2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Amin canım insallah düzelirsin biran önce .

rabbim yardımcın olsun insallah hersey çok güzel olacak sayılı gün geçecek kucağına alacaksın bunu düşün

rabbim yardımcın olsun insallah hersey çok güzel olacak sayılı gün geçecek kucağına alacaksın bunu düşün
İnşşşALLAH canım hepimizde inşşşALLAH.. Ama eğer o hastalık çıkarsa zaten mide felci var bide o naparım hiç kalkamıyorum yavrularım dünyaya gelir mi onlara bakabilirmiyim yada yanlarında olabilirmiyin çok dua edin...

ben 7 haftanin basinda bardaktan bosalircasina kanama yasadim canim cok korkmutum sebebi hala belli degil kanama alani olusmustu prolton depot vurundum gecti cok sukur rabbim bidaha yasatmasin kalbim hep agzimda
ben 7 haftanin basinda bardaktan bosalircasina kanama yasadim canim cok korkmutum sebebi hala belli degil kanama alani olusmustu prolton depot vurundum gecti cok sukur rabbim bidaha yasatmasin kalbim hep agzimda
Evet aynen dediğin gibi hep bir tedirginlik zaten bu aşamaya zor gelmişim cevremde bilen insanlar benden daha heyecanlı bense tedirgin tedirgin Dr gideceğim bi sonraki tarihi bekliyorum. İnşallah hamileliğin keyfine varacagimiz zamanlar da olur :)

Çok geçmiş olsun ,inşallah bir an önce sıkıntılarını anlatırsın,haklisin zor elde edilmiş bebekler bizimkiler bu yüzden de endişeler hat safhada oluyor . İnşallah burun dileklerin, dileklerimiz kabul olur:)

canım çok geçmiş olsun varmı biraz duzelme tez zamanda iyileşirsin inşallah bende enfeksiyondan yatmıştım 6. Haftada 4 gün kadar ama allah yardım ediyor allah yarfimcimiz olsun

canım çok geçmiş olsun varmı biraz duzelme tez zamanda iyileşirsin inşallah bende enfeksiyondan yatmıştım 6. Haftada 4 gün kadar ama allah yardım ediyor allah yarfimcimiz olsun
Vi gelişme yok cnm henüz sürekli serum takılıyor bulantı ağrı kesici katılıyor ara ara boş serum da takıılar çünki ben hiç ağızdan beslenemyrm mide felci nden dolayı bide şikayetlerim den dolayı bağırsak kanseri den şüphelenyrz inşşşALLAH yoktur çok endişelenyrm dua dua bekliyoruz ikizlerimle zor günler geçiriyrz....

Merhaba, tecrübenize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 26 haziran son adetimdi ve geçtiğimiz salı 26 temmuzda test yaptırdım b-hcg 1501 çıktı. ertesi gün muayene oldum doktor ileri ki zamanlarda netleşir bir sürpriz olabilir ikinci bebek dedi. Bugün tekrar kan verdim, değerim 4385 çıktı. Sizce çoğul olabilir mi?

baya yuksek cikmis 2 gunde birmi verdin eger oyleyse ikiz olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…