2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar hep riskli gebelik uzmanına mı gittiniz yoksa herhangi bir kadın doğumcuya mı
Ben dr araştırıyorum izmirde prof perinatolog 350 diğer kadın doğumcular 105 tl
Riskli gebelik uzmani diye bir kavram uydurulmus bir kavram tum kadin dogumcular aynidir iyisi kotusu gundemi takip edeni hastaya yaklasimi iyi olani var, riskten kasit perinatologsa o ayri onlarin uzmanligi farkli, ben normal kadin doguma gittim 21. Haftada doktirum perinatologa yonlendirdi detayli icin, yani 1 kere gittim, cok extrem bir durum yoksa normal kadin dogumcu yetrli.

perinatologun türkçeleştirilmiş hali zaten riskli gebelik uzmanı. onun için arkadaşlar riskli gebelik uzmanı olarak yazıyorlar. ben ikiz gebelik olduğu için bu konuda deneyimli birisi olsun istediğim için riskli gebelik uzmanını tercih ettim ama çok şükür şimdiye kadar bir risk yaşamadım. ilk başta normal bir kadın doğumcu ile başlayabilirsin.

Canım benim doktorumda Zekai Tahir Burak geçmişli ve perinatalog hamilelik öncesinden beri gittiğim ve güvendiğim biri benimde bu cumartesi kontrolde net tarih belirlenecek geçen hafta görüştüğümüzde tek bebeklerde bile 37. Haftada alıyoruz cumartesi kontorle göre 36+3 gibi alırız dedi. Demekki genel olarak bu tarihler açıkçası bende neden erken diye düşünüp sormadım da ama bu hafta sorayım.

Kızlar hep riskli gebelik uzmanına mı gittiniz yoksa herhangi bir kadın doğumcuya mı
Ben dr araştırıyorum izmirde prof perinatolog 350 diğer kadın doğumcular 105 tl
Ben 38 yaşında doğum yapacağım diye baştan prof perinatolog araştırıp gitmiştim şansımamıdır nedir hakikaten ikiz gebelik oluştu ve değiştirmeme gerek kalmadı. Planlı olduğu içinde sağlık sigortası yaptırmıştım o nedenle fiyatları pek etkilemedi. Ama hakikaten masraflı ve zorlu bir süreç. Benimkinin ücreti 500 tl Allahtan sigorta yaptırmışım diyorum.

Peki nasıl geçirdiniz zamanınızı?ben bazen o kadar bunalıyorum ki kaygı bozukluğum depreşiyor hemen...

Canim tr de riskli gebelik ve perinatog ayrı kavram olarak lanse ediliyor, mesela normal kadı dogum uzmanı ama riskli gebelige bakıyor deniyor. Perinatologdur riskli gebelik uzmanı elbette.

Peki nasıl geçirdiniz zamanınızı?ben bazen o kadar bunalıyorum ki kaygı bozukluğum depreşiyor hemen...
Yillardir bebek ozlemi cekince beni hucreye de kapatsaydilar dert etmezdim, gebeligim kisin gecti doktora gittigimiz gunlerde ve gebeligin 4. Ayindan 6. Ayina kadar bikac kere ciktim ondada her cikisimda kasilmalarim artti ve servix kisaldi, yani disari yasakti, film izledim kitap okudum nete girdim bir sekilde geciyor.

Doğrudur...ben de çok gezme meraklısı olduğumdan değil sonuçta pakistandayım.beni biraz depresyon vs.korkutuyor evde kaldıkça bunalırsam vs.bir de doktorla aynı dili konuşmayınca hep yarım hissediyorum.ne mızmızlandım.kusura bakmayın.

Doğrudur...ben de çok gezme meraklısı olduğumdan değil sonuçta pakistandayım.beni biraz depresyon vs.korkutuyor evde kaldıkça bunalırsam vs.bir de doktorla aynı dili konuşmayınca hep yarım hissediyorum.ne mızmızlandım.kusura bakmayın.

Yaaa yapma nolur zaten gözüm korktu:))gaz düreci başladı mı? sen nasılsın yalnız mı bakıyorsun iyi şeylerden bahset

Benim bebeklerim iki haftalık oldu ama emziremiyorum dütüm yok, sürekli mama veriyorum saat günde 200 cc sütüm çıkıyor onu da iki öğün olarak veriyorum şifa niyetine

Canım bende veriyorum, sütüm yok sıkıntıdan mı ne gitti sanki. Oğlan mamayı da içmiyor, emmiyorda. Zorla kaşıkla veriyorum. Bugün sağlık ocağına götürdüm kızı ve daha doğum kilosuna ulaşmış 3075 çıktı zaten 3040 doğdu. Ne kadar alması lazım acaba haftalık?

1 haftada kendi kilosuna ulasmissa iyi canim biz 1 hafta boyunca surekli kilo verdik 1 gr bile almadilar simdi 1 aylik olduk 1 kilo almislar toparladilar allaha sukur...

1 haftada kendi kilosuna ulasmissa iyi canim biz 1 hafta boyunca surekli kilo verdik 1 gr bile almadilar simdi 1 aylik olduk 1 kilo almislar toparladilar allaha sukur...
Ayy iyi o zaman canım ya, dedim hiç almamış. Canım sıkılmıştı. Aylık 1 kilomu almaları gerekiyor peki?

Estafurulah olur mu, farkli ulkede olmak elbette stres yapabilir sabirli olun cogu gitmis, sizin yasadiginizi yasadim bende panik ataktim kac kere acile gitmisligim var, bir sekilde geciyor gebelik brnimki gercekten zordu tedaviyle oldu basta dusuk riski vardi, sakin olun bu asamada sizin durumunuza burda olsanizda farkli birsey yapilmaz

Evet canım bende de birileri var sürekli evde evle ilgileniyorlar bi yandan iyi oluyor ama bir yandan gerçekten kendi düzenimi özledim diyorum evimde tek kalamıyorum cok uzun zamandır. Eşim istediğinde söyle ben yollarım çaktırmadan diyo ama bi yandan korkuyorum da herşeye yetebilir miyim diye arafta kaldım bende :)))

Canım 1 haftada Doğum kilolarına ulaşmaları çok güzel maşallah onlara benim bugün 10. gün kontrole gittik yeni ulaşmışlar Doğum kilolarına

Canım 1 haftada Doğum kilolarına ulaşmaları çok güzel maşallah onlara benim bugün 10. gün kontrole gittik yeni ulaşmışlar Doğum kilolarına
Canım bizimde 10. Gün. Kızı götürdüm topuk kanı için, oğlanı da haftaya götüreceğim. Bizim aşılar topuk kanı 1 er hafta sarktı oğlanda. Siz aşıları yaptırdınız mı?

Ayy iyi o zaman canım ya, dedim hiç almamış. Canım sıkılmıştı. Aylık 1 kilomu almaları gerekiyor peki?
Genelde 1 yada 1 bucuk kilo aliyorlar doktor normal dedi kilo alimlari. Iki cocuk olunca beslemesi zor oluyor tabi benim ilk cocugum ayda 1 bucuk kilo aliyordu mutlaka bunlara 1 kilo aldirmak bile zor

Canım bizimde 10. Gün. Kızı götürdüm topuk kanı için, oğlanı da haftaya götüreceğim. Bizim aşılar topuk kanı 1 er hafta sarktı oğlanda. Siz aşıları yaptırdınız mı?
Bizimde bayram tatili yuzunden sarkti ama yaptirdim ikisinede gecte olsa topuk kaniyla asiyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…