- 4 Şubat 2016
- 258
- 163
- 23
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.401
Çok güzel bunlar yaaTbkiiii aticam hemen kurduktan sonra :)
Aslinda 5li takimlardan bakiyodum kiz bu 11li setlere 17 deyince 5liye vercegm parayi ona veriyim dedim
Dogru diyosun. Su ic bol bol bide ayaklrni yuksege uzat cnmtuzluda pek yemıyom ama ödem sanırım özellıkle sabhalrı oluyobirbuyuktemmuzaski aynen bol su içmem gerek bencede anca öle ödemın önüne ggecerim yüz şişmeside cok kötü oluyo valla
Aminn insllh cnmÇok güzel bunlar yaa
Allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Cok gecmis olsun nasil olduuu. Neden ikisinide kaybettin sebebi neymis cok uzuldum.Çok üzgünüm 18 haftalik ikizlerimı kızımın suyunun gelmesi ile oğlumu da kızımı da kaybettim Rabbim sizlerin kucağını doldursun
Allah sabırlar versin çok üzüldüm çok zor bir durum. İnşallah sağlıcakla yine bebeklerin olur kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun.Çok üzgünüm 18 haftalik ikizlerimı kızımın suyunun gelmesi ile oğlumu da kızımı da kaybettim Rabbim sizlerin kucağını doldursun
Çok üzgünüm 18 haftalik ikizlerimı kızımın suyunun gelmesi ile oğlumu da kızımı da kaybettim Rabbim sizlerin kucağını doldursun
Çok üzgünüm 18 haftalik ikizlerimı kızımın suyunun gelmesi ile oğlumu da kızımı da kaybettim Rabbim sizlerin kucağını doldursun
Maşallah Can'ım güle güle kullansın kuzulargunaydin kizlar biz dun butun ihtiyaclarimizi aldik hic eksigimiz kalmadi aksama kdr alis veris pert oldm cok sukur kaygim gitti
Slm kizlar. Cok fenayim mide yanmasi uyutmuyor artik. Care bulamadim yok boyle bisey gece asiri artiyor. Yuksek yastik kullaniyorum, baharat kizartma biraktim yemeyi. Artik bisey yemeye korkuyorum care lutfenn
gunaydin kizlar biz dun butun ihtiyaclarimizi aldik hic eksigimiz kalmadi aksama kdr alis veris pert oldm cok sukur kaygim gitti
amin canm cok sagol kuzular hyrla dogsun hepimizinki insllh yika kurut utule yapiyoz bugun valla yoruldum heycanda oluyo bi gorsen kizim dort donuyo ayyy anne cok kucuk bunlar dio kendi kiyafetleriyle olcuyo guluyo :)Maşallah Can'ım güle güle kullansın kuzular
amin tsklr canm benim cumlemizinki insllhhadi hayırlısı olsun güle gle sağsalim kullansınlar inşallah minnoşlar :)
Yaaa yerim onu. Bizimde bitti alisveris yikadim kurudulr utusu kaldi simdiiamin canm cok sagol kuzular hyrla dogsun hepimizinki insllh yika kurut utule yapiyoz bugun valla yoruldum heycanda oluyo bi gorsen kizim dort donuyo ayyy anne cok kucuk bunlar dio kendi kiyafetleriyle olcuyo guluyo :)
Ilık hatta sıcağa yakın ballı süt içiyor musun benimde reflüm var beni dinlendiriyor. Belki dinlendirir senideSlm kizlar. Cok fenayim mide yanmasi uyutmuyor artik. Care bulamadim yok boyle bisey gece asiri artiyor. Yuksek yastik kullaniyorum, baharat kizartma biraktim yemeyi. Artik bisey yemeye korkuyorum care lutfenn
ohh kaygi gitti vlla 6 aya kdr hmde fazla fazla hyrla giyerler insllh sende kurtulmussn cnm bitrmk en guzeli ohhYaaa yerim onu. Bizimde bitti alisveris yikadim kurudulr utusu kaldi simdii
Sicak sut icme dedi dr. soguk sut azcik kesiyor gene basliyor. Bugun gittim nexium talcit fln yazdi bakalim bu gece nasil gececek.Ilık hatta sıcağa yakın ballı süt içiyor musun benimde reflüm var beni dinlendiriyor. Belki dinlendirir senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?