- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Amin canım insallah düzelirsin biran önce .Dikkat et canım biz bebeklerimizi zor elde edenlerdeniz ve imtihanımı ağır bende hastahaneden yatıyrm ağrı ve bulantılarım dolayı bir de kendi hastalıklarımdan dolayı gastroparazim var dı şimdi başka başka şeyler de var inşşşALLAH kesin değildir tetkik pek fazla yapılamıyor bebeklerimden dolayı bakalım yarın hastahanenin hasta birimine danışcaktım pof.tarafından değerlendirilmek hastalığımla alakalı bölümlerin ve riskli gebeliğin birlikte haberleşerek tedavimin bu hastahane tarafından üstlenilmesini istiycem dua edin daha kötü olmayım iyi olayım ve küçük yavrularımıla eşimle sağlıklı maddi manevi kimseye muhtaç olmadan güzel bir hayatımız olsun
rabbim yardımcın olsun insallah hersey çok güzel olacak sayılı gün geçecek kucağına alacaksın bunu düşünDikkat et canım biz bebeklerimizi zor elde edenlerdeniz ve imtihanımı ağır bende hastahaneden yatıyrm ağrı ve bulantılarım dolayı bir de kendi hastalıklarımdan dolayı gastroparazim var dı şimdi başka başka şeyler de var inşşşALLAH kesin değildir tetkik pek fazla yapılamıyor bebeklerimden dolayı bakalım yarın hastahanenin hasta birimine danışcaktım pof.tarafından değerlendirilmek hastalığımla alakalı bölümlerin ve riskli gebeliğin birlikte haberleşerek tedavimin bu hastahane tarafından üstlenilmesini istiycem dua edin daha kötü olmayım iyi olayım ve küçük yavrularımıla eşimle sağlıklı maddi manevi kimseye muhtaç olmadan güzel bir hayatımız olsun
Evet canım faydaları yok zaten uzak tutmakta fayda var elbet çünki mutsuz oluyrzValla hamilelik başlı basınca zor bide ikiz olunca bi hayli zor köstek olacak insanlar taaa uzakta kalsın mumkunse
İnşşşALLAH canım hepimizde inşşşALLAH.. Ama eğer o hastalık çıkarsa zaten mide felci var bide o naparım hiç kalkamıyorum yavrularım dünyaya gelir mi onlara bakabilirmiyim yada yanlarında olabilirmiyin çok dua edin...rabbim yardımcın olsun insallah hersey çok güzel olacak sayılı gün geçecek kucağına alacaksın bunu düşün
ben 7 haftanin basinda bardaktan bosalircasina kanama yasadim canim cok korkmutum sebebi hala belli degil kanama alani olusmustu prolton depot vurundum gecti cok sukur rabbim bidaha yasatmasin kalbim hep agzimda
Evet aynen dediğin gibi hep bir tedirginlik zaten bu aşamaya zor gelmişim cevremde bilen insanlar benden daha heyecanlı bense tedirgin tedirgin Dr gideceğim bi sonraki tarihi bekliyorum. İnşallah hamileliğin keyfine varacagimiz zamanlar da olur :)ben 7 haftanin basinda bardaktan bosalircasina kanama yasadim canim cok korkmutum sebebi hala belli degil kanama alani olusmustu prolton depot vurundum gecti cok sukur rabbim bidaha yasatmasin kalbim hep agzimda
Çok geçmiş olsun ,inşallah bir an önce sıkıntılarını anlatırsın,haklisin zor elde edilmiş bebekler bizimkiler bu yüzden de endişeler hat safhada oluyor . İnşallah burun dileklerin, dileklerimiz kabul olur:)Dikkat et canım biz bebeklerimizi zor elde edenlerdeniz ve imtihanımı ağır bende hastahaneden yatıyrm ağrı ve bulantılarım dolayı bir de kendi hastalıklarımdan dolayı gastroparazim var dı şimdi başka başka şeyler de var inşşşALLAH kesin değildir tetkik pek fazla yapılamıyor bebeklerimden dolayı bakalım yarın hastahanenin hasta birimine danışcaktım pof.tarafından değerlendirilmek hastalığımla alakalı bölümlerin ve riskli gebeliğin birlikte haberleşerek tedavimin bu hastahane tarafından üstlenilmesini istiycem dua edin daha kötü olmayım iyi olayım ve küçük yavrularımıla eşimle sağlıklı maddi manevi kimseye muhtaç olmadan güzel bir hayatımız olsun
