- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.941
Gözün aydın rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Sütünde gelir zamanlaArkadaşlar oğluşlarıma kavuştum sağlıkla çok şükür.Yanımdalar şu an ağız sütüm geliyo alıyolar fakat yetmiyo mamayla destekliyoruz.Maşallah kiloları 2350 ve 2700miyom vardı bende.doktor önce alamam çok kanaman olur demişti.Ama ameliyat esnasında kolay bir yerdeymiş alıyorum dedi ve onu da aldı.Ona da sevindim.Ben sıramı savdım.Darısı sıradakilere olsun sağlıkla inşallah.
Aminn inşallahsenin de gözün aydın. Maşallah ne güzel bebişlerini sağlıkla almışsın yanına. Darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah.
Çok şükür durumları da iyiymiş, en fazla 1 haftaya cin gibi olurlar en azından seninde sütün gelir bu arada. Sakın üzme kendini rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Nst kontrolünde sancı çıktı canım. Doktorum başta durdurmaya çalışacaktı ama sancılar giderek şiddetlendi ve açılmam başlamıştı. Acil doğuma aldı mecburen. Hayırlısı böyleymiş. Çok çok minikler. Ultrasonda 2100 2200 görünmüştü ama 1780 1980 doğdulargerçekten çok küçükler. Oksijen desteği alıyorlar ve emme refleksleri gelişmemiş daha ama durumları için iyi konuşuyorlar. Sezeryan ağrılarım dışında iyiyim canım ben de. Süt getirmek için uğraşıyorum.
Ay maşallah size Rabbim bağışlasın İnşallah bol dua et bizede İnş Rabbim yaşatsın bu anı sağlıklı yavrularımızlaArkadaşlar oğluşlarıma kavuştum sağlıkla çok şükür.Yanımdalar şu an ağız sütüm geliyo alıyolar fakat yetmiyo mamayla destekliyoruz.Maşallah kiloları 2350 ve 2700miyom vardı bende.doktor önce alamam çok kanaman olur demişti.Ama ameliyat esnasında kolay bir yerdeymiş alıyorum dedi ve onu da aldı.Ona da sevindim.Ben sıramı savdım.Darısı sıradakilere olsun sağlıkla inşallah.
Geçmiş olsun Rabbim bebişlerini bağışlasın sizlere İnşallah canım gözün aydın iyi olsunlar merak etme yanına gelirler yeterki iyi olsunlar canım dua et minnoşlaraSelam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Insallah bebislerin kucagina alirsin bir an once saglikli olsunlarda canini skmaSelam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Aminn inşallahsenin de gözün aydın. Maşallah ne güzel bebişlerini sağlıkla almışsın yanına. Darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah.
Nst kontrolünde sancı çıktı canım. Doktorum başta durdurmaya çalışacaktı ama sancılar giderek şiddetlendi ve açılmam başlamıştı. Acil doğuma aldı mecburen. Hayırlısı böyleymiş. Çok çok minikler. Ultrasonda 2100 2200 görünmüştü ama 1780 1980 doğdulargerçekten çok küçükler. Oksijen desteği alıyorlar ve emme refleksleri gelişmemiş daha ama durumları için iyi konuşuyorlar. Sezeryan ağrılarım dışında iyiyim canım ben de. Süt getirmek için uğraşıyorum.[/QSalikli olsunlarda kiloda alirlar,hayirlisiyla sağlikli şekulde kuvezden çiksinlar,sağsalim kuçaginada alirsin canim,stres yapma sutunda 1,2 gune gelir hayirlisiyla demek sezeryan yerin ağrimi yapiyor neyse bebişler kuvezdeyken sende toparlarsin baya Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar
Aman yat arkadasım ben yatmadım cok pişmanımBen 31. Haftaya girdim ama nst de ağrılı çıktığım için Adalat kullanıyorum,doktor 34.haftaya kadar dayanmamı umuyor,haftalardır yatıyorum
Canım sana en yakın benim biliyorsun. 15inde Doğum yaptım bebeklerim küvezdeydi 5 gün kaldılar şimdi saglıkla evimizdeyiz. Lütfen sende iyi şeyler düşün sakın yıpratma kendini onların sağlığı için de sadece. Ben yıprattım hemde cok sütümü çok etkiledi. Duacanızım inşallah saglıkla alıp geliceksin bebekleri evine cok kısa zamandaSelam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Gözün aydın canım İyi düşün ıyi olsun biran önce sağlıklı bir şekilde çıkarlar küvezdenSelam kızlar. Ben de doğum yaptım. 33+6 da kontrole diye gidip doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Bizim için dua edin ne olur.
