- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.041
Rabbim yardımcın olsun zamanla muhakkak alışıp düzen oturtucaz ama bu dönemide stressiz geçirmek lazım çok dikkat et kendine. İnşallah eşinin gribi de bir an önce geçer.Canım adam grip oldu, çocuklara gecer die maskeyle uzaktan bakıo zaten zorlamak istemedim, iyileşsin aynı odada yatıcaz zaten ,gerçi benim eşim görevi nedeniyle sabah 11 de gidip gece 12 den önce gelmiyor eve şu an babalık izninde, gündüz yardımcımız var,gece yardımcı olacak babamız,ama yardımcı 7 de gidiyor 12 ye kadar olan zaman tek olucam ,bakalım inşallah idare edebilirim
Geçmiş olsun canım, inşallah korkulacak birşey değildir. Sen sakin olmaya çalışGerçekten insanın psikolojisi bozuluyor. Birde bugün oğlanın kakasında kan vardı mukuslu. İyice koptum. Yarın kontrolü var inşAllah birşey çıkmaz. Genelde zaten stresliyim birde bu tür sağlık problemleri çıkınca iyice bunalıyorum.
ay maaşallah ya çok güzel düzen oturtmuşsun.Bunu yapmayın arkadaslar bebekler sadece sizin değil onlarda sorumluluk alsın, benim esimde çok yoğun çalışıyor ve ilk günler adam sudan çıkmış balık gibiydi bana yikmisti bebek bakmanın basit olduğunu düşünüyordu gece bebekler anlayınca bi kalkıp bi kalkmiyodu benim sinirlerim dahada bozuluyordu onu uyurken görünce bari diğer odaya git bebekleri yatağa alayım hiç de il kalkmam dedim, sonrası daha kötüydü artık sabaha kadar uyumuyordum sinirlerim bozulmustu, en son bir gece bende kayis koptu yeter dedim bundan böyle bebeklerin biri sende biri bende kalacak yada ben delirecegimyürüyen ölü gibiydim bakti is ciddi plan yaptık bebeklerin birini o aldı gece birini ben ayrı odalardayiz çünkü bebekler birbirini uyandırdığı için hiç birimiz uyuyamiyor, geceden termosu sıcak suyu hazırladım bezlerini kıyafetlerini eşime anlattım mamayapmayi, alt değişmeyi, sorumluluğu aldığı için bebege benden iyi bakıyor, bebekleri dönüşümlü olarak bakıyoruz, buğu 3. Ayimizi doldurduk iyi kötü zaman geçiyor iste. Diyeceğim asla hep ben yaparım demeyin yardım isteyin.
Emzirmeye çalışıyormusun, ben ilk günler çok zorladım, bir gece bebeğim anormal aglamaya başladı kıpkırmızı oldu acile gittik dr boş memeyi emmekten hava yutmuş gaz sancısı çekio deyince ben emzirmekten iyie sogudum, şu an emzirmiyorum kötü biliyorum ama süt olmayan memeyi zorla verip akşam gaz sancısı yaşamaktan korkuyorum,Canım veriyorum mama, yoksa aç kalıyorlar çünkü süt çıkmıyor. Oğlan hastanede yatarken sağdığımda 30-40 çıkıyordu, götürüyordum. Şimdi sağmaya bile çıkmıyor.
Saol canım elbet düzene girecek,stres hep var şimdiden gaz sancıları başlayınca ne yapıcam derdindeyim , sürekli nasıl atlatılır yazıları okuyorum ama pekde çözümü yokmuş,Allah yardımcımız olsunRabbim yardımcın olsun zamanla muhakkak alışıp düzen oturtucaz ama bu dönemide stressiz geçirmek lazım çok dikkat et kendine. İnşallah eşinin gribi de bir an önce geçer.
benim de en çok korktuğum bu emzirme olayıEmzirmeye çalışıyormusun, ben ilk günler çok zorladım, bir gece bebeğim anormal aglamaya başladı kıpkırmızı oldu acile gittik dr boş memeyi emmekten hava yutmuş gaz sancısı çekio deyince ben emzirmekten iyie sogudum, şu an emzirmiyorum kötü biliyorum ama süt olmayan memeyi zorla verip akşam gaz sancısı yaşamaktan korkuyorum,
bir arkadaşım bana kantoron yağını önerdi canım. kantaron yağı ve çay ağacı. ikisi de yaralar iyi geliyormuş. bende çay ağacı merhemei var gerçekten yanıık ve yaraları çok hızlı tedavi ediyor. kantaronu da hemoraid için kullnamdım kardeşim de kullandı ikimize de iyi geldi . bir de eğitimde hemşire kendi sütünüzle silin demişti. onu da dene bakalım.Benim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmektenkrem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Canım emzirmediğim için o kadar tahriş olmadı ama tahinin üstüne çıkan yağ ya da Susam yağı sürüyorum , evdeki tahinin üzerine bir çay bardağı çıkmıştı bizim onu sürüyorum sağdığım için de şimdilik yara yok Ama çok sızlıyordur sütyen falan değdiğinde, bu iyi geldi sanırım İnternetten okumuştum ben de bir dene istersenBenim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmektenkrem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Emzirirken kullanmak için silikon göğüs uçları varmış. Bir araştırsan hem kanamayı acıyı önlüyormuş.Benim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmektenkrem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Gaz icin biogaia damla cok iyi geldi ilk verdigimde gaz cikartmaktan gece yatamadilar ama ertesi gun guzel guzel uyudular gunde 1 kere ayni saatte hergun denemeni tavsiye ederim doktor onermistiSaol canım elbet düzene girecek,stres hep var şimdiden gaz sancıları başlayınca ne yapıcam derdindeyim , sürekli nasıl atlatılır yazıları okuyorum ama pekde çözümü yokmuş,Allah yardımcımız olsun
Lanalinli kren kullan canim birde gogus kalkani al krem surup birde onu kullaninca cabuk iyilesiyor emzirmeden once ve sonra gogsunun etrafina sutunden sur mutlakaBenim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmektenkrem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Canım avent Kalkanı dene ben lansinoh krem ve avent Kalkanla düzelttim şimdi hiç bişey yokBenim birde göğüslerim hep yara oldu, ağızlarına aldıkları zaman resmen beynim zonkluyor. O yüzden bende soğudum emzirmektenkrem sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı. Önerebileceğiniz başka birşey var mı?
Selam ben progesteron jel(rahim duvari incelmemesi için),demir ilaci 3 aydan itibaren kulaniyorum,magnezyum 6 çi aydan buyana kulaniyorum kasilma için.selam kızlar ...hamileyken kim hangi ilaçları niçin kullanıyor yazabilir mi?
Ben hamilelik başlangıcından beri previt positive -folik asit, vitaminler ve mineral içeriğiselam kızlar ...hamileyken kim hangi ilaçları niçin kullanıyor yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?