- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.901
Gozunuz aydin dediginiz seyler cok normal, rahim agrisi bende tam 50 gun surdu ben ilac kullanamadigim icin, herkeste ayni olmuyor erken gecer insallah, benim agrilarim yanik agrisi gibiydi sanki karnimi demirle dagliyormus gibi.Kızlar mrb hepimizden alıntı yapamadım tebrik edenler tek tek Tşk ederim biz dün hastaneden çıktık kızlarımla evdeyiz çok mutluyum bakmaya doyamıyorum aşklarıma. Çok kötü karın içi Ağrı'larım var ayaklarım şiş karnım bir çocuk içerde kalmış gibi şiş duruyor. İkiz bakımı çok zor kayınvalidem eltim eşim zor yetişiyoruz Allah onlardan razı olsun. Sütüm geldi çok şükür yavrularım prematüre bebiş yavaş çekiyorlar sütümü. Evolvia 1 mama veriyoruz iki iki buçuk saatte bir.
Bebekler sağlıklı doğsunda ne çatlak ne patlak umrumda değil inanın
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallahKızlar mrb hepimizden alıntı yapamadım tebrik edenler tek tek Tşk ederim biz dün hastaneden çıktık kızlarımla evdeyiz çok mutluyum bakmaya doyamıyorum aşklarıma. Çok kötü karın içi Ağrı'larım var ayaklarım şiş karnım bir çocuk içerde kalmış gibi şiş duruyor. İkiz bakımı çok zor kayınvalidem eltim eşim zor yetişiyoruz Allah onlardan razı olsun. Sütüm geldi çok şükür yavrularım prematüre bebiş yavaş çekiyorlar sütümü. Evolvia 1 mama veriyoruz iki iki buçuk saatte bir.
Muhakkak öyle ben o anki hissimi söyledim çatlak bende boy boy maşallah çare olmadı hiç birşey yavrumuda kaybettim sebep bu olsa gerekki hiçç birşey düşünemiyorum şuan sadece sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı İnşallahZaten bebek artik hissettigi icin karniniza yagla masaj yapin diye oneriyorlar bu sadece catlak icin degil bebek icin de onemli bisey. Hicbir anne icin saglikli evlat sahibi olmanin uzerinde bir olgu da degil zaten.
Sanırım ben de yakında doğurucam.yarın doktor kontrolüm var.35+3 oluyoruz.Doktor yarınki duruma bakarak bekletebilirse 1 hafta daha bekletmek istiyor.Umarım herşey yolundadır da biraz daha geçiririz bu şekilde.Ama düşündükçe yaklaştığını şu bir iki gün korku stres heyecan merak çok karmaşık duygular yaşıyorum.Senin de yaklaşmış gibi canım.Umarım Rabbim sıramızı bozmasın sağlıkla gelsin bebişlerimiz.Selam kizlar nasilsiniz,sirada kim var bu aralar doğuracak ,bu ara kimin bebişleri gelicek hayirlisiyla,yeni hamileler sizlerde 3 ay geçene kadar sakin kendinizi yormayin yuruyuş yapmayin yukarilara uzanmayin genel temizlik yapmayin 3 ay çok onemli. Kendinize çok iyi bakin hayirlisiyla kuçaginiza almayi nasip etsin.
Canım benimde 31.haftada sancılarım başladı.Adalat kullanıyorum o zamandan beri.Ona rağmen gün içinde kasılmalarım oluyor.Ama düzensiz.Çok şükür ki şimdi 36.haftadayız.31.haftadan beri evden dışarı doktor haricinde hiç çıkmayıp hep istirahat ettim. erken doğum korkusuyla.Inşallah sen de bu haftaları göreceksin.Yatmaya devam..Ben 31. Haftaya girdim ama nst de ağrılı çıktığım için Adalat kullanıyorum,doktor 34.haftaya kadar dayanmamı umuyor,haftalardır yatıyorum
Sizede akciger gelitirici igne yapildimi o zaman,ben dun ve bugun yaptirdim her ihtimala karşi. Allah sağlikli şekilde kuçsklsmayi o mis kokularini içimize doys doya çrkmeyi nadip etsin hepimize inşsllahSanırım ben de yakında doğurucam.yarın doktor kontrolüm var.35+3 oluyoruz.Doktor yarınki duruma bakarak bekletebilirse 1 hafta daha bekletmek istiyor.Umarım herşey yolundadır da biraz daha geçiririz bu şekilde.Ama düşündükçe yaklaştığını şu bir iki gün korku stres heyecan merak çok karmaşık duygular yaşıyorum.Senin de yaklaşmış gibi canım.Umarım Rabbim sıramızı bozmasın sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Merhaba benim bugün dr kontrolüm vardı 34+3 olduk haftaya cumartesi son defa görüp 37. Hafta içerisinde alalım dedi. Muhtemelen 6-7 ekim. Kız zayıf 1700 gr suyu hareketleri iyi ama bu tarihe kadar beklemeyi de onun kilo alması yada kötü ihtimalle strese girip zayıflaması belirleyecek.Benim bugun bir midemde yanma var hiç durmadi halada yaniyor dayanilacak gibi degil
