- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.881
Sutun az mastit olmassin korkma, silikon oatlayan bir materyal olmadigini biliyorum en azindan yenileri, beklerim sukur kolik dwgil her pramature kolik olacak diye bisey yok birde 35. Haftayi tam pramature saymiyorlar,yegenim normal zamandadogmustu kolikti mesela, sen baya bir korku yasiyorsun korkma korkarsan olaylar buyur, bu gunler gecici, bana herkes bebekler buyudukleeinde bu gunleri sevgiyle yad edecegimi soyluyor unutma bir daha bebek olmayacaklar zorda olsa bu zamanlardan guzel seyler cikar, kolik illa bir sorunu olmasi demek deil bebeklerde nedensiz saatliaglamada koliktir, iyi dusun iyi olsun.Canım mastit olursam cerrahi müdahale gerekirse diye korkuyorum,birde slikonlar patlar ayrı bir iş çıkar başımasana çok önemli bir sorum var aslında bebeklerinde kolik varmı? Kabus gibi korkuyorum her prematüre bebek kolik oluyor mu ya taktım şimdi de
Amin çok geçmiş olsungeç farkedildi tüp patlamıştı artık iç kanama geçiriyordum acil ameliyata alındım..oda haliyle sezeryan gibi oldu..allahım yaşatmasın kimseye
Cok tskler umarım herşey yolunda giderNe yastik aldim ne bisey surdum karnimada gogsumede cok sukur bisey olmadi, bence cok sorun etmeyin olacaksa dunyalari surseniz oluyor doktorumda oyle demisti, stres yapma desemde yapiliyor ama inanki stres yapilacak bir durum deil epidural oldum cok kolaydi bebisleri aninda gordum cok guzel birsey fakat benim korkunc agrim oldu dikis yerlerim ve batinda bu bana has bisey cunku ilac alerjim var agri kesici veremediler dusunun o nester kesiklerinin acisini aglayarak bagirarak gecirdim, bunada sukur, sizde agrida olmaz guclu agri kesiciler veriliyor
Evet canım bende o kitaptan sonraki gün gidip aldım:)))valla ben bu kaynatma olayından çok korkuyorum kuzenimin ikizler var biberonları sıcak suya koymuş diğeri gelip bişey yapmasın diye bakarken kaş göz arası diğer afacan kaynar su dolu leğeni tutmuş çekmiş çocuğun burundna aşağısı komple yandı hayati riski vardı. Allah korudu yani. onun için ilk aldığım şey sterilzasyon makinası oldu. bir de şermin çakraqcının başlarım anneliğe kitabında okumuştum ikizleri büyütürken en çok kullandığım şey o oldu yazmıştı.
Valla geldiler ben şimdiden bittim göbek möbek umurumda değilCanım merak etme veletler cabuk kilo verdiriyor insanayanına bir gelsinlerde gör bakalim uykusuzluktan yorgunluktan yemek yemeye fırsat olmuyo valla
Nasıl yani yok kalmadı merak etme hastanede gösterirler hemen alışıyorsun ama memeler alışmıyo yara oluyosağma makinasıyla sağınca makinanın içinde kalmadımı süt. bende nasıl yapıcam çok merak ediyorum. gerçi hemşireler gösterirler herhalde ama kafamda deli sorular var ya
Valla anlamadım ki bu nasıl işAllahAllah 12 kilo duruyormu acaba doğumda verdikleri gazdanmidir canım sezeryaninda bu tarafi kotu işte normal doğumda doğumdan sonra karnini bağlarsin yada korse takarsin sezeryanda ister istemez azda olsa gobek kaliyor
Ay gozunuz aydin geldimi bebişler çok şukurValla geldiler ben şimdiden bittim göbek möbek umurumda değil
Bence en güzeli epidural hem ilk gün ve sonraki gün agrı durumuna göre sırtında kalıyo damlıyo yavaştan ilk uyanmadan sonrasını ağrısız olarak atlatmış oluyosun iyi ki böyle yaptırmışım dedim yani. Biz eve geldik canım Allah'a şükürBende aslında daha çok spinal istiyorum.Ilk doğum anlarına tanık olmak çok güzel.Oğlumda yaşamıştım.Onları gördükten sonra uyutuyorlar sanırım.Öyle uyanınca ağrı sancı da pek hissetmemiştim.Senin de olmamış ağrın ne güzel.Umarım sorunsuz geçerde sağlıkla dünyaya gelir oğluşlarım.Siz ne yaptınız canım?Bebeklerin hastanedeydi en son diye hatırlıyorum.Inşallah herşey yolundadır.
Canım o kadar çok lohusa depresyonu diyosun ki o yüzden kapıldın belki de bırak unut yok depresyon falan sen ne kadar sakin olursan bebeklerde o kadar sakin olur unutma. Düşünme hiç bişey akışına bırak sen iyi bir anne olacaksın unutmaKızlar ben tek başıma bakamıyorum ablam yegenım vardı onlar gidince beceremeyeceğimi anladım,bugün bir bakıcıyla anlaştık fiyatta uygun oldu sadece bebeklerle ilgilenecek inşallah bende o süreçte biraz daha anneliği öğrenirim lohusa depresyonu denilen şeyi dibine kadar yaşadım bir hafta sütüm gelmiyor 10 gün oldu,sizler naptınız bakabiliyormusunuz tek başına ,bende mi sorun var
Bence cok erken çatlak kremi için falan 8 haftada çıkmaz ki daha. Benim 16dan sonra belli olmaya başlamıştı. Hastalık olarak da korkmayın olursanız da serumunuzu alırsınız yine rahat olunKarnima catlak olmasin diye biooil aldim bugun. Gecen hafta johnsons aloeverali aldim kasinti yapti ama bayramda tatildeydik bi yandan da deri doktum. Hem bu hafta belirtilerinde de ciltte kuruluk, karinda kasinti yaziyo hepsi karisti ya. Bi de sanki soguk alginligi gibi geniz akintisi usuttum mu diyom o da bu hafta belirtilerinde yaziyo geniz akintisi, tukuruk artar vs. Ama asiri da sicak oluyo terliyorum. Klimadan da korkuyorum ya arabada evde. Hasta olcam diye korkuyla geciyo bu bikac gun. Yorumlarinizi merak ettim.
Ben ikisini birden yapabiliyorum ama birinin desteği lazkm oluyo kesinKızlar ikiz emzirme yastığı aldınız mı. Doğum yapanlar nasıl emziriyorsunuz tek tek mi ? Bir de meme ucu için lansinoh başladım siz ne kullanıyorsunuz yeterli mi?doguma son 2 hf stres sardi
Sevindim hadi rabbim ayırmasın bir dahaValla geldiler ben şimdiden bittim göbek möbek umurumda değil
Karnim kasiniyodu oyle surdum aslinda ilk bebe yagini. Kasimak yerine masaj yapin diyolar ya. Cok tskr edrim.Bence cok erken çatlak kremi için falan 8 haftada çıkmaz ki daha. Benim 16dan sonra belli olmaya başlamıştı. Hastalık olarak da korkmayın olursanız da serumunuzu alırsınız yine rahat olun
Hadi gözünaydın canım:)Valla geldiler ben şimdiden bittim göbek möbek umurumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?