2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Herkese merhabalar. Benim kizlar henuz 29. Haftadalar sizinkilere gore minikler:) Son 2-3 haftadir sag gogsumun alt bitiminde bir bolgede hassasiyet var. Sutyenim degince ya da dokununca inanilmaz agriyor. Gece uyku uyuyamaz oldum. Ayni durumu yasayan var midir(

Rabbim yardımcın olsun zamanla muhakkak alışıp düzen oturtucaz ama bu dönemide stressiz geçirmek lazım çok dikkat et kendine. İnşallah eşinin gribi de bir an önce geçer.

Geçmiş olsun canım, inşallah korkulacak birşey değildir. Sen sakin olmaya çalış

ay maaşallah ya çok güzel düzen oturtmuşsun.

Canım veriyorum mama, yoksa aç kalıyorlar çünkü süt çıkmıyor. Oğlan hastanede yatarken sağdığımda 30-40 çıkıyordu, götürüyordum. Şimdi sağmaya bile çıkmıyor.
Emzirmeye çalışıyormusun, ben ilk günler çok zorladım, bir gece bebeğim anormal aglamaya başladı kıpkırmızı oldu acile gittik dr boş memeyi emmekten hava yutmuş gaz sancısı çekio deyince ben emzirmekten iyie sogudum, şu an emzirmiyorum kötü biliyorum ama süt olmayan memeyi zorla verip akşam gaz sancısı yaşamaktan korkuyorum,

Rabbim yardımcın olsun zamanla muhakkak alışıp düzen oturtucaz ama bu dönemide stressiz geçirmek lazım çok dikkat et kendine. İnşallah eşinin gribi de bir an önce geçer.
Saol canım elbet düzene girecek,stres hep var şimdiden gaz sancıları başlayınca ne yapıcam derdindeyim , sürekli nasıl atlatılır yazıları okuyorum ama pekde çözümü yokmuş,Allah yardımcımız olsun

benim de en çok korktuğum bu emzirme olayı göğüs uçlarım şimdiden acıyor krem sürerken nasıl emziricem ben bilmiyorum ayrıca sütüm oalcak mı o da başka bir sorun offff valla çocuklar daha doğmadan onun stresindeyim

Benim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmekten krem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?

bir arkadaşım bana kantoron yağını önerdi canım. kantaron yağı ve çay ağacı. ikisi de yaralar iyi geliyormuş. bende çay ağacı merhemei var gerçekten yanıık ve yaraları çok hızlı tedavi ediyor. kantaronu da hemoraid için kullnamdım kardeşim de kullandı ikimize de iyi geldi . bir de eğitimde hemşire kendi sütünüzle silin demişti. onu da dene bakalım.

Canım emzirmediğim için o kadar tahriş olmadı ama tahinin üstüne çıkan yağ ya da Susam yağı sürüyorum , evdeki tahinin üzerine bir çay bardağı çıkmıştı bizim onu sürüyorum sağdığım için de şimdilik yara yok Ama çok sızlıyordur sütyen falan değdiğinde, bu iyi geldi sanırım İnternetten okumuştum ben de bir dene istersen

Emzirirken kullanmak için silikon göğüs uçları varmış. Bir araştırsan hem kanamayı acıyı önlüyormuş.

Yenidunya3 canım birde Liv’deki ebe folyo sarılı küçük bir kaba 5 ayva çekirdeği 1-2 yemek kaşığı su koyup karanlıkta bekletin 1-2 saate jölemsi bir kıvama gelir bununla göğüs ucu yaralarınıza engel olabilirsiniz diye anlatmıştı. Çok iyi geliyormuş emzirirken silmen falan da gerekmiyormuş.

Gaz icin biogaia damla cok iyi geldi ilk verdigimde gaz cikartmaktan gece yatamadilar ama ertesi gun guzel guzel uyudular gunde 1 kere ayni saatte hergun denemeni tavsiye ederim doktor onermisti

Lanalinli kren kullan canim birde gogus kalkani al krem surup birde onu kullaninca cabuk iyilesiyor emzirmeden once ve sonra gogsunun etrafina sutunden sur mutlaka

Canım avent Kalkanı dene ben lansinoh krem ve avent Kalkanla düzelttim şimdi hiç bişey yok

Ben de multivitamin,Demir,protesgeron (Rahmi rahatlatmak)fitil,duphaston (karın sertleşmesi için),d vitamini haftada bir kez 3 haftalık eksik çıktığı için.bir de passiflora kendimi rahatlatmak için

selam kızlar ...hamileyken kim hangi ilaçları niçin kullanıyor yazabilir mi?
Ben hamilelik başlangıcından beri previt positive -folik asit, vitaminler ve mineral içeriği
Proluton iğne- 10. Haftadan 22. Haftaya kadar kanamam olduğu için
Progestan- yine kanamam olduğu için sabah ve gece 1 ad yutuyorum gece 1 ad fitil olarak toplam günde 3 ad
6. Aydan itibaren magnezyum ve ayrıca b12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…