Doktorun neden acele ediyor canım ilk gebeliğin mi?kızlar yazanlara baktım da sanırım aranızda doğuma en yakın olanlardan biri benim 33+1 bugün. doktorum beni çok sinir etti daha önce anlattım sanırım 36+5 de almak istiyor bebişleri yani 20 ekimde 21 inde amerikaya gidecekmiş. bende eğer dururlarsa daha dursunlar istiyorum. bu durumu konuşacağım doktorumla ama konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyorum. sizlerin düşüncesi nedir? bana yol gösterin. ay bi de şu yatak yorgan nevresim işleri beni sinir etti. kidboonun yatak seti hediye geldi içindeki yorganı 100*140 mış ama noırmal nevresim takımı ebatı 100*150 imiş yani bizim yorgan boydan 10 cm kısa. dedim yeni güzel pamuk bir yorgan alayım gittim 184 tl verdim funna baby pamuk yorgan aldım o da 100*150 çıktı boyutu hiç bakmamışım. standart nevresime yorganın sığabilmesi için yorganın 95*145 olması gerekiyormuş. valla kafayı yicem bu halimle bi de yorgan nevresim peşine düştüm her işim ters gidiyor ya. gidip biş de onu değiştirmem gerek ama neyle değiştiricem hiç bilmiyorum offfff
Canım şükür bugün oğlum taburcu oldu :)) evimizdeyiz. Sadece alışmaya çalışıyorum kızdan sonra :) arada kızım diyorum onada..cuma günü kontrolü var. İnşAllah herşey yolunda giderLohusalık diye birşey varmış sanırım gerçekten herkese abartıyosunuz derdim ama yok öyle değilmiş. Bir üşüyorum bi terliyorum sürekli tştreyerek uyanıyorum ki ben saunada bile terlemem iştahım hiç yok ne yesem kusma geliyo. Ya cok ciddi hasta olucam o yüzden yada gerçekten bu lohusalık
Bu aradaYenidunya3 ne yaptın canım??
miladını doldurmuş oluyormuş ikiz gebelik 36+5 de. onun için gitmiş bilet almış sinir etti beniDoktorun neden acele ediyor canım ilk gebeliğin mi?
gözün aydın canım çok sevindim :)Canım şükür bugün oğlum taburcu oldu :)) evimizdeyiz. Sadece alışmaya çalışıyorum kızdan sonra :) arada kızım diyorum onada..cuma günü kontrolü var. İnşAllah herşey yolunda gider
Canım bence doktorunu değiştir bildiğim ve cevremden gördüğüm kadarıyla herhangi bir sorun yoksa bebeklerin pozisyonuda uygunsa ne zaman doğacağına bebekler karar verir ikizler normalde 37 38 hatta 39da doğan bile var hayırlısı olsun hakkınızdamiladını doldurmuş oluyormuş ikiz gebelik 36+5 de. onun için gitmiş bilet almış sinir etti beni
Canım bende progestan fitil olarak kullaniyorum bendede ara ara sertleşmesler oluyor yarın doktor kontrolüm var bakalım nediyecekMerhaba arkadaşlar ...24 haftalık ikiz gebeyim.pakistan da yaşıyorum ve burada Doğum yapacağım.aslında baştan beri yürürken ya da hareket ettiğinde azıcık ayakta fazla kaldığımda karnım sertleşiyor hemen.burdaki doktorum yine duphaston a başlattı.bu arada fitil olarak da protesgeron alıyorum.türkiye deki doktorlar pek duphaston vermiyor çok kararsız kaldım.benim gibi karnı sertleşmeler var mı aranızda.
Umarım iyi geçer kontrolünüz ...Canım bende progestan fitil olarak kullaniyorum bendede ara ara sertleşmesler oluyor yarın doktor kontrolüm var bakalım nediyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?