- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.961
Ohh hadi inşallahCanım şükür bugün oğlum taburcu oldu :)) evimizdeyiz. Sadece alışmaya çalışıyorum kızdan sonra :) arada kızım diyorum onada..cuma günü kontrolü var. İnşAllah herşey yolunda gider
Canım hadi az kalmış Dr a sinir olma demekki bebişlerin durumu iyi olduğu için o gün almak istiyor ben Dr ma çok güvendim ama yanılmadım da bana hamile iken şeker bile yükletmedi 20 inci haftadaki tokluk şekerim normal çıktığı için çok şükür şu an bebeklerimin şekeri normal ve küvezde 1 gün bile kalmadılar. 35+1 de doğum yaptım.miladını doldurmuş oluyormuş ikiz gebelik 36+5 de. onun için gitmiş bilet almış sinir etti beni
Canım ben ikisini de günde 5 kere 20 şer dk emzirmeye gayret ediyorum. Ve 2,5 saatte bir bir ölçek evolvia mama veriyorum. Ve 2 hafta daha böyle devam edecekmişiz Bugün kontrolümüz vardı Dr teyzeleri iyi olduklarını söyledi kuzularımın. Kiloları doğdukları kilodan 100 gr eksik çıktı Dr korkmamamı bebekler şiş doğdukları için kiloları ilk hafta sonunda düşük çıkabiliyormuş. Sık emzirmeye çalış mama takviyesi de yap Dedi. 15 gün sonra yine kontrolümüz var.Kızlar mama veriyor musunuz? Süt yetiyor mu ikisine benimkiler kilo vermiş çıktığından beri mama veriyorum şimdi yarın gidicem bakalım tekrar kontrole almışlar mı ne durumdalar. Tek ben miyim acaba mama vermek zorunda kalan
Dr karar verir bence. İkizler de normal doğum yapmak riskli ve riske atmamak için Dr a kulak vermek gerekir bence.Canım bence doktorunu değiştir bildiğim ve cevremden gördüğüm kadarıyla herhangi bir sorun yoksa bebeklerin pozisyonuda uygunsa ne zaman doğacağına bebekler karar verir ikizler normalde 37 38 hatta 39da doğan bile var hayırlısı olsun hakkınızda
Canım bende aynı 8 gündür günde 2-3 saat uyku ile duruyorum Annemlerin desteğine rağmen gerçekten kolay değil ama kuzularımın varlığı tüm yorgunluğumu alıyor Allah tüm ikiz annelerinin yrdımcısı olsun.Slm kızlar herkesin gözü aydın olsun tek tek yazamıyorum çok zor ikiz bebek büyütmek bi kızım var tek bebek nkdr basitmiş dedim.. hiç dinlenenemek nkdr zor .. Rabbim kolaylık versin her dönemi ayrı zor ikizlerin
Rabbim kolaylık versin sevgileri mükemmel Yoksa çekilir gibi deil:)Canım bende aynı 8 gündür günde 2-3 saat uyku ile duruyorum Annemlerin desteğine rağmen gerçekten kolay değil ama kuzularımın varlığı tüm yorgunluğumu alıyor Allah tüm ikiz annelerinin yrdımcısı olsun.
Canim evde o kadar kisi varken cok yorulman ilginc geldi, bana bir kisi bile gelse rahatliyorum, madem yardim etmeyecekler niye geliyorlarRabbim kolaylık versin sevgileri mükemmel Yoksa çekilir gibi deil:)
2 aydır her geçengün dahada kuduran ikizlerim var bide 4 yaşında huysuzlaşan kızım:)
Ayrıca evde sürekli kaynanam görümcem ve akrabaları hep var . Yalnız kahvaltı yapmayı pijama ile gezmeyi özledim evde ...
Canım bir sorun yoksa sezaryen de gerekli değil demek istiyorum her ikizi olanı Sezaryene mecbur bırakıyorlar tepkim bu annemde halamda arkadaşım ve akrabamda normal ikiz doğum yaptı illa sezaryen olacak diye bir şey yok canım sağlıkla büyüt yavrularınıDr karar verir bence. İkizler de normal doğum yapmak riskli ve riske atmamak için Dr a kulak vermek gerekir bence.
canım aslında çok deneyimli bir kadın kendisine güveniyorum. yıllarca zekai tahirde riskli gebeliklerde çalışmış, farklı bir doktor dediğin gibi bana da şeker yüklemesi yaptırmadı yenilikleri çok takip ediyor mesela probiyotik kullandırıyor bana bu yönleri güzel ama insan 1 hafta daha bekler ne bu acele böyle ya moralim bozuldu valla ama açıkçası bana da 35 in içinde olacaklarmış gibi geliyor. 37 yi gören pek olmadı aramızda. en fazlaCanım hadi az kalmış Dr a sinir olma demekki bebişlerin durumu iyi olduğu için o gün almak istiyor ben Dr ma çok güvendim ama yanılmadım da bana hamile iken şeker bile yükletmedi 20 inci haftadaki tokluk şekerim normal çıktığı için çok şükür şu an bebeklerimin şekeri normal ve küvezde 1 gün bile kalmadılar. 35+1 de doğum yaptım.
canım o kasılma doğum kasılması değildir o haftalarda ve bundna sonrasında böyle sertleşmeler olacak. bende de oldu hatta artık bu ara iyice arttı ama nts de sancı çıkmıyor o kasılmalara rağmen çok şükür.Merhaba arkadaşlar ...24 haftalık ikiz gebeyim.pakistan da yaşıyorum ve burada Doğum yapacağım.aslında baştan beri yürürken ya da hareket ettiğinde azıcık ayakta fazla kaldığımda karnım sertleşiyor hemen.burdaki doktorum yine duphaston a başlattı.bu arada fitil olarak da protesgeron alıyorum.türkiye deki doktorlar pek duphaston vermiyor çok kararsız kaldım.benim gibi karnı sertleşmeler var mı aranızda.
