2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben ilk nstye 34. Haftada bağlandım herhangi bir şikayetinmi vardı da bağladılar.
Yoktu. Normal muayene için gittim doktor ultrasondan baktı. Yatış yapalım dedi. Nst de az bişey sancı çıktı. Ağrı kesici serum verdiler birde ciğer geliştirici oldum.

Yoktu. Normal muayene için gittim doktor ultrasondan baktı. Yatış yapalım dedi. Nst de az bişey sancı çıktı. Ağrı kesici serum verdiler birde ciğer geliştirici oldum.
Bol bol dinlen o zaman canım şu 34. Haftayı bir bitir hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha sancin olmaz

İnşallah ya. Çok zor geliyo
Ben 22.haftadan beri yatıyorum,işten rapor aldım,neredeyse hiç kalkmıyorum,şu an 32. haftadadayım.26.haftadan beri sancılarım var.Halen nst de sancı çıkıyor.Dinlenince,özellikle uyuyunca ve adalat ilaç içince sancılar azalıyor.
Çok iyi dinlenmek ve stres yapmamak gerek diyor doktorum.Öfke ve sinirlenmek de yasak kısaca

Kolay gelsin..geçmiş olsun...ben de 25 haftalığım.ama çok hareket edemiyorum artık.azıcık yürüsem ayakta kalsam soluk soluğa kalıyorum.evde kaldıkça da sıkılıyorum tabi..rabbim hayırlısı ile sağlıkla biran önce geçmesini nasip etsin zamanın da yavrularımızı alalım kucaklarımıza

Kolay gelsin..geçmiş olsun...ben de 25 haftalığım.ama çok hareket edemiyorum artık.azıcık yürüsem ayakta kalsam soluk soluğa kalıyorum.evde kaldıkça da sıkılıyorum tabi..rabbim hayırlısı ile sağlıkla biran önce geçmesini nasip etsin zamanın da yavrularımızı alalım kucaklarımıza

Kızlar ben doğum yapalı yarın 15 gün olacak 76 kilo ile tamamladım hamileliği her gün tartılıyorum bugün 63 e düşmüşüm çok hızlı kilo verdiğimi düşünüyorum üstelik şekerli sütlü etli hamur işi herşey yiyorum günde 1-2 litre su içiyorum.uykum gece + gündüz toplam 3-4 saat. Kızlarımı elimden geldiğince emzirmeye gayret ediyorum biri maşallah güzel emiyor diğeri biraz emip bırakıyor mızmız. gün içinde 3 er saat ara ile evolvia mama veriyorum. Kilo verme hızım endişelendirdi beni sizce normal mi ? 15 gün de siz kaç kilo verdiniz?

Kızlar bende bugün son kontrole gittim Allah izin verirse haftaya Cuma sabahı saat 10:00 da bebişlerime kavuşuyorum. Tam olafak 36+2 oluyoruz
Az kalmış canım Rabbim sağlık ve mutlulukla kucaklamayı nasip etsin etsin inş. Haftan çok güzel küveze girmezler bence. Kızlar depend külotu şiddetle tavsiye ederim. Ben anestesi sezeryanla doğurdum hastanede 3 gece kaldık baya bir kanamam oldu depend kanı çok güzel hapsediyor rahat ettim günde 4 -5 depend kullandım attım.bebek poposunu silmek için ıslak mendil almayın uni baby filan içerisinde kimyasal olmamasına rağmen bebişlerimin poposuna değdirince irkiliyorlardı baby me temizleme pamuğunu şiddetle tavsiye ederim biz bez değiştirirken popoyu onla siliyoruz.

Kızlar bende bugün son kontrole gittim Allah izin verirse haftaya Cuma sabahı saat 10:00 da bebişlerime kavuşuyorum. Tam olafak 36+2 oluyoruz
Hadi gozun aydin ikimizin arasinda 2,3 gun var benim daha belli degil,ay şimdi çok heyacanlandim senden sonra sira benimmi acaba inşallah sağlikli şekilde kuagina al canim kilolari iyimi benimkiler perşembe gitdigimde 2,300 olmuşlardi doktor 2 hafta geriden geliyorlar ikizlerde normal dedi.