canım çok geçmiş olsun varmı biraz duzelme tez zamanda iyileşirsin inşallah bende enfeksiyondan yatmıştım 6. Haftada 4 gün kadar ama allah yardım ediyor allah yarfimcimiz olsunDikkat et canım biz bebeklerimizi zor elde edenlerdeniz ve imtihanımı ağır bende hastahaneden yatıyrm ağrı ve bulantılarım dolayı bir de kendi hastalıklarımdan dolayı gastroparazim var dı şimdi başka başka şeyler de var inşşşALLAH kesin değildir tetkik pek fazla yapılamıyor bebeklerimden dolayı bakalım yarın hastahanenin hasta birimine danışcaktım pof.tarafından değerlendirilmek hastalığımla alakalı bölümlerin ve riskli gebeliğin birlikte haberleşerek tedavimin bu hastahane tarafından üstlenilmesini istiycem dua edin daha kötü olmayım iyi olayım ve küçük yavrularımıla eşimle sağlıklı maddi manevi kimseye muhtaç olmadan güzel bir hayatımız olsun
Vi gelişme yok cnm henüz sürekli serum takılıyor bulantı ağrı kesici katılıyor ara ara boş serum da takıılar çünki ben hiç ağızdan beslenemyrm mide felci nden dolayı bide şikayetlerim den dolayı bağırsak kanseri den şüphelenyrz inşşşALLAH yoktur çok endişelenyrm dua dua bekliyoruz ikizlerimle zor günler geçiriyrz....canım çok geçmiş olsun varmı biraz duzelme tez zamanda iyileşirsin inşallah bende enfeksiyondan yatmıştım 6. Haftada 4 gün kadar ama allah yardım ediyor allah yarfimcimiz olsun
Kan ve idrar testleri. Bitek ikili uclu test falan yapilmiyorArkadaslar hangi tetkikler yapiliyor size ?
bisuru test vermis bana onlari yaptiricam yarin ac karnina poff bide 11 hafta ikili uclu testlerin yerine nifty testini yaptiricam hyairlisi rabbimdebKan ve idrar testleri. Bitek ikili uclu test falan yapilmiyor
Ne o yaptircagin testler yarinkiler. Birde nifty ne ki doktor bana ense kalinligina bakilir dedi detayli ultrasondabisuru test vermis bana onlari yaptiricam yarin ac karnina poff bide 11 hafta ikili uclu testlerin yerine nifty testini yaptiricam hyairlisi rabbimdeb
baya yuksek cikmis 2 gunde birmi verdin eger oyleyse ikiz olablirMerhaba, tecrübenize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 26 haziran son adetimdi ve geçtiğimiz salı 26 temmuzda test yaptırdım b-hcg 1501 çıktı. ertesi gün muayene oldum doktor ileri ki zamanlarda netleşir bir sürpriz olabilir ikinci bebek dedi. Bugün tekrar kan verdim, değerim 4385 çıktı. Sizce çoğul olabilir mi?
nifty testi tarama testi biraz yuksek parasi down sendrom fln hastalik varmi diye bakiyolarNe o yaptircagin testler yarinkiler. Birde nifty ne ki doktor bana ense kalinligina bakilir dedi detayli ultrasonda
ne kdar kinifty testi tarama testi biraz yuksek parasi down sendrom fln hastalik varmi diye bakiyolar
2500 dedi heryerde ayniymiş ikiz gebeliklerde tarama testleri yapilmadigi icin bunu öneriyoruz hastamiza dedi doktorne kdar ki
Yaptrdin mi. Ben doktoruma sordum ense kalinligina bakmamz yeterli en onemlsi detayli ultrason zaten dedi2500 dedi heryerde ayniymiş ikiz gebeliklerde tarama testleri yapilmadigi icin bunu öneriyoruz hastamiza dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?