister istemez azda olsa gobek kaliyor
Valla anlamadım ki bu nasıl iş

İyi geceler kizlar doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün bekleyenler de inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli doğum nasip olsun.bir zamanlar 20 kusur haftalardaki arkadaşlara acaba biz o zamanlara gelebileçek miyiz dogurabilecek miyiz diyorduk biz 37+5de doğduk üstüne birde 2.ayımızı doldurmak üzereyiz.hamile arkadaşlar bol bol uyuyun dinlenin imkan varsa gezin yoksa sonra bunlar biraz hayal oluyor malesef

Bende bugun kontrole gitdim 2 şer kilo olmu kizlarim,bide akciger geliştirici iyne yaptirdim ,sizede kaladanmi yapildi bu iyne bide 2i dozu ertesi gun ayni saatdami yaptitmam lazim yaptiranlar cevaplarsa sevinirim.

Bende bugun kontrole gitdim 2 şer kilo olmuş kizlarim,bide akciger geliştirici iyne yaptirdim ,sizede kalçadanmi yapildi bu iyne bide 2i dozu ertesi gun ayni saatdami yaptitmam lazim yaptiranlar cevaplarsa sevinirim.

Bence en güzeli epidural hem ilk gün ve sonraki gün agrı durumuna göre sırtında kalıyo damlıyo yavaştan ilk uyanmadan sonrasını ağrısız olarak atlatmış oluyosun iyi ki böyle yaptırmışım dedim yani. Biz eve geldik canım Allah'a şükür

Canım o kadar çok lohusa depresyonu diyosun ki o yüzden kapıldın belki de bırak unut yok depresyon falan sen ne kadar sakin olursan bebeklerde o kadar sakin olur unutma. Düşünme hiç bişey akışına bırak sen iyi bir anne olacaksın unutma

Bence cok erken çatlak kremi için falan 8 haftada çıkmaz ki daha. Benim 16dan sonra belli olmaya başlamıştı. Hastalık olarak da korkmayın olursanız da serumunuzu alırsınız yine rahat olun

Kızlar ikiz emzirme yastığı aldınız mı. Doğum yapanlar nasıl emziriyorsunuz tek tek mi ? Bir de meme ucu için lansinoh başladım siz ne kullanıyorsunuz yeterli mi?doguma son 2 hf stres sardi
Ben ikisini birden yapabiliyorum ama birinin desteği lazkm oluyo kesin

Bence cok erken çatlak kremi için falan 8 haftada çıkmaz ki daha. Benim 16dan sonra belli olmaya başlamıştı. Hastalık olarak da korkmayın olursanız da serumunuzu alırsınız yine rahat olun
Karnim kasiniyodu oyle surdum aslinda ilk bebe yagini. Kasimak yerine masaj yapin diyolar ya. Cok tskr edrim.

Kızlar mrb hepimizden alıntı yapamadım tebrik edenler tek tek Tşk ederim biz dün hastaneden çıktık kızlarımla evdeyiz çok mutluyum bakmaya doyamıyorum aşklarıma. Çok kötü karın içi Ağrı'larım var ayaklarım şiş karnım bir çocuk içerde kalmış gibi şiş duruyor. İkiz bakımı çok zor kayınvalidem eltim eşim zor yetişiyoruz Allah onlardan razı olsun. Sütüm geldi çok şükür yavrularım prematüre bebiş yavaş çekiyorlar sütümü. Evolvia 1 mama veriyoruz iki iki buçuk saatte bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…