Ben hastane çantama depend külot koydum ama ıslak mendil konusunu daha önce alışverişte toplu halde unibaby almıştım sonradan baby me pamukta aldım artık ıslak mendiller bitince benişlerin tepkisine göre devam ederim. Kızın kilosu 1953 gr. Ama inanıyorum küveze girmeyecekler zaten doğuma kadar da en az 2 kg olur diye ümit ediyorum. Hayırlısı Allah’tan ne dersek diyelim alnımıza yazılanı yaşıyoruz. Allah cümlemize hayırlı yazılar yazsın. Bu arada bir önceki yazında hızlı kilo verdiğinden dolayı endişelenmişsin bence normal ben ilk hamileliğimde hastaneden eve döndüğümde 10 kg vermiştim. Sıkıntı yapma.

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bence de sıra sana geliyor hazırlan kilo konusu ise dünde baya güldük doktorla benim oğlum tesbihli bıyıklı doğacak diye. Kızın kilosu 1953 gr. Erkek 2681 gr. Küveze girmezler diye tahmin ediyorum ama hayırlısı biz herşeyi hazırladık bekliyoruz. Ya kafamda şu soru işareti var eve gelince kombiyi yaksak çokmu sıcak olur nasıl bir ısıda tutmak lazım bilemedim yatak odasında bakıcam ilk zamanlar orda da klima var ama bilemedim. İstanbul’dayım bu arada bu hafta havalar soğudu ama ne yapacağımı bilemedim.

Ay canım bende 2 gundur onu duşunuyorum havalar serinlemeye başladi soba kurdursam sicak olur klimada varda yakmazsak sogukmu olur çocuklara acaba diye duşunuyorum demekki senin oglan kizin kilosundan çalmiş haa

bence normal cnm bende 15 gün sonra 15 kilo vermiştim +12 kiloyla girdiğim halde

cnm bence yakmalisin yeni doğan bebek ilk ay sıcağı seviyor anne karnını arıyor benimkiler Mart'ta doğdukları halde kaç ay yaktım ben zamanla alisiyorlar dış ortama

Ay canım bende 2 gundur onu duşunuyorum havalar serinlemeye başladi soba kurdursam sicak olur klimada varda yakmazsak sogukmu olur çocuklara acaba diye duşunuyorum demekki senin oglan kizin kilosundan çalmiş haa
Cnm soba mutlaka kullanırsın hazır et bence

Hepinize teşekkür ederim bugün 9 günlük olduk bile. Çok şükür bebekler de ben de iyiyiz ama bu bir haftada başka ailevi sorunlar oldu. Her şey o kadar üst üste geldi ki bebeklerimin iyi olmasına bile doğru düzgün sevinemedim. Bunda da bir hayır vardır diyorum ama çok moralim bozuk.
Bebeklerin emme refleksinin gelişmesini bekliyoruz taburcu olmaları için. Onun dışında şükürler olsun sağlıklılar. Emmeyi öğrenene kadar bir süre daha küvezde kalacaklar. Ama çok güzeller yaa Allahım bu duyguyu sırayla hepinize yaşatsın inşallah. Çok bambaşka bi duyguymuş

ay çok heyecanlı ben de gün geçtikçe heyecanlanıyorum. söylemiştim bana da 36+5 de alalım dedi doktrum ama ben biraz daha dursaalr mı diyorum. sen nasıl karar verdin aldırmaya? sancı falan mı çıktı? doktorun ne dedi?

ben normal orkid götürmeyi düşünüyordum o az mı gelir canım? bir de hasta bezi alayım mı yatağın üstüne sermeye yoksa hastane verir mi? sen orkid yerine hasta kilodumu tavsiye ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…