Hayır yapılmadı canım.15 gün önceki kontrolde sordum.Kaçınılmaz bir erken doğum durumunda iğne vurup 2 3 gün doğumu ilaçlarla uzatınca iğneler işe yarıyormuş.Etkisi bir kaç gün dedi.Belli bir haftayı doldurunca da vurmaya gerek kalmıyormuş.Zaten bebeklerin ciğerleri o sürede gelişmiş oluyor dedi.Bugün kontrolüm var.Inşallah bir olumsuzluk yoktur da 36.haftayı geçirebiliriz ve dediği gibi umarım ciğerlerden yana bir sorun yaşamayız .Sizede akciger gelitirici igne yapildimi o zaman,ben dun ve bugun yaptirdim her ihtimala karşi. Allah sağlikli şekilde kuçsklsmayi o mis kokularini içimize doys doya çrkmeyi nadip etsin hepimize inşsllah
Aramızda bir hafta var seninle.Benim de geçen kontrolde bebeklerden birinin suyu azalmıştı.Biraz daha idare eder inşallah.Çarşamba günü 36 doluyor.Içimden bir his sanki önümüzdeki hafta içi doğum yapacağımı söylüyor.Bakalım süreç nasıl işleyecek.Bu arada heyecan tavan yaptı bende.Inşallah bebeklerimiz sağlıkla durabildikleri kadar dursunlar da sağlıkla doğurur evimize alır geliriz.Merhaba benim bugün dr kontrolüm vardı 34+3 olduk haftaya cumartesi son defa görüp 37. Hafta içerisinde alalım dedi. Muhtemelen 6-7 ekim. Kız zayıf 1700 gr suyu hareketleri iyi ama bu tarihe kadar beklemeyi de onun kilo alması yada kötü ihtimalle strese girip zayıflaması belirleyecek.
Canım hepimiz neredeyse yattık son aylar , wv ve yemek dışında kalkma sakınBen 31. Haftaya girdim ama nst de ağrılı çıktığım için Adalat kullanıyorum,doktor 34.haftaya kadar dayanmamı umuyor,haftalardır yatıyorum
Amin inşallah. Doktor çok olumsuz konuşmadı tek bebekleri bile 37. Haftada alıyoruz ikizlerde sen çok iyi dayandın 36. Haftayı tamamlayıp alalım dedi gönlünü ferah tut ben sorun çıkmayacağını düşünüyorum. İlk doğumumda kızımda 36. Haftada kordon basısı sebebiyle erken alınmıştı ve kuvez falanda gerekli görülmedi hemen yanıma geldi tabi o zamanlar daha bilgisizdim ciğeri geliştimi emermi gibi endişelerim olmamıştı da. İçimizi ferah tutalım yine. Bana bu arada ciğer geliştirici yapılmadı geçen haftaki kontrolü doktorumun asistanı yapmıştı o zaman iğne yapmadık diye hatırlıyorum doğrumu diye sordu bende evet ama şimdi yapılacakmı dedim hayır gerekli değil bu haftanın sonunda kendi gelişimleri tamamlanacak demişti. (34. Haftada)Aramızda bir hafta var seninle.Benim de geçen kontrolde bebeklerden birinin suyu azalmıştı.Biraz daha idare eder inşallah.Çarşamba günü 36 doluyor.Içimden bir his sanki önümüzdeki hafta içi doğum yapacağımı söylüyor.Bakalım süreç nasıl işleyecek.Bu arada heyecan tavan yaptı bende.Inşallah bebeklerimiz sağlıkla durabildikleri kadar dursunlar da sağlıkla doğurur evimize alır geliriz.
Muhakkak öyle ben o anki hissimi söyledim çatlak bende boy boy maşallah çare olmadı hiç birşey yavrumuda kaybettim sebep bu olsa gerekki hiçç birşey düşünemiyorum şuan sadece sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı İnşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, günler çok çabuk geçiyor ben hergün gebelik haftamı hesaplardım ki hala hesaplıyorum. Allahım sağlıkla günleri tamamlayıp hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Kızlar meraba bende yeni katildim aranız ikiz bebişlerim olcak burda tecrubelerinzden faydalanmak istiyorum çok yeniyim hepiniz cok guzel haftalara gelmissiniz maşallah bende gorurum ins. Saglikli dogumlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?