3.gebeliğim ama sanki ilk kez hamileymişim gibi.yaş büyüdükçe evhamlanıyor galiba insan.eve mahkum olmak istemiyorum sonra iyice hareketsiz kalıyorum çıkınca da sertleşme vs.neyse rabbim hayırlısı ile zamanında gelmelerini nasip etsin tüm bebişlerin...desteğiniz için çok teşekkürlercanım o kasılma doğum kasılması değildir o haftalarda ve bundna sonrasında böyle sertleşmeler olacak. bende de oldu hatta artık bu ara iyice arttı ama nts de sancı çıkmıyor o kasılmalara rağmen çok şükür.
Benim sertlesme ve kasilmalarim 21. Haftada basladi ve doktorum istirahat verdi, bakin ikiz gebelik diger gebelikler gibi deildir eve mahkumda olmak gerekirse eve mahkumda olmak lazim, riskli aylardasiniz dikkat etmenizi oneririm, ben yatarak evde durarak 35+5 de anca dogurdum, dediginiz kasilmalar belki onemsizdir fakat onemlude olabilir bunu goz ardi etmeyin3.gebeliğim ama sanki ilk kez hamileymişim gibi.yaş büyüdükçe evhamlanıyor galiba insan.eve mahkum olmak istemiyorum sonra iyice hareketsiz kalıyorum çıkınca da sertleşme vs.neyse rabbim hayırlısı ile zamanında gelmelerini nasip etsin tüm bebişlerin...desteğiniz için çok teşekkürler
gözünaydın canım çok sevindim durumu iyi olmasa taburcu etmezlerdi canını sıkma emzirmeye çalış. sarılık olmaması için anne sütü çok önemli Dedi Dr um. Sütü artırmak için sık emzirmeyi ve bana laktamil içmemi söyledi.Canım şükür bugün oğlum taburcu oldu :)) evimizdeyiz. Sadece alışmaya çalışıyorum kızdan sonra :) arada kızım diyorum onada..cuma günü kontrolü var. İnşAllah herşey yolunda gider
Allah kolaylık versin canım benim kayınvalidem olmasa ben tek başıma bakamazdım benden çok o ilgileniyor ben emzirmek ve mama vermekle o da gaz çıkarmak ve bez değiştirmekle görevli. Arada eltim de destek veriyor sağolsun. Kendi annem haftada 3-4 kere geliyor oda evimizi toplamakla görevli.Rabbim kolaylık versin sevgileri mükemmel Yoksa çekilir gibi deil:)
2 aydır her geçengün dahada kuduran ikizlerim var bide 4 yaşında huysuzlaşan kızım:)
Ayrıca evde sürekli kaynanam görümcem ve akrabaları hep var . Yalnız kahvaltı yapmayı pijama ile gezmeyi özledim evde ...
Evet canım benimkiler 36+6 da geldi. Aslında çokda erken değil. Zaten 37+0dan itibaren doğan bebek için normal diyorlar. Bakarsın kendi gelir benimki gibicanım aslında çok deneyimli bir kadın kendisine güveniyorum. yıllarca zekai tahirde riskli gebeliklerde çalışmış, farklı bir doktor dediğin gibi bana da şeker yüklemesi yaptırmadı yenilikleri çok takip ediyor mesela probiyotik kullandırıyor bana bu yönleri güzel ama insan 1 hafta daha bekler ne bu acele böyle ya moralim bozuldu valla ama açıkçası bana da 35 in içinde olacaklarmış gibi geliyor. 37 yi gören pek olmadı aramızda. en fazlaYenidunya3 ün bebişleri durdu onlarda 36+5 de doğdular sanki.
Canim bende veriyorum mama yetmiyorki sut benim kizlarda surekli kilo verdiler doktor mecbursun dedi kullanmaya kilo almaya basladilar hem mama hem anne sut vermeme ragmen 1 kilo anca almislar. Anne sutude aliyorlar sonucta icin rahat olsunKızlar mama veriyor musunuz? Süt yetiyor mu ikisine benimkiler kilo vermiş çıktığından beri mama veriyorum şimdi yarın gidicem bakalım tekrar kontrole almışlar mı ne durumdalar. Tek ben miyim acaba mama vermek zorunda kalan
Ben normal gebe polikinigine gidiyordum.gerek olsa doktor yonlendiriyor baska bolumlere ama hersey yolunda gitti gebeligim boyunca herhangi bir sorunun yoksa gebeliginde kadin dogumcuya git canimKızlar hep riskli gebelik uzmanına mı gittiniz yoksa herhangi bir kadın doğumcuya mı
Ben dr araştırıyorum izmirde prof perinatolog 350 diğer kadın doğumcular 105 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?