2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Amin ins.hepimize tedavi sonucu gelen bebislerim benim cok sevindik hemde iki olmasi cok mutlu etti birazck tedrginim ama ara sıra korkular sora onlari hayal edince gidiyo kizlar baş dönmesine iyi gelen nedir bu bende basindan beri var

Ayy ne guzel 35lere gelmissiniz bebekler nasil dogumunuza ne kadar kaldi nasil geciyo son zamanlar

Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün.nst de bebeklerden birinin kalp ritmindeki düşüklüğünden dolayı bebeğin streste olduğunu kaybetme durumu olabileceğini ve alınmaları gerektiğini söyledi doktorum. Yarın saat 10 da alıcak bebişlerimi.Dualarınızı esirgemeyin nolur.

Canım hayırlısıyla alırsın bebişlerine kucağına bi sıkıntı çıkmaz inşallah Sağlıklı bişekilde dogurursun dualarim seninle

Allah yar ve yardimcin olsun inşallah bebişler sağliklisiyla doğsunlar ay bu gece seni uykuds tutmaz şimdi jiger geliştirici vurdurmuşmiydin

Ayy ne guzel 35lere gelmissiniz bebekler nasil dogumunuza ne kadar kaldi nasil geciyo son zamanlar
Ben çok yatabilen biri değilim ama bazen eğilmek, oturduktan sonra kalkıp yürümek zorluyor ama çok şükür geçti sayılır. Eğer bir aksilik çıkmazsa son 2 haftam kaldı.

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.sizi görünce birden kendim geldim aklima buraya ilk yazmaya başladığımda arkadaşlar 20li haftalarda idi o bebekler doğdu şimdi nerdeyse 6 aylık oldular.onların heyecanını telaslarini bizde yaşadık ve tabiki tecrubelerini deeken bize geldi sira ilk yazdığım hafta 8.haftayken bir baktım 38 olmusum darısı sizin başınıza sağlıklı sıhhatli doğurmayi nasip etsin mevla.ama şunu unutmayın ikiz hamilelik zor sikincisi çok doğumdan sonraki kısmı daha bi zor ama ikisi birden gülünce dünyalar sizin oluyor.şimdiden Allah yardımcımız olsun hepimizin

Allah yardımcın olsun bebişlerini sağlıklı bir şekilde al kucağına İnşallah

Benim şimdileri tek derdim bulantılar
İnşallah bizde sağlıkla görürüz 36. Haftayı

O ozlemyk canım ne durumdasın herşey yolundadır umarım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun bebişlerini sağlıklı bir şekilde al kucağına İnşallah
Arkadaşlar oğluşlarıma kavuştum sağlıkla çok şükür.Yanımdalar şu an ağız sütüm geliyo alıyolar fakat yetmiyo mamayla destekliyoruz.Maşallah kiloları 2350 ve 2700miyom vardı bende.doktor önce alamam çok kanaman olur demişti.Ama ameliyat esnasında kolay bir yerdeymiş alıyorum dedi ve onu da aldı.Ona da sevindim.Ben sıramı savdım.Darısı sıradakilere olsun sağlıkla inşallah.

Allah yar ve yardimcin olsun inşallah bebişler sağliklisiyla doğsunlar ay bu gece seni uykuds tutmaz şimdi jiger geliştirici vurdurmuşmiydin
ciğer geliştirici olmadım canım.35+4 de oldu doğum.Sabah 11:30 da oldu ameliyatım.yarım saat sonra yanıma geldi çok şükür bebeklerim.34. 35.haftaları geçirmek önemliymiş bu konuda.
Arkadaşım dualarımız seninle.Dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeklerini yanına alırsın.

Selam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Allah,Allah nediyorsun bende seni merak ediyordum girmiyorsun diye,neyse hayirlisi bebişler nasil ,sagliklari kilolari iyimi sen nasildin canim demeki acele etdi bebişler sağlikli olsunlarda kuvezdende çikarlar canini sikma canim.

Gozun aydin ne güzel hemen kuçagina almişsin,Allah analibabali buyutmeyi nasip etsin.

Arkadaşım dualarımız seninle.Dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeklerini yanına alırsın.
Aminn inşallah senin de gözün aydın. Maşallah ne güzel bebişlerini sağlıkla almışsın yanına. Darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah.

Allah,Allah nediyorsun bende seni merak ediyordum girmiyorsun diye,neyse hayirlisi bebişler nasil ,sagliklari kilolari iyimi sen nasildin canim demeki acele etdi bebişler sağlikli olsunlarda kuvezdende çikarlar canini sikma canim.
Nst kontrolünde sancı çıktı canım. Doktorum başta durdurmaya çalışacaktı ama sancılar giderek şiddetlendi ve açılmam başlamıştı. Acil doğuma aldı mecburen. Hayırlısı böyleymiş. Çok çok minikler. Ultrasonda 2100 2200 görünmüştü ama 1780 1980 doğdular gerçekten çok küçükler. Oksijen desteği alıyorlar ve emme refleksleri gelişmemiş daha ama durumları için iyi konuşuyorlar. Sezeryan ağrılarım dışında iyiyim canım ben de. Süt getirmek için uğraşıyorum.

Selam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Canım hayırlısıyla küvezden çıktıklarını da görürüz inşallah. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin. Kiloları nasıldı küveze girme sebebi oksijenden dolayımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…