- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.921
Ayy ne guzel 35lere gelmissiniz bebekler nasil dogumunuza ne kadar kaldi nasil geciyo son zamanlarAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, günler çok çabuk geçiyor ben hergün gebelik haftamı hesaplardım ki hala hesaplıyorum. Allahım sağlıkla günleri tamamlayıp hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Canım hayırlısıyla alırsın bebişlerine kucağına bi sıkıntı çıkmaz inşallah Sağlıklı bişekilde dogurursun dualarim seninleArkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün.nst de bebeklerden birinin kalp ritmindeki düşüklüğünden dolayı bebeğin streste olduğunu kaybetme durumu olabileceğini ve alınmaları gerektiğini söyledi doktorum. Yarın saat 10 da alıcak bebişlerimi.Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün.nst de bebeklerden birinin kalp ritmindeki düşüklüğünden dolayı bebeğin streste olduğunu kaybetme durumu olabileceğini ve alınmaları gerektiğini söyledi doktorum. Yarın saat 10 da alıcak bebişlerimi.Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Ben çok yatabilen biri değilim ama bazen eğilmek, oturduktan sonra kalkıp yürümek zorluyor ama çok şükür geçti sayılır. Eğer bir aksilik çıkmazsa son 2 haftam kaldı.Ayy ne guzel 35lere gelmissiniz bebekler nasil dogumunuza ne kadar kaldi nasil geciyo son zamanlar
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün.nst de bebeklerden birinin kalp ritmindeki düşüklüğünden dolayı bebeğin streste olduğunu kaybetme durumu olabileceğini ve alınmaları gerektiğini söyledi doktorum. Yarın saat 10 da alıcak bebişlerimi.Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Allah yardımcın olsun bebişlerini sağlıklı bir şekilde al kucağına İnşallahArkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün.nst de bebeklerden birinin kalp ritmindeki düşüklüğünden dolayı bebeğin streste olduğunu kaybetme durumu olabileceğini ve alınmaları gerektiğini söyledi doktorum. Yarın saat 10 da alıcak bebişlerimi.Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Arkadaşlar oğluşlarıma kavuştum sağlıkla çok şükür.Yanımdalar şu an ağız sütüm geliyo alıyolar fakat yetmiyo mamayla destekliyoruz.Maşallah kiloları 2350 ve 2700Allah yardımcın olsun bebişlerini sağlıklı bir şekilde al kucağına İnşallah
Arkadaşım dualarımız seninle.Dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeklerini yanına alırsın.Selam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
ciğer geliştirici olmadım canım.35+4 de oldu doğum.Sabah 11:30 da oldu ameliyatım.yarım saat sonra yanıma geldi çok şükür bebeklerimAllah yar ve yardimcin olsun inşallah bebişler sağliklisiyla doğsunlar ay bu gece seni uykuds tutmaz şimdi jiger geliştirici vurdurmuşmiydin
Arkadaşım dualarımız seninle.Dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeklerini yanına alırsın.
Allah,Allah nediyorsun bende seni merak ediyordum girmiyorsun diye,neyse hayirlisi bebişler nasil ,sagliklari kilolari iyimi sen nasildin canim demeki acele etdi bebişler sağlikli olsunlarda kuvezdende çikarlar canini sikma canim.Selam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Gozun aydin ne güzel hemen kuçagina almişsin,Allah analibabali buyutmeyi nasip etsin.Arkadaşlar oğluşlarıma kavuştum sağlıkla çok şükür.Yanımdalar şu an ağız sütüm geliyo alıyolar fakat yetmiyo mamayla destekliyoruz.Maşallah kiloları 2350 ve 2700miyom vardı bende.doktor önce alamam çok kanaman olur demişti.Ama ameliyat esnasında kolay bir yerdeymiş alıyorum dedi ve onu da aldı.Ona da sevindim.Ben sıramı savdım.Darısı sıradakilere olsun sağlıkla inşallah.
Aminn inşallahArkadaşım dualarımız seninle.Dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeklerini yanına alırsın.
Nst kontrolünde sancı çıktı canım. Doktorum başta durdurmaya çalışacaktı ama sancılar giderek şiddetlendi ve açılmam başlamıştı. Acil doğuma aldı mecburen. Hayırlısı böyleymiş. Çok çok minikler. Ultrasonda 2100 2200 görünmüştü ama 1780 1980 doğdularAllah,Allah nediyorsun bende seni merak ediyordum girmiyorsun diye,neyse hayirlisi bebişler nasil ,sagliklari kilolari iyimi sen nasildin canim demeki acele etdi bebişler sağlikli olsunlarda kuvezdende çikarlar canini sikma canim.
Canım hayırlısıyla küvezden çıktıklarını da görürüz inşallah. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin. Kiloları nasıldı küveze girme sebebi oksijenden dolayımı?Selam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?